Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτήσω κάτι???:

Ο παιδίατρος μου είπε 2 φορές τη μέρα, μόλις ξυπνήσει και μετά το μπάνιο το βράδυ, να κάνω πλύσεις τη μυτούλα του φυστικιού με φυσιολογικό ορό...

Εμένα μου φανηκε λίγο κουλό αυτό, μιας και δεν υπάρχει λόγος (μυξούλες κλπ)....

Εσείς τι κάνετε???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Να ρωτήσω κάτι???:

Ο παιδίατρος μου είπε 2 φορές τη μέρα, μόλις ξυπνήσει και μετά το μπάνιο το βράδυ, να κάνω πλύσεις τη μυτούλα του φυστικιού με φυσιολογικό ορό...

Εμένα μου φανηκε λίγο κουλό αυτό, μιας και δεν υπάρχει λόγος (μυξούλες κλπ)....

Εσείς τι κάνετε???

Indie μου εμενα μου ειπε μια φορα την ημερα πριν απο ενα γευμα και ξανα μεσα στην ημερα αμα δω οτι εχει μπουκωμενη μυτουλα.

Κοιτα και εμενα φαινοταν οτι δεν εχει μυξουλες αλλα χτες το βραδυ οταν του το εκανε η παιδιατρος βγηκανε κατι μυξουλες :roll:

Μανουλες του καφέ κ κοιλουμπίτσες γεια σας...

bibicos, χαπάκι κ indie ελπίζω να προσαρμόζεστε σιγά σιγα... θα σας χρειαστουμε κ εμείς οι υπόλοιπες σε λίγο :rolleyes:

Tour_babay πως είναι το μωρό? Κουράγιο κοριτσάκι κ σύντομα θα τον πάρετε σπίτι σας...

κωνκωνάκι πως πήγε το beaute??? Έφτασε η μεγάλη μέρα... Με το καλό να δεχθείς την μπουμπου σου αύριο...

nikijo κ εσύ με το καλό να δεχθείς τον μπέμπη σου...

Μετά ποια έχει σειρά????

Ξέχασα να σας πω κ συμπληρώνω... Πήρα τον γιατρό μου πριν λίγο για να κανονίσουμε ραντεβου για την Πέμπτη να με δει.... Και με ρωτάει "Τι γίνεται? Ακόμα?" helloοοοο αν ήταν κάτι δε θα σας τηλεφωνουσα? Μόνη μου θα το έκανα το παιδί??? "Καλά", μου λέει" τότε θα περιμένουμε" xaxaxa τι άλλο θα μπορουσαμε δηλ. να κάνουμε?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

νικολινα ετσι ειπε χαχαχαχα Ακόμα στις στις 38 εβδομαδες???? χελοου??? δηλδη τι θα ελεγε στις 42...

Ορο καλο ειναι να βαζετε, ενταξει δεν εχουν μυξουλες αλλα οταν εχουν δεν μπορουν να τις αποβαλλουν οποτε καλο ειναι.....

μπιμπικάκιον σου εχω στείλει πμ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσαρες.

Είμαι ένα κουρέλι....έχω ψοφήσει στις δουλειές.

Σήμερα έκανα απολύμανση όλη την κουζίνα και έχω στήσει αποστηρωτη, θερμαντήρα μπιμπερά...αχρείαστα να είναι άλλα θέλω να υπάρχουν.

Πάω για ύπνο, δεν την παλεύω άλλο.

Καλή επιτυχία και με το καλό να αντικρίσετε τα μωράκια σας, όσες γεννάτε αύριο.

Πολλά φιλιά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα! σημερα περιμενουμε 2 αφιξεις. σωστα? με το καλο λοιπον να μας ερθουν τα μωρακια!!!!

