Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, indie μου, νομίζω πως φτηνά τη γλίτωσες, όσο κι αν ακούγεται περίεργο...

Κατερίνα, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια:) Αυτές τις μέρες αφήνω το παιδί μου να γράφει, που είναι σε πιο ισορροπημένη κατάσταση από μένα... Χαχα, άσε που διαβάζω τα σχόλια της μαμάς μου στο μπλογκ και γελάω τρελά...

Εμείς τελικά θα δούμε τη γιατρούλα μας το Σάββατο αντί για την τρίτη, για σιγουριά. Για να δούμε... Το καλό είναι ότι αν αξιωθώ απόψε να σιδερωσω τα της μικρής θα χω τελειώσει με τα πρακτικά, οπότε δεν έχω αυτό το άγχος.

Αθηνούλα, σε νιώθω πολύ, αυτές οι από κοινού αποφάσεις μπορεί να ναι πολύ δύσκολες πολλές φορές, ελπίζω η επίσκεψη στην Αρίστη να φωτίσει και κάπως αλλιώς τα πράγματα.

Ντιμ, πώς είσαι (εκτός από την ανταύγεια);

Σας φιλώ όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλίτσες !!!!είμαι μανούλα Απριλίου και σας διάβασα σήμερα και αναπόλησα τα δικά μας!!!έχετε φτασει στο τέλος κι είστε ανυπόμονες,το καταλαβαίνω!!!με το καλό να ερθουν τα μωράκια σας στον κόσμο με μια πολύ όμορφη εμπειρία τοκετού!! για οποιαδήποτε απορία σας,εμείς εδώ είμαστε!! εμείς μέχρι 2 μέρες πριν γεννήσουμε μαζεύαμε πληροφορίες από παντού!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εγώ είχα πάει στον γιατρό σήμερα, κ μου κανε την καρδιά περιβόλι... Μάλλον πάμε για καισαρική γιατί είναι μεγάλο το μωρό (έχει ήδη φτάσει τα 3.800) κ έχει κ μεγάλο κεφάλι.... Βασικά, αυτός που μου κάνει τους υπέρηχους μου είπε ότι αυτό το κεφάλι το έχουν αυτά που είναι στην 41η εβδομάδα κ οχι στην 38η που είμαστε εμείς... Τους είπα ότι κ εγώ γεννήθηκα μεγάλο μωρό κ ο μπαμπάς μας... Απλά αυτός υποστηρίζει ότι δεν χωράει να μπει στην λεκάνη για αυτό κ δεν έχει ακόμα εμπεδωθεί κ είναι ακόμα ψηλά (κ ο τράχηλος κλειστός)...

Ο δικός μου γιατρός πάλι λέει να το αφήσουμε μήπως κατέβει κ να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για φ.τ. κ άν όχι τότε να πάμε για κ.τ.

Ψιλοστενοχωρήθηκα, αλλά από την άλλη αν είναι να ταλαιπωρηθεί το μωρό με τον φ.τ. καλύτερα να κάνω από την αρχή καισαρική ...

Έχω λίγο μπερδευτεί...

να ακούσεις το γιατρό σου. Το γεγονός οτι μπορεί η λεκάνη σου να είναι ανοιχτή και να χοράει μια χαρά δε λέει κάτι;; μια γειτόνισσα τα παιδιά της και τα τέσσερα ήταν απο 4500 και πάνω και τα γέννησε όλα με φ.τ Αλλά και αυτή είναι σαν και εσάς, είχαν γεννήθει και οι ίδιοι μεγάλα μωρά. Να ακούσεις τον γιατρό σου και να πας φυσιολογίκα, απλά στο πήσω μέρος του μυαλού σου να υπάρχει το ενδεχόμενο οτι μπορεί να γίνει και καισαρική. Μη σκέφτεσαι το ζόρισμα του μωρού γιατι εξάλου αυτό το ζόρισμα είναι που κάνει τα μωρά να εκρίνουν την τελευταία στιγμή κορτιζόλη στα πνευμονάκια τους για να πάρουν καλήτερα τη πρώτη τους ανασούλα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

chris καλος ήρθες!!!!!!!

iraki να σου ζήσει το παιδάκι σου να είναι γερό και δυνατό!!!!!!

angie σε ευχαριστούμε και σήγουρα θα σας χρειαστούμε και μετά, όταν οι αποριές με το μωρό θα έρχονται σορηδόν και οι υπόλοιπες κοπέλες δεν θα έχουν χρόνο για να μπουν στο καφέ.

στελλιτσα μου μια χαρά είμαι, απλά σήμερα παρατήρησα οτι το πρωί είχα πάλι ατονία και ίσος να το είχα και τις προηγούμενες και να μην είχα δώσει σημασία μιας και το πρωί τη βγάζω στο καναπέ.

