Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλό μήνα να έχουμε κούκλες!!!!!!!!!! Ένας μήνας που θα έρθουν τα μπομπιράκια μας στο κόσμο. Αχ πόσο χαίρομαι.... Σε λίγο καιρό θα έχω μια λιονταρίνα σπίτι και προβλέπονται μάχες με τη μαμά μιας και εγώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Λέων, θα φάμε τις χαίτες μας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα...γιατι θα ξυπνησει και ο μουργος μου σε λιγακι...

εμεις γυρισαμε σπιτι πριν λιγο,ειμαστε και οι δυο καλα ...ο μουργος μου ειναι πολυ καλος το μονο που με στεναχωρησε οτι εχασε 250 γρ...γιατι ειναι μικρουλης και δεν μπορει να φαει καλα,το γαλα δεν εχει κατεβει ακομα,αλλα το προσπαθουμε αρκετα...και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε...επισης ο γιατρος μου εκανε επεμβαση στη μια ωοθηκη που ηταν μεγαλη η κυστη της ενδομητριωσης το στειλαμε για βιοψια και την αλλη βδομαδα θα εχω το αποτελεσμα...αυτα συνοπτικα...μολις τα καταφερω θα ξαναμπω...μου λειψατε ολες,δεν ξερω τα νεα σας αλλα ελπιζω να εισαστε ολες πολυ καλα..και τα ζουζουνια σας φυσικα....

ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!!

χαπακι.... καλη προσαρμογη να εχετε!!!! περιμενουμε περισσοτερα νεα για τη νεα σας ζωη!!!!!!

κοιλουμπιτσες τι κανετε? σαν να ξανααρχισε η ζεστη....

δεν μπορω να κοιμηθω τη νυχτα... με παιρνει ο υπνος πρωι και κοιμαμαι εως 5 ωρες... πως θα τα βγαλω περα οταν ερθει η μικρη? εν τω μεταξυ δεν εχω θεμα με καουρες πονους κλπ για να το δικαιολογησω...

οι συσπασεις πλεον εχουν γινει 2 ειδων: αυτες που αν δεν ακουμπησω τη κοιλια δεν τις παιρνω χαμπαρι, και αυτες που πονανε... αυτες που πονανε δεν ειναι πολλες. ειναι το πολυ 5. ακομα και χτες που γυρνουσαμε στα μαγαζια δεν ειχα πολλες τετοιες.

τη τριτη εχω ραντεβου με τη γιατρο. θελω να μου πει ακριβως ποτε σταματαω τα χαπια και ποτε φευγει ο "κινδυνος" της καισαρικης.

εγω απο καθαρισματα... μονο με τα πραγματα της μικρης ασχολουμαι. το σπιτι το εχει αναλαβει ο τεο και το αλλο ΣΚ ερχεται η μαμα μου για να περιμενει την αφιξη της μικρης και φυσικα να κανει τα ψιλα στο σπιτι που δεν τα κανει ο τεο (τζαμια κλπ)... απο τα πραγματα της μικρης εχω ακομα να πλυνω την παντα, κατι κουβερτες, το relax και το καροτσι (οταν ερθει). αλλα δεν αγχωνομαι...

το δωματιο δεν το εχουμε τελειωσει ακομα αλλα ουτε και με αυτο αγχωνομαι. μας λειπει κουρτινα (θα τη φερει η μαμα μου), κουνουπιερα (περιμενω να ερθει στο ΙΚΕΑ), το στρωμα (τη παρασκευη θα το παρουμε), τα υπολοιπα αυτοκολλητα στο τοιχο (περιμενω να μπει η κουρτινα για να τα βαλω), να τακτοποιησω τη συρταριερα και γενικα να τελειωσω τη διακοσμηση του δωματιου.

α! ξεχασα το βασικο! χτες επιτελους πηρα το φορεματακι για την εξοδο μας! ειναι τοσο μικρουλι.... ειναι απλο (για να μην ζοριστει στο ντυσιμο) και πολυχρωμο. απο τη βολτα που εκανα στα μαγαζια εχουν πολυ καλες τιμες. στα prenatal συγκεκριμενα τα ρουχα ειχα απο 60 εως 80% εκπτωση (το φορεματακι απο 20 το πηρα 7 ευρω) και αν εχεις τη καρτα τους (τη βγαζεις επι τοπου) εχεις -10% σε καροτσια, κρεβατια κλπ... εμεις ειδαμε (σε καταλογο) 2 ντουλαπες που μας αρεσαν. θα μαθω τιμες και αν συμφερει θα τις παρουμε απο εκει, αλλιως ΙΚΕΑ...

