Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!

σημερα καλυτερα τα πραγματα με την ζεστη

galat ειναι και θεμα ρεζους και διαφορετικης ομαδας δηλαδη, εγω εχω ο+ και ο ανδρας μου Α- ετσι συνεπαγεται πως η μικρη αν παρει ή το Α ή το - υπαρχει πιθανοτητα να παρουσιασει υκτερο!!

Mary13 Πολυχρονη και με τον γιο σου στην αγκαλιά σου, σύντομα

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια....lullaby καλώς όρισες στην παρέα μας, dimrous τί ήταν αυτό??αγχώθηκα και μόνο στη σκέψη, φαντάζομαι εσύ τι θα έπαθες:shock:!! mary13 πολύχρονη:-D

το στομάχι μου δεν πάει και πολύ καλά αυτές τις μέρες, έχω κάτι χαζοναυτίες, οι καούρες δίνουν ρεσιτάλ και τα νεύρα μου λίγο κρόσια (όχι πάντα χωρίςλόγο βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση) και να μην πω για την ευσυγκινησία, δεν τολμάω να σκεφτώ ή να μου πουν κάτι και το κλάμα το έχω στο τσεπάκι (εγώ που έκλαιγα μια φορά στα 5 χρόνια)....απαπααα...καλά την είχα "βγάλει" τόσους μήνες....απο τον 7ο και μετά άστα να πάνε

c2Gbp2.png

αρχισαν να μας έρχονται και τα δωράκια μας στην Αθήνα, μας έχουν έρθει http://trendybaby.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=264&category_id=19&Itemid=61&option=com_virtuemart, αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=1369189&ct=1110219&colID=1216 και ένα κοσμηματάκι για τη μικρή και ένα δικό μου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώς πάνε οι κοιλίτσες;

Με τη ζέστη πως την παλεύετε;

mary13 χρόνια πολλά! Φέτος θα έχεις το καλύτερο δώρο!

DimRous με γεια!

Iraki να σου ζήσει το πλασματάκι σου! Και ευχαριστούμε για την προειδοποίηση!

galat μου με τους γιατρούς μέχρι ένα σήμείο μπορείς να τα βάλεις...όπως λες κι εσύ κάτι θα σου βρουν για δικαιολογία κι αντε να τους αντικρούσεις! Να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι σου και οτι θα ειστε μια χαρά κι οι δύο. Για την θερμοκοιτίδα που ρώτησες, χωρίς να ειμαι σίγουρη, νομίζω από 2 κιλα και κάτω τα βάζουν...

Φιλακια σε όλες!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλησπέρα και από μένα!!!

Μόλις γράφτηκα στο parentscafe... χιχιχι....

Νικολίνα τα κατάφερα!!!

Ως τώρα το είχα ρίξει στη μελέτη στο parents.gr μπας και προετοιμαστώ λιγάκι. Βοηθάει στην ψυχολογία.

Έυχομαι σε όσα κορίτσια έχουν ήδη γεννήσει να τους ζήσουν τα αγγελούδια τους... και σε μας τις υπόλοιπες... καλό κουράγιο... άντε κοντεύουμε και μεις...

Δεν ξέρω για εσάς... εμένα έχει ξεκινήσει από εχθές και με πιάνει ένας εκνευρισμός... άντε να τελειώνουμε... είναι και λίγο το άγχος... όλα μαζί.

tu9Rp3.png?QaublJvB

Διαφημίσεις

Επίσης θα ήθελα να πώ και γω την εμπειρία μου για τα θεματάκια που έχετε αναφέρει τις 2 τελευταίες μέρες... αυτά μόνο διάβασα:?

Για την κολπική εξέταση. Εμένα μου την πρωτοέκανε η γιατρός μου στις 16 Ιουλίου όπου είχα πάει στο νοσοκομείο με 5λεπτες και 2λεπτες συσπάσεις. Και από τότε την κάνουμε κάθε εβδομαδα για να παρακολουθεί τον τράχηλο. Δεν με πονάει. Μια φίλη μου και μένα μου είπε ότι όταν της την έκανε ο γιατρός της λίγο πριν γεννήσει πόνεσε πολύ. Πιο πολύ της έμεινε αυτό παρά η γέννα...:confused: Πιστεύω ότι εξαρτάται από το γιατρό το αν θα πονέσετε ή όχι. Είναι πάντως ο μόνος τρόπος για να δούνε τον τράχηλο μετά τη Β' επιπέδου.

