Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα συνεγκυούλες μου :) Πως είστε?

happiness όλα καλά να πάνε σήμερα, να κρατήσεις γερό το μωράκι σου στην αγκαλιά!

indie με το καλό να σαραντήσετε, να μας φιλήσεις τα πατουσάκια του!!! Ο γιατρός τι να πω, το λιγότερο απαράδεκτος!:mad: Πήρε μόνος του αποφάσεις εκ του πονηρού! Το να το κυνηγήσεις δεν ξέρω πόσο θα σε δικαιώσει :roll:

panoula εύχομαι όλα να πήγαν καλά :wink:

MAROULITA29 πολύ ευχάριστα τα νέα σας, μεγαλώνετε, άντε και ένα ένα παιδάκι να έρχεται στο σπιτάκι σας!

Τα δικά μας νέα....

Εχθές η μικρή κυρία στην κοιλιά δεν μας έκανε την τιμή να μας δώσει το παραμικρό στίγμα. Ενώ με το που ξυπνάω αρχίζει τις κλοτσίτσες της εχθές τίποτα και ας την κέρασα και για πρωινό προφιτερόλ wassat.png ασυγκίνητη.....μέχρι το απόγευμα άντεξα και μετά άρχισα να αγχώνομαι, πήρα τον γιατρό τηλ. και το βράδυ πήγα για υπέρυχο, ακούσαμε την καρδούλα της κατευθείαν 185 χτύπους είχε, πήρε και λιγάκι βάρος και έφτασε περίπου τα 2630 kg (βγαίνει λιγάκι μικρότερη για την εβδομάδα της). Είχε το χεράκι της μεταξύ λαιμού και πιγονιού και δεν μπορέσαμε να δούμε αν υφίσταται η περιτύληξη στο λαιμάκι της. Αμνιακό υγρό και πλακούντας σε φυσιολογικά επίπεδα. Πάντως και στον υπέρυχο δεν κινιόταν ιδιαίτερα ermm.png

Τώρα την έχω υπό στενή παρακολούθηση, αν και αύριο μέχρι το μεσημέρι δεν κινείται θα πάω για καρδιοτοκογράφο, αν είναι κινητική θα πάω την Παρασκευή και από εβδομάδα μετά ξανά στον γιατρό. Λέτε να θέλει να την βγάλω tongue.png

Εντομεταξύ λίγο πριν πάμε στον γιατρό που είναι στο κέντρο πήγαμε για φαγητό στο Ούζο Μέλαθρον που είχαμε να πάμε κάτι χρόοοονια. Καλά φάγαμε αλλά στον ύπνο μου με έπιασε μια καούρα και το αποτέλεσμα ήταν ότι έφαγα να καταλήξει "τάισμα στα παπάκια" που λέει και η μαμά μου, όλα τα έβγαλα sick.png και τώρα για να σας γράφω φαντάζεστε που πήγε ο ύπνος μου......περήπατο angry.png

Πάω να ξαπλώσω ξανά μπας και κοιμηθώ γιατί πήγε 7 η ώρα!!!

Σας φιλώ όλες σμουτς :P

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλουμπιτσες...

Κοριτσακια Καλησπερα!!!!

Πριν απο λιγο γυρισα απο τον γιατρο!!!Τι γκαντεμια Θεε μου!!!Ειχαμε ραντεβου 5:00 και τελικα μπηκαμε να μας δει 9:30!!!!Ειχε γεννα και αργησε να ερθει στο ιατρειο και καταλαβαινεται....Τελοσπαντων τα νεα μου ειναι οτι ΔΕΝ γενναω ακομα...:-D Ο μικρος λεει ειναι ψηλα ακομα...διαστολη μηδεν και τραχυλος θεοκλειστος....Ξανα ραντεβου την Τριτη που ειναι 2 μερες μετα την ΠΗΤ μου και βλεπουμε μου ειπε.....Ααα ο μικρος 3600 και ολα καλα....Μου ειπε εχω μικρες πιθανοτητες να γεννησω μεχρι την Τριτη αλλα ποτε δεν ξερεις...Αυτααααααααααααα........

