Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

indie να της κάνεις πολλές αγκαλίτσες! λένε ότι τα νεογέννητα μωράκια το έχουν πολύ ανάγκη γιατί ακόμα δεν έχουν συνηδειτοποιήσει ότι δεν είναι ένα με την μαμά (και η μαμά το ίδιο :tongue:) που γέννησες και είδες κατσαρίδα???:mad:

Πάντως έχω την εντύπωση ότι με καταλαβαίνει, γιατί όταν κλαίει (από τη πείνα...!!!) βάζω τη μούρη μου κοντάτης και ηρεμεί....

Σε ιδιωτική κλινική γέννησα στη Κομοτηνή... και μάλιστα την είδα στο (υποτιθέμενο) Lux δωμάτιο του μαιευτηρίου...!!!:roll::roll:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα!

Αθηνούλα, βουρ για επαναληπτικές και μέχρι τότε ψυχραιμία (μιλάει ο άνθρωπος που από το πρωί κλαίει και νομίζει ότι θα πεθάνει, χωρίς λόγο, αλλά τελοσπάντων:-Ρ).

Κι εμένα χορεύει η φασολιά μου, αλλά σ' αυτή τη φάση είναι το μόνο που με παρηγορεί, οπότε σε λίγο με βλέπω να της παίζω και ντέφι. Από γραμμή τίποτα δεν έχω, για ραγάδες δεν κοιτάζομαι πια, έχω μερικές από την εφηβεία, οπότε τώρα έβαζα φουλ λάδια (Weleda) αλλά τώρα με τη ζέστη τα χω παρατήσει και θα μου ρθει απότομη η... χαράδρα.

Σας φιλώ, πάω να δω βιντεάκια Καπλάνι της Βιτρίνας γιατί το χασα στην tv (βασικά έχω κρατήσει το βιβλίο, θα της κάνω πλύση εγκεφάλου της φασολιάς:-Ρ)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

κοριτσάκια τι κάνετε??

σε όσες γέννησαν εύχομαι να τους ζήσουν τα μπουμπουκάκια τους και να είναι πάντα γερά και χαμογελαστά :D:D

έχω ψιλοχαθεί γιατι μετακόμισα πρόσφατα και η σύνδεση μου είναι "παλαιού" τύπου...κάρτα για dial-up σύνδεση - τύπου προ adsl...."φέεεεεετααααα" δλδ και όπως καταλαβαίνετε τα νεύρα μου κρόσια μέχρι να πάω στη επόμενη σελίδα...

ο μικρός με πιέζει όπου μπορεί και στο διάφραγμα (ανάσα δε μπορώ να πάρω) και κάτω (έχω κάτι σουβλιές απίστευτες- τι είναι οι σουβλιές?? θα ζήσω γιατρέ μου???)....

ελπίζω απο εβδομάδα να έχω και την κανονική μου σύνδεση

c2Gbp2.png

Πάντως έχω την εντύπωση ότι με καταλαβαίνει, γιατί όταν κλαίει (από τη πείνα...!!!) βάζω τη μούρη μου κοντάτης και ηρεμεί....

:P το όμορφο... αχ indie μου θα λιώνεις ε? Τι ωραία... Να μου τη φιλήσεις...

Καλησπέρα κι από μένα!

Αθηνούλα, βουρ για επαναληπτικές και μέχρι τότε ψυχραιμία (μιλάει ο άνθρωπος που από το πρωί κλαίει και νομίζει ότι θα πεθάνει, χωρίς λόγο, αλλά τελοσπάντων:-Ρ).

Κι εμένα χορεύει η φασολιά μου, αλλά σ' αυτή τη φάση είναι το μόνο που με παρηγορεί, οπότε σε λίγο με βλέπω να της παίζω και ντέφι. Από γραμμή τίποτα δεν έχω, για ραγάδες δεν κοιτάζομαι πια, έχω μερικές από την εφηβεία, οπότε τώρα έβαζα φουλ λάδια (Weleda) αλλά τώρα με τη ζέστη τα χω παρατήσει και θα μου ρθει απότομη η... χαράδρα.

Σας φιλώ, πάω να δω βιντεάκια Καπλάνι της Βιτρίνας γιατί το χασα στην tv (βασικά έχω κρατήσει το βιβλίο, θα της κάνω πλύση εγκεφάλου της φασολιάς:-Ρ)

Στελλίτσα κ ότι θα σου στελνα μήνυμα γιατί ανησύχησα... Γιατί κοριτσάρα μου κλαις? Όλα καλά θα πάνε... είμαστε στην ουρά πλέον... :)

κοριτσάκια τι κάνετε??

