Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικη κι εγώ την ίδια απορια εχω... αντε και πες οτι το πειραγμα ξεκινησε τον τοκετο, τις συσπασεις, γιατι δεν περιμενε ο κυριος???? βιαζόταν????

Γιατι προκληση?

Ιντι τι σου ειπε οταν τον ρωτησες?

Για θηλαστρο, να παριες το διπλο συμφωνυ της μεντελα να το νοικιασεις. Κλινικουμ λεγεται η αντιπροσωπεια νομιζω...

Θεσσαλονικη εισαι νομιζω? κατσε να δω τηλ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν….

Τετάρτη πρωί έχω προγραμματισμένη εξέταση και nst… στο τέλος μου λέει ότι θα δει και τον τράχηλο. Όaταν τον είδε, κατόπιν μου είπε ότι αφαίρεσε τη τραχηλική βλέννα…!!!! Δε με ρώτησε καν αν θέλω να το κάνει!!! Και μου λέει ότι το φυστίκι είναι σε πολύ καλή θέση και αν θέλω να το «πάρουμε» με πρόκληση! Φυσικά εγώ υπήρξα κατηγορηματική. Μετά από 2 ‘ωρες περίπου άρχισαν οι συσπάσεις. Όταν του τηλ μου είπε να πάω στη κλινική για nst…. που επιβεβαιώθηκαν οι συσπάσεις και η διαστολή τραχήλου «2» και η εξάλειψη του τραχήλου κατά 50% (που μάλλον για τις 36 εβδομάδες είναι φυσιολογικό). Η μαία που με εξέτασε μίλησε μαζί του στο τηλ και της είπε να μείνω στη κλινική γιατί «δε μπορούσε να διακινδυνέψει» το φυστίκι… (μπούρδρες!!!! ρώτησα πολλούς και μου είπαν ότι με διαστολή 2 θα μπορούσα να γεννήσω τελειόμηνη…!!!). In the meanwhile, θέλησα να μιλήσω με τον άντρα μου πρώτα για να δω τι να κάνω: να μείνω κλινική ή να φύγω. Και, αν έχεις το Θεό σου, έμεινε το κιν από μπαταρία!!!!!! (Στη κλινική πήγα οδηγώντας). Η μαμά μου έλειπαν και εκεί με πιάνει ο πανικός….!!!

Πέρασα λοιπόν το βράδυ στη κλινική και μέχρι το πρωί εξακολουθούσα να έχω διαστολή 2 μέχρι το πρωί…. (τη διαστολή τη προκάλεσε η αφαίρεση της τραχηλικής βλέννας… το δάκτυλο που έφαγα εν πάσει περιπτώσει…)

κατά τις 6 λοιπόν έρχεται φρέσκος φρέσκος ο γιατρούλης μου, και μου βάζουν τον ορό για τη πρόκληση…( εγώ δεν ήξερα τίποτα απ’ όλα αυτά…. ούτε τον άντρα μου ρώτησε για να μου βάλουν ορό για τη πρόκληση!!!) Στις 6 λοιπόν ο ορός, και με συνοπτικές διαδικασίες (μιας και είχε ιατρείο στις 9) η διαστολή προχώρησε αμέσως (δεν το περίμεναν…. φαντάσου τι φαρμάκωμα έφαγα!!! τςτςτς ) το μόνο που θυμάμαι είναι ο πόνος που τράβηξα στην επόμενη δακτυλική εξέταση: έτρεχαν δάκρυα τα μάτια μου από τον πόνο… δε μπορούσα να το ελέγξω (δεν πρόλαβαν να μου κάνουν και την επισκληρίδιο) Ευτυχώς ο αντρούλης μου ήταν συνέχεια μαζί μου, δεν έφυγε λεπτό από κοντά μου , ακόμα και στη γέννα! Και στις 9:10 με 4-5 εξωθήσεις άκουσα το πιο όμορφο κλάμα!!!! Περιττό να σας πω ότι έκλαιγα σα το γουρούνι από τη χαρά μου, ο άντρας μου το ίδιο, έβγαλε και φωτογραφίες! Από και πέρα δε θυμόμουν όύτε πόνους, ούτε ράμματα, ούτε το καραγκιόζη που έβγαλε το φυστίκι μου με το στανιό στις 36 εβδομάδες…..

