Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, και ειδικα ντιμάκι σας ευχαριστω, δεν ξερω τι εχω παθει και απο το απολυτως συγκροτημένο και ψυχραιμο ατομο εχω γινει στην εγκυμοσυνη φορέας της καταστροφής!

Μετα λοιπον τον πανικο, πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο μου ειπε απλα να επαναλαβω την ουρων, να δουμε και μετα συζηταμε για καμπυλη αλλα τωρα στο τελος δεν χρειαζεται κιολας λεει. Αυτο που τον ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η οξόνη λεει, που αυτη ειναι αρνητικη. Αν ειναι μονο σακχαρο απλα το ξανακοιταμε και μπορει να ειναι και τυχαίο...

Εγω παντως κοβω γλυκα με το μαχαίρι, ξανακανω ουρων και αν δω σακχαρο παλι παω σε ενδοκρινολογο, ειναι ενας μηνας ολοκληρος δεν το αφηνω ετσι....

Αυτα και τα δικά μου νεα, και ...α! Εφτιαξα τον υπολογιστη μονη μου! μουαχαχαχαχα τον ανοιξα και ειδα οτι ειχε ξεκουμπωσει η μνημη.

Φιλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geonutr κι εγω την ιδια απορια εχω, ενω εως τωρα οι κινησεις ηταν ηρεμες τωρα ξαφνικα κανει κατι τρελες σαμπες η κοιλια και λες και ειναι με τσαντιλα,,,απανωτο κλωτσιδι και αλαγης θεσης του καρούμπαλου...

τι να πω...λες να τσαντιζεται που δεν βολευεται καλα πια εκει μεσα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

eNeap2.pngTSzHp3.png

geonutr κι εγω την ιδια απορια εχω, ενω εως τωρα οι κινησεις ηταν ηρεμες τωρα ξαφνικα κανει κατι τρελες σαμπες η κοιλια και λες και ειναι με τσαντιλα,,,απανωτο κλωτσιδι και αλαγης θεσης του καρούμπαλου...

τι να πω...λες να τσαντιζεται που δεν βολευεται καλα πια εκει μεσα?

ομοιοπαθουσα ε??παλι καλα, νομιζα πως μονο η δικια μου κανει μπαλετο...κατα τα αλλα δεν εχει χωρο να κινηθει...πως δεν εχει,αφου μου παει τα συκωτια περα δωθε, τι προβλημα εχει εκεινη???

Κοριτσάκια μου, και ειδικα ντιμάκι σας ευχαριστω, δεν ξερω τι εχω παθει και απο το απολυτως συγκροτημένο και ψυχραιμο ατομο εχω γινει στην εγκυμοσυνη φορέας της καταστροφής!

Μετα λοιπον τον πανικο, πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο μου ειπε απλα να επαναλαβω την ουρων, να δουμε και μετα συζηταμε για καμπυλη αλλα τωρα στο τελος δεν χρειαζεται κιολας λεει. Αυτο που τον ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η οξόνη λεει, που αυτη ειναι αρνητικη. Αν ειναι μονο σακχαρο απλα το ξανακοιταμε και μπορει να ειναι και τυχαίο...

Εγω παντως κοβω γλυκα με το μαχαίρι, ξανακανω ουρων και αν δω σακχαρο παλι παω σε ενδοκρινολογο, ειναι ενας μηνας ολοκληρος δεν το αφηνω ετσι....

Αυτα και τα δικά μου νεα, και ...α! Εφτιαξα τον υπολογιστη μονη μου! μουαχαχαχαχα τον ανοιξα και ειδα οτι ειχε ξεκουμπωσει η μνημη.

Φιλια!

Βρε κουκλίτσα το να μη δεις ζάχαρο στα ούρα δε λέει κάτι, εγώ ποτέ δεν είχα ούτε στα ούρα ούτε στο αίμα, μόνο στη καμπύλη βγήκε. Δε πας να κάνεις τη μικρή καμπύλη να είσαι σίγουρη;;; Κακό δε σου κάνει, αλλά αν μία στο εκατομμύριο βγήκε κανένα ψιλοπροβληματάκι γιατί να μη το προλάβεις;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Ναι εχεις δίκιο, θα κάνω τη μικρή να ειμαι σιγουρη... την ουρων θα την επαναλαβω για να δω αν παλι υπαρχει διαρροη, και για την οξονη. Το Σαββατο -δυστυχως δεν μπορω νωριτερα- σφαίρα!

Νικολίνι ελπιζω να ειναι καθησυχαστικα τα νεα μου οπως κισε σενα!

Τετάρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο περιμενω πως και πως...

Α σας ειπα? θελω να γεννησω!!!!! Βαρεθηκα... ενω ολο αυτον τον καιρο ημουν χαλαρουίτα, τωρα κατι με επιασε και δεν μπορω να περιμενωωωω

Επισης γεμισα ραγαδες, σαν ζεβρα εγινα ξαφνικα μεσα σε 2 μερες....