σε όσες γέννησαν εύχομαι να τους ζήσουν τα μπουμπουκάκια τους και να είναι πάντα γερά και χαμογελαστά :D:D

έχω ψιλοχαθεί γιατι μετακόμισα πρόσφατα και η σύνδεση μου είναι "παλαιού" τύπου...κάρτα για dial-up σύνδεση - τύπου προ adsl...."φέεεεεετααααα" δλδ και όπως καταλαβαίνετε τα νεύρα μου κρόσια μέχρι να πάω στη επόμενη σελίδα...

ο μικρός με πιέζει όπου μπορεί και στο διάφραγμα (ανάσα δε μπορώ να πάρω) και κάτω (έχω κάτι σουβλιές απίστευτες- τι είναι οι σουβλιές?? θα ζήσω γιατρέ μου???)....

ελπίζω απο εβδομάδα να έχω και την κανονική μου σύνδεση

Καλώς το κορίτσι με το μπέμπαρο... Να μην συγχίζεσαι με την σύνδεση-φέεεεταααα :mrgreen: Δεν πειράζει... Με το σπίτι όλα καλά? Με το μαλακό κ εσύ ε? Μην κουράζεσαι κ κουράζεται κ ο μπέμπης..

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Δεν ξέρω Νικολινάκι, ένας πανικός μ' έχει πιάσει, χωρίς λόγο μάλλον, αλλά έλα πες το αυτό στις ορμόνες μου:-Ρ Ελπίζω να 'στε όλες καλά, Αθηνούλα πώς πάνε τα κέφια;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Γεια σας τσούπρες! Στελλουνα μου τα κέφια επανηλθαν, μονο λιιιιιγη αγωνια εχω μεχρι τη Δευτερα που θα εχω τα ποτελεσματα, αλλα κουλ!

Εκανα και τη βολτιτσα μου και κατι ψωνάκι και ηρεμησα...

Θελω να σας πω οτι το εχουν ξεφτιλισει φετος, στα H&m εχει τα πεντλονια εγκυμοσυνης απο 40 ευρω, μολις...5! Πηρα ενα κι αλλο ενα μου εκανε δωρο η κουμπαρα μου γιατι δεν μου κάνει τιποτα πια και γιατι αυτα θα τα φορεσω και αρκετους μηνες μετά τη γεννα...

Μπλουζακια παιδικα 1 ευρω... 1? μα 1? ουτε σε τζαμπο...

Μετα εκατσα για καφεδακι , ο Βαγγ εκανε αθλοπαιδιες με τη μικρη οποτε ωραία περασαμ και ξεφυγα..

Κωνκωνακι, κουφό κι αυτό που θέλει τώρα στην 38η να σταματήσει τις συσπασεις... καλό ειναι να παρει τις μερες της, αλλα αν η μπουμπου εχει αποφασίσει διαφορετικα?

Ελπίζω να μην εχεις ενοχλησεις με τα χαπια αυτα...αντε σε λιγο καιρό θα κρατάς την κουκλίτσα αγκαλια!!!

Περιμενω μπιμπικόπαιδο, geonutrόπαιδο, και κωνκωνίδιο!!!!!

Φιλια, και σας ευχαριστω βοηθαει πολυ να μοιράζεσαι, να το βγάζεις απο μεσα σου.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Ο καιρός παντως είναι με το μερος μας! Μια χαρα μας έκατσε η δροσουλα αυτες τις μερες.

Ο μικρός μου σήμερα τελευταια μερα στο σχολείο και μετα διακοπες!

Κωνκωνακι, κουφό κι αυτό που θέλει τώρα στην 38η να σταματήσει τις συσπασεις... καλό ειναι να παρει τις μερες της, αλλα αν η μπουμπου εχει αποφασίσει διαφορετικα?

Ελα ντε??? Θα δω τί θα μου πεί τη Δευτερα που θα με δεί. Δεν παιρνω τη δόση που μου πρότεινε αυτός, δηλ. πρωι-μεσημερι-βραδυ, παίρνω πρωί και απογευμα μόνο αφου αισθανομαι ήδη καλυτερα. Τεσπα....

καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!!! Σήμερα έχει ΙΚΑ να μου γράψουν τις ινσουλίνες γιατι κάνουν 90 ευρώ, μετά έχει τελευταία ψώνια που διαπίστωσα οτι μου λείπουν για τη βαλίτσα. Ασχημα τα μαντάτα για τη σερενάτα, έχει αρχίσει να με πονάει το στομάχι μου σε υπερβολικό βαθμό με το ζόρι κοιμήθηκα και δυστυχώς δε μπορώ να κάνω διατροφή γιατι αυτα που πρέπει να φάω για το στομάχι δε μπορώ να τα φάω απο το ζάχαρο. Ελπίζω να φτιάξει θα το ρίξω στις βόλτες μπας και ξεχαστω και με ξεχάσει και αυτό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα και από εμένα! Πώς πάνε τα κέφια σήμερα?