Μήπως θέλει προσαρμογή η ινσουλίνη εκείνες τις ώρες;

Νικολίνα, καλά τα λέει η Ντιμ. Το μωρό μπορεί να εμπεδωθεί οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και την ώρα του τοκετού, δεν είναι κριτήριο αυτό να πας εξαρχής με καισαρική. Κι αφού ο γιατρός σου λέει να περιμένεις...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Μήπως θέλει προσαρμογή η ινσουλίνη εκείνες τις ώρες;

Νικολίνα, καλά τα λέει η Ντιμ. Το μωρό μπορεί να εμπεδωθεί οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και την ώρα του τοκετού, δεν είναι κριτήριο αυτό να πας εξαρχής με καισαρική. Κι αφού ο γιατρός σου λέει να περιμένεις...

Μπορεί Στέλλα μου, πάντος πρωι δε κανονίζω ξανά τίποτα ψιλο τα έκανα απάνω μου κυρίως στις δύο τελευταίες κρίσης. Αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού για κούρεμα λέτε να μείνω μισοκουρεμένη;; Δε θα το αντέξω.

Καλησπέρα κορίτσια, θα σας γράψω τα νέα μας από σήμερα το πρωί και πάω να ξαπλώσω γιατί νιώθω κουρασμένη και νυσταγμένη...

Η μπουμπούκα μας έφτασε τα 3018gr,

αμνιακό υγρό στα κατώτατα φυσιολογικά,

πλακούντας grade 2,

μαλακός τράχηλος και διαστολή 1 (ναι ναι ήρθε και η στιγμή της γνωστής εξέτασης)

παραμένει σε καλή θέση για τοκετό και

ο λώρος έχει ξετυλυχτεί από το λαιμό είναι κάπου ίσως στον ώμο αλλά αυτό δεν μας δημιουργεί πρόβλημα.

Ευτυχώς όλα καλά είναι όμως επειδή ο γιατρός μου θα λείψει τις 4 κρίσιμες μέρες κοντα στην ΠΗΤ μου κατά πάσα πιθανότατα το βράδυ της Δευτέρας θα μπω για πρόκληση unsure.png

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, θα σας γράψω τα νέα μας από σήμερα το πρωί και πάω να ξαπλώσω γιατί νιώθω κουρασμένη και νυσταγμένη...

Η μπουμπούκα μας έφτασε τα 3018gr,

αμνιακό υγρό στα κατώτατα φυσιολογικά,

πλακούντας grade 2,

μαλακός τράχηλος και διαστολή 1 (ναι ναι ήρθε και η στιγμή της γνωστής εξέτασης)

παραμένει σε καλή θέση για τοκετό και

ο λώρος έχει ξετυλυχτεί από το λαιμό είναι κάπου ίσως στον ώμο αλλά αυτό δεν μας δημιουργεί πρόβλημα.

Ευτυχώς όλα καλά είναι όμως επειδή ο γιατρός μου θα λείψει τις 4 κρίσιμες μέρες κοντα στην ΠΗΤ μου κατά πάσα πιθανότατα το βράδυ της Δευτέρας θα μπω για πρόκληση unsure.png

συντομα θα γνωρισεις και εσυ το ζουζουνακι σου! τελικα σε ποια κλινικη θα γεννησεις?

ZOrwp3.png

Πλησιάζει η ώρα μας!

Αποφάσισα (εκτός αν αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή και δεν πάω για πρόκληση:?) να γεννήσω στον Γαληνό. Πήγα είδα τους χώρους εκεί, έκανα και ένα καρδιοτοκογράφημα της προηγούμενη εβδομάδα.

M4B1p3.pngQIghp3.png

μπουμπου μπράβο... άντε με το καλό...

Dimάκι κ Στελλίτσα, τα ίδια μου λέει κ η μάνα μου... αλλά έλα που με τρόμαξε αυτός που κάνει τους υπερηχους...

Τεςπα... θα περιμένω κ θα το ξανασυζητήσω την επόμενη εβδομάδα με τον γιατρό μου...

Εντωμεταξύ, ρε κορίτσια, εκεί που ήμουν κ περίμενα για τον υπέρηχο, ήρθε η Λάσπα ... Έμεινα... ρε κοιλουμπίτσες, δεν είχε τίποτα... έψαχνες πραγματικά την κοιλιά της... Φόραγε κ ένα καυτό σορτς... έμειναμε ανοιχτό το στόμα... :roll:

Είπα αν κάνω δεύτερο παιδάκι, θα πάω σε διατροφολόγο κ θα το ράψω το στόμα μου...

Πολύ μου στοίχησε αυτό το 3.800 (κ έχει κ αποκλείσεις ο υπέρηχος)... :?

Dimάκι καλά κάνεις κ χαλαρώνεις λίγο, δεν είναι ανάγκη για πολλά πολλά...

Στελλίτσα θα περιμένουμε να μας πεις μετά την συνάντηση με την γιατρό σου... Και είπαμε... εμείς είμαστε εδώ...