Επισης αυτη τη σκουρα γραμμη που χωρίζει την κοιλούμπα σε 2 ημισφαίρια την εχετε? Εγω όχι! Ενω στην Ειρηνη την είχα! χαχαχαχα(αλλα τοτε δεν ειχα ραγαδες μπουχουχουχου)

Οκ πολυλογια στοπ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επισης αυτη τη σκουρα γραμμη που χωρίζει την κοιλούμπα σε 2 ημισφαίρια την εχετε? Εγω όχι! Ενω στην Ειρηνη την είχα! χαχαχαχα(αλλα τοτε δεν ειχα ραγαδες μπουχουχουχου)

εγω την εχω αλλα απο τον αφαλο κ κατω...περιεργη μου φαινεται γιατι δεν ειμαι κ μελαχροινη...

ούτε εγω εχω γραμμή, όσο για ραγάδες έχω στα κόκκαλα της λεκάνης και απο κάτω στη κοιλία. Όσο πάνε και μεγαλώνουν, αλλά οκ εγώ περίμενα να γίνω πολύ πιο χάλια γιατι το δέρμα μου δεν έχει καθόλου ελαστικότητα. Έχω την εντύπωση οτι με έσωσε η κρέμα που βαζω.

ποια κρεμα βαζεις???κι εμενα το δερμα μου ποιοτικως ειναι χαλια, απο μικρη ειχα παντου ραγαδες στα ποδια μου παρολο που ημουν αδυνατη..παντως στην κοιλια (προς το παρον) δεν εχω ραγαδες (εκτος απο το σημειο που ειχα τρυπα στον αφαλο-ημουν καλο κοριτσι :mrgreen::mrgreen:...

Διαφημίσεις

ποια κρεμα βαζεις???κι εμενα το δερμα μου ποιοτικως ειναι χαλια, απο μικρη ειχα παντου ραγαδες στα ποδια μου παρολο που ημουν αδυνατη..παντως στην κοιλια (προς το παρον) δεν εχω ραγαδες (εκτος απο το σημειο που ειχα τρυπα στον αφαλο-ημουν καλο κοριτσι :mrgreen::mrgreen:...

της freezederm για πρόληψη των ραγάδων και μετά τη γέννα θα βαζω για επανόρθωση των ραγάδων.

Μόλις θήλασα το φυστίκι μου... κορίτσια, ότι και να σας λένε, να θηλάσετε οπωσδήποτε τα φυστίκια σας!!! Είναι απίστευση η αίσθηση... μου θυμίζει το μούδιασμα της επισκληριδίου... Προσπαθώ να μην την παίρνω συχνά αγκαλιά, αλλά είμαι σα το βλαμμένο πάνω από το κεφάλι της συνέχεια, της τραγουδάω, της μιλάω, δε χορταίνω να τη κοιτάω!!!

Σκέτη τρέλα, κορίτσια όμορφα... δε ξέρω πότε θα αρχίσω να ουρλιάζω από τη χαρά μου!!!!

πω!πω! θελω και εγωωωωωωωωωωωωω... και εγω νομιζω δεν θα την αφηνω απο την αγκαλια μου κι ας γκρινιαζουν ολοι οι αλλοι (η μαμα μου γιατι θα θελει να την εχει εκεινη αγκαλια και ο τεο γιατι θα λεει οτι την κακομαθαινω---νομιζει οτι και οταν χαϊδευω τη κοιλια μου τη κακομαθαινω:-D:-D:-D)

Νανο μου μην κουραζεσαι....αυξανονται οι συσπασεις...δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει με τα πλυσιματα -σιδερωματα;;;;

θα μπορουσα να περιμενω να ερθει η μαμα μου (ερχεται στις 6/8 εκτος αν γεννησω νωριτερα) αλλα θελω να τα κανω εγω της ζουζουνας μου.... σημερα εβαλα τα τελευταια πλυντηρια: τα ρουχα της, πανακια, σελτεδακια. εχω αφησει τα σεντονια, τις κουβερτες και ολα τα αλλα που μπαινουν στη κουνια της. χτες εφτιαξα τη καλαθουνα και το καρεκλακι (το επλυνα και εδειξα στον τεο πως να βαλει το καλυμμα)

η βαλιτσα μου ειναι ετοιμη! τωρα θελω να μαζεψω σε ενα σημειο εξτρα πραγματα που μπορει να χρειστω για να μου τα φερουν (επιπλεον πετσετες, πυτζαμες, ρουχα εξοδου)

ραγαδες ακομα δεν εκανα αλλα νομιζω θα κανω μετα τη γεννα γιατι καποια στιγμη που εχασα αποτομα κιλα, εκανα τοτε... τη γραμμη την εχω απο την αρχη και ξεκιναει απο το στηθος και φτανει ως κατω. ειναι θεοστραβη και πολυ σκουρη (δεν ειμαι μελαχροινη). επισης εχω γεμισει τριχες στη κοιλια:evil: και ο αφαλος μου ειναι ετοιμος να πεταχτει:evil::evil::evil:

οι συσπασεις ηρεμησαν και επανηλθαμε στα παλια καλα... (εως 10 την ημερα). παλι βεβαια σημερα η μικρη μαλλον προσπαθει να γυρισει και με εχει ταραξει στο πονο. αναγκαστηκα στεκομαι για να μην ποναω....

