Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
      Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
      Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
      Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
      Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
      Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα... παρουσα κ εγώ...

Bibicos να τον χαίρεσαι κ από δω κ καλή προσαρμογή... Εύχομαι όλα να πάνε καλά γρήγορα με τον θηλασμό..

MARIAEVA Ευχαριστουμε για τις ευχές... να χαίρεσαι τα παιδάκια σου

Αθηνουλα περιμένουμε να μας πεις τα αποτελέσματα της καμπύλης....

κ εμένα με εμψυχώνεις πολύ με αυτά που λες για τον θηλασμό..

Επίσης, δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ μόνο την γέννα φοβάμαι κ όλα τα υπόλοιπα που θα έρθουν τα θεωρώ ότι θα γίνουν πολύ εύκολα... Ζω σε άλλο κόσμο μου φαινεται...

κωνκωνάκι άντε να δεις το μωράκι σου σήμερα... :P

nikijo με το καλό το ραντεβουδάκι σου την Τετάρτη...

Ολυμπιάκι τέλειο το σκουφάκι κ το όνομα σουπερ :mrgreen:

Dimάκι περαστικά στον αντρουλη σου... ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα...

χαπάκι κοιμάται ο μουργος σου? Αχoυ το μωρέ το όμορφο... Όσο για τη μαμά, κουράγιο... (μαμά κουράγιο :mrgreen:)

Κοιλουμπίτσες πολλά πολλά φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα!!! Κι εγώ ανυπομονώ Τετάρτη που εχω υπέρηχο, αλλα και σημερα να παρω τα αποτελέσματα να δουμε τι θα δούμε...

Μπιμπι, διαβασα το ποστ, θηλαζε, θηλαζε, θηλαζε. Ας κλαιει και καθε 5 λεπτά. Καθε που κλαίει βαζε το στο στηθος. Προσπαθησε να διορθωσεις τη σταση που το κρατας, να θυμασαι οτι πρεπει αυτακι, αυχενας, γοφός να ειναι την ιδια ευθεία. Αν το μωρό στριβει το σωμα του δεν θηλάζει ικανοποιητικά. Για συμπλήρωμα, τουλαχιστον τωρα που θα κατεβει το γαλα να το μειώσεις σταδιακα με σκοπό να το κόψεις, δεν βοηθαει καθολου την κατάσταση...

για το σωστο πιασιμο το μονο που με βοηθησε προσωπικα ηταν αυτα τα βίντεο. Να θυμασαι οτι πρεπει να εχει οσο περισσοτερη απο τη θηλαία αλω στο στομα, αλλα προτιμαμε το κατω μερος της να ειναι περισσοτρο μεσα

http://www.breastfeedingonline.com/whenlatchingpdf.pdf

http://www.breastfeedingonline.com/Refusaltolatchpdf.pdf

εχει σε αυτη τη σελίδα βιντεακια για latching

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα κοιλίτσες και μη, γιατι μη ξεχνιόμαστε έχουμε και μαμάδες πλέον!!! Ο αντρούλης είναι πολύ καλύτερα, τροφική δηλητηρίαση ήταν τελικά απο τη κονσέρβα. Έκλεισα και εγώ ραντεβού με το γιατρό για αύριο το απόγευμα και έχω τόση ανυπομονησία, να κανονίσουμε πότε θα γεννήσω και εγώ. Αν η μικρή είναι οκ απο βάρος θέλω να με βάλει την άλλη Τετάρτη για να προλάβω να σαραντήσω σπίτι μου.

Galat μου είπε η μητέρα μου οτι όταν μας θήλαζε αν δεν αδειάζαμε όλο το ζιζι έβγαζε το γάλα που έμενε, κάτι τέτοιο στέκει ή είναι χαζομάρες του παρελθόντος; Αυτό το τσάι που λέτε κάνει κάτι ακριβώς;; Όταν βγουν τα αποτελέσματα της καμπύλης ενημέρωσε.

κωνκων αντε καλό ραντεβού, να μας έρθεις με τα καλύτερα νέα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κοίτα, εντελως χαζομαρα δεν ειναι , αχρηστο ειναι. Το καναν ισως απο φοβο μαστιτιδας κλπ να μη μενει το στηθος γεματο κλπκλπ, ολα αυτα δεν χρειαζονται, ακομα και η συμφορηση των πρωτων ημερων υποχωρει μετα και σχεδον ποτε δεν νιωθουμε το στηθος γεμάτο...

Ειναι και μια απο τις αποριες πουε χουμε ως μαμαδες, "το στηθος μου δεν ειναι πια πρησμενο και δεν το νιωθω γεματο πια, εχω γάλα???"

Εντιτ, εισαι πολυ τυχερη που η μαμα σου σε θηλασε!

Α ξεχασα ιντι, αυτο με το αλλο στηθος που τρεχει το ειχα κι εγω.... ποσο το λυπομουνα το χαμενο γαλα!!! υπαρχουν οντως κατι κοχυλακια πλασικτα συλλεκτες γαλακτος λεγονται οπως ειπε η Νικη αλλα εμενα δεν με βολευαν, ασε που για τοοσο λιγο γαλα χρειαζονται αποστειρωση αυτα κπκλπ....

Τι μπορεις να κανεις? οταν αρχισει να τρεχει το στηθος πιεζεις απαλα με το δαχτυλο σου τη θηλη προς τα μεσα( να κλεισει η βρυση χαχαχαχαχα) και μερικα δευτερολεπτα, συνηθως σταματαει.

Αλλιως εγω εβαζα τη χοανη του θηλαστρου καμια φορα και μετα αντλουσα κιολας απο εκεινο το ζιζι αλλα οταν ηταν πιο μεγαλη η Ειρηνη...

