Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Olympia to παθαινα σχεοδν καθημερινά εγω πριν λιγο καιρο... δεν μπορουσα να συνελθω, ειχα δυσφορια στην αναπνοη και την αισθηση της ταχυκαρδιας, αδυναμιας κατι...

Πιεση δεν ειχε πεσει ιδιαιτερα, ειναι η πιεση στο διαφραγμα ολα αυτα ειναι συνεπεια της περιορισμενης αναπνοης... Υπομονη....

Χαπακι με το καλό, τελικα μας την κανετε ολες Ιουλιο! χαχαχαχαχα

Ντιμ κι εσυ ευχομαι να πας ως 18 τουλαχιστον.

Κι εγω εκλεισα ενα ραντεβου 4 αυγουστου με τον ντοκ με αγχωσες λιγο χαπακι που ειπες δεν παιρνει γραμμαριο, θα ειναι 2 εβδ απο τον τελευταιο ελεγχο, αλλα σκεφοτμαι θετικά!

μην αγχωνεσαι,εμενα ο πλακουντας εχει τα κακα του χαλια κια το υγρο ειναι τοσο λιγο που δεν αφηνει το μωρακι να αναπτυχθει....επισης λογω του ολιγαμνιου ειναι πιο δυσκολες οι μετρησεις....εσυ δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δε πηραζει χαπακι μου τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε πάντα. Εχεις κάνει τις ενεσούλες και το μωράκι σου είναι μια χαρά έτοιμο. φαίνεται οτι ο μικρός θέλει νωρίς νωρίς αγκαλίτσες και φιλάκια

ναι το πουλακι μου....αλλα κι εγω θα του δινω πολλες πολλες

76IGp3.png

Geonutr τι ειναι το πμ???Οτι εχω Προβλημα Μεγαλο???Φτου σου ρε :tongue::tongue::tongue:

Η μηπως ηθελες να πεις οτι εχω Ποοοοολυ Μυαλο???Εεεεεεε??:mrgreen:

Αυτα κοριτσια τα νεα μου εγω νιωθω οτι θα αργησω να γεννησω δεν ξερω γιατι...Δεν νιωθω ουτε συσπασεις ουτε πονους ουτε τιποτα...Ειναι φυσιολογικο αυτο????Αυριο εχω γιατρο να δω τι θα μου πει και κυριως τι θα μου κανει.....:confused:

Επισης τι γκαντεμια ρε παιδιακι μου...Τωρα που γενναμε εμεις βρηκανε να κανουμε απεργια οι φορτηγατζηδες????Και ποιος παει να στηθει στην ουρα να φουλαρι το αμαξι....:rolleyes:

Το πμ ειναι το προσωπικο μηνυμα (πανω δεξια θα δεις οτι Προσωπικα μηνυματα=1,δικο μου ειναι αυτο....:D)

φυσικα θα μπορουσε να ειναι και πολυυυυ μυαλο επισης!!!:-D

Παντως, απ'οσο διαβασες νο γεννα ακομα, εσυ πας αυριο για πασπατεμα (εγω το γλιτωσα χιχι..:mrgreen:)..

εμεις παντως παμε κοντρα στο κατεστημενο και δε παμε να βαλουμε βενζινη, ειναι καπως κοντα τα μαρκετ και ειπαμε να πηγαινουμε παντου με τα ποδια (μπας κ κατεβει λιγο η μικρη και γλιτωσω τους τεχνητους, αουτς!)...α,μαθατε κ το αλλο??απο Τεταρτη απεργια επ'αοριστου και οι βενζινοπωλες (μαλλον θελουν να πανε διακοπες...:confused:)..

ρε κοριτσια μηπως πρεπει να ανταλλαξουμε τηλ να μπορουμε να μαθαινουμε η μια τα νεα της αλλης???

σ'αυτο ειμαι υπερ,αλλα σε πμ (οχι τιποτα αλλο, μη με ανακαλυψουν οι θαυμαστες μου και δε προλαβαινω τα τηλεφωνα εγκυος γυναικα..):mrgreen:

καλε μανουλες Ιουλιου γιναμε!!!!!

,,,κ εγω κοριτσια με ξαπλα τη βγαζω...ειπε ο ντοκ να προσεχω αν θελω να φτασω 4 Αυγουστου....

