Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο ότι διαβάζω μια χαρά πάνε τα κέφια. Εδώ έχουμε μια ψιλο, χοντρή αναστάτωση γιατι ο σύζυξ χθες το βράδυ έφαγε κονσάρβα σκουμπρι (μπλιαχ) και απο εκείνη την ώρα τον έπιασε το στομάχι του. Σήμερα κοιμόταν όλοι μέρα και όταν ξύπνησε διαπίστωσα οτι το στομάχι του χόρευε, αφού κουνιόταν η κοιλιά του απο τις συσπάσεις (λέτε να έχει και αυτός μωρό) και άνέβασε και πυρετό. Για καλό και κακό τον έστειλα κάτω στη μαμά του, μη τυχόν και έχει κάτι κολλητικό και μέσα σε όλα αυτά του έφυγε του κακομοίρη ένα σφράγισμα και δε μπορεί να μασήσει με τίποτα. Χάλια ο αντρούλης, χάλια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

bibicos !!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζησει κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!

Καλο σαραντισμο !!!!!!!!!!!!!!!

κορτσουδια τι κανετε;;;;;;βλεπω ανυπομονειτε......:)

Ο θηλασμος, ενω θα επρεπε να ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο, οι αδαεις κ βλαξ μας εχουν κανει κ το βλεπουμε με φοβο....

Δεν εχω εμπειρια αλλα ειπα πως αυτη τη φορα θα προσπαθησω....Galat προσωπικα με εμψυχωνεις κ με πεισμωνεις κ σ ευχαριστω παρα πολυ γι αυτο :)

Χαπακι υπομονη με μαμαδες κτλ.....εγω πηρα τη μαμα με το μερος μου(αφου ειδε κ αποειδε)...ο καλός μου τσιναει ακομα(αν το μωρο κλαιει θα του δωσει μπιμπερο...λεει:?)

Σημερα εκανα αλλη μια βουτια...αυ

ριο η τελευταια -για φετος-....Τριτη ξεκουραση κ Τεταρτη....τζα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Ιντι ολα καλα με τη μπουμπου;;;;;;; αχ...νυσταζεις εεεε;;;;;κουραγιοοοοο:)

Οταν το αλλο στηθος τρεχει υπαρχουν ειδικες θηκουλες που μαζευουν το γαλα για να μην πηγαινει χαμενο....καπου τα ειχα δει-κοχυλακια νομιζω τα ελεγαν-...

Ντιμακι μακρυα απο το συζυξ κ περαστικα του !!!!!

Ολυ μου λες να εφτασε η ωρα;;;;;;μακαρι κοριτσακι.....:)

Πηρα WELEDA σαμπουαν-αφρολουτρο(14ε), λαδι σωματος(22ε) κ κρεμα για συγκαματα(10ε)...θα σας ακουσω κ θα παρω κ το τσαγακι :) (οι τιμες πως σας φαινονται;;;)

i6mXp3.png

ριο η τελευταια -για φετος-....Τριτη ξεκουραση κ Τεταρτη....τζα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

με το καλο κοριτσακι! τη τεταρτη εχεις ενα πααααρα πολυ σημαντικο ραντεβου γι αυτο ξεκουρασου να εισαι φρεσκια!

Πηρα WELEDA σαμπουαν-αφρολουτρο(14ε), λαδι σωματος(22ε) κ κρεμα για συγκαματα(10ε)...θα σας ακουσω κ θα παρω κ το τσαγακι :) (οι τιμες πως σας φαινονται;;;)

weleda παρηγγειλα απο το www.bce-europe.com και ηταν πιο οικονομικα...

η κρεμα 5,25 και το σαμπουαν-αφρολουτρο 5,95. τα μεταφορικα ηταν 7,90 αλλα ειχα παραγγειλει επιπλεον απο lavera σαμπουαν-αφρολουτρο (6,95) και λαδακι (7,95). ειχα και εκπτωτικο κουπονι 5 ευρω και συνολο πληρωσα 29 ευρω... στο ιδιο site το λαδακι της weleda εχει 8,95. αν παρεις αρκετα πραγματακια (3+) συμφερει... (το τσαϊ το εχει 3,95).

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν τα μωράκια σας, και με το καλό και με έναν πόνο οι κοπέλες που περιμένουν τη μεγάλη ημέρα!

Ευχές από μια αυγουστομανούλα 2009!!!

Πολλά φιλιά!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

με το καλο κοριτσακι! τη τεταρτη εχεις ενα πααααρα πολυ σημαντικο ραντεβου γι αυτο ξεκουρασου να εισαι φρεσκια!

weleda παρηγγειλα απο το www.bce-europe.com και ηταν πιο οικονομικα...

η κρεμα 5,25 και το σαμπουαν-αφρολουτρο 5,95. τα μεταφορικα ηταν 7,90 αλλα ειχα παραγγειλει επιπλεον απο lavera σαμπουαν-αφρολουτρο (6,95) και λαδακι (7,95). ειχα και εκπτωτικο κουπονι 5 ευρω και συνολο πληρωσα 29 ευρω... στο ιδιο site το λαδακι της weleda εχει 8,95. αν παρεις αρκετα πραγματακια (3+) συμφερει... (το τσαϊ το εχει 3,95).