Cyber φιλεναδίτσες μου, εύχομαι με το καλό να δεχτείτε τα φυστίκια (φασόλια κλπ….) και να ακούτε μόνο το μητρικό σας ένστικτο… Επειδή είμαι άνθρωπος που τη ψάχνω γενικά, και σιχαίνομαι την ημιμάθεια, πράγμα που το είχε καταλάβει ο γιατρός μου, μιας και με το στανιό επίσης ήθελε να με βάλει να γεννήσω με καισαρική λόγω μυωπίας, αλλά εγώ του το απέκλεισα, και τελικά μου την έφερε έτσι όπως σας περιγράφω παραπάνω… Χαίρομαι που έχω στην αγκαλιά μου το φυστίκι μου, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν όλα πιο φυσικά (όχι φυσιολογικά)… και να μην χρειαζόμουν ούτε επισκληρίδιο στη τελική…. (ακόμα μυρίζει το στόμα μου φαρμακίλας, μπλιάχ!). Από την άλλη σκέφτομαι να μην το αφήσω να περάσει έτσι αυτό που τράβηξα, αλλά αξίζει τον κόπο??

Αυτά από εμένα, θα είμαι εδώ κοντά σας, να μαθαίνω τα νέα σας, όχι τόσο συχνά βέβαια, μιας και το φυστίκι έχει αυξημένες απαιτήσεις!!!

Ευχαριστώ για τη παρέα σας όλους αυτούς τους μήνες…!!

Να είστε όλες καλά

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

galataki για αγορα ποιο εινια καλο;;;;;γιατι σκεφτομαι πως μετα το σαραντισμο λιγο δυσκολο θα ειναι να θηλαζω αποκλειστικα...ποσες φορες τη μερα.....θα αρχισουν κ τα σχολεια.....Τουλαχιστον να του δινω δικο μου εστω κ σε μπιμπερο....εστω στα μισα γευματα....

Τωρα μου φαινεται βουνο.....

Και κατι αλλο που με απασχολει.....

Αν μου σπασουν τα νερα υπαρχει περιπτωση να γεννησω φυσιολογικα;;;;;;;θα αρχισω να ευχομαι γι αυτο...:):):) χιχιχιχι...

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

ΚΟριτσακι μου ανατριχιασα.....!!!!!!!!

Δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου....ξερω ομως πως με γιατρους δυσκολα τα βγαζεις περα....σου πετανε ενα Ηταν απαραιτητο-κ ενα σωρο αλλους ιατρικους ορους-κ αντε εσυ να πεισεις οτι δεν εισαι τρικυκλο.....

Ευτυχως γλιτωσες την κτ......

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

κ για εξηγηστε μου ....το δακτυλο γιατι εινια απαραιτητο;;;;;;;τι ακριβως βλεπουν;;;;

εμενα τον τραχηλο μου τον βλεπει με το ματσουκι....

Πως φαινεται πως ειμαι τεκνο της κτ....:(

i6mXp3.png

Λοιπόν….

Τετάρτη πρωί έχω προγραμματισμένη εξέταση και nst… στο τέλος μου λέει ότι θα δει και τον τράχηλο. Όaταν τον είδε, κατόπιν μου είπε ότι αφαίρεσε τη τραχηλική βλέννα…!!!! Δε με ρώτησε καν αν θέλω να το κάνει!!! Και μου λέει ότι το φυστίκι είναι σε πολύ καλή θέση και αν θέλω να το «πάρουμε» με πρόκληση! Φυσικά εγώ υπήρξα κατηγορηματική. Μετά από 2 ‘ωρες περίπου άρχισαν οι συσπάσεις. Όταν του τηλ μου είπε να πάω στη κλινική για nst…. που επιβεβαιώθηκαν οι συσπάσεις και η διαστολή τραχήλου «2» και η εξάλειψη του τραχήλου κατά 50% (που μάλλον για τις 36 εβδομάδες είναι φυσιολογικό). Η μαία που με εξέτασε μίλησε μαζί του στο τηλ και της είπε να μείνω στη κλινική γιατί «δε μπορούσε να διακινδυνέψει» το φυστίκι… (μπούρδρες!!!! ρώτησα πολλούς και μου είπαν ότι με διαστολή 2 θα μπορούσα να γεννήσω τελειόμηνη…!!!). In the meanwhile, θέλησα να μιλήσω με τον άντρα μου πρώτα για να δω τι να κάνω: να μείνω κλινική ή να φύγω. Και, αν έχεις το Θεό σου, έμεινε το κιν από μπαταρία!!!!!! (Στη κλινική πήγα οδηγώντας). Η μαμά μου έλειπαν και εκεί με πιάνει ο πανικός….!!!

