Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι 8-10 καλεεεεεε;;;;;;;;....μια μπουκια θα φαω μονο;;;;;;;;:D

αχ αυτες οι μετρησεις σας !!!!!!χαχαχαχα!!!!!

πες τα, πες τα ούτε καν μια χούφτα. έτοιμη η βαλίτσα εκτός απο κάποια πράγματα στο νεσεσερ δικά μου. Εγω μπιμπερό να βάλουν τσάι δε τους δίνω που να χτυπιούνται:mad::mad::mad::twisted:. Μόνο για ζαχαρόνερο αν παρουσιασει υπογλυκαιμία και το πει ο γιστρός. Ερώτηση για τις παλίες μαμάδες: τα μπιμπερό πόσο μενουν αποστηρωμένα;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

.

Στην κλινικη οι μαιες επιμενουν την 1η μερα να δωσουν τσαι (κ ισως κ συμπληρωμα αν κλαιει κ δεν πιασει αμεσως στηθος)....εγω ειμαι αποφασισμενη να μην το βγαλω το μωρο απο πανω μου...ελπιζω να μην ποναω(απο την επεμβαση)....Θα παρω 2 μπιμπερο ....:( αχρειαστα να ναι...

Ποια προτεινεται;;;;chicco ,nuk, κτλ....για κολικους....

Κι εσυ να επιμεινεις για τα δικαιώματα του Ελληνα ασθενη!:evil::evil::evil: Ακου τσάι!!!!Δεν μπορουν να δωσουν τιποτα χωρις την εγκριση σου, να τους κανεις φασαρια! Το πρωτογαλα ειναι ο,τι χρειαζεται! Το μωρο εχει αποθεματα ενεργειας οταν γεννιεται... και μην μπειτε στο τρυπακι αν το δειτε να κατεβαζει λαιμαργα το περιεχομενο του μπιμπερο και σας που "¨να ειδες? πειναει"

Το παιδι και αλατονετο να του δωσεις σοτ μπιμπιερο θα το χλαπακιασει, ειναι ευκολη ροη και δεν λεει ποτε οχι...

Αν το παιδι χρειαζόταν τσάι το ενα βυζι μου θα εβγαζε τσάι! Αι σιχτιρ πια με τις ανεγκεφαλες.:evil::evil:

Θυμαμαι μια μου ειχε πει τη θεϊκη αττάκα στο Ιασω, αααααα δεν κανει να θηλασεις αμεσως μετα τη γεννα?

Εγω γιατι?

Εεεε γιατι δεν εχεις γαλα

Δεν πειραζει της λεω εγω...

Οχιιιιιιιι το μωρο θα πνιγει!

Πρωτη φορα λοιπόν στα χρονικά ακούω για πνιγμό απο ανυπαρκτο υγρο!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen:

Και αφου ηρέμησα, εγω νουκ με το φαρδυ λαιμο ειχα παρει...αχρειαστα να ναι οπως λες τα ιδια πηρα και τωρα...

Ντιμάκι αν τα μπιμπερο τα βγαλεις απο την αποστειρωση και τα τοποθετησεις κλειστα στο ψυγειο διατηρουνται αποστειρωμενα 1 24ωρο αν δεν κανω λάθος.

μεσα στον αποστειρωτη αν δεν ανοιξεις το καπακι καποιες ώρες το γραφουν οι οδηγιες αναλογα το μοντελο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!

Galat τα παίρνεις άγρια με το θηλασμό. Να σε ρωτήσω ανάμεσα στους θηλασμούς, κυρίως στο νοσοκομείο, καθαρίζουμε το στήθος με τα ειδικά μαντηλάκια, με λίγο νεράκι ή με τίποτα;; Επίσης αρχίζει το μωρό να κλαίει και η μαμά είναι στο μπάνιο, τί κάνουμε;; Δίνουμε πιπίλα ή το αφήνουμε να κλαίει;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

δεν πηρε πολύ βάρος απο την προηγούμενη φορά,είναι 2.500 τώρα, και μας ειπε να ξαναπαμε την Τριτη να βεβαιωθούμε οτι συνεχίζει να παιρνει. Είπα δεν θα αγχωθώ...δεν θα αγχωθώ....αλλά...