ΣΟΚ.....τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια;;;;;;;;;;πωπω...μου πιασανε τον κ$λο......χαχαχαχα....θα τα δοκιμασω κ αν μου αρεσουν, σουμπιτο παραγγελια.....

Οσο για το καυτο ραντεβουδακι μου....ναι ναι....θα ξεκουραστω...ειπα να ομορφυνω κιολας αλλα ....καηκε το μαλλι:evil: ναι ρε κοριτσια...εκανα ανταυγειες κ οι ακρες εγιναν σκ$τα....τεσπα...αυριο εχω πεντικιουρ...ελπιζω να μην μου βγαλουν κανενα νυχι....:tongue:

i6mXp3.png

Οσο για το καυτο ραντεβουδακι μου....ναι ναι....θα ξεκουραστω...ειπα να ομορφυνω κιολας αλλα ....καηκε το μαλλι:evil: ναι ρε κοριτσια...εκανα ανταυγειες κ οι ακρες εγιναν σκ$τα....τεσπα...αυριο εχω πεντικιουρ...ελπιζω να μην μου βγαλουν κανενα νυχι....:tongue:

εγω μετα το ραντεβου με τη γιατρο τη τριτη θα κανονισω ραντεβου για μανικιουρ-πεντικιουρ... η κομμωτρια ερχεται σπιτι και αν δεν εχει φυγει διακοπες θα της πω να περασει να μου κανει ενα φρεσκαρισμα στο κουρεμα. εχω να βαψω τα μαλλια μου απο το νοεμβριο... και ευτυχως η ριζα δεν φαινεται ιδιαιτερα (τα ειχα κανει ενα τονο πιο ανοιχτα απο το φυσικο μου) αλλα εχω αποκτησει ασπρες τριχες (ηρθαν μαζι με τη κοιλια). ηθελα να τα βαψω τωρα αλλα λογω του θηλασμου θα το αφησω... και με φυτικη μου ειπε η κομμωτρια οτι τα λευκα δεν θα καλυφθουν....

ZOrwp3.png

κ εγω ολους στο σπιτι τους φερνω...:)

Απο Νοεμβρη κ εγω εχω να τα βαψω.....ημουν καστανη ως τα αυτια κ ξανθια ως τους ωμους....χαχαχαχα!!!!!...κ τωρα....γκρρρρρ......θα της πω να ερθει Τριτη να μου τα κοψει λιγακι .....δεν μπορω τα χαλια ,κατεστραμενα μαλλια....Η Αγλαια(του θηλασμου)λεει πως δεν πειραζει βαφη-θηλασμος....εγω απλα τα εκανα τωρα γιατι μαλλον μετα δεν θα εχουμε κ πολυ χρονο για τετοια....;)

Ρε κοριτσια να ρωτησω κ κατι αλλο......σημερα το στηθος μου εγινε πολυ σφιχτο,σκληρο.... why??????...λες κ γεμισε γαλα ξαφνικα....

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!

Τα εχω παιξει με τον θηλασμο....γραφω τον πονο μου στο αλλο παρεντς...

Οσες γεννησατε να σας ζησουν τα μωρακια και οσες περιμενετε με το καλο!!!!

Οταν βρω χρονο θα σας τα γραψω αναλυτικα μιας και τωρα μπαινω μονο και μονο για τον θηλασμο το θεμα που εχω ανοιξει...

geonutr ακομα να γεννησεις ε???Το χασες το στοιχημα :tongue::tongue::tongue:

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΟΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΤΕ

Σας φιλω ολες και καλο μου κουραγιο....

Καλησπέρα!

Νομίζω οτι αποψε θα εχουμε πολύ ζέστη, δεν με βλέπω να κοιμάμαι...

Ολυμπία μου τέλειο το καπελάκι και το όνομα! Alexander the great! Παντα μου άρεσε αυτο το όνομα.

DimRous περαστικα στον καλό σου.

νανο μου βλέπω ετοιμαζεσαι για μποτέ, μια χαρα σε βρισκω!

nikijo μου sorry που δεν μπορω να σε βοηθησω για το στηθος, δεν γνωρίζω κάτι....Πώς πετρωσε έτσι? Αν κανεις μασαζ ή αν βάλεις πετσετουλες ζεστές???

bibicos καλό κουραγιο και πάλι!

Για το αφέψημα, μου 'παν και μένα να το δοκιμάσω, αλλά η μαία μου συστήνει γλυκάνισο. Ίσως να το πάρω για αλλαγή...

Φρεσκομανούλες, καλή δύναμη, κι εμείς οι υπόλοιπες με το καλό:)

Φιλιάαααα

Στελλίτσα το τσαι αυτο εχει και γλυκανισο! ειναι μειγμα απο διαφορα βοτανακια.

Για τον θηλασμό απλά έπρεπε να τον βάζω πιο συχνά στο στηθος για να έχω για περισσοτερο καιρό γαλα. Δεν ήξερα οτι οσο πιο συχνα βαζεις το μωρό τόσο πιο πολύ έχεις, νομιζα οτι απλά στέρεψε η πηγή...

