Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα, κοριτσάκια!

Indie μου, αγκαλιές πολλεεεεεες -σκέψου ότι άνετα τώρα θα μπορούσε να ναι ακόμα στην κοιλιά σου, θέλει ζεστασιά και ασφάλεια η μπέμπα σου!

Χαπάκι, να σου ζήσει! Να τον χαίρεσαι και να 'ναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος:)

Ζουζουνέλ, σε νιώθω (αν και δεν ξέρω τι θα κανα αν είχα μετακόμιση να κάνω σ' αυτή τη φάση -ρισπέκτ!). Έχω μάλλον κι εγώ αντίστοιχο θεματάκι, αλλά από την άλλη φάγαμε το γάιδαρο, τώρα τίποτα δε μας σταματάει:)

Εγώ έκανα κάτι τελευταία ψώνια από τη Λητώ σήμερα, τώρα μας λείπει μόνο αλλαξιέρα (ΙΚΕΑ) και καρότσι (για Μακλάρεν λέω τελικά, το Stokke που το είδα από κοντά μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ και μεγάλο, οπότε και το μεταχειρισμένο που είχα βρει το απέρριψα), αλλά περιμένω να σταματήσει ο χάμπι τη δουλειά για να πάμε παρέα.

Σας φιλώ -κι εσάς και τα καινούρια μας μωράκια!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσάκια εχω θέμα...εκανα μια γενική ούρων και βγηκε σακχαρο... παντα ηταν αρνητικα ολα. Η αληθεια ειναι οτι εχω φαει πολλα γλυκα τελευταια.

Εχω χεθτει πανω μου. Αυριο θα μιλησω με τον γυναικολογο και λεω να κανω ενα ζακχαρο αιματος και μια επαναληπτικη ουρων. Μαλλον πρεπει να παω σε ενδοκρινολογο.

Διαβαζω και στο νετ και δεν μου αρεσουν αυτα που διαβαζω, οι πληροφοριες δειχνουν διαβητη κυησης! Και δηλαδη ποσο καιρο να τον εχω και να μην το εχω καταλαβει? Και αν εχω κανει καμια ζημια? Τελευταια εξεταση ηταν η καμουλη σακχαρου που ηταν οκ 29 μαιου, και ενα σακχαρο νυστειας 11 Ιουνιου λιγο τσιμπημενο για εγκυμοσυνη 94. Αλλα εμεινα στα λογια του γιατρου οτι ειναι καλο...ααααααααχ δεν σε ακουσα ζουζουνελο να παω σε ενδοκρινολογο....

Ντιμ, ζουζου ο,τι μπορειτε να μου πειτε σε πρωτη φαση (πανικου) καλοδεχουμενο.

Μεσα σε ολα η μικρη χαλασε τον υπολογιστη μου, εριξε τον πυργο κατω, και τωρα χρησιμοποιω το λαπτοπ του χαμπι, οποτε δεν θα μπορω να μπαινω συχνα...

λυ-πο λυ-πο (στην ετ δειχνει το καπλανι της βιτρινας ασχετο το θυμαστε? απο τα αγαπημενα μου βιβλια)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Koριτσάκια εχω θέμα...εκανα μια γενική ούρων και βγηκε σακχαρο... παντα ηταν αρνητικα ολα. Η αληθεια ειναι οτι εχω φαει πολλα γλυκα τελευταια.

Εχω χεθτει πανω μου. Αυριο θα μιλησω με τον γυναικολογο και λεω να κανω ενα ζακχαρο αιματος και μια επαναληπτικη ουρων. Μαλλον πρεπει να παω σε ενδοκρινολογο.

