Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και απλά έτυχε να το μετρήσετε ε?

Κ εγώ έχω αρκετα υγρά τον τελευταίο καιρό... αλλά νομίζω ότι τα αμνιακά υγρά πρέπει να είναι κ άοσμα έτσι δεν είναι?

Εμένα έχουν μία μικρή μυρωδιά... αλλά θα το πω για καλό κ για κακό στον γιατρό όταν ξαναπάω... (για αυτή την απαίσια εξέταση :evil:)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, άχρωμα και άοσμα είναι, νο γουόριζ Νικολινάκι. Εγώ την εξέταση την έκανα σε φάση "η τρελή έγκυος που πρέπει να την καθησυχάσουμε" αλλά να που τελικά...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ειδες Στελλα, πρεπει να ακουμε το ενστικτο μας... κορίτσια μην σκεφτεστε το παραμικρο ο,τι σας ανησυχει , τώρα ειναι η στιγμή που πρέπει να "πρηξετε" τους γιατρους σας, μην σκεφτεστε αν θα ενοχλησετε κλπ, δεν παιζουμε με αυτα τελευταίες μέρες...

Εγω ειχα κανει την εξεταση οταν σε εναν υπερηχο μια γιατρος ισχυριστηκε οτι ειναι μειωμενο το αμνιακο. Ειχα πολλα διαφανα υγρα κι εγω, σαν νερο στο εσωρουχο κι ετσι την εκανα αλλα τελικα δεν ειχα ρηξη, δεν αλλαξε χρωμα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Ευτυχώς μας δρόσισε λιγακι και μπορεσα να κοιμηθω. Βεβαια έτρωγα όλη νυχτα κατι κλωτσιες χαμηλα και πονουσα. Και όλο ελεγα τωρα θα σπάσουν τα νερα...αλλά τίποτα!

Ολυμπία μου τί τρελες ιστοριες είναι αυτες:shock:? Δεν ξερεις απο που να φυλαχτείς.:confused:

stellunak μου όλα θα πανε καλά!

Οσο είναι ακομα νωρίς πάω για περπατημα στην αγορα της Ν.Ιωνίας, ε να ψωνισουμε και κατιτις;)!

καλημέρα κούκλες.

Κωνκων καλά ψώνια.

Στελλίτσα μου διαρροή ε;; Δεν έχουν κανένα μπάλωμα σαν αυτά που βάζαμε στη σαμπρέλα του ποδήλατου, να κάνεις τη δουλειά σου για κανά μήνα;; Πέρα από τη πλάκα μια χαρά θα είναι η φασολιά απλά δε θα της έκατσε το μανικιούρ καλά και θα γδάρε το σάκο της.

Εμείς μεταξύ κλαμάτων και αναγουλιασμάτων από το φόβο μας κάναμε τη πρώτη μας ένεση. Οκ δεν ήταν και τόσο φοβερό, αλλά με έκανε να αναρωτηθώ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ;; Που με έχω ικανή να λιποθυμήσω εγώ στη θέα της ένεσης;; Μόλις μετρήθηκα και δε κατάλαβα τίποτα, το ζάχαρο εκεί, και τώρα πάω να μου δώσει και για το βράδυ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες σε όλες τις κοιλούμπες...

Τι κάνετε?

Κωνκωνάκι καλά ψώνια...

Εμείς μεταξύ κλαμάτων και αναγουλιασμάτων από το φόβο μας κάναμε τη πρώτη μας ένεση. Οκ δεν ήταν και τόσο φοβερό, αλλά με έκανε να αναρωτηθώ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ;; Που με έχω ικανή να λιποθυμήσω εγώ στη θέα της ένεσης;; Μόλις μετρήθηκα και δε κατάλαβα τίποτα, το ζάχαρο εκεί, και τώρα πάω να μου δώσει και για το βράδυ.

Dimάκι πες το ψέμματα πως θα τα πηγαίνουμε τα παιδιά για εμβόλια??? Πωπω δεν το χα σκεφτεί αυτό... Εγώ βέβαια έχω κ άλλη τρομάρα... τα δόντια όταν πέφτουν (πήγα βέβαια πολύ πέρα τώρα) αλλά δεν το αντέχω...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερααααα!!!!!!!!!περα ως περα........(που ελεγε κ η γιαγιακα μου)

διαρροες διαβαζω;;;;;Στελουνα μου μη στεναχωριεσαι...ευτυχως ειμαστε στο τελος...υπομονη κ πολλα υγρα...