Φιλάκια κ στο Λιάκι

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Πλησιάζει η ώρα μας!

Αποφάσισα (εκτός αν αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή και δεν πάω για πρόκληση:?) να γεννήσω στον Γαληνό. Πήγα είδα τους χώρους εκεί, έκανα και ένα καρδιοτοκογράφημα της προηγούμενη εβδομάδα.

και εγω αν γεννησω μετα τις 15/8 θα παω στο γαληνο. εχω παει για καρδιοτοκογραφημα και νοσηλευτικα 2 μερες (τοτε με τις συσπασεις) και εμεινα ευχαριστημενη! οι κοπελες πολυ ευγενικες και εξυπηρετικες. εμεινα σε 4κλινο αλλα ηταν σαν 2κλινο...

ZOrwp3.png

Εντωμεταξύ, ρε κορίτσια, εκεί που ήμουν κ περίμενα για τον υπέρηχο, ήρθε η Λάσπα ... Έμεινα... ρε κοιλουμπίτσες, δεν είχε τίποτα... έψαχνες πραγματικά την κοιλιά της... Φόραγε κ ένα καυτό σορτς... έμειναμε ανοιχτό το στόμα... :roll:

Εγώ έχω πάρει λιγότερα κιλά απο τη Λάσπα απλά πριν μείνω έγκυος είχα τα κιλά απο δύο Λάσπες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:. Α, δε σας το είπα απο το ζύγισμα του Δεκεμβρίου στο γυναικολόγο μέχρι αυτό της Τρίτης έχω πάρει 2500 κιλά, είδες τι σου κάνει το ζαχαράκι; Απλά τα κιλά της εγκυμοσύνης τα είχα πάρει πριν μείνω έγκυος:D

χαχα... Αλήθεια Dimάκι? Τόσους μήνες μόνο 2,5 κιλά? Πωπω... εσύ κοριτσάκι μου θα γίνεις στυλάκι μετά ... Μπράβο...

Ξέχασα να σας πω ότι στα Carrefour έχει τις πάνες της babylino με έκπτωση 40%.. Και πήραμε κ κάτι ρουχαλάκια με έκπτωση 70%

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

χαχα... Αλήθεια Dimάκι? Τόσους μήνες μόνο 2,5 κιλά? Πωπω... εσύ κοριτσάκι μου θα γίνεις στυλάκι μετά ... Μπράβο...

Ξέχασα να σας πω ότι στα Carrefour έχει τις πάνες της babylino με έκπτωση 40%.. Και πήραμε κ κάτι ρουχαλάκια με έκπτωση 70%

Η αλήθεια είναι οτι έχω αδυνατήσει σε πόδια, χέρια και ποπό αλλά και στιλάκι δε θα με πεις και μετά τη γέννα. Γενικά μετά το σαράντισμα πρέπει να μπω σε διατροφή γιατι ο ενδοκρινολόγος μου είπε οτι το γεγονός πως παρουσιάσα διαβήτη κύησης δίχνει οτι υπάρχει τάση στον οργανισμό κάποια στιγμή να κάνω διαβήτη. Αρα πρέπει να αλλάξω τρόπο διατροφής πριν με βρει τίποτα χειρότερο.

Καλησπέρα και πάλι σε όλες τις μανούλες και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Olympia μου σε ευχαριστώ... τι εννοείς με τη "λίστα"?

Nikolina μου το rooming in δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση απ'ότι μου είπανε στο νοσοκομείο. Απλά πρέπει όλες οι κοπέλες στο δωμάτιο να έχουν κάνει το ίδιο αίτημα.

Μην αγχώνεσαι για το μωράκι σου τα πράγματα αλλάζουν και οπωσδήποτε να ακούσεις το δικό σου γιατρό που έχεις επιλέξει και εμπιστεύεσαι. Αν εκείνος πιστεύει ότι μπορείτε να καταφέρετε φ.τ. τότε θα πρέπει να το πιστέψεις και συ. Σημασία έχει ότι το μωράκι σου είναι καλά και ΄το ότι παίρνει βάρος είναι ότι πιο υγιές. Μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα, η φύση προνοεί για τα πάντα. Και ... όπως λέει και ο άντρας μου... το σίγουρο είναι ότι θα βγεί...:wink::wink::wink:

Και μείς πήγαμα απόψε στη γιατρό μας και αλλάξανε τα πράγματα λιγάκι. Από κει που περιμέναμε το μπέμπη μας πριν καλά καλά μπούμε στον 9ο τώρα μας κάνει κονξεςςς... και μάλλον θα πάμε μέχρι τέλους. Και φυσικά συνεχίζει να παίρνει βάρος ασταμάτητα. Τη Δευτέρα ήταν 3300 (είχε πάρει 300γρ μέσα σε μια εβδομάδα) οπότε και μεις τα καβαντζάρουμε ανετα τα 4 κιλάκια... Για να δούμε...

tu9Rp3.png?QaublJvB

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...