Πέρασα λοιπόν το βράδυ στη κλινική και μέχρι το πρωί εξακολουθούσα να έχω διαστολή 2 μέχρι το πρωί…. (τη διαστολή τη προκάλεσε η αφαίρεση της τραχηλικής βλέννας… το δάκτυλο που έφαγα εν πάσει περιπτώσει…)

κατά τις 6 λοιπόν έρχεται φρέσκος φρέσκος ο γιατρούλης μου, και μου βάζουν τον ορό για τη πρόκληση…( εγώ δεν ήξερα τίποτα απ’ όλα αυτά…. ούτε τον άντρα μου ρώτησε για να μου βάλουν ορό για τη πρόκληση!!!) Στις 6 λοιπόν ο ορός, και με συνοπτικές διαδικασίες (μιας και είχε ιατρείο στις 9) η διαστολή προχώρησε αμέσως (δεν το περίμεναν…. φαντάσου τι φαρμάκωμα έφαγα!!! τςτςτς ) το μόνο που θυμάμαι είναι ο πόνος που τράβηξα στην επόμενη δακτυλική εξέταση: έτρεχαν δάκρυα τα μάτια μου από τον πόνο… δε μπορούσα να το ελέγξω (δεν πρόλαβαν να μου κάνουν και την επισκληρίδιο) Ευτυχώς ο αντρούλης μου ήταν συνέχεια μαζί μου, δεν έφυγε λεπτό από κοντά μου , ακόμα και στη γέννα! Και στις 9:10 με 4-5 εξωθήσεις άκουσα το πιο όμορφο κλάμα!!!! Περιττό να σας πω ότι έκλαιγα σα το γουρούνι από τη χαρά μου, ο άντρας μου το ίδιο, έβγαλε και φωτογραφίες! Από και πέρα δε θυμόμουν όύτε πόνους, ούτε ράμματα, ούτε το καραγκιόζη που έβγαλε το φυστίκι μου με το στανιό στις 36 εβδομάδες…..

Cyber φιλεναδίτσες μου, εύχομαι με το καλό να δεχτείτε τα φυστίκια (φασόλια κλπ….) και να ακούτε μόνο το μητρικό σας ένστικτο… Επειδή είμαι άνθρωπος που τη ψάχνω γενικά, και σιχαίνομαι την ημιμάθεια, πράγμα που το είχε καταλάβει ο γιατρός μου, μιας και με το στανιό επίσης ήθελε να με βάλει να γεννήσω με καισαρική λόγω μυωπίας, αλλά εγώ του το απέκλεισα, και τελικά μου την έφερε έτσι όπως σας περιγράφω παραπάνω… Χαίρομαι που έχω στην αγκαλιά μου το φυστίκι μου, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν όλα πιο φυσικά (όχι φυσιολογικά)… και να μην χρειαζόμουν ούτε επισκληρίδιο στη τελική…. (ακόμα μυρίζει το στόμα μου φαρμακίλας, μπλιάχ!). Από την άλλη σκέφτομαι να μην το αφήσω να περάσει έτσι αυτό που τράβηξα, αλλά αξίζει τον κόπο??

Αυτά από εμένα, θα είμαι εδώ κοντά σας, να μαθαίνω τα νέα σας, όχι τόσο συχνά βέβαια, μιας και το φυστίκι έχει αυξημένες απαιτήσεις!!!

Ευχαριστώ για τη παρέα σας όλους αυτούς τους μήνες…!!

Να είστε όλες καλά

πρωτα απ[ο ολα να σου ζησει και παλι το παιδακι!!!!!!!!!!! παραγματικα ανατριχιασα με οσα περιεγραψες το θετικο της υποθεσης ειναι οτι το παιδακι σου ειναι γερο και αυτο εχει σημασια! τωρα αν αξιζει τον κοπο να το τραβηξεις δεν θα σου το πω εγω αλλα θα σου πω πως η δυσφιμηση καμια φορα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις σε εναν ανθρωπο και νομιζω οτι αυτο του αξιζει καθησε ηρεμησε απολαυσε το μπεμπακι!!!!!!!!!! και χερστον τον παλιομ...........α ειμαι πολυ χαρουμενη που σου πηγαν ολα καλα ευχομαι να μπαινεις που και που να τα λεμε!!!!!!!!!!! φιλακια στα μπουτακια του και οπου αλλου θες!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

κ για εξηγηστε μου ....το δακτυλο γιατι εινια απαραιτητο;;;;;;;τι ακριβως βλεπουν;;;;

εμενα τον τραχηλο μου τον βλεπει με το ματσουκι....