Καλα αποτελέσματα αυριο!

:

Νομίζω οτι ακομα κι αυτο να εκανες δεν θα εβλεπες διαφορα, γιατι το μωράκι δεν εκανε θηλαστικές κινησεις,,, μην το σκεφτεσαι μαλλον ηταν απο τις λιγες περιπτωσεις που ο θηλασμος μονο με αντλησεις μπορουσε να συνεχιστει...

Επειδή κοντεύει η μεγάλη μέρα, άρχισα να πιέζω το σύζυγο για το όνομα του μπέμπη.

Μου είπε για να μην έχουμε πόλεμο με τον Μιχάλη, να του δώσουμε το όνομα που διάλεξε εκείνος.

Αλέξανδρος....και κοιτάξτε τι βρήκα κατά τύχη χθες που ήμασταν στην αγορά με τον Μιχάλη.

Τελικά κι εμείς εκέι καταλήξαμε χοντρο κόλλημα ο αντρας μου με τον Μεγα Αλεξανδρο! Θα εχουμε 2 χιχιχιχιχι

και κάτι ακόμα: Galaaaat όταν τελειώσει ο θηλασμός από το ΔΕ ζιζί θα πρέπει κατόπιν να το αδειάσω με το θήλαστρο??

Και επειδ΄το Νοέμβριο επιστρέφω στη δουλειά, πότε θα αρχίσω να κάνω "τρ'απεζα" γάλακτος???

παρεμπιπτώντως, το φυστίκι δε ρεύεται μετά το θηλασμό... μπορεί να βγάλει καμιά γουλίτσα, αλλά ρέψιμο ακόμα δεν απόλαυσα....

Εννοει απο το Δευτερο ζιζι(χαχαχαχα καλο το ζιζι) οχι το αφηνεις οπως ειναι και αρχιζεις απο αυτο το επομενο γεύμα.

Οσο για την τραπεζα γαλακτος εγω δεν καταφερα ποτε να κανω... αν στρωσει ο υπνος του το βραδυ(συνηθως οταν σαραντιζουν μεχρι 2 μηνων μερικα μωρα κοιμουνται περισσοτερο το βραδυ) και πεφτει πχ 11-5, μπορεις αν εχεις κουραγιο να κανεις μια αντληση πριν κοιμηθειος πχ 1 το βραδυ οσο μαζεψεις.

Επισης το πρωι μολις ξυπνησεις, τοτε ειναι η καλυτερη ωρα για αντληση, μπορεις να θηλασεις το μωρακι, οταν ξυπνησει, απο το ενα στηθος και να αντλησεις απο το αλλο....

Γενικώς να ξερετε δεν υπαρχουν γεματα και αδεια στηθη, και εντελως αδειο να ειναι απο μωρο ή απο θηλστρο το μωρο αν θελει να θηλασει θα θηλασει, το γαλα παραγεται στιγμιαια, οπως ο ιδρώτας οταν κανουμε γυμναστικη.

α Χάλια ο αντρούλης, χάλια

Περαστικά του!!!

Ο θηλασμος, ενω θα επρεπε να ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο, οι αδαεις κ βλαξ μας εχουν κανει κ το βλεπουμε με φοβο....

Δεν εχω εμπειρια αλλα ειπα πως αυτη τη φορα θα προσπαθησω....Galat προσωπικα με εμψυχωνεις κ με πεισμωνεις κ σ ευχαριστω παρα πολυ γι αυτο :)

Χαπακι υπομονη με μαμαδες κτλ.....εγω πηρα τη μαμα με το μερος μου(αφου ειδε κ αποειδε)...ο καλός μου τσιναει ακομα(αν το μωρο κλαιει θα του δωσει μπιμπερο...λεει:?)

Τετάρτη γεννας ρε??? πωπωπω....

Λοιπον δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω, ετσι ακριβως πελαγωμενη ενιωθα με την Ειρηνη και ακριβως σε ενα τετοιο ποστ το 2007 αν το ψαξετε στο παρεντς θα το δειτε, εγραφα οτι ενω ο θηλασμός ειναι το πιο απλο πραγμα νιωθω σαν να δινω πανελληνιες...χαχαχαχαχα

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια ρε Νικάκι με συγκίνησες!

Μπιμπικακι δεν εχω προλαβει να δω το αλλο ποστ σου, απλα θελω να σου ευχηθω απο τη καρδια μου να σας ζησει το μπιμπικούλι σας!!!

Baby%20Boy%20Congrats(message).gif

eNeap2.pngTSzHp3.png

Eμείς σημερα περασαμε τελεια, πηγαμε βόλτα στην Π. Φώκαια, μετα την αναβυσσο καναμε ωραια βολτα και φαγαμαε φρεσκότατο ψαράκι...

Αχ, δεν το πιστευω ακομα οτι η λίστα αρχισε να κοκκινιζει!!!! Αντε γκεοοοοοοοοοοοοοοο με το καλο ... Μαιρούλα εσυ που εισαι για δώσε παρουσία!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...