Don't worry: Τετάρτη μέτρησε το φυστίκι 2600 και τη Πέμπτη που γεννήθηκε 2830...!!! Οπότε έχουν αποκλείσεις οι υπέρηχοι.

Στην κλινικη οι μαιες επιμενουν την 1η μερα να δωσουν τσαι (κ ισως κ συμπληρωμα αν κλαιει κ δεν πιασει αμεσως στηθος)....εγω ειμαι αποφασισμενη να μην το βγαλω το μωρο απο πανω μου...ελπιζω να μην ποναω(απο την επεμβαση)....Θα παρω 2 μπιμπερο ....:( αχρειαστα να ναι...

Ποια προτεινεται;;;;chicco ,nuk, κτλ....για κολικους....

ο παιδίατρος της έδωσε πρώτα πρώτα να πιει τσάι, προφανώς για να αποβληθεί πιο γρήγορα - εύκολα το μηκώνιο (στις 16:00 την ίδια μέρα μας έχεσε πατόκορφα, sorry gia to bad language) Συμπλήρωμα της έδινα στην κλινική. Πρώτα την έβαζα στο στήθος, όσο έπαιενρ βέβαια, και κατόπιν το συμπλήρωμα. 10-20 ml έπινε το πολυ...

Εδώ και μέρες, τη θηλάζω αποκλειστικά. Έχει ξεπρηστεί το στήθος μου και ενίοτε τρέχει το γάλα σα ποταμάκι (πόσο χαίρομαι!!!!). Επειδή όταν βγήκε από την κλινική έχασε 200γρ (2600 :(:-(:sad::-(), το έχω ένα άγχος αν τρωει καλά... βέβαια σε κάθε αλλαγή πάνας έχουμε και τσίσα και κακά ωσάν τη μουστάρδα!!! (Στην αρχή όταν έκανε κακά της, χοροπηδούσαμε από τη χαρά μας)

Mπιμπερό έχω και chicco και nuk, αν και θεωρώ τα nuk καλύτερα.... Αυτή η περίεργη θηλή μου κάνει "κλικ".

Ερώτηση για τις παλίες μαμάδες: τα μπιμπερό πόσο μενουν αποστηρωμένα;;

Την ίδια απορία έχω και εγώ...

Επίσης το θήλαστρο (τη χοάνη) την αποστειρώνουμε κάθε φορά?? Γιατί αρμέχτηκα χθες (60 ολόκληρα ml!!!!!! oEEooo) και το μπουκαλάκι το φυλάω στο ψυγείο. Για πόσο συντηρείται στο ψυγείο???

ανάμεσα στους θηλασμούς, κυρίως στο νοσοκομείο, καθαρίζουμε το στήθος με τα ειδικά μαντηλάκια, με λίγο νεράκι ή με τίποτα;; Επίσης αρχίζει το μωρό να κλαίει και η μαμά είναι στο μπάνιο, τί κάνουμε;; Δίνουμε πιπίλα ή το αφήνουμε να κλαίει;

Τίποτα.... αν βάλεις λίγο από το γάλα σου στις θηλές είναι ότι καλύτερο... επίσης βάζε που και που purelan.

Εγώ την αφήνω να κλαίει, άσε που πόση ώρα θα κρατήσει ένα τσίσα σου στην τουαλέτα... Α.... και πιπίλα δε της έδωσα και ούτε πρόκειται για το πρώτο 3μηνο τουλάχιστον...

