Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τώρα μπήκα και σας διάβασα...

Καλώς τα τα μπεμπάκια του Αυγούστου! Ποπο, όλη μέρα συγκινούμαι σήμερα, να, δάκρυσα πάλι:) Εγώ είμαι πολύ πεσμένη γενικά και δεν έχω όρεξη για τίποτα, οπότε προσπαθώ να μη μιλάω και πολύ για να μη μαυρίζω τον κόσμο...Τη διαρροή τη νιώθω πλέον όοοολη μέρα, φοβάμαι τρελά για το τι μπορεί να γίνεται εκεί μέσα (Σαχάρα τον έκανα το σάκο του παιδιού μου) αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά να περιμένω την τρίτη που έχω υπέρηχο στη γιατρό μου (εγώ πολύ ευχαρίστως θα κατασκήνωνα έξω από το Μητέρα για να τσεκάρω τη φασολιά ανά 10λεπτο, αλλά κανείς δε συμφωνεί μαζί μου:(). Ουφ, ορίστε, εγώ που έλεγα να γεννήσω στην ΠΗΤ μου, τώρα έχω φτάσει να λέω να βγει να τελειώσει αυτή η αγωνία. Τελοσπάντων, όλοι μου λένε ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, κάποιον πρέπει να πιστέψω:) Σας φιλώ πολύ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλίτσα μας, να μπαίνεις να τα λέμε πιο συχνά... Τώρα που είμαστε κ προς το τέλος να μη μένεις μόνη σου ... Οσο για τη συγκίνηση κ την πίεση που νιώθεις... νομίζω ότι όλες λίγο πολύ είμαστε έτσι... κ που 'σαι ακόμα... Εγώ πάντως, εξακολουθώ να φοβάμαι να γεννήσω, αλλά είμαι σίγουρη ότι κ μετά οι ορμόνες μου θα παίζουν τρελά παιχνίδια...

Εμείς σου στέλνουμε όλες (μαζί με τα μπεμπάκια μας) την θετική μας ενέργεια... κ όλα θα πάνε καλά... Και μην χάνεσαι γιατί εγώ κ ο μπέμπης μου ανησυχήσαμε.. :roll:

female ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές.... Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου και να τον δεις όπως επιθυμείς...

indie πολλά πολλά φιλάκια σε σένα κ το μωράκι σου...

Από Tour_babay κανένα νέο?

lullaby καλή συνέχεια κ να μένεις εδώ συντονισμένη να τα λέμε :wink:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ντιμάκι....τι ηταν κι αυτο... τελικά με το 1/4 τι εγινε ?χαχαχαχαχαχαχα

Να σε ρωτησω αν και φοβαμαι λιγακι...τι μπορει να κανει το ζαχαρο στο μωρο? Περα απο αυξηση βαρους κλπ και τον κινδυνο υπογλυκαιμιας οτνα γεννηθει τι αλλοι κινδυνοι υπαρχουν?

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, το ζάχαρο μπορεί να κάνει πάρα πολλά. Αλλά αν είναι να αγχώνεσαι εσύ, τότε κοπέλες με σοβαρά προβλήματα διαβήτη τι πρέπει να κάνουν;; Σταμάτα να το σκέφτεσαι το κάνεις χειρότερο. Στο κάτω κάτω οι τιμές σου ήταν λίγο τσιμπημένες αλλά δεν ήταν να τρελαίνεσαι, για να καταλάβεις στη πρώτη τη καμπύλη μετά από μία ώρα είχα 210 όχι 156 που είχες εσύ. Αν στον υπέρηχο ο γιατρός δε δει το μωρό να είναι μπροστά στην ανάπτυξή του, ή να είναι παχύ ή πολλά αμνιακά υγρά ή διογκωμένα νεφρά, σημαίνει ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου. Αλλά και να έχει μην αγχωθείς και εμένα που στην αρχή είχε επηρεαστεί πολύ τώρα επανήλθε. Το άλλο ¼ έμεινε χωρίς ανταύγεια και όχι τίποτα άλλο είναι η κορυφή και τα μπροστά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

γεια σας κοριτσια και απο εμενα!!! αν και μπαινω καθημερινα και μαθαινω τα νεα σας και λεπω κιολας ευχαριστα....δεν ημουνα ψυχολογικα ενταξει στο να επικοινωνησω με αλλους.

η μετακομιση γενικως μου στοιχισε λιγο, ε και οι ορμονες αλλα σιγα-σιγα αρχισα και προσαρμόζομαι. η εγκυμοσυνη μου γενικως δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα εκτος και αν εξαιρεσεισ οτι την μικρη τις τελευταιες μερες τι νιωθω πολυ ψηλα και μου προκαλει δυσφορια... λιγο και ο καυσονας που επικρατει τις τελευταιες μερες επηρεαζει...

