Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια χθες εβλεπα ονειρο με τον θηλασμο...

(καλα 6 το πρωι κοιμηθηκα

Στην αρχη να βαζετε τα μωρακια να θηλαζουν και απο τα 2 στηθη, δηλαδη απο το ενα οοοοοοση ωρα θελουν, να αδειαζει καλα(αργοτερα θα καταλαβαινεται καλυτερα το αδειασμα) και μετα το σηκωνετε(εστω κοιμισμενο) το βαζετε να ρευτει(τα μωρα που θηλαζουν δεν ρευονται και συνχα γιατι δεν καταπινουν αερα οπως με το μπιμπερο) αν θελει, και μετα συνεχιζει οσο θελει απο το αλλο...ετσι ερεθιζονται και τα 2 στηθη...

Μετα ξεκινατε απο το στηθος πουαφησατε τελευταιο κοκ... εγω για να θυμαμαι απο που ειχε θηλασει φορουσα ενα βραχιολακι στο αντιστοιχο χερι χαχαχαχαχαχαχαχα

Αργοτερα απλα τα επιανα και τα κουνουσα χαχαχαχαχαχα πιο ειναι πιο βαρυ?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι τραβαμε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το φανταστηκα... και να σε ρωτήσω, αργοτερα κατάφερε ποτέ να θηλάσει ή δεν έμαθε ποτε?

Πακέτο εφαγες κι εσυ με αντλησεις... ελπίζω όντως η τσαχπίνα να του δώσει και να καταλάβει! χαχαχαχα

galat μου 2 μηνες μονο καταφερα να κανω αντλησεις μετα ελαττωσε παρα πολύ και σταμάτησα. Προσπαθησα αργοτερα αλλά δεν ρουφουσε με τιποτα. Και με το μπιμπερό ακομα ήταν κακόφαγος, φαντασου στο στηθος... Τεσπα...μπορεί κ εγω να εκανα κατι λάθος, δεν είχα ενημέρωση απο πουθενα.

Αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα της καμπύλης που έκανες?

Ολυμπία μου λες να ηρεμησε για να ετοιμαστει για τη μεγάλη έξοδο?

happiness μου κ μενα έτσι ηταν οχι για τον ύπνο για το φαϊ λέω. Να τον βαζεις πρωτα στο στηθος, για παιρνει την εντολη ο εγκεφαλος και να κατεβαίνει το γαλά και οσο ρουφηξει. Μετα αν θες βγάζεις και του δίνεις. Σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας;). Κουραγιο με τα ξενυχτια!

νανο μου εμείς τετοια κριση δεν ξερω αν περασαμε. Ειμασταν αρκετα χρονια μαζί και το λαχταρουσαμε πολύ το μωρακι μας. Δεν βγαίναμε έξω συχνά και ετσι δεν μας ελειψαν οι εξοδοι. Ισως λιγο αγχωμενοι και 2 για το αν θα τα καταφερουμε, αλλά μετα απο λίγο καιρό απλά δεν μπορείς να φανταστεις τη ζωή σου πώς ηταν πριν χωρις το μωρό. Ολα θα πάνε καλα;), υγεία να έχουμε μόνο!

zouzounel μου χαλαρωσε οσο μπορείς κ εσύ. Ασε τους άλλους να λενε κ να κανουν τα δικά τους. Το ξερω οτι είναι δύσκολο.... Σε λιγο καιρό θα μπουνε ολα στον δρομο τους, όπως εμείς θέλουμε.

Παω να τη πεσω λιγακι....

galat μου 2 μηνες μονο καταφερα να κανω αντλησεις μετα ελαττωσε παρα πολύ και σταμάτησα. Προσπαθησα αργοτερα αλλά δεν ρουφουσε με τιποτα. Και με το μπιμπερό ακομα ήταν κακόφαγος, φαντασου στο στηθος... Τεσπα...μπορεί κ εγω να εκανα κατι λάθος, δεν είχα ενημέρωση απο πουθενα.

Αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα της καμπύλης που έκανες?

