Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν είναι και σκατά, αλλά δεν είναι και οκ. Τα όρια είναι νηστείας 95 μία ώρα μετά 140. Πότε έχεις ραντεβού με τον γιατρό σου;;

Την Τετάρτη... τι κάνω μεχρι τότε?? Για πες μου ενδεικτικα τι να μην τρωω εκτος απο γλυκά, ψωμια(βασικα σικαλης τοστ τρωω συνηθως) ζυμαρικα?

Αχ...

Καλησπερα!

Την Τετάρτη το πρωί μπαίνουμε τελικά για καισαρική. Οι πόνοι που έχω δεν είναι συσπάσεις είναι απο τη λάθος θέση του μωρού. Είναι έξω απο την πύελο και λίγο στραβα (κάπως μου το είπε αυτό αλλά δεν θυμαμαι). Μεχρι Τεταρτη πρωί ξάπλα με χάπια γιατί οι πόνοι δυναμόνουν και είναι επικίνδυνο και για τη μητρα. Επειδή και το 1ο είχε την ίδια σταση, ο γιατρός επιμένει οτι δεν πρόκειται να αλλάξει θεση. Οπότε ανυπομονώ να ερθει η Τεταρτη:D!

Tour_babay να σας ζησει και πάλι το αγοράκι σας και σύντομα να πάτε σπίτι σας γεροί!

Με το καλό Κων κωνακι μου!!!!!!!

Τουρ!!!!!!!!!! Να σας ζησει με το καλο να πατε σπιτάκι σας!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσακια γεια σας!!!!

Πανουλα να σας ζησει !!!!!!!Παντα καλοτυχο να ειναι !!!!!!:)

Κων μαζι βρε θα γενναμε τελικα;;;;;;;;;;;εγω 06.00 παω κλινικη κ ως τις 07.30 θα εχουμε τελειωσει !!!!!:)

Ααααα...βρηκα ζωδια κ ωροσκοπους!!!!!ο μπουλης μου θα ειναι Λεων με Λεων!!!!!ωχωχ!!!!χαχαχαχα!!!!

Ειμια πολυ χαλαρη κοριτσια....αυριο θα παω για να με δει ο ντοκ ...το βραδυ δεν ξερω πως θα περασει!!!!!!!:)

Το στηθος μου μαλακωσε λιγακι-οχι εντελως-κ αρχισε να σταζει !!!!!!!τιν παλι τουτο;;;;λετε αν δεν ειχα κτ να πλησιαζε ο φτ ;;;;

Αθηνουλα λιγη διατροφη για το τελος.....υπομονη(εγω ειμια λιχουδα κ δεν θα αντεχα:) )

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπες και μανουλεςλ!!!

πρωι πρωι σημερα... παλι αυπνιες... κοιμηθηκα κατα τη 1 και ξυπνησα στις 6 με αρκετα διαλειμματα στο ενδιαμεσο για υπνο...

βρε κοριτσια εσας τα δαχτυλα σας μουδιαζουν??? εμενα συνεχεια μεσα στον υπνο μου και μετα πονανε...

λιγες ωρες εμειναν μεχρι να δω τη ζουζουνα μου!!!

ZOrwp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μέλλουσες και ήδη μανούλες......επιτέλους "συνδέθηκα" κανονικά και ξύπνησα πρωί πρωί να κάνω τα εγκαίνια...

την Παρασκευή κατέβαινα αργά αργά τις σκάλες του σπιτιού (ποιός ανακάλυψε τις μεζονέτες???) και χωρίς να καταλάβω πως γλύστρησα και μέτρησα τουλάχιστον 5 σκαλιά.....προσπαθούσα η καημένη να κρατηθώ απο οπου μπορούσα για να μη μετρήσω και τα υπολοιπα...μέσα σε κλασματα δευτερολέπτου έκανα 1 εκατομμύριο σκέψεις και όχι καλές εννοείται...καλά που ήταν η μαμά μου στο σπίτι γιατί θα είχα γεννήσει απο την ταραχή μου και μόνο....η πλάτη μου στα σημεία που χτύπησα είναι ακόμα μελανιασμένη και πρησμένη καθώς επίσης και κάποια δάχτυλα των ποδιών (άγνωστο γιατί) και το αριστερό μου χέρι......απαπαπαπα ταραχή.....

και η τακτοποίηση των κιβωτίων καλά κρατεί

σήμερα περιμένω και τα επιπλάκια του μπέμπη μου:D

c2Gbp2.png

Καλημερα κοριτσια...ας απαντησω τωρα..