την δευτερα θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει, περιργο παντως αντι να κατεβαινει ανεβαινει!!

χθες καταληξαμε και σε παιδιατρο.. μας ειπε ομως κατι που μας στεναχωρησε, οτι λογω των αιματων μας που ειναι διαφορετικα, υπαρχει μια υποψια να παρουσιασει η μικρη ικτερο!! ελπιζουμε απλα το αντιθετο.

αυτα απο εμενα... αντε και να κοκκινιζει η λιστα μας, δεν σας κρυβω πως ανυπομονω να βγει!!! αρχισε η υπομονη μου να φτανει στα ορια της!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Καλησπέρα! Κοκκινίζει η λίστα όσο πάει!

Οσες γίνατε μανούλες, να χαίρεστε τα μωράκια σας! :P

Και σ' εμάς τις υπόλοιπες καλή αναμονή...και όσο γίνεται ήρεμη!

Φιλάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

κοκκινιζει η λιστα μας σιγα σιγα!!! αντε κοντευουμε και οι υπολοιπες...

νικη και κων κων να σας ζησουν!!!!

απορια: το καλυμμα του καροτσιου πως να το καθαρισω?

επισης (ασχετο με τα προηγουμενα) μου ειπε η γιατρος για τις 3 ενδειξεις του τοκετου αλλα δεν τη ρωτησα οταν εμφανιστουν (μια απο τις 3) τι να κανω? να τη παρω τηλ ή να παμε κατευθειαν στη κλινικη?

η εξεταση με το δαχτυλο για ποιον ακριβως λογο γινεται? εμενα δεν μου εχει πει τιποτα σχετικο. την κανουν παντα ή πρεπει να συντρεχει λογος? απο τον υπερυχο δεν φαινεται ο τραχυλος και η θεση του μωρου?

ZOrwp3.png

kaλησπερα ομορφες!!!!!!!!!!! τι μου κανετε σημερα ? ελατε να σΑς κερασω τουρτιτσα μπηκα αισιως στα 30! λοιπον εχω νεακια πηγα σημερα στον γιατρο εχει κατεβει αρκετα ο μπεμπουλης αν δεν γεννησουμε μεχρι την τεταρτη θα παμε για γεννα!!!!!!!!!!! αχχχχχχχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη εφτασε επιτελους ο καιρος να τον αγκαλιασω και να του πω ποσο τον αγαπαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα περιμεναμε δυο αφιξεισ ε? με το καλο κοριτσια αν και πιστευω οτι ηδη θα πλαιουν σε πελαγη ευτυχιας!!!!!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες κοιλουμπες και μανλουλες τι νεα? παω να διαβασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

κοκκινιζει η λιστα μας σιγα σιγα!!! αντε κοντευουμε και οι υπολοιπες...

νικη και κων κων να σας ζησουν!!!!

επισης (ασχετο με τα προηγουμενα) μου ειπε η γιατρος για τις 3 ενδειξεις του τοκετου αλλα δεν τη ρωτησα οταν εμφανιστουν (μια απο τις 3) τι να κανω? να τη παρω τηλ ή να παμε κατευθειαν στη κλινικη?

η εξεταση με το δαχτυλο για ποιον ακριβως λογο γινεται? εμενα δεν μου εχει πει τιποτα σχετικο. την κανουν παντα ή πρεπει να συντρεχει λογος? απο τον υπερυχο δεν φαινεται ο τραχυλος και η θεση του μωρου?

πάρτην τηλέφωνο και σου λέει τι να κάνεις; εξάλου πόση ώρα θα πάρει ένα τηλέφωνο; Η δαχτυλική εξέταση γίνεται για να δουν αν ο τράχυλος έχει μαλακώσει και αν είναι παχύς, αυτά απο τον υπέρηχο δε φαίνονται. Εμένα που τον ρώτησα χθες μου είπε οτι την κάνουν 38 και μετά για να δουν πόσο θέλει ακόμα για τη γέννα, μπορεί όμως να τη κάνουν και νωρίτερα ανάλογα με το αν συντρέχουν λόγοι.

χθες καταληξαμε και σε παιδιατρο.. μας ειπε ομως κατι που μας στεναχωρησε, οτι λογω των αιματων μας που ειναι διαφορετικα, υπαρχει μια υποψια να παρουσιασει η μικρη ικτερο!! ελπιζουμε απλα το αντιθετο.

