Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε να δουμε ποια θα κάνει την αρχή για τον Αυγουστο....

Μαίρη, νερά πολλά κ ψυχραιμία... όσο μπορείς να είσαι ήρεμη....

Κατερινάκι κουράγιο λίγο έμεινε ακόμα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολυμπια και Κατερινα πως σας καταλαβαινω!!!! απο την αλλη ας σκεφτουμε και τα ααλλαγματα τα θηλασματα τα ντυσιματα τα κουνηματα και ...μια χαρα ειναι και στην κοιλιτσα μεσα χαχαχαχαχαχ

Μαιρη μην φιρκαρεις δεν ειναι τοσο ψηλες οι τιμες σου, ηρεμια πολλα νερα οχι αλατια. Αφου το παρακολουθεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

Εγω ειχα κανει πισεη μετα ομως τη γεννα 18 !!!!!!!

Να μετριεσαι καθημερινα και ωρες που εισαι χαλαρη, να παιρνεις 2-3 μετρησεις.

Οποτε μαιρη Κατερινα και γκεονουτρ παρουσες....αντε να δουμε ποια θα ειναι η πρωτη Αυγουστομανούλα!

α ρε κοριτσακι θαυμαζω την ψυχραιμια σου για ολες εχεις<ενα καλο λογο να μας καθησυχαζεις!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια το πρωι που πηγα και πηρα τα φαρμακα μου ειπε η φαρμακοποιος οτι για να μου τα εδωσε τωρα τα χαπια σε δυο τγρεις μερες θα γεννησω! παιζει η μου ελεγε βλακειες?

ttc72e7.aspx

galat μόλις μου ήρθε το ημερολόγιο που λέγαμε. Μαμά, μπαμπάς και κόρη θα έχουν το ίδιο. Ελπίζω να της αρέσει και να μη τα ακούσω οτι της κράτησα παλιακό ημερολόγιο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα, παρουσα και εγώ μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας!!!!!!! τι κάνετε όμορφα κοριτσάκια?

Εγώ είχα σπίτι μαστόρους στο σπίτι γιατί χτίσαμε ένα επιπλέον δωμάτιο και είχε γίνει το σπίτι ΧΑΛΙΑ!!!!!!! Σας επιτρέπω να με λυπηθείτε!!! ευτυχώς το τελειώσαμε και κατάφερα το Σ-Κ μαζί με την βοήθεια μίας γυναίκας και της αγαπημένης μου μητερούλας να το καθαρίσουμε! τώρα είμαστε έτοιμοι για το μωράκι μας!!!

Συγχαρητήρια σε όλες τις φρεσκομανούλες!!!! Να σας ζήσουν τα αγοράκια σας, καλό σαραντισμό και καλή ανατροφή που λέμε εδω στην Κρήτη!!! Μπράβο χαπάκι και bibicos!!! Μας κάνετε να ανυπομονούμε και εμείς !!! ενώ μέχρι τώρα έλεγα οτι με αγχώνει η άφιξη του μωρού και όλη η αλλαγή που αυτη θα φέρει , τώρα με τις δικές σας αφίξεις αρχίζω να το περιμένω και εγώ πως και πως!!!

Μία εβδομάδα μου έμεινε ακόμα !!! γιούπι γιούπι!!

Galat μπράβο που μας βοηθας με τις συμβουλές σου για τον θηλασμό.. νομίζω οτι αργότερα θα σε ζαλίζουμε όλες για συμπαράσταση και ενθάρυνση!!!

