Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω βλέπω και άλλες άυπνες, τι κάνετε κορίτσια?

Dim, όντως αυτό με την τάση να κάνουμε αργότερα διαβήτη ισχύει δυστυχώς, όχι όμως οτι είναι και απόλυτο....

πόση ινσουλίνη κάνεις και είχες υπογλυκαιμίες?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αλήθεια είναι οτι έχω αδυνατήσει σε πόδια, χέρια και ποπό αλλά και στιλάκι δε θα με πεις και μετά τη γέννα. Γενικά μετά το σαράντισμα πρέπει να μπω σε διατροφή γιατι ο ενδοκρινολόγος μου είπε οτι το γεγονός πως παρουσιάσα διαβήτη κύησης δίχνει οτι υπάρχει τάση στον οργανισμό κάποια στιγμή να κάνω διαβήτη. Αρα πρέπει να αλλάξω τρόπο διατροφής πριν με βρει τίποτα χειρότερο.

δε κάνω πολύ, 8 μονάδες το βράδυ απο τη βραδεία και 8 το πρωί πριν φάω απο τη ταχεία. Γενικά έκανα εύκολα υπογλυκαιμίες και πριν την ινσουλίνι αλλά όχι τόσο σοβαρές. Αλλά αυτό που έπαθα ήταν πραγματικα περιέργο γιατι στις 9.30 είχα ζάχαρο 130 (ήταν μία ώρα μετά το φαγειτό) και στις 10.15 ανάμεσα στις κρίσης που το μέτρησα ήταν 51

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

blink.pngblink.pngblink.png ντιν νταν η αυπνία ξαναχτυπά dizzy.pngdizzy.png το πάλεψα κανά μισάωρο στο κρεβάτι αλλά τίποτα ...... και έτσι σηκώθηκα.

Αφήστε που πεινάω κιόλας τώρα blush.png τι να φας τέτοια ώρα wassat.png

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές όλες σας,

Δευτέρα βράδυ θα μπω και ξημερώματα Τρίτης (ελπίζω να μην πάρει πολλές ώρες μιας και είναι και δεύτερη γέννα wink.png ) θα την έχω επιτέλους στην αγκαλιά μου. Ενώ το θέλω πολύ δεν έχω πει ακόμα το τελικό ok στον γιατρό μου, τον κρατάω και αυτόν στην τσίτα μέχρι τελευταία στιγμή (όπως με τσίτωσε και αυτός που θα φύγει devil.pnglaughing.pnglaughing.png )

nikolina μου και εγώ θα σου έλεγα να το παλέψεις για φτ αφού έχεις σύμμαχο και τον γιατρό σου (ξέρω ότι είναι ζόρι να φας όλη την ταλαιπωρία και τους πόνους και μετά να πας για καισαρική όμως τίποτα δεν συγκρίνετε με τον φτ)

nano έχει και 4κλινα? τα 2κλινα είναι μόνο για τοκετούς? γιατί έτσι μου είπαν. Πάντως και εμένα πολύ συμπαθητικά μου φάνηκαν εκεί μέσα, αξιοπρεπεί που λέει και ο γιατρός μου για τα λεφτά που δίνεις συγκριτηκά με άλλες κλινικές. Πριν τις 15/8 γιατί θα πας αλλού?

Εύχομαι εσείς τουλάχιστον να κοιμηθήκατε καλά σήμερα, θα τα πούμε εντός της ημέρας .....

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα σε όλες, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση...

Είμαι κάπως καλύτερα από χθες... αν κ το βράδυ δεν κοιμήθηκα κ πάλι καλά...

Ελπίζω εσείς να είστε καλά... Περιμένουμε κανένα μωράκι σήμερα?

Αααα να ευχηθώ κ σε Σωτηρηδες κ Σωτηρίες, αν έχετε...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

δε κάνω πολύ, 8 μονάδες το βράδυ απο τη βραδεία και 8 το πρωί πριν φάω απο τη ταχεία. Γενικά έκανα εύκολα υπογλυκαιμίες και πριν την ινσουλίνι αλλά όχι τόσο σοβαρές. Αλλά αυτό που έπαθα ήταν πραγματικα περιέργο γιατι στις 9.30 είχα ζάχαρο 130 (ήταν μία ώρα μετά το φαγειτό) και στις 10.15 ανάμεσα στις κρίσης που το μέτρησα ήταν 51

Γιατί τόσο απότομη πτώση??ο ενδοκρινολόγος τι σου είπε?

c2Gbp2.png

Καλημέρα κοιλίτσες! Κι εγώ τρελή αϋπνία σήμερα, το μεσημέρι με βλέπω να τη βγάζω στον καναπέ.