αυτα απο εμενα... αντε και να κοκκινιζει η λιστα μας, δεν σας κρυβω πως ανυπομονω να βγει!!! αρχισε η υπομονη μου να φτανει στα ορια της!!

εννοει για το ρεζους? Γιατι κι εγω διαφορετικη ομαδα εχω απο τον αντρα μου αλλα ικτερο δεν εκανε...

Κανονικα πρεπει να βγαινει για να πλενεται...δες τις οδηγιες... για αργοτερα που μπορει να τρωει εκει ή καμια ρουκετα(σικ)... αλλα προς το παρον δεν χρειαζεται, περνα το με ενα υγρο βετεξ αν θες, ουτως ή αλλως θα στρωνεις σεντονακι πριν το βαλεις το μωρακι τις πρωτες μερες... και για καθαριοτητα αλλα και για δροσια...

kaλησπερα ομορφες!!!!!!!!!!! τι μου κανετε σημερα ? ελατε να σΑς κερασω τουρτιτσα μπηκα αισιως στα 30!

Χρονια πολλα!!! Πολυχρονη!!!!

Ντιμάκι σε ευχαριστω και πaλι για τα expertise...

Οχι το μωρο δεν εχει επηρεαστει καθολου...

Λοιπον σημερα πηγα στον γιατρο να σας πω τα νεα μου, τελικα σιγουρα κατεχω το ρεκορ του μικροτερου μωρου!!!χαχαχα 2230 μολις ο μαγκας μου...

Αμνιακο φυσιολογικο, ντοπλερ αριστο, ολα καλα.

Για το ζακχαρο μου ειπε οτι ειναι τσιμπημενο οντως, αλλα τωρα αφου γενναμε σε 2 εβδ( εχει προγραμματισει καισαρικη ο ντοκ)δεν εχει νοημα να κανω κατι ιδιατερο εκτος απο προσοχη στη διατροφη.

Για vbac γέλασε και δεν μου ειπε στην αρχη τιποτα παρα εκανε ενα νοημα με το χερι του "ελα, ελα" και του την ειπα κι εγω με ευγενικο χαμογελο "τροχονομος ειστε?" ε μα δεν αντεξα...χααχαχα

ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο, μου ειπε χιλιες 2 κοτσάνες που δεν στέκουν, αλλα το θεμα ειναι οτι με τοσο ριαλιτι και καλη ηθοποιια (μπορει να χαθει το μωρο αλλα και η μαμα κουφια η ωρα)ο ντρούλης φοβηθηκε και θελει να παμε για καισαρικη....

Εχω πολύ στεναχωρηθει με αυτο, γιατι δεν ειναι μια αποφαση που μπορω να παρω μονη μου, αλλα απο την αλλη ο τοκετος νομιζω ειναι καθαρα θεμα της γυναικας....αυτα βεβαια επρεπε να τα ψαξω στο πρωτο που εφαγα καισαρικη χωρις λογο και τωρα δεν θα ειχα τετοια διλημματα...Ακομα και τώρα ομως παλι το καθυστερησα...εψαξα για vbac στον 7ο...δεν υπηρχε καν το ενδεχομενο στο μυαλο μου οταν διαλεξα γιατρο και νοσοκομειο στην αρχη....

Το αλλο? θελει να με βαλε στις 16 αυγουστου θα ειμαι ακριβως 38 εβδ... ουτε καν 38+2 ρε παιδι μου να πεις οτι την εχω κλεισει..

Με τιποτα δεν αλλαζε ημερομηνια, μου ειπε γινεται χαμος μονο τοτε μπορεσε να βρει χειρουργειο(μμμ αναρωτιεμαι τα εκτακτα τι κανουν τοτε)

και οτι για 2-3 μέρες αργοτερα μονο το ρισκο παρατεινουμε και δεν εχει να κερδισει τιποτα, τι θα βαλει 30 γρ?(ε καλα σε αυτο δεν εχει αδικο)

Τον ρωτησα αν κερδιζει ομως στα οργανα που ωριμαζουν κλπ και μου ειπε οχι θεωρειται τελειομηνο κοπκλπκλπ (2400 υπολογιχω να τον βγαζω τελειομηνο...:roll:)

Κοινως θα παω για καισαρικη 16 αυγουστου, θα βγαλω ενα γατσούλι, και ο Θεος βοηθος...

Η' σεναριο Β' παω στην αλλη γιατρο και αποφασιζω ΜΟΝΗ μου για vbac... δεν ξέρω αν μπορω να παρω αυτη την αποφαση πραγματικα...