Τωρα απλα υπομονη και καλα πλυσιματα!(χαλια τα εκανα μιλαμε παντα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις κοιλιτσες και στις μανουλες!!!! ανυπομονω να ερθει το αυριο να δω τη ζουζουνα μου!!!!

χτες... κοιμηθηκα!!!!!!!! βεβαια ξυπνουσα για να παρω τα χαπια μου και να παω τουαλετα αλλα μετα ξανακοιμομουν σαν τουβλο!!!! πολυ το χαρηκα...

σημερα λεω να συνεχισω τα πλυσιματα: κουβερτουλες και σεντονια, αλλα σκεφτομαι το σιδερο μετα και εχω "second thoughts"... προς το παρον περιμενω το καροτσι μας!!!!

φιλια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!!!!

ZOrwp3.png

Καλημέρα κούκλες.

Εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου, όλο το βράδυ η κοιλιά μου ήταν πέτρα και επίσης δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή.

Τι έχω γιατρέ μου;;;

Λέει ο έξυπνος ο άντρας μου να πάμε να τον βγάλουμε με το ζόρι αφού σε τυραννάει.

Που να ήξερε ότι εδώ για να κάνεις καισαρική και μάλιστα προγραμματισμένη, δεν παίζει.

Θέλω να γεννήσω τώρα...γίνεται;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημέρα κορίτσια

τι κάνετε? πως την παλεύετε? εγώ όχι για πολύ ακόμα. Εχω αγανακτήσει. θέλω να γεννήσω τώρα!!!! ημουν για μπανάκια μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τώρα ο γιατρός είπε να καθήσω εδώ στην πόλη μην συμβεί τίποτα και τρέχουμε.

Στο μεταξύ έχω αρκετούς και διαφορετικούς πόνους όλη μέρα και όλη νύχτα. Λέτε να γίνει τίποτα αυτές τις μέρες. Δεν αντέχω να περιμένω μέχρι τις 12/8. Μου φαίνεται αιώνας. Έτσι νιώθετε και εσείς?

dev223prs__.png

καλημερα και καλο μηνα σαε ολες!!!!!!!!!!! μπιμπικο να σου ζησει το ζουζουνι σου γερο και τυχερο!!!!!!!!!!!!

εγω πηγα εχτες ιασω για καρδιοτοκογραφο ολα καλα μου ειπε αλλα εχω πιεση ρε πουτη μου! την παρακολουθω 3 μερες και ειναι απο 14 9 εως 15 10 μου εδωσε ο γιατροσ χαπια και την τεταρτη εχω ραντεβου ψιλοαγχοθηκα ρε γαμωτο μια χαρα ηταν μεχρι τωρα γιατι να συμβει αυτο?

γνωριζει καποια να με ενγμερωσει εχει συμβει σε καποια κατι αναλογο?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα σαε ολες!!!!!!!!!!! μπιμπικο να σου ζησει το ζουζουνι σου γερο και τυχερο!!!!!!!!!!!!

εγω πηγα εχτες ιασω για καρδιοτοκογραφο ολα καλα μου ειπε αλλα εχω πιεση ρε πουτη μου! την παρακολουθω 3 μερες και ειναι απο 14 9 εως 15 10 μου εδωσε ο γιατροσ χαπια και την τεταρτη εχω ραντεβου ψιλοαγχοθηκα ρε γαμωτο μια χαρα ηταν μεχρι τωρα γιατι να συμβει αυτο?

γνωριζει καποια να με ενγμερωσει εχει συμβει σε καποια κατι αναλογο?

μη τσαντίζεσαι χειρότερα το κάνεις. Η Μαρουλίτα είχε σοβαρό θέμα με πίεση, είχε νοσηλευτεί κι όλας. Έκοψες αλάτια κ.λ.π;; Τάραξε και το σκορδάκι είναι θαυματουργό στη πίεση. Η διατροφολόγα που είναι να δώσει καμία συμβουλή;;

μη τσαντίζεσαι χειρότερα το κάνεις. Η Μαρουλίτα είχε σοβαρό θέμα με πίεση, είχε νοσηλευτεί κι όλας. Έκοψες αλάτια κ.λ.π;; Τάραξε και το σκορδάκι είναι θαυματουργό στη πίεση. Η διατροφολόγα που είναι να δώσει καμία συμβουλή;;

ελα ντε τωρα βρηκε να την κανει? αλατι μου ειπε καθολου παιρνω και 2 χαπια πρωι βραδυ για να δω προσπαθω να παιζω τρελιτσα!

ttc72e7.aspx

ελα ντε τωρα βρηκε να την κανει? αλατι μου ειπε καθολου παιρνω και 2 χαπια πρωι βραδυ για να δω προσπαθω να παιζω τρελιτσα!

ρίξε και καμία σκορδαλία το μεσημερί να βρεις την υγεία σου.

Ολυμπια και Κατερινα πως σας καταλαβαινω!!!! απο την αλλη ας σκεφτουμε και τα ααλλαγματα τα θηλασματα τα ντυσιματα τα κουνηματα και ...μια χαρα ειναι και στην κοιλιτσα μεσα χαχαχαχαχαχ

Μαιρη μην φιρκαρεις δεν ειναι τοσο ψηλες οι τιμες σου, ηρεμια πολλα νερα οχι αλατια. Αφου το παρακολουθεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

Εγω ειχα κανει πισεη μετα ομως τη γεννα 18 !!!!!!!

Να μετριεσαι καθημερινα και ωρες που εισαι χαλαρη, να παιρνεις 2-3 μετρησεις.

Οποτε μαιρη Κατερινα και γκεονουτρ παρουσες....αντε να δουμε ποια θα ειναι η πρωτη Αυγουστομανούλα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...