χτες πηγαμε στη γιατρο. 2500 εφτασε η μπουμπου μας αλλα η γιατρος δεν μπορουσε να τη μετρησει σωστα λογω θεσης και υποψιαζεται οτι ειναι παραπανω... η μπουμπου τελικα εχει βολευτει! η γιατρος δεν τη βλεπει να βγαινει πριν τις 15/8 και μαλιστα υποψιαζεται οτι θα κατσει κανονικα ως τις 3/9 και θα τη βγαλουμε με το ζορι.... συσπασεις με πονο δεν εχω πια ιδιαιτερες παρα κυριως χωρις πονο (απο αυτες εχω συνεχεια) τις οποιες η γιατρος θεωρει φυσιολογικες... τα χαπια θα τα παρω εως 15/8. τη ρωτησα αν θα υπαρξει προβλημα να "ισιωσει" το κεφαλι της ή αν θα παμε καισαρικη και μου ειπε οτι τη τελικη θεση του μωρου θα το δουμε στη γεννα. αν δεν το φερει μονη της στη σωστη θεση παει να πει οτι υπαρχει κατι που την εμποδιζει.

μου μειωσε το βραδυνο χαπι και με αφησε να παω για μπανακι!!!! φυσικα εξακολουθω να προσεχω και να μην μκουραζομαι εως τις 15/8. το νωριτερο που θελουμε να βγει η μικρη ειναι στις 20/8. τι να πω? απο εκει που φοβομαστε μη γεννησω την 29η εβδομαδα, με βλεπω να γενναω την 41η....

να πω την αληθεια, επειδη ειχα στο μυαλο μου οτι θα βγει νωριτερα, καπως μου ηρθε οτι θα αργησει... επιπλεον ετσι οπως ηταν δεν την ειδαμε καθολου στον υπερυχο... icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

επομενο ραντεβου (αν δεν γεννησουμε μεχρι τοτε...) 19/8.

χτες ηρθε και το καροτσι μας! προς το παρον το βολταρω στο σαλονι!!!

ZOrwp3.png

Καλημέρες

Είδες nano79; Όλα καλά πάνε με τη μπουμπου σου... Εκεί που φοβόσουν τώρα έχει βολευτεί η κουκλα σου... Μπράβο κοριτσάκι :P Καλορίζικο κ το καροτσάκι σας...

Ολυμπία μου, ελπίζω να ξεκουράστηκες...

Κ εγώ θέλω να κάνω δουλειες... αλλά έχω εδώ τον κέρβερο που δεν αφήνει καθόλου... Και τότε σκέφτομαι εσάς όλες τις μανουλες που λέτε ότι στο πρώτο είμαστε έτσι "τυχερές" ενώ στο δεύτερο... όλα είναι διαφορετικά.... (φαντάζομαι στο τρίτο κ τέταρτο είναι ακόμα πιο "χαλαρα" :tongue: Λιάκι είσαι ήρωας το λέω κ το ξαναλέω)

Έχουμε νέα από Κωνκων κ nikijo??? Λογικά θα κρατάνε τα μωράκια τους αν όχι τώρα, σε λίγο... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο νανουκα....

Κι εγώ σημερα γιατρο...αντε να δουμε ποσο θα εχει παει ο μπομπος.... κανα 2300 τον κοβω...

για κωνκων και Νικη οποια εχει τηλ να ενημερωσει... τηνς Νικης λογικα η ιντι μας θα το εχει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Ευχάριστα νέα βλέπω :P καλέ όλα τα καλά χάνω που δεν μπαίνω πια τόσο συχνά.....είδα νέες αφίξεις!!!γιούπιιιιι

bibicos και tour baby να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!!!!

κων κων και nikijo όλα καλά να έχουν πάει και να έχετε στην αγκαλιά σας γερά τα μωράκια σας!

nano μου είδες που όλα πάνε καλά :P στο τέλος δεν θα βγαίνει χαχαχαχα

mamalou τι έπαθες !!! πως είσαι τώρα?

Εμείς την Πέμπτη το πρωί έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να δούμε που βρισκόμαστε. Με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία να γεννήσω....ουφ έχω βαρύνει, φουσκώσει και βαρέθηκα τα πονάκια! Το Σάββατο το βράδυ πονούσα τόσο πολύ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ που παρακαλούσα να σπάσουν τα νερά!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες και για το ενδιαφερον μεσα απο την καρδια μου!!!Οταν με το καλο παρετε αγκαλιτσα τα μπεμπεκια σας θα με νιωσετε.....ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ....