μη τσαντίζεσαι χειρότερα το κάνεις. Η Μαρουλίτα είχε σοβαρό θέμα με πίεση, είχε νοσηλευτεί κι όλας. Έκοψες αλάτια κ.λ.π;; Τάραξε και το σκορδάκι είναι θαυματουργό στη πίεση. Η διατροφολόγα που είναι να δώσει καμία συμβουλή;;

το σκορδακι ειναι πολυ καλη λυση και φυσικη...επειδη ομως μετα δεν θα σε πλησιαζε και κανενας απο την μυρωδια (ουτε ο βρυκολακας :mrgreen:) υπαρχουν 2 μυστικα...1)αφαιρεις την φυτρα απο το κεντρο 2)παιρνεις συμπληρωμα σκορδου απο το φαρμακειο (το οποιο ειναι καθαρο σκορδο χωρις την μποχα!)..επισης ΠΟΛΛΑ νερα, σε θερμοκρασια περιβαλλοντος (το κρυο εξατμιζεται γρηγορα απο το ιδρωμενο σωμα μας τωρα το καλοκαιρι) και ελαχιστο αλατι κ ο Θεος βοηθος...

Κι εγω πολυ λιχουδα...και δεν ξερω τι να τρωω για βραδυ... ολο και καπου υπαρχει το ψωμι... ο ντακος επιτρεπεται??? διατοφολογαααααααααααα που εισαι?

ψωμακι ειναι καλο να τρωτε αλλα κυριως ολικης ή σικαλης...προσωπικα δεν μ'αρεσει (μονο του τοστ και αυτο σε συγκεκριμενη μαρκα..ιδιοτροπιες...τστστσ) αλλα τσακιζω τα κριθινα παξιμαδακια (μετριουνται κ πιο ευκολα..)..κ παλι προσεχω τη μαρκα γιατι καποια βρωμανε πιτουρο (νιωθω κοτα..)..ο ντακος ειναι μονο για μεσημεριανο για διαβητη (υπολογισε πως μετραει για 6 περιπου παξιμαδακια...δυστυχως)

μπορεις να φας 2-3 το βραδυ με μια μετρια τριμμενη ντοματουλα και ενα ελαφρυ τυράκι..εμενα που με λες κ φαγανη μια χαρα με καλυπτει...!!

Την Τετάρτη... τι κάνω μεχρι τότε?? Για πες μου ενδεικτικα τι να μην τρωω εκτος απο γλυκά, ψωμια(βασικα σικαλης τοστ τρωω συνηθως) ζυμαρικα?

Αχ...

ζυμαρικα...αχ...ερωτας...λοιπον..απο ζυμαρικα υπαρχουν στο εμποριο ολικης που ειναι σχεδον ολοιδια με τα κανονικα αλλα πιο αλ ντεντε...(προσοχη, οχι τα μαυρα..ειναι σαν αχυρα, εκτος κ αν σας αρεσουν, τοτε πασο) απο γνωστη μαρκα και δεν ανεβαζουν το γλυκαιμικο δεικτη...

και αλλο ενα τιπ...αν το ρυζι και τα κανονικα μακαρονια δεν τα βρασεις πολυ αλλα κρατανε λιγο παλι δεν ανεβαινει τοσο ο γλυκαιμικος δεικτης οσο αν εβραζαν τελεια...

Οσο για μενα,εχθες προσπαθησαμε με τον συζυγο να παμε μια βολτιτσα (κοιταμε για ξυλινα σπιτια και οικοπεδο στον Ωρωπο ) για να ξεφυγω λιγακι...ολη μερα ομως με πεθανε (κ εξακολουθει κ σημερα) η μεση μου χαμηλα (στην ουρα μου)...κ το βραδυ ξυπναγα απο τους πονους, λες κ ειχα περιοδο..χαλια (αφηστε που ονειρευτηκα την εισαγωγη μου στο νοσοκομειο, με τις ενεσεις (:? ) και τις επισκληριδιους...μαμα,φοβαμαι...)

Παντως, νομιζω οτι μεχρι το Σαββατο θα γεννησω...μη πω πως νιωθω για σημερα το βραδυ ,αλλα επειδη το εχω ξαναπει δεν το λεω...:rolleyes:

panoula να σου ζήσει ο μπέμπης... Καλό σαραντισμό..

galat κουράγιο καλή μου λίγο έμεινε ακόμα... Πάντως δεν είναι πολύ ψηλές οι τιμές... στο όριο είσαι...