Δευτέρα βράδυ θα μπω και ξημερώματα Τρίτης (ελπίζω να μην πάρει πολλές ώρες μιας και είναι και δεύτερη γέννα wink.png ) θα την έχω επιτέλους στην αγκαλιά μου. Ενώ το θέλω πολύ δεν έχω πει ακόμα το τελικό ok στον γιατρό μου, τον κρατάω και αυτόν στην τσίτα μέχρι τελευταία στιγμή (όπως με τσίτωσε και αυτός που θα φύγει devil.pnglaughing.pnglaughing.png )

Δηλαδή, το ηθικό δίδαγμα είναι να διαλέγουμε δύο γιατρούς για να αποφύγουμε τις προκλήσεις σε περίπτωση που ο ένας θέλει να φύγει διακοπές, έτσι; Ουφ, δε θέλω και πολύ σήμερα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλημερα κοιλουμπες και μανουλες!!!! τι κανετε? δεν κοιμηθηκατε ε??? εγω ελιωσα.... 2 μερες δεν κοιμαμαι και μια κοιμαμαι... ετσι με παει εδω και καιρο...

nano έχει και 4κλινα? τα 2κλινα είναι μόνο για τοκετούς? γιατί έτσι μου είπαν. Πάντως και εμένα πολύ συμπαθητικά μου φάνηκαν εκεί μέσα, αξιοπρεπεί που λέει και ο γιατρός μου για τα λεφτά που δίνεις συγκριτηκά με άλλες κλινικές. Πριν τις 15/8 γιατί θα πας αλλού?

εχει αλλα μαλλον ειναι για ΙΚΑ (αν πας για καισαρικη). και εγω οταν ρωτησα για γεννα μονο για μονοκλινο και δικλινο μου ειπαν και δεν μου ειχαν δωσει τιμες για καισαρικη γιατι (ετσι μου ειπαν) η γιατρος σου δεν κανει καισαρικες:roll:. ειναι οπως λεει ο γιατρος σου: αξιοπρεπη... πριν τις 15/8 επειδη θεωρειτε ακομα προωρο θα παμε γενικη οπου εχει μοναδα εντατικης για το μωρο για να μεταφερθει στο ιπποκρατειο με ασφαλεια... ετσι θελει η γιατρος και δεν παω κοντρα... δεν ρισκαρω...

καλα μονο η δικια μου δεν θα παει διακοπες????

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή, το ηθικό δίδαγμα είναι να διαλέγουμε δύο γιατρούς για να αποφύγουμε τις προκλήσεις σε περίπτωση που ο ένας θέλει να φύγει διακοπές, έτσι; Ουφ, δε θέλω και πολύ σήμερα...

κάτι ήξερα εγώ που είχα δύο γιατρούς;) και ας με έλεγαν όλοι υπερβολική. Και λέει πρέπει τελικά να έρθω Αθήνα και ο γιατρός μου να έχει πάει διακοπές.... :P:p:p:p. Να δω πως θα περάσουν οι μέρες να μάθω τουλάχιστον τι θα γίνει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

αχχχ....αυτή τη συνταγή πρέπει να τη μοιραστώ μαζί σας, την έκανα πριν λίγες μέρες αλλά έφαγα μόνο 2-3 κουταλιές λόγω διαβήτη:twisted:

είναι μια παραλλαγή του κλασικου κορμού που τρώμε απο παιδιά αλλά πολύ πιο γρήγορη και πολύ πιο ωραία...τουλάχιστον εμένα μ'άρεσε γιατί δεν είχε αυτή την έντονη βουτυρίλα στη γεύση.....dim οτι πρεπει για τις υπογλυκαιμίες σου.

http://glykoapospiti.blogspot.com/2010/06/3.html

c2Gbp2.png

καλημερα και απο εμενα!!!

σημερα παντως εγω καλα κοιμηθηκα....

nikolina και εγω στην θεση σου νομιζω θα το παλευω για φυσικη....μεχρι τελουσ και μεχρι που δεν θα επηρεαζα εννοειται το μωρακι!!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...