Δεν νομίζω οτι εκανες κατι λαθος... απλα δεν ηξερε να θηλαζει ειναι πολυ σπανια περιπτωση αλλα υπαρχει, ειδικα στα προωράκια...

Απλα ηθελε διαφορετικο τροπο αντλησης μαλλον για να διατηρησεις παραπανω τη γαλουχια... πολυ δυσκολη η περιπτωση σου, εγω δεν θα τα ειχα καταφερει ουτε 2 μηνες. Παλι καλα παντως πολυτιμο αυτο το διμηνο δεν φανταζεσαι πόσο...μπραβο και παλι μπραβο... γιατι οσο δεν θηλαζει το μωρο, οσο και να παλεψεις με το θηλαστρο ειναι δυσκξολα η παραγωγη συνεχεια θελει προσοχη, το μωρο βοηθαει...

Καλο υπνο παω κι εγω να ταισω τη μπουμπου...

ναι , Δευτε απογευμα θα τα παρω ελπίζω να ειναι καλα...εσυ πως πας απο συσπασεις?

Να σου πω αφου εχει σαν οριο τις 38 εβδ ο γιατρος σου για vbac για δεν τα σταματας τα γιουτοπαρ? τα παιρνεις ακομα?

Αχ, εγω εχω τετοια ανυπομονησια που και αυριο να γεννουσα θα ημουν τρισευτυχισμενη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??Ειστε καλα??

Ηταν που στο τελευταιο μου μην σας εγραφα οτι δεν γενναω δεν γενναω!!!

Ε μετα απο μισή ώρα που είχα ποστάρει το τελευταίο μου μην μου σπασαν τα νερα...!!!Γεννησα την Τεταρτη το πρωι τον πριγκιππα μου!!

Ενα εχω να σας πω ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

Λοιπον στο μαιευτηριο του εδινα μονο ζιζι μεσα οι μαιες δεν ξερω τι κανανε!!!!Το μεσημερι γυρισαμε σπιτι και τα εχω δει ολα!!!!Τον ειχα στο στηθος για 2 ωρες και και εκλαιγε γοερα στο τελος χτυπιοτανε πανω στο ζιζι μου σαν να μην ειχα γαλα....Ε και του εδωσα 15 ml ξενο :(:(:(...

Του εδινα το μπουκαλι και εκλαιγα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ......:(:(:(

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα παω να γραψω στην ενοτητα του θηλασμου να δω τι μπορω να κανω....

Οσες περιμενετε να γεννησετε μην φοβαστε τιποτα....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ........

Διαφημίσεις

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Bibicos να σου ζησει ο παιδαρος.

Παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

Καλο σαραντισμο και πολλα φιλακια!!!

χα...καλε, μαζι με το χαπακι γεννησες....θα εχουν μαζι γενεθλια τα ζουζουνια σας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Bibicos να σου ζήσει το μωρό σου! Πολύ χαίρομαι που το ζεις τόσο ωραία, περιμένουμε λεπτομέρειες... Πείρα δεν έχω, αλλά φαντάζομαι πως οι αβεβαιότητες είναι must στην αρχή, μη μασάς, θα τη βρεις την άκρη!

Σας διάβασα όλες, δεν πολυμπαίνω αυτές τις μέρες γιατί πήρε κι ο χάμπι άδεια και χαζοχαζεύουμε (αχχχ, αυτά που λέτε για την κρίση τα σκέφτομαι κι εγώ, αλλά ελπίζω να φανούμε δυνατοί...). Για το αφέψημα, μου 'παν και μένα να το δοκιμάσω, αλλά η μαία μου συστήνει γλυκάνισο. Ίσως να το πάρω για αλλαγή...

Φρεσκομανούλες, καλή δύναμη, κι εμείς οι υπόλοιπες με το καλό:)

Φιλιάαααα

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

να σου ζησει ο παιδαρος bibico!!μπραβο!!!να τον χαιρεσαι κ να σε αξιωσει ο Θεος να τον δεις οπως ονειρευεσαι!!περιμενουμε λεπτομερειες(πως ηταν η γεννα, πονοι, κλπ για να μας προετοιμασεις κ εμας..)

