Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαπάκι, και πάλι να σου ζήσει ο μπέμπης. Να μην στενοχωριέσαι όλα θα πάνε καλά. Φυσιολογικό το βάρος που έχασε ο μπέμπης σου... θα το ξαναπάρει... Και σε μας έλειψες κ σε σκεφτόμασταν. Να μας τον φιλήσεις...

geonutr μια κουκλάρα θα βγάλεις... δε θα φοβάσαι να την πιάσεις κιόλας... Don't worry :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα κούκλες.

Olympiaφωλιάζεις ή είναι η ιδέα μου; :-)

Λες;;; Μάλλον δίκιο έχεις;)

Θα παρω 2 μπιμπερο ....:( αχρειαστα να ναι...

Ποια προτεινεται;;;;chicco ,nuk, κτλ....για κολικους....

Εγώ έχω πάρει τα NUK First Choice τα γυάλινα.

αλλα η μικρη μου απο το Προηγουμενο Σαββατο μεχρι σημερα πηρε 300γρ!!απο 3 κιλα πηγε 3300...τι μωρο θα κανω???:roll::roll:

Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε 3500 κιλά.

Όλοι λέγανε ότι για τα κυβικά μου (52 κιλά) ήταν μεγάλο παιδί.

Τον γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληριδιο μέσα σε 3,5 ώρες.

Γι αυτό μην αγχώνεσαι, θα τα καταφέρεις.

Σήμερα έριξα πολυυυυ περπάτημα.

Βγήκα βόλτα στην αγορά με τον γιόκα μου.

Είχε στα Benetton κάτι τρελές εκπτώσεις...δεν άντεξα και ψώνισα μερικά ρουχαλάκια.

Τώρα είμαι κομμάτια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

galat επειδή μπερδεύτηκα, δηλαδή στο μαιευτήριο να τους αφήσουμε να δώσουν ξένο γάλα? Επειδή λές οτι το γάλα κατεβαίνει 3η, 4η μέρα... Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να τους πω ότι είμαστε αλλεργικοι κ οι δύο στο αγελαδινό...

Αλλά αν δεν έχω γάλα κ πεινάει, μήπως να τους αφήσω να δώσουν?

Δεν εχουμε γαλα, αλλα εχουμε πρωότγαλα!!! Το πύαρ, που ειναι ενα υγρο διαφανο κίτρινο και ειναι φουλα αντιβιωτικό, ο,τι καλυτερο μπορει και πρεπει να πιει το μωρό...

Αυτο και μονο αυτο, θηλαζουμε, δεν δινουμε μπιμπερο.

Καλησπέρα και απο μενα!

Ακομα εδω και εγώ!

galat μου καλα κανεις και μας τα λες για τον θηλασμό. Εμενα πάντως με βοηθας πολύ! Δηλαδή τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο πρεπει να δωσουμε νεράκι? Δεν το καταλαβα αυτό. Εγω στο πρωτο απο τη 2η μερα είχα γαλα και εβγαζα με το θηλαστρο και του εδινα.

Γιατι του το εδινες με το μπιμπερο?

ωχ σορρυ παω τη μικρη για πιπι επανερχομαι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κων το εδινες με μπιμπερο επειδη ειχες πρηστει? Ηθελες αποσυμφορηση?

ή επειδη ηταν μικρουλης και δυσκολευόταν?...αχ σε σκεφτομουν πολλα μωαρακια διάβαζα πρόσφατα στην 36η-37η δεν εχουν τελειοποιησει τις θηλαστικές κινήσεις και δυσκολευονται στον θηληασμο... τωρα ενταξει η μπουμπου σου περασε την κρισιμη εβδομαδα!!!! χιχιχι

Χθες καταλαβα για πρωτη φορα λόξυγγα του μπούλη...πολυ εντονο, ενω η μικρη μου ειχε συνεχεια....