αρχισαν να φτανουν και τα δωρα για τη μπουμπου μας. εστειλε η αγαπημενη μου ξαδελφουλα relax, βιβλια & cd με παραμυθια αλλα ακομα δεν πηγα να παρω το δεμα.... επισης στη μαμα μου εδωσαν καποια πραγματα... η ζουζουνα μου ειναι πολυ δημοφιλης πριν καν κανει την εμφανιση της!!!

παλι σεντονι εγραψα.... παω να φτιαξω λιγο κοτοπουλακι να φαμε και θα επανελθω

ZOrwp3.png

καλησπερα κοιλιτσες1 ι κανετε σημερα/??????????? εμεις ειχαμε εχτες γιατρο καλα ειναι ο μπεμπουλης μου ειπε να παω την κυριακη στο ιασω να κανω καρδιοτικογραγημα και την τεταρτη παλι γιατρο μου ειπε οτι αν δεν γεννησω μεχρι 14 που ειναι η πητ θα το προκαλεσουμε εμεις να σας πω την αληθεια ψιλοαπογοητευτικα λεσ να φτασω τοσο πολυ ρε γαμωτο? θελω να γεννησωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Μπαινω στα γρηγορα να σας πω οτι ξεκινησα τα yutopar για 3 μερες. Είχα πετρωμα στη κοιλιά και πόνους χαμηλά αλλά μου είπε ο δοκτορ να το σταματησουμε για να πάρω κ αλλες μερες. Τη Δευτερα θα πάω στον γιατρό.

Ναι εχεις δίκιο, θα κάνω τη μικρή να ειμαι σιγουρη... την ουρων θα την επαναλαβω για να δω αν παλι υπαρχει διαρροη, και για την οξονη. Το Σαββατο -δυστυχως δεν μπορω νωριτερα- σφαίρα!

Νικολίνι ελπιζω να ειναι καθησυχαστικα τα νεα μου οπως κισε σενα!

Τετάρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο περιμενω πως και πως...

Α σας ειπα? θελω να γεννησω!!!!! Βαρεθηκα... ενω ολο αυτον τον καιρο ημουν χαλαρουίτα, τωρα κατι με επιασε και δεν μπορω να περιμενωωωω

Οκ πολυλογια στοπ.

Αθηνουλα μου θα είναι καλά τα αποτελέσματα... καλύτερα να κάνεις τη μικρή όπως λέει κ η Dim.

Επίσης, να κάνεις λιγάκι υπομονή... άκου θέλεις να γεννήσεις... Κάτσε λίγο ακόμα έτσι, με την κοιλουμπίτσα...

Κ εγώ έχω την σκουρα γραμμή από νωρίς, ξεκινάει από το στήθος...

Κ εγώ είχα τρύπα στον αφαλό (κ στη μύτη) για να δουμε μετά θα μπαίνει το σκουλαρίκι? Γιατί στη μύτη μου έκλεισε ήδη η τρύπα...

πω!πω! θελω και εγωωωωωωωωωωωωω... και εγω νομιζω δεν θα την αφηνω απο την αγκαλια μου κι ας γκρινιαζουν ολοι οι αλλοι (η μαμα μου γιατι θα θελει να την εχει εκεινη αγκαλια και ο τεο γιατι θα λεει οτι την κακομαθαινω---νομιζει οτι και οταν χαϊδευω τη κοιλια μου τη κακομαθαινω:-D:-D:-D)

χαχα καλό κ αυτό...

ραγαδες ακομα δεν εκανα αλλα νομιζω θα κανω μετα τη γεννα γιατι καποια στιγμη που εχασα αποτομα κιλα, εκανα τοτε... τη γραμμη την εχω απο την αρχη και ξεκιναει απο το στηθος και φτανει ως κατω. ειναι θεοστραβη και πολυ σκουρη (δεν ειμαι μελαχροινη). επισης εχω γεμισει τριχες στη κοιλια:evil: και ο αφαλος μου ειναι ετοιμος να πεταχτει:evil::evil::evil:

μία από τα ίδια nanoυκο...

geonutr κ αθηνουλα κ εμένα έχει τρελαθεί τελευταία... κ πιέζει κ πολύ προς τα κάτω...

mary υπομονή ....

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...