Ιντι μου λες να εγινε εσκεμμενα;;;;;;;πω ρε .....δεν μπορω να φανταστω πως κανουν τετοια....κ αυτο με το κολπικο υποθετο ρε Ολυ !!!!!!τι να πω !!!!!

Χαπακι για το καλο του μπεμπε οτι ειναι να γινει :)

Ντιμ υπομονη κοριτσακι....(εγω δεν ξερω αν θα αντεχα με διατροφη...)

Η ζουζουνελ που ειναι ;;;;;;;;;;

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

νικολινα μου εχεις δικιο με την πανουλα τωρα θα κραταει σιγουρα το ζουζουνι της....

εσυ ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα της καμπυλης????

Σίγουρα η panoula θα κρατάει το ζουζουνι της...

Εγώ περιμένω τον γιατρό για τα αποτελέσματα...

,,,κ εγω κοριτσια με ξαπλα τη βγαζω...ειπε ο ντοκ να προσεχω αν θελω να φτασω 4 Αυγουστου....

Κουράγιο nikijo κ προσοχή... ό,τι σου είπε... τι να κάνουμε? Υπομονή...

Έλα ντε που είναι η zouzounel???

bibicos πάλι μας τρέλανες με το πμ... :P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ιντι μου λες να εγινε εσκεμμενα;;;;;;;πω ρε .....δεν μπορω να φανταστω πως κανουν τετοια....κ αυτο με το κολπικο υποθετο ρε Ολυ !!!!!!τι να πω !!!!!

Χαπακι για το καλο του μπεμπε οτι ειναι να γινει :)

Ντιμ υπομονη κοριτσακι....(εγω δεν ξερω αν θα αντεχα με διατροφη...)

Νικάκι το ξερεις οτι σε λιγοτερο απο 10 μερες θα κρατας το νινι αγκαλιτσα?????

Κι εσυ Χαπακι!!!! Πως σας φαινεται???? Ετοιμαστήκατε????

Με το καλο τε κοριτσια απιστυετο μου φαίνεται απο τοτε που αρχισαμε να γραφουμε εδω, πως περασε ο καιρος!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικάκι το ξερεις οτι σε λιγοτερο απο 10 μερες θα κρατας το νινι αγκαλιτσα?????

Κι εσυ Χαπακι!!!! Πως σας φαινεται???? Ετοιμαστήκατε????

Με το καλο τε κοριτσια απιστυετο μου φαίνεται απο τοτε που αρχισαμε να γραφουμε εδω, πως περασε ο καιρος!!!!

Ναι βρε Αθηνουλα, σαν χθες μου φαίνεται κ μένα που συστηνόμασταν κ τώρα έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση...

nikijo ευχαριστώ ...

EP8Ip2.png

Καλησπέρα κι από μένα κοιλούμπες! Τρελή κίνηση βλέπω σήμερα:) Ρέα μου, συγχαρητήρια κι από δω! Χαπάκι και Ντιμ, με το καλό!

Να σας πώ και τα δικά μου να γελάσετε: έχω σήμερα ραντεβού με τη μαία μου για ξενάγηση στο μαιευτήριο. Κάποια στιγμή της λέω ότι νιώθω συνέχεια υγρή και μεταξύ αστείου και σοβαρού λέμε να κάνω αυτή την εξέταση με το πεχάμετρο, να δούμε τι παίζει με τα νερά. Κι εκεί που μιλάμε και χαχανίζουμε της κόβεται το γέλιο, γιατί το πεχαμετρικό χαρτάκι άλλαξε χρώμα... Αυτό απ' ότι φαίνεται σημαίνει ότι κάπου υπάρχει διαρροή -μικρή, μεγάλη δεν ξέρω. Το καλό είναι ότι έκανα στο καπάκι υπέρηχο (τα σκασα κανονικά, αλλά δε βαριέσαι) και το αμνιακό υγρό βρέθηκε στα φυσιολογικά. Η μπέμπα μας μια χαρά (πήρε κι άλλο μισό κιλό!) αλλά τώρα πρέπει να προσέχω πολύ τι υγρά βλέπω και να βάζω κάθε μέρα θερμόμετρο να βλέπω τι γίνεται, γιατί υπάρχει κίνδυνος λοίμωξης για το μωρό. Η μαία μου πε ότι είναι μικρές οι πιθανότητες να συμβεί αυτό αλλά αγχώθηκα γαμώτο γιατί σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να μου το πάρουν αμέσως. Ουφ, ουφ, θετική σκέψη, θετική σκέψη...

