Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου απ'οτι βλεπω γεννησε και η bibicos...

να σου ζησει γλυκια μου...να ειναι υγιεστατο και καλοτυχο το μωρακι σου....

μην ανησυχεις για τις ορμονες κι εγω το επαθα και εκλαιγα ειδικα τη μερα που βγηκα απο την κλινικη....οσο για το θηλασμο να σου πω οτι κι εγω κοντεψα να τρελλαθω, δυο μερες τωρα ομως ο μουργος μου εχει αρχισει να τρωει μονο στηθος,δεν ξερω βεβαια αν τρωει αρκετα γιατι τρωει λιγη ωρα κανα 5λεπτο αλλα ειμαι ικανοποιημενη που σιγα σιγα τα καταφερνουμε...το μονο που χρειαζεται ειναι να εισαι ηρεμη και σιγουρη οτι θα τα καταφερεις....και αυτο θα σε βοηθησει...

εμεις μαθαινουμε και την πιπιλα γιατι αλλιως βαζουμε δαχτυλακι...(ξερω οτι δεν ειναι καλο,του την εχω δωσει ελαχιστες φορες αλλα δεν ξερω πως αλλιως να γλυτωσω απο το δαχτυλακι)

οι υπολοιπες τι κανετε????

γεννησε καμια αλλη????

τι κανουν οι κοιλουμπες σας???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαπακι δοκιμασες ενα γαντακι? καλυτερα απο πιπιλα...

Μπιμπικακι μου ποσο σε νιωθω...μην στεναχωριεσαι ομως, εσυ θα κανεις την προσπαθεια σου, δεν ηρθε το τελος του κοσμου αν πιει λιγο συμπληρωμα μεχρι να σας δει καποιος συμβουλος και να στρωσει το πραγμα....

Η αφροδιτη και η σοφουκα ειανι φιλες μου πολυ καλες κοπελες προσφατα ειχαμε παει και κουνιες τα μικρα θα βοηθησουν το ιδιο και η αγλαϊα

Εχεις πετυχει και την μικρη μου σε φαση γκρινιας ,δεν με αφηνει να κατσω, και ολο δουλειες προκυπτουν και δεν μπορω να σου γραψω πολλα...

Χαπακι ο μουργος οσυ ενταξει απο υπνηλια? Ενα αλλο κολπο που θυμηθηκα ειανι για να τον κρατας περισσοτερο ξυπνιο βρεχεις μια πετσετουλα και περνας απαλα το προσωπακι του...

Επισης με χαμηλα φωτα τα μωρα ειανι καμια φορα περισσοτερο ξυπνια, το πολυ δυνατο φως τα ενοχλει και κλεινουν τα ματακια τους...

Κουραγιο μανουλες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το γαντακι....ενταξει και να τη δωσω ειναι για λιγο μετα την εξαφανιζω...

να σου πω οσο για τον υπνο τον αφηνω να ξυπναει μονος του,μονο αν περασουμε τις 4 ωρες τον ξυπναω και τωρα μου τρωει καλυτερα...εσυ που θηλαζες για πες μου τρωει περιπου 5 με 10 λεπτα στηθος και μετα δεν θελει συμπληρωμα πιστευεις ειναι αρκετο???(ετσι ξυπναει περιπου τσις 2-3 ωρες)

και μου πιανει περισσοτερο το ενα στηθος,απο το αλλο δεν τραβαει πολυ...τον βαζω βεβαια καθε φορα και στα δυο...λες να εχω προβλημα???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Σπάνια τοσο μικρα μωράκι κανουν τοσο μικρά γευματα, αλλα αφου κοιμαται 2-3 ωρες σημαινει οτι μαλλον θηλαζει πολυ αποτελεσματικα... απο πανεςπως πατε? απο κακα κλπ? ειναι μουσταρδι με σπορακια? χαχαχαχαχα τι λεμε κι εμεις οι μαναδες....

Εγω παντως μεχρι αν σαραντισει προτεινω να το ξυπνας νωριτερα απο 4 ωρες...

καθε 3... τωρα για το στηθος να επιμεινεις λιγο περισσοτερο στο ενα στηθος αν θηλασει 10 λεπτα πχ σηκωσε τον να ρευτει(αν θελει) αλλα ξε σταση και ξαναβαλτον στι ιδιο,αν θηλασει παλι 5 λεπτα καλως, μετα αλλαξε στηθος....

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat sos ερωτηση!!!

Οταν ο μικρος ξυπνησει και ειναι να φαει και εχει λερωθει τον αλλαζω και μετα τον βαζω να θηλασει η τον βαζω να θηλασει κατευθειαν??Αμα εχει μνο τσισα παλι τον αλλαζω η οχι???

αααααχχχ η ασχετη η μανα...

galat sos ερωτηση!!!