Παντως κατι εχω καταλαβει..υστερα απο "δακτυλικη" εξεταση του γιατρου πολλες γεννες παρατηρουνται...λετε να του πω να μου κανει κ εμενα μια???:mrgreen:

Αχ τί ζέστη είναι αυτη! Δεν μπορώ καθόλου!

bibicos να σου ευχηθω και απο εδώ, να ζησει το αγοράκι σας. Να είστε γεροί να τον καμαρωνετε!

Galat μου τα yutopar εκτος του οτι δεν πηρα την δοση που μου πρότεινε, τα σταμάτησα σήμερα. Αυριο θα με δεί και θα τα πουμε απο κοντα. Συσπάσεις έχω ακομα. Και εγώ θέλω να γεννησω και τωρα αν γίνετε...:mrgreen:

Για τον θηλασμό απλά έπρεπε να τον βάζω πιο συχνά στο στηθος για να έχω για περισσοτερο καιρό γαλα. Δεν ήξερα οτι οσο πιο συχνα βαζεις το μωρό τόσο πιο πολύ έχεις, νομιζα οτι απλά στέρεψε η πηγή...

Καλα αποτελέσματα αυριο!

geonutr μου πάμε μαζί για μιά δακτυλική εξέταση?:mrgreen:

Διαφημίσεις

Επειδή κοντεύει η μεγάλη μέρα, άρχισα να πιέζω το σύζυγο για το όνομα του μπέμπη.

Μου είπε για να μην έχουμε πόλεμο με τον Μιχάλη, να του δώσουμε το όνομα που διάλεξε εκείνος.

Αλέξανδρος....και κοιτάξτε τι βρήκα κατά τύχη χθες που ήμασταν στην αγορά με τον Μιχάλη.

IMG_0160.jpg

καλό ε;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

αχ,Αλεξανδρος...το αγαπημενο μου ονομα...τι θλιμμενη ιστορια...ναι παιδια,Αλεξανδρο να το βγαλετε (οχι πως θα με ρωτησετε κιολας, αλλα συζητηση να κανουμε..:mrgreen:)

Αλλος για δακτυλικη εξεταση??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσακια μου τι κανετε??Ειστε καλα??

Ηταν που στο τελευταιο μου μην σας εγραφα οτι δεν γενναω δεν γενναω!!!

Ε μετα απο μισή ώρα που είχα ποστάρει το τελευταίο μου μην μου σπασαν τα νερα...!!!Γεννησα την Τεταρτη το πρωι τον πριγκιππα μου!!

Ενα εχω να σας πω ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

Λοιπον στο μαιευτηριο του εδινα μονο ζιζι μεσα οι μαιες δεν ξερω τι κανανε!!!!Το μεσημερι γυρισαμε σπιτι και τα εχω δει ολα!!!!Τον ειχα στο στηθος για 2 ωρες και και εκλαιγε γοερα στο τελος χτυπιοτανε πανω στο ζιζι μου σαν να μην ειχα γαλα....Ε και του εδωσα 15 ml ξενο :(:(:(...

Του εδινα το μπουκαλι και εκλαιγα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ......:(:(:(

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα παω να γραψω στην ενοτητα του θηλασμου να δω τι μπορω να κανω....

Οσες περιμενετε να γεννησετε μην φοβαστε τιποτα....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ........

να σας ζησει!!!! καλη προσαρμογη!!!

Επειδή κοντεύει η μεγάλη μέρα, άρχισα να πιέζω το σύζυγο για το όνομα του μπέμπη.

Μου είπε για να μην έχουμε πόλεμο με τον Μιχάλη, να του δώσουμε το όνομα που διάλεξε εκείνος.

Αλέξανδρος....και κοιτάξτε τι βρήκα κατά τύχη χθες που ήμασταν στην αγορά με τον Μιχάλη.

IMG_0160.jpg

καλό ε;;;

τελειο! με γεια σας!