ZOrwp3.png

καλό μήνα να έχουμε κούκλες!!!!!!!!!! Ένας μήνας που θα έρθουν τα μπομπιράκια μας στο κόσμο. Αχ πόσο χαίρομαι.... Σε λίγο καιρό θα έχω μια λιονταρίνα σπίτι και προβλέπονται μάχες με τη μαμά μιας και εγώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Λέων, θα φάμε τις χαίτες μας.

εγω εχω πολυ αναμικτα συναισθηματα... χαιρομαι, ανυπομονω, αγχωνομαι, στεναχωριεμαι... χαιρομαι που θα αποκτησουμε επιτελους το ζουζουνι μας, ανυπομονω να τη γνωρισω, αγχωνομαι για το αν θα τα καταφερω και αν θα φανω ανταξια των προσδοκιων της και στεναχωριεμαι (οσο κουλο κι αν ακουγεται) που πλεον δεν θα ειμαστε τα 2 μας.... χτες ειχαμε αυτη τη συζητηση. κανενας απο τους 2 μας δεν εχει συνειδητοποιησει οτι πλεον δεν θα ειμαστε οι 2 μας ποτε ξανα... και μας φαινεται καπως... παρολο που ειμαστε μαζι 6 χρονια (συζουμε τα σχεδον τα 4 απο αυτα) εγω νιωθω οτι το μωρο μας ηρθε νωρις... ηθελα να μεινουμε λιιιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω μονοι μας... φοβαμαι τη προσαρμογη. πολυ μου λενε οτι το ζευγαρι περναει κριση οταν ερθει το μωρο και οτι ολα αλλαζουν και αυτα με τρομαζουν....

ZOrwp3.png

galat μου δεν εκανε καθολου θηλαστικες κινησεις και επειδή δεν ηθελα να δωσω ξενο, ζητουσα θηλαστρο λιγη ωρα πριν μου τον φερουν και του το εδινα. Ο μικρός ήπιε το πρωτογαλα με το μπουκαλι:mrgreen:, δεν πηγε χαμενη ουτε μιά σταγονα.

Ελπίζω η μπουμπου μου να ξερει τί πρεπει να κανει.

Καλη ξεκουραση σήμερα!

Το φανταστηκα... και να σε ρωτήσω, αργοτερα κατάφερε ποτέ να θηλάσει ή δεν έμαθε ποτε?

Πακέτο εφαγες κι εσυ με αντλησεις... ελπίζω όντως η τσαχπίνα να του δώσει και να καταλάβει! χαχαχαχα

galat σάκχαρο στα ούρα είχα εμφανίσει κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, τότε που ο διαβήτης κύησης ήταν στο φουλ. Ειχα ρωτήσει τότε τον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι δεν εχει σχέση και δε μας απασχολεί... Μου φάνηκε περίεργο, αλλά αφού έτσι μου είπε, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Μια φορά μόνο μου εμφανίστηκε σε όλη την εγκυμοσύνη, μετά ήταν φυσιολογικά τα ούρα.

Ζουζου πολύ με καθησυχασες...έκανε και μια μικρή καμπύλη καλού κακού βεβαια ο γιατρός ειπε οτι δεν χρειάζεται αλλα σε αυτα τα θεματα δεν τους εμπιστεύομαι...Αυριο θα ξερω...

Υπομονη μωρε και με τη πεθερα κι εμενα τα ιδια κανει... αλλα τι να γινει ενταξει ας γινει και καμια ζημια παραπανω μετα θα αναλαβεις δραση εσυ...

Κι εμενα της ειχε δωσει μια φορα φυλλο ξερο απο σπανακοπιτα και δεν ειχε καλα καλα χρονισει, του εκατσε του παιριου στο λαιμο, γρατζουνιστηκε και πλανταξε στο κλαμα...:roll::roll::roll: Και μου ζητουσε γυγγνωμη μετα η καημενη αλλα το θεμα δεν ειναι η προθεση, αλλα απλα δεν το σκεφτονται...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ζουζουνελ μου καλορίζικο το σπίτι σας και σου εύχομαι να ζήσεις μέσα σε αυτό τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου. Κάνε υπομονή κουκλίτσα μου και μη στεναχωριέσαι, ανεβαίνει και το ζάχαρο. Ξεκίνησα ινσουλίνη 8 μονάδες το βράδυ από τη βραδεία και 8 μονάδες το πρωί από τη ταχεία γιατί είχα μου επηρεάζει τις δύο πρωινές μετρήσεις. Δεν έκανα ξανά τη καμπύλη αλλά τις τιμές τις μέτραγα με δύο μηχανηματάκια. Πόσο καιρό πριν σε βάζει για καισαρική;;