Οταν ο μικρος ξυπνησει και ειναι να φαει και εχει λερωθει τον αλλαζω και μετα τον βαζω να θηλασει η τον βαζω να θηλασει κατευθειαν??Αμα εχει μνο τσισα παλι τον αλλαζω η οχι???

κυρία, κυρία να απαντήσω, αυτό το ξέρω!!!!!! Πρώτα το ταϊζουμε και μετά αλλάζουμε για δύο λόγους ο πρώτος και βασικότερος είναι οτι υπάρχει μεγάλη περίπτωση μέχρι να το αλλάξουμε το μωρό να πηνάσει πολύ, να εκνευριστεί και μετά να μη θέλει να θηλάσει και δεύτερος λόγος είναι οτι όταν θηλάζουν τα κάνουν οπότε μία και καλή στο τέλος. Σωστά απάντησα galat;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

galat sos ερωτηση!!!

καλα κι εμενα η πιο μεγαλη απορια ηταν... τον αλλαζεις αν εχει κακα, τον θηλαζεις, τα ξαναμολαει (συνηθως κατα τη διαρκεια ή μετα), τον ξαναλλαζεις και μετα ξαναθηλαζεις για να κοιμηθει.... εμενα μπορει να χεδοταν και 2 φορες κατα τη διαρκει του θηλασμου...

Και με τσισα θα τον αλλαζα στην αρχη οταν ξυπναει, ειδικα αν εχει πολλα γιατι συγκαιγονται ευκολα...

Αν τωρα τον δεις πολυ εκνευρισμενο, θηλασε τον λιγο και μετα τον αλλαζεις για να μην ακνευριστει περισσότερο δεν χαθηκε κι ο κοσμος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαρηστώ όλες για τα καλά σας λόγια και ελπίζω οι εύχες να πιάσουν γρήγορα.. Προς το παρόν είναι η δεύτερη μέρα μας που τρώμε ξένο γάλα αλλά σήμερα νοίκιασα το διπλό θύλστρο απο γνωστή εταιρεία και απο το βράδυ θα ξεκινήσω την άντληση.. Βέβαια δεν ξέρω το κατα πόσο θα πετύχει αλλά προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξη γιατί όλοι γύρω μου περιμένουν πότε θα κάνω το μπάμ!!!

Κατα τα άλλα οι μοναδικές στιγμές χαράς παραμένουν μόνο οταν βλέπω το ξανθούλι μου.. Αλήθεια σας μοιάζει το κουκλί σας ή μόνο το δικό μου βγήκε φτυστό ο πατέρας του?!?!?! Το μόνο που πήρε απο μένα, μετά απο μελέτη είναι τα χείλια, αν και ο μπαμπάς μας λέει οτι πήρε το καλήτερο κομμάτι απο μένα!!!:D:D

EwCip3.png

Σπάνια τοσο μικρα μωράκι κανουν τοσο μικρά γευματα, αλλα αφου κοιμαται 2-3 ωρες σημαινει οτι μαλλον θηλαζει πολυ αποτελεσματικα... απο πανεςπως πατε? απο κακα κλπ? ειναι μουσταρδι με σπορακια? χαχαχαχαχα τι λεμε κι εμεις οι μαναδες....

Εγω παντως μεχρι αν σαραντισει προτεινω να το ξυπνας νωριτερα απο 4 ωρες...

καθε 3... τωρα για το στηθος να επιμεινεις λιγο περισσοτερο στο ενα στηθος αν θηλασει 10 λεπτα πχ σηκωσε τον να ρευτει(αν θελει) αλλα ξε σταση και ξαναβαλτον στι ιδιο,αν θηλασει παλι 5 λεπτα καλως, μετα αλλαξε στηθος....

δεν κοιμαται παντα 4 ωρες....συνηθως ξυπναει νωριτερα...

απο κακακια συνηθως ειναι μουσταρδι για σπορακια δεν εχω προσεξει...κανει περιπου 3 φορες τη μερα....

το ενα το στηθος δεν το θελει καθολου,τον βαζω με το ζορι και δεν πολυτραβαει γαλα....γιατι το κανει αυτο ?

76IGp3.png

galat sos ερωτηση!!!

εγω αν εχει κακακια τον αλλαζω ,να ειναι ανετος,αν δεν εχει τον αλλαζω μετα...

76IGp3.png

Η σημερινη μερα αφιερωμενη στον Κωνσταντίνο μου:D. Θα μου λειψει το αγοράκι μου αυτες τις μερες.

dimrous και εγω οταν πιέζομαι αυτοκινητο και βόλτα. Και σήμερα το πρωί πηγα την βολτουλα μου:mrgreen:. Μπορεί η κοιλιά να είναι τουρλα, αλλά αισθανομαι μια χαρα όταν οδηγάω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...