Πως φαινεται πως ειμαι τεκνο της κτ....:(

χωρις να το παιζω ειδικη νομιζω οτι απο κει καταλαβαινουν την θεση που εχουν παρει ολα τα πραγματα αν ο τραχηλοσ εχει μαλακοσει αν εχει ανοιξει γιατι απο κει μετα στο περιπου σου λενε ποτε γεννας εμενα μου το εβαλε τηνν περασμενη εβδομαδα και μου ειπε περιπου δυο εβδομαδεσ ακομα τωρα τι να πω? παντα βαιβαια λεει οτι περπατημα βοηθαει πολυ επισεισ μου ειπε για να καταλαβω καλυτερα οτι αν ηθελα και τωρα μου το επερνε σε καμια 10α ωρες οχι οτι θα το εκανε γιατι ευτυχως ειναι ανθρωπος που εξαντλει ολα τα περιθωρια φυσιολογικου ειναι που θα πεσεις τελικα

ttc72e7.aspx

galataki για αγορα ποιο εινια καλο;;;;;γιατι σκεφτομαι πως μετα το σαραντισμο λιγο δυσκολο θα ειναι να θηλαζω αποκλειστικα...ποσες φορες τη μερα.....θα αρχισουν κ τα σχολεια.....Τουλαχιστον να του δινω δικο μου εστω κ σε μπιμπερο....εστω στα μισα γευματα....

Τωρα μου φαινεται βουνο.....

Και κατι αλλο που με απασχολει.....

Αν μου σπασουν τα νερα υπαρχει περιπτωση να γεννησω φυσιολογικα;;;;;;;θα αρχισω να ευχομαι γι αυτο...:):):) χιχιχιχι...

Aν το ζητησεις απο το γιατρο και συμφωνησει, ναι.

Για τα θηλαστρα καλο ειναι το swing της μεντελα εδω κανει 100-150 απο νετ το βρισκεις και πιο φθηνα αυτο ειχα εμεινα πολυ ικανοποιημενη. Ολα τα αλλα ειναι για τα μπαζα, εκτος ισως απο της avent to iq κάτι.

Θα ξαναπω ολμως οτι βουνο θα σας φαινεται η αντληση.... ειναι μεγαλος κοπος να διατηρησεις τη γαλουχια μονο με αντλησεις και μετα το πλυνε θηλαστρα μπιμπερο αποστειρωνε, σιγουρα θα σε κουρασει και θα σταματησεις πολυ πιο γρηγορα...

Τα σχολεια τι σε προβληματιζει που θα πηγαινεις τη μικρη? Πες μου λιγο πως θα ειναι το προγραμμα σας να σου πω καμια ιδεα, γενικα ο,τι παορία εχετε για το θηλασμο, ειναι το μονο που μπορω με ολη μου την αγαπη να σας απαντησω μιας και το εχω ζησει στο πετσι μου. Και καντε το τωρα γιατι πεφτουν οι γεννες απανωτες!

Ιντι.... εχω μεινει... πολυ κριμα αλλα τουλαχιστον δεν εφαγες καισαρική... Ακου να ξεκολλησει το πωμα...αυτο οταν ξεκολλησει μονο του ειναι απο τα σημαδια που μας δειχνουν οτι το μωρακι ειναι ετοιμο να γεννηθει... αυτο ομως που με τσαντισε περισσοτερο απο ολα μερα απο καθε παρεμβαση(και εκανε πολλς, και κυριως χωρις να ρωτησει) ειανι που τι εκανε τοσο νωρις...στην 36...

Εγω δεν θα τον πληρωνα στη θεση σου, βεβαια μπορει να το εχετε ηδη κανει, αλλα ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω σαν πρωτη φαση. Τον γελοιο.