κωνκωνάκι με το καλό... Την Τετάρτη θα έχεις τη μπουμπου σου αγκαλιά τι όμορφα!!! Και μαζί με την nikijo θα είστε οι πρώτες Αυγουστομάνες :D

nano79 κ εμένα μουδιάζου τα δάχτυλά μου κ πονάνε τα κόκκαλα στα δάχτυλα... :? με το καλό να δεις τη ζουζουνα σου...

mamalou καλως ηρθες κ πάλι... Προσοχή με τις σκάλες καλή μου...

με το καλό να σου ρθουν τα έπιπλα του μπέμπη σου..

geonutr λες μέχρι το Σάββατο να γεννήσεις??? Ασε το έχασες το στοιχηματάκι που λέει κ η bibicos..

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Μήπως γέννησε κ η zouzounel ρε κορίτσια???

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες σας!

nikijo αυριο το πρωι θα χαιρομαστε μαζί! Ακομα δεν κανονισα την ωρα, αλλα κ εγω πρωινες ωρες θα πάω. Αντε με το καλό να υποδεχτουμε γερα μωρακια!

panoula να σου ζησει!

mamalou πόνεσα και μονο που είπες. Προσοχή!

Σήμερα έχω μποτε για να είμαι ετοιμη για αυριο.

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Σήμερα έχω νεύρα πολλά νεύρα όμως, μου τη βάρεσαι πείρα το αυτοκίνητο και πήγα βόλτα. Το πως το ευχαριστήθηκα κορίτσια δε λέγεται, ξέρεται πόσο καιρό είχα να πιάσω τιμόνι;; Το πόσο μου είχε λείψει δε λέγεται.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??Ελπιζω να ειστε καλα....Εγω παλι χαλια..Με εχουν πιασει τα αρμονικα μου και ολο κλαιω...Τα εχω παιξει με το θεμα του θηλασμου....Ειμαι πολυ πολυ αγχωμενη και δεν αντεχω στην ιδεα να μην τα καταφερω με τον θηλασμο....

Να σας ζησουν τα καινουργια μωρακια σε ολες...

Διατροφολογα μην φοβασαι τιποτα!!!Ολα καλα θα πανε με τον τοκετο ειναι πολυ πιο απλο απ'οτι το φανταζομαστε...Εμενα σπασαν τα νερα 12 το βραδυ και 6:55 κρατησα τον μικρουλη μου πρωτη φορα αγκαλιτσα...Εντονα ποναγα για περιπου ενα 2ωρο..Ε δεν αξιζει ενα 2ωρο για ενα τετοιο πλασματακι που εχω διπλα μου???Οχι μονο 2ωρο ξαναποναγα αλλα και 22ωρο!!!Βεβαια εκεινη την ωρα του ελεγα του αντρα μου δεν ξανακανω αλλο παιδι τελος :mrgreen: Επισης θυμαμε χαρακτηριστικα που του ελεγα χαμηλοφωνα γιατι, ντρεπομουνα το ζωων τα πω οτι ποναω να φωναξω οτι ποναω κλπ... βγαλτο απο μεσα μου σε παρακαλω αγαπη μου πες τους να το βγαλουν απο μεσα μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχχχχ τα θυμηθηκα και σταματησα το κλαμα....Τι πραμα και αυτο ρε κοριτσια τρεχουν τα ματια μου χωρις να το θελω....Τα υδραυλικα μου γενικως τα εχουν παιξει μου φαινεται :tongue:

Σας φιλω ολες και θα τα ξαναπουμε..

Αααα να ρωτησω και κατι αλλο το μωρο μου οταν το ταισα στις 10 ας πουμε μετα δεν κοιμηθηκε κατευθειαν...Τι πρεπει να κανω???Βολτουλες χαδακια και παιχνιδακια???Η προσπαθω να το βαλω να ξανακοιμηθει??Μεχρι και εχτες τον ειχα συνεχεια στο στηθος και δεν ειχα αυτο το διλλημα...

Μπιμπικάκο μας... σε σκέφτομαι συνέχεια κοριτσάρα μου... Όλα θα πάνε καλά... θα δεις... στο τέλος, όπως κ με την γέννα λες ότι δεν ήταν τίποτα, έτσι θα το λες κ για το θηλασμό... :)

Οσο για τις ορμόνες κ το κλάμα ... λογικό είναι κοριτσάρα μου... τόσα γίνονται μέσα μας...

Ντιμάκι καλά έκανες κ το πήρες το αμαξάκι σου... Στην πάντα πρέπει να φωνάζεις βγαίνει η κοιλουμπίτσα έξω... :tongue:

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...