Το πρωί που σχόλασε ο άντρας μου έφερε μπουγατσούλα και φάγαμε και μετά προσπάθησα να ξανακοιμηθώ αλλά τίποτα, ξύπνησε και η μικρή (η οποία εν τέλει ξανακοιμάται σαν τον μπαμπά της τώρα).

Η εντός κοιλιάς τώρα μπουμπού ευτυχώς εχθές ήταν κινητική, μου έδινε τα σηματάκια της, την τροφοδότησα και εγώ παγωτάκι, σοκολατίτσα απ' όλα τα καλά :tongue: την πήγα και βόλτα στην θάλασσα!

Εχθές τελείωσα και με την βαλιτσούλα μας και τώρα με έχει πιάσει μια ανυπομονησία να γεννήσω......αφού όταν πήγα προχθές για καρδιοτοκογράφο στην κλινική λέω και δεν μένω να γεννήσω και εγώ...ζήλεψα από τις άλλες μανούλες που έβλεπα :-D

κωνκων μου αφού θέλετε να πάτε για φτ γιατί σου σταμάτησε τις συσπάσεις? αφού είσαι σε καλή εβδομάδα :roll:

DimRous περαστικούλια, άσχημο πράγμα το στομάχι, κανα δυο φορές που με έχει πιάσει δεν αντέχετε!

galat λίγο υπομονή και την Δευτέρα εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μεγια και τα ψώνια....καλέ 5 ευρώ παντελόνι εγκυμοσύνης??? υφασμάτινο είναι? τέτοια μαγαζιά έχει και Θεσσαλονίκη?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρες σε όλες τις κοιλουμπίτσες...

Dimάκι στομαχόπονο διαβάζω... περαστικά κοριτσάκι.... κ κουράγιο...

μπουμπου είδες, μια χαρά η τσουπρα σου... απλά λίγο να σε λαχταρίσει ήθελε... :rolleyes:

κωνκωνάκι καλές διακοπές στο μικρουλη σου...:P Αλήθεια πως το έχει πάρει με το νέο μέλος??? Τι λέει ο "μεγάλος" πλέον?

Αθηνουλα μπράβο που επανήλθαν τα κέφια... μήπως να βγω κ εγώ στα μαγαζιά? Με ξεσήκωσες πάλι... :wink:

Να στείλουμε κ τη θετική μας ενέργεια στο Λιάκι που σήμερα περιμένει νέα για τον παιδικό του Δημήτρη της.... :wink:

Στελλίτσα κουράγιο... αντέχουμε λίγο ακόμα... :tongue: No πανικ :roll:

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

nikolina μου αυτή με λαχτάρησε αλλά εγώ θέλω να την βγάλω έξω τώρα :mrgreen: με έχει πιάσει κάτι τώρα και θέλω να γεννήσω!!!

καλέ υπομονή λίγο ακόμα... περίμενε... φέεεετααααα

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα? Το πρώτο (πράσινο) τικεράκι σου τι σημαίνει???

EP8Ip2.png

ξέρω ξέρω υπομονή, την πρώτη την έβγαλα με πρόκληση στις 39+6!!!!

ααα και είναι το τικεράκι της που θέλει αλλαγή αλλά δεν το έκανα ακόμα....στις 19 του μηνός ήταν τα γεννέθλια της και έγινε 2 χρονών!!!:-D

M4B1p3.pngQIghp3.png

Χθες εφτιαξε ο καλός μου αντρουλης κάτι ροξακια, τέλεια! Απο ζαχαροπλαστικη είναι αστέρι!

Και σήμερα μου μυρισε στιφαδο:mrgreen:, θα σκασουμε καλοκαιριατικα απο τα πολλά κρεμμυδια.

DimRous και ζαχαρο και στομαχι χάλια.... απαπαπα! Ουτε να φας δεν μπορείς, ελπίζω να σου περασει γρηγορα.

μπου μπου μου και μενα με εχει πιασει ανυπομονησία για να γεννησω. Θα γίνει όμως πού θα πάει? Πόσο θα καθησει μεσα...

Λιακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το σχολείο του Δημητρακη σου!

nikolina μου ο μεγαλος αδερφος ακομα δεν εχει καταλαβει και πολλά. Ξερει οτι ερθει στο σπιτι μια μπεμπα αλλά θα το εμπεδωσει καλυτερα όταν την δεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...