Επίσης κορίτσια έχω να δηλώσω το εξής:

Νυστάααααααζωωωωωωωω

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Galat τα παίρνεις άγρια με το θηλασμό. Να σε ρωτήσω ανάμεσα στους θηλασμούς, κυρίως στο νοσοκομείο, καθαρίζουμε το στήθος με τα ειδικά μαντηλάκια, με λίγο νεράκι ή με τίποτα;; Επίσης αρχίζει το μωρό να κλαίει και η μαμά είναι στο μπάνιο, τί κάνουμε;; Δίνουμε πιπίλα ή το αφήνουμε να κλαίει;

Κανεις λάθος δεν τα παίρνω καθολου με τον θηλασμό. Τα παίρνω με την ασχετοσυνη των μαιων, τωνπαιδάτρων κλπ που ενταξει δεν ειναι απλα ασχετοσυνη σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι ζητημα υγειας(βλεπε μαρουλιτα). Ρωτηστε τις μητερες με αλλεργικα παιδια στο αγελαδινο, πως τους φαινεται ι ιδεα του συμπληρωματος στο νοσοκομειο, που πυροδοτησε την αλλεργια...

Γενικά δεν θελω να ασχολουμαι ουτε με τα κακως κείμενα , ούτε με τα καλώς. Αλλα μετά απο 8 μηνες που συμπασχουμε στεναχωριεμαι με αυτα που διαβαζω και που και που δεν αντεχω αλλο ... τεσπα δεν ξαναλεω τιποτα, αν μια γυναικα θελει να θηλασει ΜΠΟΡΕΙ και παρα τις αντιξοοτητες της αρχης μετα ολα διορθωνονται.

Επειδή όταν βγήκε από την κλινική έχασε 200γρ (2600 :(:-(:sad::-(), το έχω ένα άγχος αν τρωει καλά... βέβαια σε κάθε αλλαγή πάνας έχουμε και τσίσα και κακά ωσάν τη μουστάρδα!!! (Στην αρχή όταν έκανε κακά της, χοροπηδούσαμε από τη χαρά μας)

Την ίδια απορία έχω και εγώ...

Επίσης το θήλαστρο (τη χοάνη) την αποστειρώνουμε κάθε φορά?? Γιατί αρμέχτηκα χθες (60 ολόκληρα ml!!!!!! oEEooo) και το μπουκαλάκι το φυλάω στο ψυγείο. Για πόσο συντηρείται στο ψυγείο???

Τίποτα.... αν βάλεις λίγο από το γάλα σου στις θηλές είναι ότι καλύτερο... επίσης βάζε που και που purelan.

Εγώ την αφήνω να κλαίει, άσε που πόση ώρα θα κρατήσει ένα τσίσα σου στην τουαλέτα... Α.... και πιπίλα δε της έδωσα και ούτε πρόκειται για το πρώτο 3μηνο τουλάχιστον...

Ολα τα μωρα χανουν περιπου το 10% του βαρους τους οταν βγαινουν απο το μαιευτηριοα, εμενα γεννηκε 3 κιλα την πηρα σπιτι 2700.

Το καλυτερο σημαδι οτι ο θηλασμος παει καλα ειναι οι βργεμες πανες και οι λερωμενες (τσισα και κακα δηλ) οι ζυγαριες μονο αγχος προκαλουν, αρα τα πατε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

πρεπει τις πρωτες 20 μερες να εχει νομιζω τουλαχιστον 6-8 βρεγμενες πανες και 3-4 με κακα. Μετα τα ακακ δεν μας πολυαπασχολουν , ομως να εχει τσισα το κοιταμε παλι ως τις 40 μερες...

Να σημειωνετε ποσα γευματα κανει το 24ωρο και ποτε κανει κακα, ωστε αν ρωτησει ο παιδιατρςο να θυμαστε, με βοηθησε πολυ εμενα!

Καλα λεει η ιντι για τις θηλες, γαλα ισως ειναι δυσκολο στο μαιευτηριο μιας και κατεβαινει 3η-4η-5η μερα αναλόγως, τιποτα δεν χρειαζεται στις θηλες, αν τωρα θες κατι οπωςδηποτε μονο νερακι.

Αν το μωρο κλαιει και εισαι στο μπανιο, αν μιλας για το μαιευτηριο ολο και καποιος ειναι εκει θα το παρει λιγο αγκαλι κλπκλπ θα περασει η ωρα. πιπιλα εγω δεν θα δωσω πριν τις 40 μερες και ουτε και μετα πιθανοτατα...

Για το σπιτι, ε, τι να γινει θα κλαιει μεχρι να τελειωσει η μαμα, αλλα συνηθως θα εχεις παντα καποιον σπιτι οταν θα κανεις μπανιο... Η θα κανεις την ωρα που κοιμαται...