Ντιμακι δεν το εριξε το ζαχαρο;;;;υπομονη κ εσυ...μ αρεσε που απο την πλακα της σαμπρελας ειπες το σοβαρο του μανικιουρ!!!!!χαχαχα!!!!!:)

Νικολινακι ...δοντιααααα!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!μονα τους πεφτουν βρε...εσυ απλα τα μαζευεις!!!!!χαχαχαχα!!!!!:):)

Κωνκωνα μου καλα ψωνια...εγω πλεον δεν το κατεχω το αθλημα....πονανε οι φτερνες μου....οσο για τα κλωτσιδια κ εγω λεω οτι μια απο τις δυνατες θα τρυπησει το σακο...but im still here:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Σας ευχαριστω, κοριτσάκια! Δε μασαμε, έχω εμπιστοσύνη στην μπέμπα μου, θα είναι μια χαρά:) Έχω ερώτηση όμως (αυτό είναι το κακό του να σου κάνουν δωρεές: δεν έχουν σκεφτεί να κρατήσουν και τα μάνιουαλ): στον αποστειρωτή, τα μπουκάλια τα β'αζω ανοιχτά, έτσι; Όρθια ή ανάποδα; Και τις θηλές και τα καπάκια πού τα βάζω; Παλιές μανούλεεεεεες;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημερα συμπασχουσες τι κανετε???Εμεις περιμενουμε και περιμενουμε και περιμενουμε....:rolleyes:

Α, οκ...εμένα είναι αρκετά άλλα το χρώμα τους είναι προς το χρυσαφοκιτρινο...χαχα

Και καμιά φορά εχω βλενιτσες άσπρες.

Το ιδιο χρωμα εχουμε εμεις καλε!!!!!Αλλα εχω αγχωθει λιγακι γιατι στο βιβλιο εγκυμοσυνης που εχω λεει μεσα οτι τον τελευταιο μηνα ειναι λογικο να εχετε πολλες εκρισεις αλλα αν ειναι κιτρινωπες εκκρισεις πιθανως να ειναι ενδειξη λοιμωξης!!!Σημερα εχω ντοκ και μιας και θα πεσει πασπατεμα :confused::confused::confused: θα του πω και γιαυτο να ρηξει μια ματια

Σας ευχαριστω, κοριτσάκια! Δε μασαμε, έχω εμπιστοσύνη στην μπέμπα μου, θα είναι μια χαρά:) Έχω ερώτηση όμως (αυτό είναι το κακό του να σου κάνουν δωρεές: δεν έχουν σκεφτεί να κρατήσουν και τα μάνιουαλ): στον αποστειρωτή, τα μπουκάλια τα β'αζω ανοιχτά, έτσι; Όρθια ή ανάποδα; Και τις θηλές και τα καπάκια πού τα βάζω; Παλιές μανούλεεεεεες;

Στελλα το χω το συγκεκριμενο το χω!!!!!Κατ'αρχας αν ξερεις το μοντελο που αποστειρωτη googlare και κατι μπορει να βρεις απο manual...Αλλιως μπες utube και εκει κατι μπορεις να βρεις...

Τωρα σχετικα με τα μπουκαλια ναι μπαινουν ανοιχτα σωστα το λες αναποδα τα εβαζα εγω στης ανηψιας μου και οσο για θηλες και καπακια εκεινος ειχε ειδικη θεση για θηλες και καπακια...Αμα εσενα δεν εχει ειδικη θεση βαλτα χυμα μεσα...Η ιδια δουλεια γινεται....:wink:

Τι αλλα νεα βρε κοριτισια???Εχτες βραδυ ειχα κατι πονακια αλλα σημερα τιποτα παλι...:rolleyes:

Βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι....Αααα σας το πα οτι βαριεμαι????

Διαφημίσεις

Και για πρώτη φορά στη ζωή μου έκαψα το φαγητό. Πάνε οι μπάμιες μου και όταν λέω κάηκαν εννοώ έγιναν κάρβουνο. Γαμώτο τόσος κόπος για να φάω πάλι σαλάτα.

Για πρωτη φορα????Αχαχαχαχαχα

Εχω καψει εγω φαγητααααααα!!!!Ουυυυυυυυυυυ!!!!!!

Πω πω μπαμιες ε????Πολυ ωραιες οι μπαμιες!!!!!!

τι να κανουμε...κι εμεις στην αναμονη ειμαστε και κλειδαμπαρωμενοι μεσα στο σπιτι με τις απεργιες των βεντζιναδικων...θελω βολτιτσα :(...

βρε κοριτσια, τι να κανω πια για να γεννησω η γυναικα???τι βολτες ποδαρατες κανω, τι σεχ (με το μπαρδον δηλαδη,:mrgreen:) η μικρη τιποτις...εχει να φαει ξυλιες το κωλαρακι οταν γεννηθει...:-D

Και για πρώτη φορά στη ζωή μου έκαψα το φαγητό. Πάνε οι μπάμιες μου και όταν λέω κάηκαν εννοώ έγιναν κάρβουνο. Γαμώτο τόσος κόπος για να φάω πάλι σαλάτα.

οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:mrgreen::mrgreen:

geonutr πηγαμε και εμεις χτες να φουλαρουμε το αμαξι και στην περιοχη ηταν ολα κλειστα τα βενζιναδικα!!!!Βρηκαμε μετα βασανων ενα ανοιχτο με 3 χιλιομετρα ουρα και φυσικα φυγαμε...Αστα και σημερα εχω ραντεβου με ντοκ!!!!Με βλεπω να με πιανουν οι πονοι αυριο μεθαυριο και να πηγαινω να γεννησω με τα ποδια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...