Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nikolina μου ο μεγαλος αδερφος ακομα δεν εχει καταλαβει και πολλά. Ξερει οτι ερθει στο σπιτι μια μπεμπα αλλά θα το εμπεδωσει καλυτερα όταν την δεί.

και εμένα δείχνει ενθουσιασμένη, παίρνει αγκαλιά την κοιλιά μου, την φιλάει, τις φέρνει παιχνίδια και γάλα ......αμα βγει δεν ξέρω πως θα είναι :roll:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ 5 ευρώ παντελόνι εγκυμοσύνης??? υφασμάτινο είναι? τέτοια μαγαζιά έχει και Θεσσαλονίκη?

h&m με εγκυμοσυνης εχει σιγουρα πανω στη τσιμισκη κοντα στην αριστοτελους.

Να στείλουμε κ τη θετική μας ενέργεια στο Λιάκι που σήμερα περιμένει νέα για τον παιδικό του Δημήτρη της.... :wink:

ευχομαι να εχει τα νεα που θελει!

Ελα ντε??? Θα δω τί θα μου πεί τη Δευτερα που θα με δεί. Δεν παιρνω τη δόση που μου πρότεινε αυτός, δηλ. πρωι-μεσημερι-βραδυ, παίρνω πρωί και απογευμα μόνο αφου αισθανομαι ήδη καλυτερα. Τεσπα....

μπορει να θελει να παρεις λιγες μερες παραπανω για να ειναι πιο σιγουρος. και εγω μεχρι περιπου τη 37η θα παιρνω τα χαπια. αλλα η δοσολογια μου ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τη δικη σου... μου ειπε οτι και μολις μπω στον 9ο βα γεννησω δεν πειραζει αλλα καλυτερα να παρω και καμια 10αρια μερες. καλο κανει, κακο δεν κανει...

ZOrwp3.png

και εμένα δείχνει ενθουσιασμένη, παίρνει αγκαλιά την κοιλιά μου, την φιλάει, τις φέρνει παιχνίδια και γάλα ......αμα βγει δεν ξέρω πως θα είναι :roll:

Αχ, τι γλυκιά... Μια χαρά θα είναι μπου μπου μου μια χαρά :D

δείτε εδώ κάτι όμορφο και πρωτότυπο!

http://www.yummy-yummy.gr/fruits.php

αχ να μας έστελναν τέτοιες ανθοδέσμες στην κλινική :wink::P

αχ ναι κ εγώ θέλω τέτοια... κ τώρα μάλιστα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

δείτε εδώ κάτι όμορφο και πρωτότυπο!

http://www.yummy-yummy.gr/fruits.php

αχ να μας έστελναν τέτοιες ανθοδέσμες στην κλινική :wink::P

παρα πολυ ωραιο! θα προτιμουσα μια ανθοδεσμη γεματη σοκολατες και παγωτα:P:p:p:p:p

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

galat λίγο υπομονή και την Δευτέρα εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μεγια και τα ψώνια....καλέ 5 ευρώ παντελόνι εγκυμοσύνης??? υφασμάτινο είναι? τέτοια μαγαζιά έχει και Θεσσαλονίκη?

Μαλλον εχει! Βασικα ειναι τρομερο υφασμα και χρώμα, το ενα ειναι λινό περιπου και το αλλο δεν ξερω τι ειναι καπρι λαδί με τσεπες κλπ λιγο ελαστικο φοβερη ποιοτητα, αφου εκανε 40 ευρω αρχικα...

Τι να φαμε σημερα???? Παω σουπερμαρκετ με τη μικρη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχ τι καλά , ειδικά το κάπρι πρέπει να είναι πολύ καλό!

σε ευχαριστώ nano είδα ότι έχει 3 καταστήματα στην θεσσαλονίκη αλλά είναι όλα κέντρο :? είναι πολύ άβολα, κατεβαίνω βέβαια για τον γιατρό αλλά δεν έχω κουράγιο να γυρνάω στην ζέστη!