Τεσπα το φυστικουλι σου να ειναι καλα κι εσυ βεβαιως και απο εκει και περα...(βεβαια εκει πονταρουν ολοι σου λεει τωρα αυτη θα τρεχει με το μωρο, θα πλεει σε πελαγη ευτυχιας κλπκλπ δεν θα ασχοληθει)

Εσυ πως εισαι απο baby blues? to μωρακι τι λεει ειναι ησυχο? Να το θηλαζεςι τακτικα ανα 2ωρο-3ωρο και πριν αν ζητησει και το βραδυ ανα 3-4 ωρες...

Φιλια σε ολους σας

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο βρε γαλατακι μου...ονομα κ πραγμα !!!!!!χιχιχιχ!!!!!!:) οταν λες εδω 150 που εννοεις;;;...οσο για VBAC το ειχα πει στην αρχη αλλα μπααααα....δεν αναλαμβανουν εδω.....εχω κ συζυγο χ#στη οποτε....για αυτο λεω μηπως τους πιασω εξ απροοπτου:):):):):)

Αααα...αυριο θα εχω κ το κουτακι για τα βλαστοκυτταρα.....Ιντι εσυ τι εκανες μ αυτα;;;κρατησες;;;;

Απο πιπιλα...σιλικονη η καουτσουκ;;;;δεν θα δωσω αμεσως αλλα αχρειαστη να ναι,...

i6mXp3.png

το 150 απο Λητω το ειχα παρει.... αλλα απο φαρμακεια το βρισκεις πιο φθηνα απο ο,τι ξερω...

Πιπίλα μμμ απο καουτσουκ υποτιθεται ο,τι ειναι φυσικο υλικο, και ο,τι η σιλικόνη που ειναι χημικο δεν εχει μελατηθει, αλλα καπου ειχα διαβασει οτι η επεξεργασια που κανουν στο καουτσουκ ειναι χειροτερη απο τη Σιλικόνη...

Τελικα μαλλον ο,τι βολεψει το παιδι... μιας φιλης μου ηθελε αυτες που ηταν καουτσουκ της κίκο.

Εγω δεν θα παρω μαλλον... θα το βεντουζωνω οταν κλαίει... δλδ οπως ελεγε κομψοτατα και ο συζυγος, βυδοσυνδεση!

Κατι αλλο... ο αντρας μου , καλα κι εγω ειμαστε λιγο φρικ με τις ακτινοβολιες κλπ εννοειται κινητα μακρυα αλλα και δεν εχουμε ασυρματο τηλεφωνο σταθερο, ασυρματο νετ, ασυρματα γενικως, ουτε ενδοεπικοινωνιες κλπ.

Τωρα ομως τον εχει ψιλοκουρασει το πηγαινε ελα για το τηλεφωνο και σιγουρα με το μωρο αμα το θηλαζω κλπ δεν θα μπορω να σηκωνομια, λετε να παρω ενα ασυρματο τηλεφωνο?

Δεν εχουν πια και τοση ακινοβολια...

Ισως παρω...ουφ παλι ψαξιμο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευτυχώς, φτου σκόρδα, είναι πολύ καλό το φυστίκι! όταν πεινάει ουρλιάζει!!! Το βράδυ κοιμάται μια χαρούλα, 2 φορές ξυπνάει για ζιζί, και μετά νάνι.... την πρώτη μέρα ήταν δύσκολα, το Σάββατο. Πονούσε τόσο πολύ το στήθος μου που αναγκάστηκα να αρμεχτώ η δαμάλα αγελάδα...! Πονούσε..... μακάρι να το μάζευα όμως και να το έδινα στο φυστίκι.

Νικι, βλαστοκύττταρα τα δωρίσαμε στο Παπανικολάου στη Θεσ/κη. Πρώτα ο Θεός, στο δεύτερο θα κάνω σε ιδιωτική τράπεζα. Και φυσικά δε θα γεννήσω στη κλινική παρέα με τις "Τερέζες" (κατσαρίδες!). Νοσοκομείο, χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλα δεν κλαινε και συνεχεια...χαχαχαχα εγώ δεν θα κρατησω... ελεγα για δωρεά αλλα κι αυτο το σκεφτομαι...αν παω για φ.τ. δεν θα δωρήσω, θελω εφοσον υπαρχει περιθωριο να μην κοπει αμεσως ο λώρος, το αιματακι αυτο ειναι πολυτιμο, και μετα δεν μενει τιποτα για συλλογη

αν καταληξω σοτν αλλο γιατρο με καισαρικη θα το συζητησω για δωρεά.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...