Εγώ πέρασα ένα φρικτό σ-κ 'όπου εκτός από τις καθαριοτητες είχα έναν τρομερό πονόδοντο και με την παρότρυνση του γυναικολογου μου πήγα στην οδοντίατρο μου η οποία μου άνοιξε το πονεμενο δόντι (φρονιμήτης...) . όμως βρε κορίτσια μου έδωσε αντιβίωση amoxil γιατί έχω φλεγμονή, πειράζει ? τώρα την τελευταία εβδομάδα έπρεπε να συμβεί ρε γμτ ?

dim πως πάει το σακχαρο τώρα με την ινσουλίνη ? τρως παραπάνω ? εάν σου πω οτι οι δικές μου μετρήσεις τώρα τελευταία είναι καλές και χωρίς αυστηρή διατροφή θα το πιστέψεις ? καλά βέβαια ποτέ δεν ήταν πολύ υψηλές ...λες να χάλασε το μηχανάκι ? ;) κάνω την πάπια χιχιχι !!!

sorry για την πολυλογία αλλά είχα πολύ καιρό να μπω!!!

καλή επιτυχία σε όσες κοπέλες έχουν ραντεβου με τον γιατρό τους!!!

φιλάκια!

mary13 προσπάθησε να είσαι ήρεμη , να την μετρας συχνά και όλα θα πάνε καλά! άλλωστε τι έμεινε? να, μόνο λίγη ουριτσα

cpi8oebdl.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες και για το ενδιαφερον μεσα απο την καρδια μου!!!Οταν με το καλο παρετε αγκαλιτσα τα μπεμπεκια σας θα με νιωσετε.....ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ....

GALAT μου τα εχω δει ΟΛΑ!!!!Τον ειχα τον μικρο απο τις 10 στο στηθος σερι μεχρι τωρα....εκλαιγε εκλαιγε εκλαιγε και στο τελος δεν αντεξα και του εδωσα 50 μλ ξενο....:(:(:( Του το εδινα και εκλαιγα παλι....Το ηπιε με τοση χαρα δεν μπορεις να φανταστεις...Νιωθω χαλια οτι δεν του κανει το γαλα μου και πληγωνομαι τρομερα....Θελω οσο τιποτα αλλο να τα καταφερουμε με τον θηλασμο αλλα απο την αλλη δεν αντεχω να τον βλεπω να ταλαιπωρεται και να χτυπιεται πανω στο στηθος μου :(:(:(

Γαλα εχω πολυ σημερα πιεζω το στηθος και βγαινει συντριβανακι...

Να σημειωσω οτι τον ειχα ολο το βραδυ στο στηθος με κλαματα και χτυπηματα και κοιμηθηκε ολο το βραδυ μια ωρα μονο...

Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι αυτος εμαθε στην ευκολια απο το μαιευτηριο και τωρα κουραζεται πολυ να πιει απο το στηθος μου και νευριαζει.....

Ειναι κολλημενος πανω μου να φανταστεις ολο το βραδυ κατουριομουν και πηγαμε παρεα με τον αντρα μου τουαλλετα να μου τον κραταει στο στηθος για να κανω πιπι μου!!!!!!!!!!!!!Ποναει ολο μου το σωμα και ειμαι αυπνη.......

Πηρα τηλ για να ερθει μια συμβουλος θηλασμου στο σπιτι και μου ειπαν οτι δεν ερχονται απο το σπιτι αλλα απο το τηλ τα λενε και η συγκεκριμενη που βρηκα δεν μπορουσε να μιλησει και να παρω αργοτερα λεει αλλα ντραπηκα και δεν ξαναπηρα...Ξερεις καποια συμβουλο να ερχετε σπιτι???

Επισης πηρα και τηλ στο Ελενα στο τμημα μητρικου θηλασμου και μου ειπαν να παω απο εκει...Να παω λες???

Διαφημίσεις

olympia99 και galat πολύ ωραια η επιλογή του ονόματος!! πάντα με συγκινούσε το όνομα αυτό, προφανώς γιατί είναι συνδεδεμένο με την προσωπικοτητα του Μ. Αλεξανδρου !

cpi8oebdl.png

Καλησπέρα κούκλες..επέστρεψα!!!