Ααααααα καλε το κυριοτερο με την δακτυλικη εξεταση δεν καταλαβα τι πο τα!!!!Μιλαμε σαν να μην μου την εκανε!!!!:mrgreen: Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι αγχος το ειχα αλλα τελικα ο ντοκ μου χερι πουπουλο!!!!!:tongue:

Αχ τι χαρα τι χαρα σκισει η βαρκα τα νερα...ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!

Bibicos μπράβο... είδες δεν είναι όλα τα χέρια το ίδιο :tongue: Κουράγιο λίγο ακόμα... κ θα κατέβει τι θα κάνει ο μουργος?

Τα δικά μας νέα....

Εχθές η μικρή κυρία στην κοιλιά δεν μας έκανε την τιμή να μας δώσει το παραμικρό στίγμα. Ενώ με το που ξυπνάω αρχίζει τις κλοτσίτσες της εχθές τίποτα και ας την κέρασα και για πρωινό προφιτερόλ wassat.png ασυγκίνητη.....μέχρι το απόγευμα άντεξα και μετά άρχισα να αγχώνομαι, πήρα τον γιατρό τηλ. και το βράδυ πήγα για υπέρυχο, ακούσαμε την καρδούλα της κατευθείαν 185 χτύπους είχε, πήρε και λιγάκι βάρος και έφτασε περίπου τα 2630 kg (βγαίνει λιγάκι μικρότερη για την εβδομάδα της). Είχε το χεράκι της μεταξύ λαιμού και πιγονιού και δεν μπορέσαμε να δούμε αν υφίσταται η περιτύληξη στο λαιμάκι της. Αμνιακό υγρό και πλακούντας σε φυσιολογικά επίπεδα. Πάντως και στον υπέρυχο δεν κινιόταν ιδιαίτερα ermm.png

Τώρα την έχω υπό στενή παρακολούθηση, αν και αύριο μέχρι το μεσημέρι δεν κινείται θα πάω για καρδιοτοκογράφο, αν είναι κινητική θα πάω την Παρασκευή και από εβδομάδα μετά ξανά στον γιατρό. Λέτε να θέλει να την βγάλω tongue.png

Κοριτσακι μου ίσως επειδή η μπέμπα έχει μεγαλώσει κ δεν έχει πολύ χώρο δεν κινείται? Ο γιατρός τι είπε?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα κοριτσάκια!

Μόλις επεστρεψα απο την πρωινή μου βόλτα! Το τί περπατημα έχω ρίξει.... Ουφ πάλι ζέστη σήμερα.

indie μου να σου ζήσει και πάλι! Καλα ο γιατρός απαραδεκτος:mad:. Ευτυχώς όλα πηγαν καλα.

bibicos ακόμα εδώ? Αντε παρε σειρα με το καλό και εμείς ακολουθούμε!:D

μπου μπου μου μαλλον βαρεθηκε εκεί μεσα:mrgreen: και θελει να βγεί! Σου ευχομαι όλα να πάνε καλα!

μαρουλιτα μου μπραβο στα μωρακια σου! Σιγα σιγα παίρνουν τα πάνω τους!

galat μου να σε ρωτησω κατι σχετικα με τον κολπικο τοκετο μετα απο καισαρική. Ο γιατρος μου επιμενει να προσπαθησουμε για κολπικο ακόμα κ αν παμε με προκληση. Είχα την εντυπωση οτι προχωρας σε κολπικό εφόσον ξεκινησει απο μόνη της η διαδικασία του τοκετού. Κάνω λάθος?