Για το θηλαστρο, εγω στη δουλεια που δεν ειχα αποστειρωτη δεν το αποστειρωνα πριν τη 2η χρηση το επλενα με καυτο νερο.Ομως για ασαραντιστο μωρο νομιζω καλο θα ητνα να το αποστειρωνεις πριν απο καθε χρηση.

eNeap2.pngTSzHp3.png

indie κουράγιο κουκλίτσα αφου έχεις χρόνο κ γράφεις κ λίγο στο cafe καλά είσαι... :D Πως είναι οι πρώτες μέρες με τη μπουμπου σου?

Να μας τη φιλήσεις...

galat επειδή μπερδεύτηκα, δηλαδή στο μαιευτήριο να τους αφήσουμε να δώσουν ξένο γάλα? Επειδή λές οτι το γάλα κατεβαίνει 3η, 4η μέρα... Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να τους πω ότι είμαστε αλλεργικοι κ οι δύο στο αγελαδινό...

Αλλά αν δεν έχω γάλα κ πεινάει, μήπως να τους αφήσω να δώσουν?

Κοιλουμπίτσες, έχω την εντύπωση οτι η bibicos γέννησε... δεν εξηγείται διαφορετικά η ησυχία της... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα και απο μενα!

Ακομα εδω και εγώ!

galat μου καλα κανεις και μας τα λες για τον θηλασμό. Εμενα πάντως με βοηθας πολύ! Δηλαδή τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο πρεπει να δωσουμε νεράκι? Δεν το καταλαβα αυτό. Εγω στο πρωτο απο τη 2η μερα είχα γαλα και εβγαζα με το θηλαστρο και του εδινα.

dimrous τα μπιμπερο μενουν αποστειρωμενα 24 ωρες στο ψυγείο. Εγω τα επλενα και τα αποστειρωνα 2-3 ωρες πριν τη χρηση. Απλά επειδή εβγαζα με θηλαστρο το γαλα μου είχα πολλα μπιμπερό.

Για το θηλαστρο (δεν θυμαμαι ποια ρωτησε) αποστειρωνα όλα τα μελη του κάθε φορα πριν τη χρηση.

indie μου κουραγιο στα ξενυχτια! Ερχονται και τα δικά μας ξενυχτια σε λίγο.....

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα...γιατι θα ξυπνησει και ο μουργος μου σε λιγακι...

εμεις γυρισαμε σπιτι πριν λιγο,ειμαστε και οι δυο καλα ...ο μουργος μου ειναι πολυ καλος το μονο που με στεναχωρησε οτι εχασε 250 γρ...γιατι ειναι μικρουλης και δεν μπορει να φαει καλα,το γαλα δεν εχει κατεβει ακομα,αλλα το προσπαθουμε αρκετα...και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε...επισης ο γιατρος μου εκανε επεμβαση στη μια ωοθηκη που ηταν μεγαλη η κυστη της ενδομητριωσης το στειλαμε για βιοψια και την αλλη βδομαδα θα εχω το αποτελεσμα...αυτα συνοπτικα...μολις τα καταφερω θα ξαναμπω...μου λειψατε ολες,δεν ξερω τα νεα σας αλλα ελπιζω να εισαστε ολες πολυ καλα..και τα ζουζουνια σας φυσικα....

ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!!

76IGp3.png

εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο, η μικρη ειναι ακομα ψηλα, ειναι καλα, το αμνιακο καλο και ο πλακουντας καλα...ο γιατρος ειπε οτι αν δεν κατεβει μεχρι την ΠΗΤ ή δε με πιασουν πονοι ή δεν σπασουν τα νερα δε με βαζει νωριτερα για γεννα...θα ξαναπαω το Σαββατο και βλεπουμε, μπορει να παρει κ αλλες μερες...αλλα η μικρη μου απο το Προηγουμενο Σαββατο μεχρι σημερα πηρε 300γρ!!απο 3 κιλα πηγε 3300...τι μωρο θα κανω???:roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...