Αυτά από μένα... Το απόγευμα είναι να πάμε και μεις πάλι στη γιατρό μας να δούμε πως τα πάει ο μπέμπης μας... Από ότι είδαμε πάντως τη Δευτέρα έχει εμπεδωθεί (κοινώς έχει σφηνώσει).

Καλό απόγευμα σε όλες τις μέλλουσες και νυν μανούλες!

tu9Rp3.png?QaublJvB

iraki να σου ζησει το μωρακι σου,καλη ανατροφη και καλο σαραντισμο,να ειναι παντα υγιεστατο καλοτυχο καιτρισευτυχισμενο...

μαιρουλα χρονια πολλα να τα εκατοστησεις με ενα πονο να δεχτεις τον μπεμπη σου!!!!!

galat κι εγω στην αρχη ξενερωσα που θα εκανα καισαρικη,αλλα πλεον δεν με νοιαζει σημασια εχει που εισαστε και οι δυο καλα,και το ζουζουνι μου κι εγω....και ισως ειναι και καλυτερα με την καισαρικη που δεν ζοριζονται τα μωρακια...

πολλα φιλακια σε ολες!!!!

76IGp3.png

Καλησπέρα κούκλες.

Στέλλα μου κάνε υπομονή, λίγο έμεινε.

Και όπως σου είπαν και τα κορίτσια, να μπαίνεις να μας λες τον πόνο σου, γι αυτό είμαστε εδώ.

Μαίρη χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσεις.

Iraki να σου ζήσει ο μπέμπης.

DimRous με γεια τα δωράκια, το ίδιο ρηλαξ έχουμε και εμείς σε λαχανι χρώμα.

chris78 καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Από το τικερακι σου καταλαβαίνω ότι έχουμε ίδια ΠΗΤ.

Να σε βαλουμε στην λιστα;

1. τακτικες συσπασεις με πονο

2. αιμα-βλεννα

3. σπασιμο νερων.

4. Επίσης σημαντικό είναι η διαρροή (μεγάλη) του μανιακού υγρού (εγώ προσωπικά έτσι κατάλαβα ότι θα γεννήσω, οι πόνοι ήρθαν λίγες ώρες αργότερα)

Όσο για την δαχτυλική εξέταση, εμένα μου την έκανε πρώτη φορά με το που μπήκα στον 9ο και από τότε μου την κάνει κάθε φορά που πάω, δεν πόνεσα ποτέ μου.

Αύριο το πρωί έχω και εγώ ραντεβού στη γιατρό (ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που πάω)

Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά, έχει κανα δυο βράδια που κοιμάμαι καλύτερα.

Φιλιά σε όλες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

αρχισαν να μας έρχονται και τα δωράκια μας στην Αθήνα, μας έχουν έρθει http://trendybaby.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=264&category_id=19&Itemid=61&option=com_virtuemart, αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=1369189&ct=1110219&colID=1216 και ένα κοσμηματάκι για τη μικρή και ένα δικό μου.

μπραβο σας! και εμας ηρθε το πρωτο πακετο τη προηγουμενη εβδομαδα:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=52870&ncat=thumbnail&pcat=bgb το πρωτο μας βιβλιο και αρκετα μουσικα cd για εμβρυα και βρεφακια. στη μαμα μου εχουν δωσει και καποιο κοσμημα το οποιο θα μας το φερει οταν ερθει...

1. τακτικες συσπασεις με πονο

2. αιμα-βλεννα

3. σπασιμο νερων.

4. Επίσης σημαντικό είναι η διαρροή (μεγάλη) του μανιακού υγρού (εγώ προσωπικά έτσι κατάλαβα ότι θα γεννήσω, οι πόνοι ήρθαν λίγες ώρες αργότερα)

με το σπασιμο νερων αυτο εννοω...

αντε να γεννησετε ολες ....να εχουμε να λεμε για τα μπεμπακια μας....

πως τα πας κοριτσακι με το μουργο σου??? να φιλησεις τις πατουσιτσες του!!!!