Διαφημίσεις

εγω εχω πολυ αναμικτα συναισθηματα... χαιρομαι, ανυπομονω, αγχωνομαι, στεναχωριεμαι... χαιρομαι που θα αποκτησουμε επιτελους το ζουζουνι μας, ανυπομονω να τη γνωρισω, αγχωνομαι για το αν θα τα καταφερω και αν θα φανω ανταξια των προσδοκιων της και στεναχωριεμαι (οσο κουλο κι αν ακουγεται) που πλεον δεν θα ειμαστε τα 2 μας.... χτες ειχαμε αυτη τη συζητηση. κανενας απο τους 2 μας δεν εχει συνειδητοποιησει οτι πλεον δεν θα ειμαστε οι 2 μας ποτε ξανα... και μας φαινεται καπως... παρολο που ειμαστε μαζι 6 χρονια (συζουμε τα σχεδον τα 4 απο αυτα) εγω νιωθω οτι το μωρο μας ηρθε νωρις... ηθελα να μεινουμε λιιιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω μονοι μας... φοβαμαι τη προσαρμογη. πολυ μου λενε οτι το ζευγαρι περναει κριση οταν ερθει το μωρο και οτι ολα αλλαζουν και αυτα με τρομαζουν....

Αυτο το σκεφτομασταν κι εμεις... λεγαμε το φανταζεσαι θα ειναι καποιος αλλος ανθρωπάκος εδω συνεχεια τριγυρω....και εμεις ειμασταν 2 χρονια και μολις 2 μηνες συζουσαμε... Και ειναι αληθεια οτι το ζευγαρι περνάει κρίση... αλλα μετα στρώνουν τα πραγματα τοσο πολυ που πραγματικα δεν θυμασαι τη μελανή περίοδο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αυτο το σκεφτομασταν κι εμεις... λεγαμε το φανταζεσαι θα ειναι καποιος αλλος ανθρωπάκος εδω συνεχεια τριγυρω....και εμεις ειμασταν 2 χρονια και μολις 2 μηνες συζουσαμε... Και ειναι αληθεια οτι το ζευγαρι περνάει κρίση... αλλα μετα στρώνουν τα πραγματα τοσο πολυ που πραγματικα δεν θυμασαι τη μελανή περίοδο...

γιατί το ζευγάρι περνάει κρίση;; Μάλλον είμαι στο κόσμο μου και τα φαντάζομαι όλα εύκολα;;:tongue::tongue:

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε κοιλουμπες μου..???σας διαβασα λιγο στα γρηγορα....

οσο για το θηλασμο εμενα χθες αρχισε σιγα σιγα να κατεβαινει το γαλα,του εδινα ομως και πρωτα ζιζι στην κλινικη (αλλα εχει μικρο στοματακι και δεν την επιανε καλα και ζοριζομασταν,αλλα με βοηθησαν αρκετα οι κοπελες στην κλινικη)και λιγο συμπληρωμα μεχρι 20γρ...

και ακομα καπως ετσι το κανουμε γιατι ο μπεμπης μου δεν τρωει ιδιαιτερα...κοιμαται αρκετα και εχω αγχωθει παρα πολυ...φανταστειτε οτι σημερα απο τις 4 η ωρα το βραδυ εφαγε με το ζορι στις 11 το πρωι...(οποτε οπως καταλαβαινετε δεν τον θηλασα σημερα γιατι ειχα πολυ εκνευρισμο(ειναι και η μαμα μου εδω και με εκνευριζει παρα πολυ)...

αυτα τα νεα μας σε γενικες γραμμες....

γενικα δεν ποναω παρα πολυ στην τομη,απλα επειδη μου εκανε και μια επεμβασουλα στη μια ωοθηκη(καθαρισε απο ενδομητριωση)με ποναει αυτο πολυ οταν παω να σηκωθω με τραβαει εσωτερικα απιστευτα πολυ...