Το Σάββατο 31/7 γεννήσαμε και εμείς!!! :D:D:D:D Ομολογώ οτι αν ήξερα οτι η εγκυμοσύνη και η γέννα θα ήταν τόσο εύκολη δεν θα αγχονόμουν ούτε για ένα δευτερόλεπτο!!! Σπάσανε τα νερά μου στις 11 το βράδυ και μετά απο το 2μιση ωρίτσες ήρθε στο κόσμο ο Νίκος μου!!! Για πρωτότοκη έπαθαν πλάκα οι γιατροί και το προσωπικό αλλά και εγώ ακόμα αν και τα βασανά μας ξεκίνησαν απο τη στιγμή εκείνη και μετά!!! Ο μικρός παρόλα που δεν δυσκολέυτικε να βγεί, άργησε να πάρει ανάσα και παρόλα τις προσπάθειες της παιδιάτρου διασωληνώθηκε και έφυγε για Θεσσαλονίκη.. απο εκείνη τη μέρα και μετά μεταφερθήκαμε και εμείς στο Ιπποκράτιο και αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τους λόγους ή το λόγο που ενώ όλα ήταν τέλεια, καταλήξαμε να βαδίζουμε σε μια τεντωμένη κλωστή!!!! Τεσπά η αισιοδοξία μας, μαζι με την τρέλα μας χτυπάνε κόκκινα κάθε μέρα και αναμένουμε τη στιγμή που μας έρθει για πρώτη φόρα στην αγκαλιά μας...

Εύχομαι σε όσες γέννησαν να χαμογελούν μαζί με τις ομορφιές τους και σε όσες ακόμα αναμένουν να πάνε όλα καλά και να μην αγχώνοντε!!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα κούκλες.. σας φιλώ!! :D:D:D:D

EwCip3.png

Καλησπέρα κούκλες..επέστρεψα!!!

Το Σάββατο 31/7 γεννήσαμε και εμείς!!! :D:D:D:D Ομολογώ οτι αν ήξερα οτι η εγκυμοσύνη και η γέννα θα ήταν τόσο εύκολη δεν θα αγχονόμουν ούτε για ένα δευτερόλεπτο!!! Σπάσανε τα νερά μου στις 11 το βράδυ και μετά απο το 2μιση ωρίτσες ήρθε στο κόσμο ο Νίκος μου!!! Για πρωτότοκη έπαθαν πλάκα οι γιατροί και το προσωπικό αλλά και εγώ ακόμα αν και τα βασανά μας ξεκίνησαν απο τη στιγμή εκείνη και μετά!!! Ο μικρός παρόλα που δεν δυσκολέυτικε να βγεί, άργησε να πάρει ανάσα και παρόλα τις προσπάθειες της παιδιάτρου διασωληνώθηκε και έφυγε για Θεσσαλονίκη.. απο εκείνη τη μέρα και μετά μεταφερθήκαμε και εμείς στο Ιπποκράτιο και αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τους λόγους ή το λόγο που ενώ όλα ήταν τέλεια, καταλήξαμε να βαδίζουμε σε μια τεντωμένη κλωστή!!!! Τεσπά η αισιοδοξία μας, μαζι με την τρέλα μας χτυπάνε κόκκινα κάθε μέρα και αναμένουμε τη στιγμή που μας έρθει για πρώτη φόρα στην αγκαλιά μας...

Εύχομαι σε όσες γέννησαν να χαμογελούν μαζί με τις ομορφιές τους και σε όσες ακόμα αναμένουν να πάνε όλα καλά και να μην αγχώνοντε!!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα κούκλες.. σας φιλώ!! :D:D:D:D

να σας ζησει!!! ευχομαι γρηγορα να τον παρετε αγκαλιτσα και να πατε ολοι μαζι σπιτι σας!

ZOrwp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Tour_babay να σας ζήσει ο μπέμπης.

Τη ξερω πολυ καλα την αγωνια που περνατε, ολα θα πανε καλα.

Εύχομαι να τον πάρετε σύντομα στα χέρια σας και να πατε στο σπιτακι σας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Tour_babay Κουκλίτσα να σου ζήσει... Τον διασωληνόσανε για προληπτικους λόγους? Εύχομαι να τον πάρετε γρήγορα σπίτι σας κ να μην χορταίνεις τις αγκαλιές κ τα χαδάκια :D

Ευχές εδώ:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=510946#post510946

bibicos πόσο πολύ με έχει στενοχωρήσει η περίπτωσή σου... Εύχομαι να φτιάξουν όλα κ γρήγορα για να μη σε στενοχωρεί....