δες σε εμας τι ειπε :

γυναικολογος 700 (για κτ) (800)

αναισθησιολογος 250 (300)

βοηθος χειρουργος 150 (-)

παιδιατρος 100 (150)

κλινικη 1400(1550 σε μονό) (950)

συνολο 2600

καλά σου τα είπε... περίπου

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Προκληση απαγορευεται σε ολα τα πρωτοκολλα vbac. Eχει βρεθει οτι αυξανει τη πιθανοτητα ριξης(καλα γελοια πιθανοτητα αλλα την αυξανει)

Σωστη εντυπωση εχεις, αφηνουμε να εξελιχθει ομαλα ο τοκετος και δεν κανουν ουτε επισκληριδιο(μερικοι κανουν αν δουν τη γυναικα πολυ εξαντλημενη μια πολυ μικρη δοση)

Μαλλον θελουν να εχεις πληρη επιγνωση του πονου του σωματος σου κλπ για πιθανες επιπλοκες.

Επισης η δικια μου δεν αφηνει να περασει η ΠΗΤ, και το ιδιο κανουν οι περισσοτεροι, αυτο ειναι λιγο κουφο δεν ξερω γιατι το κανουν, ισως να μην μεγαλωσει πολυ το μωρο, ωστε ουτε η μητρα να ζοριστει, αλλα και να ειναι πιο ευκολος ο τοκετος.

Δλδ αν δεν σε πιασουν οι πονοι φυσιολογικα πριν την ΠΗΤ πας για καισαρικη στην ΠΗΤ.

Ο γιατρος σου εχει κανει επιτυχημενες vbac? Ο καθενας εχει τη μεθοδο του αλλα το μονο που ξερω σιγουρα κοινο ειναι οτι vbαc kai προκληση δεν πανε μαζι.

Εχει ενα θεμα στο παρεντς αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ειμαι καινουργια στο site,θα μπορουσε καποια να μου πει αν συνεχιζε την περιποιηση του ομφαλιου λωρου οταν επεσε?εγω εβαζα καθαρο οινοπνευμα μεχρι να πεσει.

galat μου εχει κανει τετοιες γέννες απ'οτι μου λεει. Και αυτος τα ίδια λεει να εξεληχθει κανονικά, αλλά σε περιπτωση που δεν γίνει θα προσπαθησουμε και με προκληση. Αν δουμε οτι δεν προχωράει ο τοκετος, τοτε θα πάει για καισαρική. Για τις εβδομαδες μου είπε μεχρι 38 και κατι, όχι παραπάνω. Για επισκληρίδιο πάντα την κάνει σε μικρες δόσεις.

Τέσπα....εγω περπαταω μπας και κατέβει η μπεμπα ή σπασουν τιποτα νεράκια, αλλά δεεεεεν:mrgreen:.

Καλημεραααααααααααααα γέννησε το χαπακι!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=1684

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Χαπάκι να σου ζήσει ο μουργος σου... Καλό σαραντισμό κοριτσάκι... Θα περιμένουμε, όποτε μπορείς, να μας πεις συναισθήματα :D

Με το καλό κοριτσάκια σε όλες μας...

Και χρόνια πολλά στην κόρη της Λίας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα κοριτσια χαπακι να σου ζησει το αγορακι σου..εγω εδω εχουμε γινει κολληταρια με το θηλαστρο και αντλω αντλω..τουλαχιστον το πινουν και δεν παει χαμενο..τα μεγαλα μου ειναι καλα λενε ποτε θα δουνε τα αδερφακια τους..αντε υπομονη ενα μηνακι και θα τα παρω στο σπιτι..το εχουν φερει αναποδα πεθερα και μαμα και εχει γινει πεντακαθαρο..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

καλημερεςςςςςςςςςςςς τι κανετε ομορφιες μου??????????????

χαπακι να σου ζησει κοπελα μου και απο δω αχχχχχχχχχχ κοριτσια αντε κοντεβουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςς παναγια μου τι χαρα!!!!!!!!! τι νεα κοριτσια?

μαρουλιτα πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!! αντε και σπιτακι σας

ιντι θελω να μας πεις συναισθηματα!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...