Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαπάκι μπράβο κουκλίτσα όλα πάνε καλά ε? Ο μπεμπουλίνος σου τι κάνει? Να μας τον φιλήσεις...

Εγώ αύριο θα πάω γιατρό να δουμε που βρίσκεται ο μικρός μας...

Κωνκωνάκι να σας ζήσει (κ από δω) η μπουμπού σας... :mrgreen:

Φιλάκια κ στην επίτημη, ηρωίδα μανουλα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νανο μου ειδες τελικα βλεπω να παιρνει ολο το μηνα....τελικα ολα καλα με τη ζουζουνα σου!!!!!!!!

κων κων μου & nikijo με το καλο,σιγουρα θα κρατατε τα μωρακια σας τωρα....να τους δωσετε πολλα φιλακια!!!!!!

μπου μπου μου ανυπομονεις εεε???θα ερθει και η δικη σας η σειρα...

νικολινα εσενα τι λεει ο γιατρος θα τον παρεις ολο το μηνα ε??

76IGp3.png

χαπάκι μπράβο κουκλίτσα όλα πάνε καλά ε? Ο μπεμπουλίνος σου τι κάνει? Να μας τον φιλήσεις...

Εγώ αύριο θα πάω γιατρό να δουμε που βρίσκεται ο μικρός μας...

Κωνκωνάκι να σας ζήσει (κ από δω) η μπουμπού σας... :mrgreen:

Φιλάκια κ στην επίτημη, ηρωίδα μανουλα...

καλα ειναι ο μικρουλης μου κοιμαται τωρα....θα σου τον φιλησω μολις ξυπνησει...αντε να πας στο γιατρο να μας πεις τα νεα απο το μπεμπακι σου

76IGp3.png

χαπάκι δεν έχω ιδέα... θα δουμε αύριο τις προθέσεις του μπέμπη...

Ο μπαμπάς ανυπομονεί να βγει, η μαμά ακόμα φοβάται... (αν κ μέχρι τώρα πίστευα ότι θα φτάσω στο σημείο να πω να γεννήσω... λόγω ζέστης κ βάρους... αλλά ακόμα λέω, καλά είναι εκεί μέσα... )

Η Στελλίτσα που είναι???:rolleyes:

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Αραγε ποια ηταν η πρωτη Αυγουστομανουλα???? (Βαζω και τη Νικη μας μαλλον θα εχει γεννησει!) Καλως Ηρθατε μπεμπακια του Αυγουστου!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και τις μέλλουσες μανούλες.

Έχω μία απορία και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς. Την προηγούμενη εβδομάδα, στην 36η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης ο γιατρός μου με εξέτασε κολπικά με το χέρι, το οποίο πονούσε αφόρητα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη και φαντάζομαι ότι απλά ήθελε να δει πώς πάει ο τράχηλος. Μου είπε ότι από εδώ και εμπρός αυτό θα το κάνει κάθε εβδομάδα.

Να σας πω την αλήθεια τρομοκρατήθηκα και ρώτησα φίλες μου οι οποίες μου είπαν ότι σε αυτές δεν έκαναν κάτι τέτοιο μέχρι που πήγαν για τον τοκετό και μάλλον μου το κάνει για να προκαλέσει τοκετό.

Εσάς ο γιατρός σας σας κάνει αυτή την εξέταση;

Καλημέρα και από μένα. Καταρχήν να τους ζήσει τα μωράκια τους σε κωνκων και Νίκη και περιμένουμε νέα. Από χθες έχουμε ευχάριστα, δυσάρεστα και απρόοπτα. Τα ευχάριστα είναι ότι πήγαμε χθες στο γιατρό η μπέμπα είναι τελείως ανεπηρέαστη από το ζάχαρο, η ανάπτυξή της από εκεί που είχε ξεφύγει 12 μέρες μπροστά τώρα είναι μόλις 3, το βάρος της είναι 2800 ο πλακούντας grade 2, αμνιακό υγρό τέλεια. Θα το πάρουμε νωρίτερα, γύρο στις 18 με 20 όπου θα είμαι 38+ αν είναι ψιλοέτοιμος ο τράχηλος θα βάλουμε τεχνικούς αν όχι θα κάνουμε καισαρική. Τα δυσάρεστα είναι ότι το μωρό λόγο του διαβήτη τη πρώτη μέρα πρέπει να παρακολουθείτε πιο εντατικά μήπως παρουσιάσει υπογλυκαιμία και χρειαστεί να δώσουμε ζαχαρόνερο. Έχει έρθει λοιπόν ένα χαρτί στο νοσοκομείο το οποίο λέει ότι σε περίπτωση που η εγκυμονούσα έχει διαβήτη κύησης (χωρίς να ελέγχει το μέγεθος του προβλήματος) ή άλλα προβλήματα, θα πρέπει να φεύγει από το νοσοκομείο Ζακύνθου για κάποιο άλλο που έχει ΜΕΝΝ. Επειδή όμως, όπως είπα και πιο πριν, το μωρό δεν έχει επηρεαστεί χρειαζόμαστε τη σύμφωνη γνώμη των παιδιάτρων ότι αναλαμβάνουν να σηκώνουν το ποπό τους πιο συχνά από τη καρέκλα για να ελέγχουν το ζάχαρο. Έτσι λοιπόν στις 16 του μήνα έχουμε συνάντηση με γυναικολόγο, τη προϊσταμένη μαία και τους παιδιάτρους . Τα απρόοπτα είναι ότι σηκώθηκα σήμερα η καλή σου να πάω κομμωτήριο, ξεκινάει να κάνει τις ανταύγειες και εκεί που έχει τα ¾ της κεφαλής αρχίζω να κάνω απανωτά επεισόδια υπογλυκαιμίας, λιποθυμάω όταν συνήλθα με είχαν κάτω από το νιπτήρα και μου έριχναν νερό. Πήρε το γιατρό ο κομμωτής και με ανέβασε στο νοσοκομείο. Η μπουμπού μια χαρά, από την ινσουλίνη ήταν. Τώρα είμαι γενικά καλά αν και εξαντλημένη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