Από φαγητά εγώ έχω κοτόπολο με τραχανά και φουρνιστές πιπεριές και πατάτες με σάλτσα και φέτα.

M4B1p3.pngQIghp3.png

panoula,giota,indie και hapiness ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!

Κακώς κάνω και δεν μπαινω πιο συχνά μου φαινεται,χάνω πολλά επεισόδια!!!

Ελπίζω οι κοιλίτσες να ειναι όλες καλα, εμεις πήγαμε στο γιατρο την Τριτη και η μπουμπού μας έχει αρχίσει να εμπεδώνει το κεφαλάκι της. Ο τράχηλος ακόμα...ντούρος,βέβαια κι εγώ δεν αφησα τον ανθρωπο να κανει τη δουλεια του σωστά, ημουν πολύ σφιγμένη στην κολπική εξέταση... Τον ανησυχησε λιγο που ειναι μικρούλα και δεν πηρε πολύ βάρος απο την προηγούμενη φορά,είναι 2.500 τώρα, και μας ειπε να ξαναπαμε την Τριτη να βεβαιωθούμε οτι συνεχίζει να παιρνει. Είπα δεν θα αγχωθώ...δεν θα αγχωθώ....αλλά...

Καλο ΣΚ όμορφες, με το καλό να παίρνουμε σειρά...

Φιλάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

εγω φτιαχνω κολοκυθακια με μελιτζανες και πατατες στο φουρνο και εχω κ κοκκινιστο απο χθες με ρυζακι...

(εχω και κατι παγωτινια στην καταψυξη, και κεικ σοκολατας, και κρεμα βανιλια στο ψυγειο...αυτα...):mrgreen:

Διαφημίσεις

εγω φτιαχνω κολοκυθακια με μελιτζανες και πατατες στο φουρνο και εχω κ κοκκινιστο απο χθες με ρυζακι...

(εχω και κατι παγωτινια στην καταψυξη, και κεικ σοκολατας, και κρεμα βανιλια στο ψυγειο...αυτα...):mrgreen:

τς τς τς διατροφολόγος πράμα.... τς τς τς ντροπή σου... :tongue:

εχω την εντυπωση οτι το Bibicaκι γεννησε,εχθες ηταν να παει στο γιατρο, ειναι χαμενη και 2-3 μερες...ξερει καμμια??:confused:

Λες?

tettamar να μπαίνεις πιο συχνά βέβαια... άντε πλησιάζει ο καιρός... να μην αγχώνεσαι... (το λέω για να το ακουω κ εγώ...)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Σα δε ντρεπεσαι κι εχω κόψει τα γλυκα....χαχαχαχαχαχα

Τον ανησυχησε λιγο που ειναι μικρούλα και δεν πηρε πολύ βάρος απο την προηγούμενη φορά,είναι 2.500 τώρα, και μας ειπε να ξαναπαμε την Τριτη να βεβαιωθούμε οτι συνεχίζει να παιρνει. Είπα δεν θα αγχωθώ...δεν θα αγχωθώ....αλλά...

Καλο ΣΚ όμορφες, με το καλό να παίρνουμε σειρά...

Φιλάκια!

Μια χαρούλα ειναι η μικρή σου, εχε υποψιν οτι μπορει να δειχνει και 300 γρ λιγοτερο ο υπερηχος. Εμενα την εβγαζαν 2500 39 + 2 εβδ, αλλα τελικα μετα απο 3 μερες γεννηθηκε 3 κιλα ακιρβως.

Επισης μην αγχωθεις αν δεν παρει πολυ την Τριτη ειναι πολυ κοντινο το διαστημα για να φανουν διαφορες στον υπερηχο! Συνηθως αφηνουν 7-14 μερες να το ξαναδουν...Συγχαρητηρια και για την εμπεδωση! :wink:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Να στείλω courrier να πάρει ενα κομματάκι κέικ;;;Κερνάς;;;

Αχ, οχι, θα δειξω χαρακτήρα. Πάω να φάω τις μελιτζάνες μου...

Καλο μεσημέρι!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...