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

α ρε κοριτσακι θαυμαζω την ψυχραιμια σου για ολες εχεις<ενα καλο λογο να μας καθησυχαζεις!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια το πρωι που πηγα και πηρα τα φαρμακα μου ειπε η φαρμακοποιος οτι για να μου τα εδωσε τωρα τα χαπια σε δυο τγρεις μερες θα γεννησω! παιζει η μου ελεγε βλακειες?

Σε ευχαριστω κουκλα, αλλα απλα ειναι η εμπειρια... Αυτο που σου ειπε η φαρμακοποιος δεν το ξερω, αλλα οπως κια να εχει λιγο εμεινε!

galat μόλις μου ήρθε το ημερολόγιο που λέγαμε. Μαμά, μπαμπάς και κόρη θα έχουν το ίδιο. Ελπίζω να της αρέσει και να μη τα ακούσω οτι της κράτησα παλιακό ημερολόγιο.

Αχ, το βρηκες τελικα,ε? Εγω δεν το εβρσκα και πηρα ενα αλλο...με γεια!!!

Ντιμ......ειμαι λυ-πο, λυ-πο τα αποτελεσματα μου νομιζω ειανι σκατα...

μικρη καμπυλη 50 γρ, νηστεια 92, σε μια ώρα...159! (την αλλη φορα ειχα 124)

Ξερεις το όριο?

Καλησπέρα, παρουσα και εγώ μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας!!!!!!! τι κάνετε όμορφα κοριτσάκια?

Εγώ είχα σπίτι μαστόρους στο σπίτι γιατί χτίσαμε ένα επιπλέον δωμάτιο και είχε γίνει το σπίτι ΧΑΛΙΑ!!!!!!! Σας επιτρέπω να με λυπηθείτε!!! ευτυχώς το τελειώσαμε και κατάφερα το Σ-Κ μαζί με την βοήθεια μίας γυναίκας και της αγαπημένης μου μητερούλας να το καθαρίσουμε! τώρα είμαστε έτοιμοι για το μωράκι μας!!!

Συγχαρητήρια σε όλες τις φρεσκομανούλες!!!! Να σας ζήσουν τα αγοράκια σας, καλό σαραντισμό και καλή ανατροφή που λέμε εδω στην Κρήτη!!! Μπράβο χαπάκι και bibicos!!! Μας κάνετε να ανυπομονούμε και εμείς !!! ενώ μέχρι τώρα έλεγα οτι με αγχώνει η άφιξη του μωρού και όλη η αλλαγή που αυτη θα φέρει , τώρα με τις δικές σας αφίξεις αρχίζω να το περιμένω και εγώ πως και πως!!!

Μία εβδομάδα μου έμεινε ακόμα !!! γιούπι γιούπι!!

Galat μπράβο που μας βοηθας με τις συμβουλές σου για τον θηλασμό.. νομίζω οτι αργότερα θα σε ζαλίζουμε όλες για συμπαράσταση και ενθάρυνση!!!

Εγώ πέρασα ένα φρικτό σ-κ 'όπου εκτός από τις καθαριοτητες είχα έναν τρομερό πονόδοντο και με την παρότρυνση του γυναικολογου μου πήγα στην οδοντίατρο μου η οποία μου άνοιξε το πονεμενο δόντι (φρονιμήτης...) . όμως βρε κορίτσια μου έδωσε αντιβίωση amoxil γιατί έχω φλεγμονή, πειράζει ? τώρα την τελευταία εβδομάδα έπρεπε να συμβεί ρε γμτ ?

dim πως πάει το σακχαρο τώρα με την ινσουλίνη ? τρως παραπάνω ? εάν σου πω οτι οι δικές μου μετρήσεις τώρα τελευταία είναι καλές και χωρίς αυστηρή διατροφή θα το πιστέψεις ? καλά βέβαια ποτέ δεν ήταν πολύ υψηλές ...λες να χάλασε το μηχανάκι ? ;) κάνω την πάπια χιχιχι !!!

sorry για την πολυλογία αλλά είχα πολύ καιρό να μπω!!!