Τεσπα θα κανω μια συναντηση με την αλλη γιατρο (ελπιζω να προλαβω!) και βλεπουμε!

Επισης ξερετε αν τα μωρα κατω των 2500 κιλων τα βαζουν θερμοκοιτιδα, εστω προληπτικα?

Α! Ενω δεν εδειξε να τον ενδιαφερει το ζαχαρο, μου ειπε οτι στις δευτερες καισαρικες τις κανονιζουμε 38 και εβδ, και ιδιως αν εχει η γυναικα ενα καπως ιστορικο δηλ λιγο ζαχαρακι, λιγη πιεση κλπκλπ Εμενα με ενδιαφερει να βγαλω ενα υγιες μωρο...

Δηλ απο τη μια Οκ δεν τρεχει τιποτα, απο την αλλη οταν πρεπει να δικαιολογησω γιατι σε βαζω νωρις, πεταω κι ενα ζαχαρο και μια πιεση(που ειχα στην κορη μου τωρα δεν εχω!!!!) και φυσικα μου ειπε οτι δεν εχει παρει πολυ βαρος το μωρο κλπ...

Παντωε γενικως ηταν ειλικρινης, και ξεκαθαρος αυτο το εκτιμησα...οταν τον ξαναρωτησα για vβac για ποιο λογο δεν κανουν, μου πεταξε κι ενα δεν ειμαστε καλυμενοι και κατι σαν να ελεγε οτι αν , ω μη γενετω, συμβει ρηξη δεν νομιζει οτι εχουν την υποδομη να το αντιμετωπισουν...Ελλαδαρααααααααααααα

Πιστευω οτι εχει δικιο και προβληματιζομαι... η πιθανοτητα ειναι απειροελαχιστη να συμβει, αλλα υπαρχει... και αν δεν εχουν την ταχυτητα και την εμπειρια να το αντιμετωπισουν σε ενα πανεπιστημιακο , μπορουν να το αντιμετωπισουν σε ιδιωτικο...?:roll:

Και αν οντως εχει δικιο σε οτι μου ειπε...γιατρος δεν ειμαι...

Συγγνωμη για το σεντονι ρε κοριτσια...ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου...

ΕΙμαι πολυ μπερδεμενη...

Θελω να γεννησω και να τελειωνω...:|

eNeap2.pngTSzHp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Καλησπέρα! Με το γλυκό μου τέρας να κοιμάται επιτέλους αγγελικά δίπλα μου και όχι πλέον μέσα μου, μπήκα να δώσω γρήγορα μια συμβουλή σε όσες γεννάτε στο ΙΑΣΩ (ίσως το ίδιο βέβαια να γίνεται και στα άλλα μαιευτήρια): Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση και η προϊσταμένη που ήρθε το βράδυ να με εξετάσει και να μου βάλει το κολπικό υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος χρησιμοποίησε ένα λευκό υγρό (νομιζω incosept το είπαν). Πέρα από τον αφόρητο πόνο (που σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα όταν μου έκανε κολπική εξέταση με gel ο γιατρός μου) μέσα σε μια ώρα από την εξέταση ήρθα και πρήστηκα σε όλη την περιοχή (και εξωτερικά εννοώ). Το επόμενο πρωί η μαία μου μου είπε ότι κάποιες γυναίκες έχουν αλλεργία στο συγκεκριμένο, αλλά το χρησιμοποιούν αντί για gel γιατί είναι καλύτερο για την απορρόφηση του υπόθετου. Λίγη ώρα μετά τη γέννα και όσο ήμουν ακόμα στην ανάνηψη η κοπέλα που με εξέταζε είδε ότι έχουν χαλάσει τα ράμματα και αναγκαστήκαμε να κάνουμε άλλα λίγο πιο χοντρά. Ο λόγος (όπως συμπέραναν ο γιατρός μου και η προϊσταμένη που ήταν στη βάρδια εκείνη τη στιγμή) ήταν ότι το υγρό αυτό είχε προκαλέσει οίδημα και έκανε το δέρμα σαθρό (2 μέρες πριν είχα κάνει καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο οπότε ξέρω ότι δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα). Επειδή είναι κρίμα να βασανιζόμαστε από βλακείες... προτείνω αν δείτε το μπουκαλάκι με το λευκό υγρό να τους πείτε ότι σε άλλη εξέταση σας είχε προκαλέσει αλλεργία για να αποφύγετε πιθανό πρόβλημα από αυτό. (Να σημειώσω ότι γενικά δεν έχω αλλεργίες, οπότε αν το έκανε σε μένα μάλλον δεν είναι τόσο σπάνιο).