πηγα στα h&m σημερα... πηρα στη μπουμπου 3 κορμακια με μακρυ μανικι για 4-6 μηνων μονο 9,95!!!! πολυ καλες τιμες. ειχε παρα πολυ ωραια πραγματακια... θα τσεκαρω την ποιοτητα και τα νουμερα οταν με το καλο ερθει η μπουμπου και θα της ξαναψωνισω απο εκει.

ZOrwp3.png

αντε να γεννησετε ολες ....να εχουμε να λεμε για τα μπεμπακια μας....

Καλησπέρα!!! Ναι μωρε χαπάκι , άντε να τελειωνουμε και εμείς! τώρα πια ανυπομονω , θελω να τον δω, αγωνιώ να πάνε όλα καλά!!!!!

ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ (ΚΩΝΚΩΝ, NIKH, PANOULA, IRAKI) ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!:-D

chris και lullaby καλώς ορισατε , με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας!

MARY ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΣΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!! :)

Στέλλα συγχαρητήρια για το γράψιμό σου! διάβασα πρόσφατα τα posts που έχεις αναρτήσει στο blog σου και ομολογώ οτι είναι καταπληκτικά... ευαισθητοποιημένα, ανθρώπινα και πολύ δόση από χιούμορ ! μπράβο και πάλι!

α! και τα άγχη μας-αγωνίες μας είναι φυσιολογικά, περιμένουμε να ζήσουμε σύντομα το θαύμα της μητρότητας!!!! :wink:

φιλιά σε όλες σας!

cpi8oebdl.png

νανο μου μια χαρα,οι στιγμες μας ειναι απεριγραπτες...ολο τον μυριζω,τον φιλαω,μου ερχεται να τον φαω ειναι ζουζουνος...ειναι ενα μικρουλ ανθρωπακι και το λατρυεω τοσο πολυ..θα με περασετε για τρελλη .....αλλα εχω ξετρελλαθει...

76IGp3.png

Όσο για την δαχτυλική εξέταση, εμένα μου την έκανε πρώτη φορά με το που μπήκα στον 9ο και από τότε μου την κάνει κάθε φορά που πάω, δεν πόνεσα ποτέ μου.

Εξαρτάται τι θα κάνει εκεί με τον Κο Τράχηλο... εμενα μου τον πείραξε... αφαίρεσε τη τραχηλικά βλέννα, γι'΄αυτό άρχισα ναέχω συσπάσεις...

Α.... ο γιατρός μου λείπει ήδη σε διακοπές... και ας είχα ΠΗΤ 15/8...:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Γεια σας κοιλουμπίτσες κ μανουλες...

chris καλώς ήρθες... :D

iraki να σου ζήσει το μπεμπέ... Καλότυχο κ γερό να είναι.. Καλό σαραντισμό.

χαπάκι δε σε περνάμε για τρελή... εννοείται ότι έτσι θα μαστε όλες... :D κ εγώ περιμένω πως κ πως αυτή τη μυρωδιά, αυτό το δερματάκι.... αχ τέλεια θα 'ναι...

Εγώ είχα πάει στον γιατρό σήμερα, κ μου κανε την καρδιά περιβόλι... Μάλλον πάμε για καισαρική γιατί είναι μεγάλο το μωρό (έχει ήδη φτάσει τα 3.800) κ έχει κ μεγάλο κεφάλι.... Βασικά, αυτός που μου κάνει τους υπέρηχους μου είπε ότι αυτό το κεφάλι το έχουν αυτά που είναι στην 41η εβδομάδα κ οχι στην 38η που είμαστε εμείς... Τους είπα ότι κ εγώ γεννήθηκα μεγάλο μωρό κ ο μπαμπάς μας... Απλά αυτός υποστηρίζει ότι δεν χωράει να μπει στην λεκάνη για αυτό κ δεν έχει ακόμα εμπεδωθεί κ είναι ακόμα ψηλά (κ ο τράχηλος κλειστός)...

Ο δικός μου γιατρός πάλι λέει να το αφήσουμε μήπως κατέβει κ να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για φ.τ. κ άν όχι τότε να πάμε για κ.τ.

Ψιλοστενοχωρήθηκα, αλλά από την άλλη αν είναι να ταλαιπωρηθεί το μωρό με τον φ.τ. καλύτερα να κάνω από την αρχή καισαρική ...

Έχω λίγο μπερδευτεί...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...