καλή επιτυχία σε όσες κοπέλες έχουν ραντεβου με τον γιατρό τους!!!

φιλάκια!

mary13 προσπάθησε να είσαι ήρεμη , να την μετρας συχνά και όλα θα πάνε καλά! άλλωστε τι έμεινε? να, μόνο λίγη ουριτσα

Κατερινακι σε καταλαβαινω απολυτως για τους μαστορους...ειχα κι εγω πριν 2 μερες, αλλα δεν συγκρινεται με το να χτιζεις δωματιο...υπομονη και κουραγιο...

Καθλου δεν με πειραζει να με πρηζετε...μακαρι να μπορω να βοηθησω...

Μπμπικακι μουουουουου αχ σε καταλαβαινω....

Λοιπον διαβασε την απαντηση της Σοφουκας στο παρετνς εγω την εβαλα να σου απαντησει, τα λεει καλυτερα... οσο για συμβουλο οχι δεν ξερω...

Εσυ θα επιμενεις οσο μπορεις, ναμην στεναχωριεσαι ηπιε και 50 συμπληρωμα δεν θα πεθανουμε κιολας, μολις σιγα σιγα μαθει να θηλαζει καλυτερα αυτο θα κοπει μην σε ανησυχει!

Απλα να ειναι η τελευταια λυση, προσπαθησε διαφορετικες στασεις, δες κι αυτα που σου εβαλα τα λινκ...

Να προσπαθεις να τον θηλαζεις και σε φασεις που ειναι ηρεμος πριν αρχισει να πειναει....νομιζω οτι ειναι πειναλας και εκνευριζεται δεν μπορει να περιμενει το μαμ!:wink:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ, το βρηκες τελικα,ε? Εγω δεν το εβρσκα και πηρα ενα αλλο...με γεια!!!

Ντιμ......ειμαι λυ-πο, λυ-πο τα αποτελεσματα μου νομιζω ειανι σκατα...

μικρη καμπυλη 50 γρ, νηστεια 92, σε μια ώρα...159! (την αλλη φορα ειχα 124)

Ξερεις το όριο?

δεν είναι και σκατά, αλλά δεν είναι και οκ. Τα όρια είναι νηστείας 95 μία ώρα μετά 140. Πότε έχεις ραντεβού με τον γιατρό σου;;

Καλησπερα!

Την Τετάρτη το πρωί μπαίνουμε τελικά για καισαρική. Οι πόνοι που έχω δεν είναι συσπάσεις είναι απο τη λάθος θέση του μωρού. Είναι έξω απο την πύελο και λίγο στραβα (κάπως μου το είπε αυτό αλλά δεν θυμαμαι). Μεχρι Τεταρτη πρωί ξάπλα με χάπια γιατί οι πόνοι δυναμόνουν και είναι επικίνδυνο και για τη μητρα. Επειδή και το 1ο είχε την ίδια σταση, ο γιατρός επιμένει οτι δεν πρόκειται να αλλάξει θεση. Οπότε ανυπομονώ να ερθει η Τεταρτη:D!

Tour_babay να σας ζησει και πάλι το αγοράκι σας και σύντομα να πάτε σπίτι σας γεροί!

tour-baby να σας ζήσει και να επιστρέψεται το συντομότερο στο σπίτι με χαμόγελα και χαρές.

πανουλα να σου ζήσει ο γιός και τι γιος κοτζαμ παλλήκαρος, φτου φτου...

κωνκων αντε με το καλό, αν δεν σε προλάβει καμία άλλη σήμερα και αύριο θα είσαι η πρώτη Αυγουστομαμα.

Αντε και στα δικά μας!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...