Διαβαζω και στο νετ και δεν μου αρεσουν αυτα που διαβαζω, οι πληροφοριες δειχνουν διαβητη κυησης! Και δηλαδη ποσο καιρο να τον εχω και να μην το εχω καταλαβει? Και αν εχω κανει καμια ζημια? Τελευταια εξεταση ηταν η καμουλη σακχαρου που ηταν οκ 29 μαιου, και ενα σακχαρο νυστειας 11 Ιουνιου λιγο τσιμπημενο για εγκυμοσυνη 94. Αλλα εμεινα στα λογια του γιατρου οτι ειναι καλο...ααααααααχ δεν σε ακουσα ζουζουνελο να παω σε ενδοκρινολογο....

Μεσα σε ολα η μικρη χαλασε τον υπολογιστη μου, εριξε τον πυργο κατω, και τωρα χρησιμοποιω το λαπτοπ του χαμπι, οποτε δεν θα μπορω να μπαινω συχνα...

λυ-πο λυ-πο (στην ετ δειχνει το καπλανι της βιτρινας ασχετο το θυμαστε? απο τα αγαπημενα μου βιβλια)

είσαι ακόμα on line;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

nikolina78 μου σίγουρα δεν έχει τον χώρο που είχε αλλά μου φαίνετε λίγο νωρίς, στην πρώτη μου έφτασα 39+6 για να μην την νιώθω όπου και γέννησα. Τώρα δεν ξέρω αγχώθηκα γιατί ήταν πολύ πολύ κινητική και σε μια μέρα άλλαξε και τίποτα...

:rolleyes: ο γιατρός λέει να το παρακολουθούμε προς το παρόν. Εχθές το μεσημέρι πήγα για καρδιοτοκογράφημα, φυσιολογικοί ήτανε οι παλμοί της, εκεί την ένοισα 4-5 φορές να ψιλοκινείται, εγώ είχα και μια σύσπαση λέει (που δεν την κατάλαβα). Ευτυχώς όλα καλά και το απογευματάκι κατά τις 6 έδωσε κανα δυο πολύ ελαφριά σηματα αλλά λίγο.....τι να κάνω να τρέχω όλη την ώρα για καρδιοτοκογράφο και υπέρυχο???

κωνκων ευχαριστώ πολύ, λες να γίνουμε όλες μαμάδες Ιουλίου? προλαβαίνουμε λίγο ακόμα...:-D:grin:

indie να της κάνεις πολλές αγκαλίτσες! λένε ότι τα νεογέννητα μωράκια το έχουν πολύ ανάγκη γιατί ακόμα δεν έχουν συνηδειτοποιήσει ότι δεν είναι ένα με την μαμά (και η μαμά το ίδιο :tongue:) που γέννησες και είδες κατσαρίδα???:mad:

nano με γεια τα ψώνια σας με το καλό και τα υπόλοιπα. Για τις συσπάσεις ιδέα δεν έχω τι γίνετε, μίλησες με τον γιατρό σου?

zouzounel αφού μπήκατε τώρα στο σπίτι ένα ένα θα πάρουν τον δρόμο τους, λίγα λίγα έτσι? να ξεκουράζεσαι πιο πολύ. Βοήθεια έχεις?

galat δεν ξέρω να σε βοηθήσω, εύχομαι να μην είναι τίποτα, μήπως να ξαναέκανες την εξέταση? περιμένουμε νέα σου.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αποψε δεν μπορουσα να κοιμηθώ. Βγήκαμε χθες για περπατημα και σταματησαμε να παρουμε πατατες για τον μικρό και χτυπησα κ εγω ενα γυρο. Τί τον ήθελα όλη νυχτα στο λαιμο μου καθόταν.

galat μου μήπως ηταν τυχαίο? Λες να σε βαλει να κανεις και καμια καμπύλη ζαχαρου?

Εμείς θα δωσουμε για τη πληρωμη γιατρου+μαία 2.000 ευρω.

Καλημέρα κοριτσάρες, τι κάνετε?

Αθηνουλα μου, μήπως να κάνεις ξανά την εξέταση? Μήπως για να ησυχάσεις να κάνεις την καμπύλη (όπως κ εγώ την έκανα για να ησυχάσω)... Προσπάθησε να ηρεμίσεις κ ξανακάνε την εξέταση ή την καμπύλη καλύτερα.