Σημερα με το φωλιασμα τα ειδα ολα...τα εχω παιξει εντελως...ειχαμε μαστορους για σίτες στο σπιτι, παλι ολο το σπιτι μπαζα... εκανα ολο το σπιτι, και το απογευμα εκανα ενα 3ωρο τακτοπιηση, καρεκλακι αυτοκινητου, σκουπισα, τακτοποιησα και σφουγγαρισα αποθήκη και συμμαζεμα το χαμό....

Αυριο δεν κανω τιποτα. Ουτε μαγειρεμα. Θα παμε το βραδυ βολτα στη θαλλασα για ψαρακι και θα χαλαρωσουμε ολοι...

Απο εβδομαδα αρχιζει το τρεξιμο παλι...

Κοριτσια ειδικα εσεςι των πρωτων θεσεω, ανταλλαξτε με πμ τα τηλεφωνα σας ναμας ενημερωσετε με κανα σμς...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλα............. Χαπακι μου γλυκό να σου ζήσει ο μουργος σου!!!

ΠΟλλα πολλα γλυκα φιλακια να του δωσεις!!!!!! Εισαι χαζομαμα εντελως????κουκουβα,ε?

Αχου μωρε τα μικρουλακια μας....

eNeap2.pngTSzHp3.png

έβαλα και σιδέρωνα κατι ρουχαλάκια του μωρού που μου έφερε μια γνωστή μου. Κατα αρχήν jumbo - benetton 2-0 τα jumbo είχαν καλύτερη ποιότητα (εκτος απο ένα με μια μεγάλη σταμπα μέσα στη πλαστικούρα) και δεύτερον τα benetton ήταν στραβοκομμένα.

Δε ξέρω αν τα 2 ευρώ που μου πήγαν, κατα μέσο όρο, παραπάνω τα εσωρουχάκια τα οικολογικά είναι πολλά ή λίγα, πάντος δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισεις της ποιότητας τους με κανένα. Πέντε διαφορετικές μάρκες ήταν τα εσωρουχάκια και καμία δεν τα φτάνει.

χαπάκι μου πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν κατ' εύχη, θα τα πάρει ο μουργάκος σου τα κιλάκαι του και θα είναι μια χαρά. φιλάκια πολλά και καλή προσαρμογή και στους δύο

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

κτο μονο που με στεναχωρησε οτι εχασε 250 γρ...γιατι ειναι μικρουλης και δεν μπορει να φαει καλα,το γαλα δεν εχει κατεβει ακομα,αλλα το προσπαθουμε αρκετα...και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε...

Ola τα μωρα χανουν βάρος εινια φυσιολογικο! Το ανακτουν 2 εβδομάδες μετά!

Εσυ πως εισαι χαπακι μου, πονας?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χθες κάναμε καρδιοτοκογράφημα και όλα καλά λέει ο γιατρός. Εφυγα από το νοσοκομείο πολύ χαρούμενη γιατί πέτυχα μια μαία φαν του θηλασμού και μόλις της είπα την εμπειρία με τις μαίες στο πρώτο μου γιο τα πήρε στο κρανίο με κοίταξε μου είπε μια χαρά θηλή έχω και πως θα έρθει όταν γεννήσω να με βρει. Μου είπε πρωι θα κάνουμε την καισαρική και το απόγευμα θα το βάλουμε να πιει. Είπα πως θέλω επισκληρίδιο και μου είπε ακόμα καλύτερα.

Επίσης ετοίμασα την μισή βαλίτσα και αποφασίσαμε για τα βλαστοκύτταρα τελικά δωρεα. Ουφ πλησιάζει ο καιρός....... Μπήκε επίσημα ο μήνας των μωρών μας!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημερα και καλό μηνα!

1720486b5m6423zbh.jpg

Κων το εδινες με μπιμπερο επειδη ειχες πρηστει? Ηθελες αποσυμφορηση?