για κωνκων και Νικη οποια εχει τηλ να ενημερωσει... τηνς Νικης λογικα η ιντι μας θα το εχει...

Καλησπέρα!!!

Χθες το βράδυ μιλήσαμε με τη nikijo, ετοιμαζόταν.

θα της τηλ αύριο για να μην ενοχλώ.... μακάρι να μπορούσα να πάω στη κλινική να τη δω...

οπότε αύριο θα έχω νέα της.

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και τις μέλλουσες μανούλες.

Έχω μία απορία και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς. Την προηγούμενη εβδομάδα, στην 36η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης ο γιατρός μου με εξέτασε κολπικά με το χέρι, το οποίο πονούσε αφόρητα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη και φαντάζομαι ότι απλά ήθελε να δει πώς πάει ο τράχηλος. Μου είπε ότι από εδώ και εμπρός αυτό θα το κάνει κάθε εβδομάδα.

Να σας πω την αλήθεια τρομοκρατήθηκα και ρώτησα φίλες μου οι οποίες μου είπαν ότι σε αυτές δεν έκαναν κάτι τέτοιο μέχρι που πήγαν για τον τοκετό και μάλλον μου το κάνει για να προκαλέσει τοκετό.

Εσάς ο γιατρός σας σας κάνει αυτή την εξέταση;

Καλως ήρθες!!!

Εμένα έτσι μου την έφερε ο γιατρός μου για να μου προκαλέσει τον τοκετό... Στις 36 εβδομάδες!!

Συμβουλέψου κάποια μαία... εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω γιατρό να με εξετάσει κολπικά σε επόμενη εγκυμοσύνη... Μια φορά την πατας... :roll:

Κωνκων να χαίρεσαι το φυστίκι σου!!! Να' ναι γερό και καλότυχο!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ντιμάκι....τι ηταν κι αυτο... τελικά με το 1/4 τι εγινε ?χαχαχαχαχαχαχα

Να σε ρωτησω αν και φοβαμαι λιγακι...τι μπορει να κανει το ζαχαρο στο μωρο? Περα απο αυξηση βαρους κλπ και τον κινδυνο υπογλυκαιμιας οτνα γεννηθει τι αλλοι κινδυνοι υπαρχουν?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

lullaby καλώς ήρθες και με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου...

Η indie όπως σου είπε είχε άσχημη εμπειρία από αυτή την εξέταση... Εγώ που μου έκανε επίσης την ίδια εξέταση δύο φορές κ πόνεσα φρικτά κ τις δύο, μόνο λίγο αίμα είδα την πρώτη φορά ... Στο λέω ώστε αν δεις λίγο αίμα, να μην αγχωθείς... Να πάρεις βέβαια τηλ. τον γιατρό σου, αλλά να μην αγχωθείς... Πολλοί γιατροί το κάνουν αυτό για να δουν τη θέση του μωρου κ τον τράχηλο... Αλλοι το κάνουν μόνο την ημέρα της γέννας...

Dimάκι... τι ήταν αυτό... Πωπω... Οσο για το μωρό να μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά... αφου δε φαίνεται στον υπέρηχο κάτι, δε νομίζω να είναι κάτι, απλά για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους το λένε... Κ εμένα ο μικρός μου αδερφός (λόγω του οτι γεννήθηκε πιο βαρύς από ό,τι τον περιμένανε) τον βάλανε υπό παρακολουθηση για το ζάχαρο, σχεδόν μία μέρα... τελικά δεν είχε τίποτα...

Αθηνά όλα καλά εσύ? Η μικρή σου ηρέμισε???

EP8Ip2.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας.

indie μόλις διάβασα τι έγινε με εσένα και λυπάμαι πολύ που το τράβηξες αυτό. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά και έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου. :D

Κοριτσάκια σας νιώθω πολύ και αναπολώ αυτές τις μέρες. Πέρυσι περίμενα και εγώ με την κοιλίτσα μου και τώρα έχω ένα Ταλιμπανάκι να μου γκρεμίζει το σπίτι:)

Σε όσες κοπέλες γέννησαν εύχομαι να τους ζήσουν τα μπεμπάκια τους, καλή ανατροφή και αν χρειαστείτε κάτι ρωτήστε και εμάς τις εμπειρότερες:)

Σε όσες κοπέλες γεννούν αυτή την στιγμή(!!!) ή έχουν προγραμματίσει τοκετό εύχομαι να πάνε όλα καλά και ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!

Και σε όσες περιμένουν υπομονετικά τον πελαργό εύχομαι καλό υπόλοιπο και να είναι ο τοκετός σας μια ευχάριστη εμπειρία!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...