δεν ξερω αν εχει γεννησει καμια αλλη ....ελπιζω συντομα να βρω χρονο και να τα πουμε λιγο.....μου λειπετε απιστευτα

76IGp3.png

Κατρχη η κουραση, το αγχος αν τα κανεις οπως πρεπει κλπκλπκλπ αρχιζουν και βαζουν το σαρακι, μετα συνηθως οι αντρες δυσκολευοντια στην προσαρμογη στο ρολο τους ως πατερας και δεν μπορουν να φαντασοτυν πως η ζωη τους εχει αλλαξει τελειως!

πχ τι???δεν προλαβαινω να παω γυμναστηριο? να δω τους φιλους μας? να, να ,να τρωνε μια φρικη...Η αληθεια ειναι ο,τι οσο χαλαρο ζευγαρι να εισαι στις εξοδους με παιδια κλπκλπ μεχρι ενα βαθμο κλεινεσαι...αρκετα... και δεν μπορεις να κανεις ο,τι εκανες παλια οπως και να εχει...

Εμας δεν μας ενδιεφερε ποτε το θεμα των εξοδων ιδιαίτερα, αλλα υπηρχε μια ενταση μια γκρινια μια εσυ το εκανες ετσι μπλα μπλα μπλα...

Γκριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινια, αδερφές μου, γκρίιιιιιιιιιιιιιινια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαπακι να τον ξυπνας ανα 3ωρο μην αφηνεις τοση ωρα να κοιμαται!

Οπωσδηποτε μην σου πω ανα διωρο....

αν δεν ξυπναει δοκιασε να τον κουνας λιγάκι, να του πειραζεις τα αυτακια, ενα μπανακι, αλλαγη πανας...κι εμενα το ιδιο προβλημα ειχε και παραλιγο να μειωθει το γαλα εντελως...κοιμοταν συνεχεια

Οσο για τη μαμα, αστην να λεει, σιγουρα θα θελει να το μπουκωσεις μπιμπερο, μην δινεις βαση...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χαπακι να τον ξυπνας ανα 3ωρο μην αφηνεις τοση ωρα να κοιμαται!

Οπωσδηποτε μην σου πω ανα διωρο....

αν δεν ξυπναει δοκιασε να τον κουνας λιγάκι, να του πειραζεις τα αυτακια, ενα μπανακι, αλλαγη πανας...κι εμενα το ιδιο προβλημα ειχε και παραλιγο να μειωθει το γαλα εντελως...κοιμοταν συνεχεια

Οσο για τη μαμα, αστην να λεει, σιγουρα θα θελει να το μπουκωσεις μπιμπερο, μην δινεις βαση...

καλη μου το ξυπναω αλλα τιποτα,ξυπναει λιγο και μετα κοιμαται παλι...ειδικα μολις το βαλω στο στηθος...

οσο για την μαμα μου μου εχει σπασει τα νευρα δεν μπορεις να καταλαβεις....

76IGp3.png

Καλησπέρα κούκλες.

Τι κάνετε;

Χαπακι υπναρουλης ο μουργος σου ε;

Αθηνουλα αγόρασα το τσάι θηλασμού της Weleda.

Γράφει ότι μπορώ να ξεκινήσω από τώρα να το πίνω, 3 φορές τη μέρα.

Κορίτσια αν υπάρχει στην Ελλάδα να το πάρετε και εσείς.

Εδώ όλα καλά, ο μπέμπης από χθες σαν να παραηρεμησε, τον αισθάνομαι που και που αλλά πολύ χαλαρά.

Λέτε να μου ετοιμάζει τίποτα;;;

Υγρά έχω πολλά και κάτι άσπρες βλέννες.

Α, και καλο μηνα να εχουμε, με το καλο να ερθουν τα Αυγουστιατικα παιδακια μας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Αχ κι εμενα τα ιδια εκανε... με τη πρωτη τζούρα υυυυυπνος...... αυτο κραταει τις πρωτες μερες χαπακι, απλα μην τον αφηνεις τοση ωρα να κοιμαται να προσπαθεις τοτε πιο συνχα και απο λιγο...

Ολυμπια το τσαγακι το εχω τιμησει καλα που μου το θυμισες, να παραγγείλω απο πεθερα!

Ειναι κα πολυ νοστιμο με μελάκι!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ολυμπια το τσαγακι το εχω τιμησει καλα που μου το θυμισες, να παραγγείλω απο πεθερα!

Ειναι κα πολυ νοστιμο με μελάκι!!!

Σκοπευω να το τιμησω και εγω.

Θα το δοκιμασω και με μελι;)

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...