GALAT μου τα εχω δει ΟΛΑ!!!!Τον ειχα τον μικρο απο τις 10 στο στηθος σερι μεχρι τωρα....εκλαιγε εκλαιγε εκλαιγε και στο τελος δεν αντεξα και του εδωσα 50 μλ ξενο....:(:(:( Του το εδινα και εκλαιγα παλι....Το ηπιε με τοση χαρα δεν μπορεις να φανταστεις...Νιωθω χαλια οτι δεν του κανει το γαλα μου και πληγωνομαι τρομερα....Θελω οσο τιποτα αλλο να τα καταφερουμε με τον θηλασμο αλλα απο την αλλη δεν αντεχω να τον βλεπω να ταλαιπωρεται και να χτυπιεται πανω στο στηθος μου :(:(:(

Γαλα εχω πολυ σημερα πιεζω το στηθος και βγαινει συντριβανακι...

Να σημειωσω οτι τον ειχα ολο το βραδυ στο στηθος με κλαματα και χτυπηματα και κοιμηθηκε ολο το βραδυ μια ωρα μονο...

Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι αυτος εμαθε στην ευκολια απο το μαιευτηριο και τωρα κουραζεται πολυ να πιει απο το στηθος μου και νευριαζει.....

Ειναι κολλημενος πανω μου να φανταστεις ολο το βραδυ κατουριομουν και πηγαμε παρεα με τον αντρα μου τουαλλετα να μου τον κραταει στο στηθος για να κανω πιπι μου!!!!!!!!!!!!!Ποναει ολο μου το σωμα και ειμαι αυπνη.......

Πηρα τηλ για να ερθει μια συμβουλος θηλασμου στο σπιτι και μου ειπαν οτι δεν ερχονται απο το σπιτι αλλα απο το τηλ τα λενε και η συγκεκριμενη που βρηκα δεν μπορουσε να μιλησει και να παρω αργοτερα λεει αλλα ντραπηκα και δεν ξαναπηρα...Ξερεις καποια συμβουλο να ερχετε σπιτι???

Επισης πηρα και τηλ στο Ελενα στο τμημα μητρικου θηλασμου και μου ειπαν να παω απο εκει...Να παω λες???

bibicos τωρα διαβασα το μυν...ετσι ημουνα κι εγω στην αρχη,αλλα δεν τον κρατουσα πολυ ωρα στο στηθος γιατι νευριαζε και στεναχωριομουνα κι εγω,και ο μπεμπουλης το καταλαβαινε και εκλαιγε ασταματητα...

μολις ηρεμησα αρχισα να τον βαζω ολο και περισσοτερο στο στηθος και να μειωνουμε το συμπληρωμα....τωρα τρωει μονο απο το στηθος...

πραγματικα αν δεν ηρεμησεις δεν θα τα καταφερεις...θελει απολυτη ηρεμια και την ωρα που θηλαζεις να μην εισαι αναστατωμενη....

εγω οταν ενοιωθα χαλια στην αρχη του εδινα μονο ξενο....

ελπιζω να τα καταφερεις....ομως με τα κλαμματα δεν θα βγαλεις ακρη

76IGp3.png

Δεν ξερω χαπάκι ορισμενα προτιμουν το ενα στηθος περισσότερο. Να τον ξεκινας απο αυτο που δεν προτιμα ωστε να τραβαει περισσότερο αφου ειναι πεινασμενος.

ενταξει την βγαλαμε την ακρη,δεν βολευοταν ετσι που τον κρατουσα...απο χθες βραδυ τρωει και απο τα δυο....

ξεχασα να σας πω καλημερα.......

εγω πηγα στο γιατρο σημερα...κοψαμε τα ραμματακια κοιταξε και λιγο τη μητρα και μου ειπε πως ολα καλα,εχει μπει σχεδον στην θεση της...

μου ειπε να προσπαθησω να θηλασω οσο περισσοτερο γινεται ωστε μηπωςκαι καταφερουμε να συρρικνωσουμε την ενδομητριωση και στην αλλη ωοθηκη...ααα και βγηκε και η βιοψια,τελικα ειναι οντως ενδομητριωση....

θα ξαναπαω τελος του μηνα να με δει....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...