Καλή γέννα στις υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, αύπνη και πάλι ....... λέω τι καλά με πήρε στην αρχή ο ύπνος και τώρα το μάτι γαρίδα! Σαν ζόμπι θα είμαι όλη μέρα! Στις 10 έχω ραντεβού με τον γιατρό. Ποιο μπροστά αν προλάβουμε θα πάμε από Παπανικολάου να πάρουμε το kit για την δωρεά βλαστοκυττάρων. Γενικά η μέρα μας σήμερα είναι φορτωμένη και πολυ το σκέφτομαι που θα γυρνάμε με το αυτοκίνητο μέσα στην ζέστη :? Μια που δεν με πέρνει ο ύπνος μάλον θα μπω για μπανάκι να ετοιμαστώ με το πάσο μου... Φιλιά σε όλες!

Χαπάκι τελικά όλα καλά και με τον μπεμπάκο και με εσένα, μάλον βρήκατε την στάση σας :P συγχαρητήρια για τον αποκλειστικό θηλασμό!

lullaby καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Αχ βρε DimRous τι έπαθες!!! Και όλα μαζί σου ήρθαν! Πως είσαι τώρα? Το καλό είναι ότι η μπουμπού ok. Εύχομαι να τα βρείτε και με τους γιατρούς του νοσοκομείου και να μην ταλαιπωρηθείτε, περιμένουμε νέα σας.

stellunak υπομονή, τι άλλο να κάνεις. Να μπαίνεις να μας μιλάς, γι' αυτό είμαστε εδώ! :)

mary13 Πολύχρονη κοπέλα μου! Κοντεύει και η μεγάλη μέρα, τελειώνει η αναμονή σου!

galat μου ορίστηκε και η δικιά σας μέρα, δεν πειράζει που θα είναι μικρούλης, θα τον συνδέσεις ξέρεις εσύ τώρα και θα γίνει παίδαρος! Από που να τους πιάσεις τους γιατρούς δεν ξέρεις, παίζουν με την αγωνία σου να πάνε όλα καλά.....και όσο πιο πολύ ενημερωμένη είσαι τόσο σε δυσκολεύουν :? χαλάρωσε και τι να πω ας είναι και καισαρική.

M4B1p3.pngQIghp3.png

galat να μην στενοχωριέσαι για την καισαρική, σημασία έχει να είναι καλά το μωρό κ η μανουλα... Και αν υπάρχει έστω κ η παραμικρή ανησυχία... το ρισκάρεις???

Αν μπορείς να δεις κ την άλλη γιατρό, κάντο για να είσαι ήσυχη...

Mary13 Πολυχρονη, με ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου σύντομα... :tongue:

nano79 ... ποιες σου είπε ότι είναι οι 3 ενδειξεις του τοκετου???

μπου μπου υπομονή κοριτσάκι μου τι να κάνεις... και καλά ψώνια

Εγώ έχω σήμερα ραντεβου με τον γιατρό να δουμε το μπέμπη ... Ελπίζω να μην μου κάνει πάλι την τραγική αυτή εξέταση... δε θα το αντέξω...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα κοριτσακια!!!! τι κανετε?

nano79 ... ποιες σου είπε ότι είναι οι 3 ενδειξεις του τοκετου???

1. τακτικες συσπασεις με πονο

2. αιμα-βλεννα

3. σπασιμο νερων.

συνηθως ειναι ενα απο τα 3 με πιο συνηθες το 1ο. μου ειπε να βαλω κατι στο στρωμα μου γιατι αν ειναι να σπασουν τα νερα, συνηθως σπανε νυχτα...

mary13 πολυχρονη!!!

μπου μπου τελικα που θα γεννησεις? εγω αν με πιασουν οι πονοι πριν τις 15/8 θα παμε στη γενικη, αλλιως στη βιοκλινικη.

ZOrwp3.png

καλημέρα και απο μένα!!!!!!! Τι κάνετε κούκλες;; Τελικά κα σήμερα το πρωι έχω ζαλάδα, πρωινές ώρες δεν το ξανακουνάω απο το σπίτι. Νικολίνα μου και μπου μπου καλή συνάντηση με τα μπεμπάκια σας περιμένουμε νεάκια.

Galat μπορεί να το βάλουν στη ΜΕΝΝ και λόγο του ζαχάρου γιατι το μωράκι μπορεί να μην έχει επιρεαστεί αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορεί ο οργανισμός του να βγάζει λίγο παραπάνω ινσουλίνη. Προσπάθησε να ελένξεις λίγο παραπάνω το βραδυνό σου για να μην έχεις θέμα όλο το βράδυ με το ζάχαρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...