ή επειδη ηταν μικρουλης και δυσκολευόταν?...αχ σε σκεφτομουν πολλα μωαρακια διάβαζα πρόσφατα στην 36η-37η δεν εχουν τελειοποιησει τις θηλαστικές κινήσεις και δυσκολευονται στον θηληασμο... τωρα ενταξει η μπουμπου σου περασε την κρισιμη εβδομαδα!!!! χιχιχι

galat μου δεν εκανε καθολου θηλαστικες κινησεις και επειδή δεν ηθελα να δωσω ξενο, ζητουσα θηλαστρο λιγη ωρα πριν μου τον φερουν και του το εδινα. Ο μικρός ήπιε το πρωτογαλα με το μπουκαλι:mrgreen:, δεν πηγε χαμενη ουτε μιά σταγονα.

Ελπίζω η μπουμπου μου να ξερει τί πρεπει να κανει.

Καλη ξεκουραση σήμερα!

evi mou αντε με το καλό τωρα!

Ολυμπια μου καλοφορετα τα ρουχαλακια.

DimRous κ εγω εχω πολλά ρουχα απο τα jumbo και είμαι πολύ ευχαριστημένη απο το υφασμα τους. Βασικα επειδη τα παιδάκια μας μεγαλωνουν πολύ γρηγορα, πρεπει να ανανεωνουμε τη γκαρνταρομπα τους συχνά και δεν είχα λεφτα για κατι πιο ακριβό. Επαιρνα μόνο 2-3 σετάκια πιο ακριβα για να έχω κατι πιο καλό.

Kαλημέρα κοριτσάκια, καλό μήνα! Με το καλό να έρθουν και τα μπεμπάκια του Αυγουστου!

Πολλά φιλάκια στα μπουτάκια στα βιαστικά μωράκια, να ειναι καλά πάντα με υγεία.

galat σάκχαρο στα ούρα είχα εμφανίσει κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, τότε που ο διαβήτης κύησης ήταν στο φουλ. Ειχα ρωτήσει τότε τον ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι δεν εχει σχέση και δε μας απασχολεί... Μου φάνηκε περίεργο, αλλά αφού έτσι μου είπε, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Μια φορά μόνο μου εμφανίστηκε σε όλη την εγκυμοσύνη, μετά ήταν φυσιολογικά τα ούρα.

Dim δεν προλαβα να διαβάσω τις προηγουμενες σελίδες... τι έγινε, αρχισες ινσουλίνη τελικά? Έκανες και άλλη καμπύλη ή με τις τιμές του μετρητή σου? Πρόσεχε με τον μετρητη, γιατί εγω την πάτησα, έδειχνε λανθασμένα πολύ υψηλές τιμές... πάρε και έναν δεύτερο για καλό και για κακό να τσεκάρεις, δωρεάν τους δίνουν στα φαρμακεία.