Εύχομαι να είναι λάθος η εξέταση κ να μην είναι τίποτα.... Θετική ενέργεια από μένα κ το μπέμπη :D

(επίσης από τα αγαπημένα μου βιβλία ... σε λίγο θα είμαστε ευ-πό ευ-πο... By the way, πότε το δείχνει?)

μπουμπουκα, όλα καλά θα πάνε... έτσι λέω για να τα ακουω κ εγώ... όταν ανησυχώ... Τον φάγαμε τον γάιδαρο...

κωνκωνάκι... καλημέρα, τώρα καλύτερα ε?

Φιλάκια κοιλουμπίτσες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα κ απο μενα!!εχθες βραδυ ηταν η πρωτη φορα που σηκωθηκα 2 φορες για να παω τουαλετα (τις υπολοιπες ξυπναγα γιατι η μικρη τεντωνοταν στο δεξι μου πλευρο κ ποναγα..)..

ουφ κοριτσια, κουραστηκα, αντε να βγει η μικρουλα (να κουραστω χειροτερα :-D), γιατι μια τα πρησμενα ποδια, μια ο ας το πουμε υπνος, μια που δεν μπορω να περπατησω και κραταω την κοιλια μου, ποσο πια να αντεξω η μελλουσα μαμα??:-D

(βεβαια παντα με τρωει ο φοβος της γεννας αλλα προσπαθω να μη το θυμαμαι..):roll:

Καλημέρα κοιλίτσες;; Σήμερα επιτέλους ρυθμίσαμε το ζάχαρο και όλα είναι οκ. Επίσης δεν έχω μαγείρεμα, έμεινε από χθες φαγητό, και λέω να βάλω κανα πραγματάκι στη βαλίτσα, μη πάω τη Τρίτη στο γιατρό και μου ρίξει κανένα «αύριο μπαίνουμε για καισαρική», να είμαι έτοιμη. Αυτά τα νεάκια μου κουκλίτσες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες;; Σήμερα επιτέλους ρυθμίσαμε το ζάχαρο και όλα είναι οκ. Επίσης δεν έχω μαγείρεμα, έμεινε από χθες φαγητό, και λέω να βάλω κανα πραγματάκι στη βαλίτσα, μη πάω τη Τρίτη στο γιατρό και μου ρίξει κανένα «αύριο μπαίνουμε για καισαρική», να είμαι έτοιμη. Αυτά τα νεάκια μου κουκλίτσες.

αντε, επιτελους το ρυθμισες, να φας και λιγο παραπανω κουκλιτσα μου γιατι λιμοκτονησες!!!!παντως το φτιαξιμο της βαλιτσας ειναι πολυ ωραιο, καταλαβαινεις οτι πας καπου για καποιο σκοπο (βοηθαει τις μη συνειδητοποιημενες σαν κ εμενα...!!)

η πλακα ειναι που καθονται ολοι και βαζουν στοιχηματα το ποτε θα γεννησω...η μανα μου λεει 6/8, ο πατερας μου 4, ο πεθερος μου 5 και εγω 8...:-D

τι απόδοση έχει η κάθε ημερομηνία, για να ξέρω που θα ποντάρω.:wink:

τι απόδοση έχει η κάθε ημερομηνία, για να ξέρω που θα ποντάρω.:wink:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χαχαχαχα, οι αποδοσεις θα βγουν μετα το Σαββατιατικο ραντεβου με τον γιατρο...θα σε ενημερωσω...κανενας αλλος???πονταρετε παρακαλω...:mrgreen:

κοριτσια τα φωτα σας...ειναι φυσιολογικο απο χθες βραδυ η μικρη μου να ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δραστηρια??δεν με εχει αφησει καθολου ηρεμη, ολο κουνιεται,τεντωνεται,γυριζει..ειναι φυσιολογικο (σημ. τις υπολοιπες μερες κινειται σε φυσιολογικα ,νομιζω, πλαισια..) ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...