νανο μου εμείς τετοια κριση δεν ξερω αν περασαμε. Ειμασταν αρκετα χρονια μαζί και το λαχταρουσαμε πολύ το μωρακι μας. Δεν βγαίναμε έξω συχνά και ετσι δεν μας ελειψαν οι εξοδοι. Ισως λιγο αγχωμενοι και 2 για το αν θα τα καταφερουμε, αλλά μετα απο λίγο καιρό απλά δεν μπορείς να φανταστεις τη ζωή σου πώς ηταν πριν χωρις το μωρό. Ολα θα πάνε καλα;), υγεία να έχουμε μόνο!

οι εξοδοι δεν με απασχολουν καθολου. μονο η αναεξαρτησια που υπαρχει και η ελλειψη ευθυνων. γιατι μου αρεσει που ειμαστε ετσι: χαλαρα... φοβαμαι οτι η αναγκη του μωρου να μας βαλει σε προγραμμα θα μας κανει (και κυριως εμενα) τα νευρα κροσια...

ZOrwp3.png

εγω εχω πολυ αναμικτα συναισθηματα... χαιρομαι, ανυπομονω, αγχωνομαι, στεναχωριεμαι... χαιρομαι που θα αποκτησουμε επιτελους το ζουζουνι μας, ανυπομονω να τη γνωρισω, αγχωνομαι για το αν θα τα καταφερω και αν θα φανω ανταξια των προσδοκιων της και στεναχωριεμαι (οσο κουλο κι αν ακουγεται) που πλεον δεν θα ειμαστε τα 2 μας.... χτες ειχαμε αυτη τη συζητηση. κανενας απο τους 2 μας δεν εχει συνειδητοποιησει οτι πλεον δεν θα ειμαστε οι 2 μας ποτε ξανα... και μας φαινεται καπως... παρολο που ειμαστε μαζι 6 χρονια (συζουμε τα σχεδον τα 4 απο αυτα) εγω νιωθω οτι το μωρο μας ηρθε νωρις... ηθελα να μεινουμε λιιιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω μονοι μας... φοβαμαι τη προσαρμογη. πολυ μου λενε οτι το ζευγαρι περναει κριση οταν ερθει το μωρο και οτι ολα αλλαζουν και αυτα με τρομαζουν....

Αυτό το σκεφτόμουνα και εγώ... 1 εβδομάδα μετά το γάμο έμαθα ότι είμαι έγκυος... ούτε παραγγελία να το είχα... ο καιρός πάντως θα δείξει... λίγο θα ζοριστούμε, αλλά θα προσαρμοστούμε....

Στην αρχη να βαζετε τα μωρακια να θηλαζουν και απο τα 2 στηθη, δηλαδη απο το ενα οοοοοοση ωρα θελουν, να αδειαζει καλα(αργοτερα θα καταλαβαινεται καλυτερα το αδειασμα) και μετα το σηκωνετε(εστω κοιμισμενο) το βαζετε να ρευτει(τα μωρα που θηλαζουν δεν ρευονται και συνχα γιατι δεν καταπινουν αερα οπως με το μπιμπερο) αν θελει, και μετα συνεχιζει οσο θελει απο το αλλο...ετσι ερεθιζονται και τα 2 στηθη...

Μετα ξεκινατε απο το στηθος πουαφησατε τελευταιο κοκ... εγω για να θυμαμαι απο που ειχε θηλασει φορουσα ενα βραχιολακι στο αντιστοιχο χερι χαχαχαχαχαχαχαχα

Κανα 2 φορές το έκανα αυτό στην αρχή. Μετά το φυστίκι έκανε τον ύπνο της αρκούδας....

Πλέον τη θηλάζω μόνο από το ένα στήθος όσο αυτή θέλει. Το άλλο βέβαια τρέχει ενόσο τη θηλάσω...

και κάτι ακόμα: Galaaaat όταν τελειώσει ο θηλασμός από το ΔΕ ζιζί θα πρέπει κατόπιν να το αδειάσω με το θήλαστρο??

Και επειδ΄το Νοέμβριο επιστρέφω στη δουλειά, πότε θα αρχίσω να κάνω "τρ'απεζα" γάλακτος???

παρεμπιπτώντως, το φυστίκι δε ρεύεται μετά το θηλασμό... μπορεί να βγάλει καμιά γουλίτσα, αλλά ρέψιμο ακόμα δεν απόλαυσα....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...