Σας φιλώ όλες, θ' αρχίσω να μετράω μέρες αντίστροφα μου φαίνεται...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

κ αυτο με το κολπικο υποθετο ρε Ολυ !!!!!!τι να πω !!!!!

Αυτο έχει τύχει σε γνωστη μου.

Του είπε ότι ήθελε να φύγει στα Γιάννενα στην γιαγιά της και αυτό το καθίκι της έβαλε κρυφά κολπικό υπόθετο για να προκαλέσει τοκετό, να μην χάσει τα λεφτά της γέννας.

Να μην θυμηθώ τον γυναικολόγο της αδερφής μου που εξαιτίας του παραλίγο να χάσουμε την μπέμπα.

Φυσικά δεν πήρε φράγκο από την αδερφή μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κι από μένα κοιλούμπες! Τρελή κίνηση βλέπω σήμερα:) Ρέα μου, συγχαρητήρια κι από δω! Χαπάκι και Ντιμ, με το καλό!

Να σας πώ και τα δικά μου να γελάσετε: έχω σήμερα ραντεβού με τη μαία μου για ξενάγηση στο μαιευτήριο. Κάποια στιγμή της λέω ότι νιώθω συνέχεια υγρή και μεταξύ αστείου και σοβαρού λέμε να κάνω αυτή την εξέταση με το πεχάμετρο, να δούμε τι παίζει με τα νερά. Κι εκεί που μιλάμε και χαχανίζουμε της κόβεται το γέλιο, γιατί το πεχαμετρικό χαρτάκι άλλαξε χρώμα... Αυτό απ' ότι φαίνεται σημαίνει ότι κάπου υπάρχει διαρροή -μικρή, μεγάλη δεν ξέρω. Το καλό είναι ότι έκανα στο καπάκι υπέρηχο (τα σκασα κανονικά, αλλά δε βαριέσαι) και το αμνιακό υγρό βρέθηκε στα φυσιολογικά. Η μπέμπα μας μια χαρά (πήρε κι άλλο μισό κιλό!) αλλά τώρα πρέπει να προσέχω πολύ τι υγρά βλέπω και να βάζω κάθε μέρα θερμόμετρο να βλέπω τι γίνεται, γιατί υπάρχει κίνδυνος λοίμωξης για το μωρό. Η μαία μου πε ότι είναι μικρές οι πιθανότητες να συμβεί αυτό αλλά αγχώθηκα γαμώτο γιατί σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να μου το πάρουν αμέσως. Ουφ, ουφ, θετική σκέψη, θετική σκέψη...

Σας φιλώ όλες, θ' αρχίσω να μετράω μέρες αντίστροφα μου φαίνεται...

Εννοείται Στελλίτσα μας, θετική σκέψη κ προσοχή... Φιλάκια

EP8Ip2.png

Η βλακεία μου ήταν ότι τόσο καιρό φορούσα σερβιετάκι οπότε δεν μπορούσα να εκτιμήσω καλά την ποσότητα. Γενικά άχρωμα ήταν, όπως είναι και το υγρό δηλαδή, αλλά επειδή όλοι μου έλεγαν ότι έτσι συμβαίνει στο τέλος της εγκυμοσύνης, είχα καταλήξει ότι δε χρειάζεται να ανησυχώ...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Η βλακεία μου ήταν ότι τόσο καιρό φορούσα σερβιετάκι οπότε δεν μπορούσα να εκτιμήσω καλά την ποσότητα. Γενικά άχρωμα ήταν, όπως είναι και το υγρό δηλαδή, αλλά επειδή όλοι μου έλεγαν ότι έτσι συμβαίνει στο τέλος της εγκυμοσύνης, είχα καταλήξει ότι δε χρειάζεται να ανησυχώ...

Α, οκ...εμένα είναι αρκετά άλλα το χρώμα τους είναι προς το χρυσαφοκιτρινο...χαχα

Και καμιά φορά εχω βλενιτσες άσπρες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...