Η μετακόμιση καλά κρατεί... το σπίτι δε λέει να συμμαζευτεί, αλλά δεν αντέχω αλλο, από εχθές έχω συνέχεια συσπάσεις και δε μπορώ να κάνω βήμα, τόσο βαριά νιώθω την κοιλιά μου. Ο γιατρός με βλέπει 2 φορές τη βδομάδα, η μπουμπού εχει φτάσει τα 3300, μάλλον πάμε για γέννα το άλλο Σάββατο, για να δούμε. Εκανα και άλλο ένα τρίπλεξ στην καρδούλα της και είναι μια χαρά, η καρδιολόγος μου είπε ότι αν δεν της έλεγα ότι εχω διαβήτη, δε θα το καταλάβαινε, ευτυχώς πάει και αυτό. Εχω το χαμό στο σπίτι, έχω να τρέχω και έξω για χαρτιά, να αλλάξω διευθυνση για τους λογαριασμούς μας να ερχονται στο καινούριο σπίτι, να φτιάξω τα χαρτιά που θα χρειαστούν στο μαιευτήριο... ουφ πια... εχω και τις στεναχωριες μου με τους δικούς μου, ο αδελφός μου μου κρατάει μούτρα από το πάσχα, η μάνα μου όλο παρεξηγείται με χαζολεπτομέρειες, κανείς τους δεν καταλαβαίνει πόσο πιεσμένη είμαι, συγνώμη που σας ζαλίζω κι εσάς, δεν εχω και πού αλλου να τα πω... Θελω να παω να γεννήσω και να μην το πω σε κανέναν... να 'ναι μόνο ο άντρας μου εκεί και κανένας άλλος... Εχω και το άγχος για τον μικρό μου, θα ερθει η πεθερά μου για κάποιες μερες να τον κρατήσει, αλλά όπως αποδείχθηκε δε μπορώ να της εχω εμπιστοσύνη (ήρθε για μια βδομάδα όταν ξεκινήσαμε την μετακόμιση), άφηνε τον μικρό όρθιο στον καναπέ μόνο του για να δει το φαί (πώς δεν έφαγε καμιά ξεγυρισμένη τουμπα ο μικρός, ακόμα σταυροκοπιέμαι) ή στο καρεκλάκι του, από το οποίο λύνεται και σηκώνεται όρθιος... μια άλλη φορά είχαν παρει έναν μαρκαδόρο και ζωγράφιζαν σε περιοδικά και μου έρχεται ο μικρός με όλο του το χέρι ζωγραφισμένο, την κοιτάω "ε αφού ήθελε να γραψει, τι να του έκανα"... Τι να της πεις τώρα... Hello! Είναι ακατοίκητο εκεί μεσα???... Εχω πολλές τσαντίλες και ανησυχίες όπως καταλαβαίνετε... άντε να γεννήσω και να γυρίσω σπιτάκι μου...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Α, επίσης ξέχασα... Μη σας λένε ό,τι θέλουν οι μαίες στα μαιευτήρια, ό,τι τάχα δεν εχετε γάλα και να δωσετε μπουκάλι... Με το που γεννάμε, παράγεται το πρωτόγαλα, είναι πολύ-πολύ σημαντικό να το πιούν τα μπεμπακια μας, είναι μικρή η ποσότητα, αλλά αρκετή για ένα νεογέννητο. Και αυτό είναι που θα βοηθήσει να αποβληθεί το μηκώνιο με ασφάλεια, τι τσάγια, αγελαδινά γάλατα και ΒΛΑΚΕΙΕΣ ρε κορίτσια (σορρυ για το έντονο ύφος, αλλά τα παίρνω με κάτι τέτοια), τόσο ανενημέρωτες είναι οι περισσότερες μαίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Συζητήστε με τον γιατρό σας να θηλάσετε με το που θα γεννήσετε, πριν το παρουν το μωρό για εξετάσεις.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Δεν εχουμε γαλα, αλλα εχουμε πρωότγαλα!!! Το πύαρ, που ειναι ενα υγρο διαφανο κίτρινο και ειναι φουλα αντιβιωτικό, ο,τι καλυτερο μπορει και πρεπει να πιει το μωρό...

Αυτο και μονο αυτο, θηλαζουμε, δεν δινουμε μπιμπερο.

Αθηνουλα ευχαριστώ...

zouzounel καλορίζικο το σπιτάκι σας, με το καλό να έρθει κ το μωρό σας :D

Είπαμε όμως, σιγά σιγά κ θα συμμαζευτεί το σπίτι, προτεραιότητα έχει το μπεμπέ τώρα κ η μανουλα... Όσο για τις στενοχώριες σου... μην το ξαναπεις δε μας ζαλίζεις καθόλου. Αν δεν τα πεις σε μας σε ποιον θα τα πεις?

evi mou με το καλό.. θα τα ξαναπουμε έως τότε.. :D

Σε όλες τις κοιλουμπίτσες πολλά φιλάκια κ κουράγιο... σε λίγο θα έχουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά :mrgreen:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...