Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας :):):)

Όπως σας είπε η Στελλίτσα, γέννησα τη Πέμπτη το πρωί.

Φυστίκι και μαμά, όλοι καλά!!!

Έχω να σας πω, ότι ήταν φανταστική εμπειρία.... Είχα και τον αντρούλη μαζί μου!!!

Το φυστίκι, αν και λίγο μικρό (2600 το Σάββατο όταν βγήκαμε από τη κλινική) είναι κ ο υ κ λ ί !!!! (κουκουβά, κουκουβά!!!)

Θα επενέλθω με λεπτομέρειες, μιας και είχαμε ιστορίες με το γιατρό μου....

Δεν ήταν να γεννήσω, αυτός το προκάλεσε στην τακτική εξέταση που είχαμε τη Τετάρτη, χωρίς να με ρωτήσει (!!!!!)

Να είστε όλες καλά

Πολλά φιλιά,

Ρέα + Φυστίκι

καλως μας ηρθατε λοιπον και καλη προσαρμογη!!!

περιμενουμε τα νεα σας για τη ζωη σας στο σπιτι, να ξερουμε και εμεις τι μας περιμενει...

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε???οι κοιλουμπες σας???

εμεις χαθηκαμε γιατι ειδικα χθες ημουνα χαλια ψυχολογικα ...σημερα ομως ειμαι μια χαρα

λοιπον κοριτσακια μου την τεταρτη 28/7 μπαινουμε για καισαρικη....περιπου κατα τις 10 θα με βαλουν μεσα...ο μουργος μου δεν εχει παρει καθολου γραμμαρια απο τη περασμενη τεταρτη ...

με το καλο κοριτσακι μου να κρατησεις το μουργο σου αγκαλια!!!

ZOrwp3.png

ευχαριστω νανο μου ,να'σαι καλα...εσυ ποτε θα πας στο γιατρο??κι εσυ με το καλο να δεχτεις την μπεμπουλα σου

επισης κοριτσια οποια μπορει ας διορθωσει την κλινικη που θα γεννησω (ασκληπειιο κρητης)

76IGp3.png

χαπάκι μου δε έχουμε κανονίσει τίποτα, απλά απο την αρχή που εμφάνισα το διαβήτη μου είχε πει οτι αν κάνω ινσουλίνη το αργότερο μέχρι τις 18 θα το πάρει. Το χειρότερο σενάριο είναι να το πάρει στις 4. Θα δείξει απο τον υπέρηχο, το απόγευμα θα τον πάρω για λεπτομέριες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

γιατι το χειροτερο ειναι στις 4...νομιζεις ειναι πολυ νωρις???

τωρα που θα κανεις ινσουλινη θα προσεχεις παλι τη διατροφη σου???

τη ινσουλίνη τη κάνεις στο γεύμα που ανεβαίνει το ζάχαρο, εγώ θα τη κάνω το πρωί και είμαι και οριακά για δεύτερη το βράδυ, που απο ότι μου είπε αν συνεχίσω να είμαι στο όριο το νηστικό μου το πρωι θα πρέπει να κάνω και τη δεύτερη. Η διατροφή συνεχίζετε κανονικότατα. Για τις 4 είναι λίγο νωρις νομίζω γιατι μόλις θα έχω κλείσει τη 36. Τέλος πάντων δε θέλω να φτιάχνω σενάρια, προς το παρών έχω εξοικειωθεί με την ιδέα της καισαρικής και αυτό μου φτάνει.

ευχαριστω νανο μου ,να'σαι καλα...εσυ ποτε θα πας στο γιατρο??κι εσυ με το καλο να δεχτεις την μπεμπουλα σου

την αλλη τριτη 3/8 εχουμε ραντεβου... ελπιζουμε ομως να μην χρειαστει να βρεθουμε νωριτερα γιατι οι συσπασεις καλα κρατανε.... χτες και σημερα ειμαι ξαπλα (μονο μαγειρεμα εκανα και αυτο με δοσεις) και καπως μειωθηκαν.... νιωθω πιασμενη παντου... τουλαχιστον εχει δροσια...

ZOrwp3.png

την αλλη τριτη 3/8 εχουμε ραντεβου... ελπιζουμε ομως να μην χρειαστει να βρεθουμε νωριτερα γιατι οι συσπασεις καλα κρατανε.... χτες και σημερα ειμαι ξαπλα (μονο μαγειρεμα εκανα και αυτο με δοσεις) και καπως μειωθηκαν.... νιωθω πιασμενη παντου... τουλαχιστον εχει δροσια...

εδω το αντιθετο βραζει ο τοπος.........

δεν πειραζει κατσε οσο γινεται περισσοτερο ξαπλα....να φτασεις τουλαχιστον μεχρι τις 3/8

76IGp3.png

τη ινσουλίνη τη κάνεις στο γεύμα που ανεβαίνει το ζάχαρο, εγώ θα τη κάνω το πρωί και είμαι και οριακά για δεύτερη το βράδυ, που απο ότι μου είπε αν συνεχίσω να είμαι στο όριο το νηστικό μου το πρωι θα πρέπει να κάνω και τη δεύτερη. Η διατροφή συνεχίζετε κανονικότατα. Για τις 4 είναι λίγο νωρις νομίζω γιατι μόλις θα έχω κλείσει τη 36. Τέλος πάντων δε θέλω να φτιάχνω σενάρια, προς το παρών έχω εξοικειωθεί με την ιδέα της καισαρικής και αυτό μου φτάνει.

κι εγω την τεταρτη κλεινω ακριβως τις 36 βδομαδες....

να σε ρωτησω κατι ειχες ζαχαρο και πριν την εγκυμοσυνη?

76IGp3.png

κι εγω την τεταρτη κλεινω ακριβως τις 36 βδομαδες....

να σε ρωτησω κατι ειχες ζαχαρο και πριν την εγκυμοσυνη?

όχι, ούτε ιστορικό,ούτε κιλά είχα πάρει, οκ ξεκίνησα με παραπάνω, αλλα όταν εμφανίστηκε το ζάχαρο είχα πάρει 2 κιλά. Απο ότι μου είπαν ο διαβήτης κύησης εμφανίζεται απο κάτι που βγάζει ο πλακούντας για αυτό και την εξέταση την κάνουμε αργά. Βέβαια υπάρχουν και κοπέλες που το εμφανίζουν απο την αρχή, εκει δε ξέρω που οφείλεται.

Διαφημίσεις

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  35. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  36. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Το άλλαξα χαπακι

rFQep1.pngcS9Bp1.png

εδω το αντιθετο βραζει ο τοπος.........

δεν πειραζει κατσε οσο γινεται περισσοτερο ξαπλα....να φτασεις τουλαχιστον μεχρι τις 3/8

εδω εβρεξε 2 βραδυα και μαλλον και σημερα θα βρεξει και εχει δροσισει παρα πολυ!!!

όχι, ούτε ιστορικό,ούτε κιλά είχα πάρει, οκ ξεκίνησα με παραπάνω, αλλα όταν εμφανίστηκε το ζάχαρο είχα πάρει 2 κιλά. Απο ότι μου είπαν ο διαβήτης κύησης εμφανίζεται απο κάτι που βγάζει ο πλακούντας για αυτό και την εξέταση την κάνουμε αργά. Βέβαια υπάρχουν και κοπέλες που το εμφανίζουν απο την αρχή, εκει δε ξέρω που οφείλεται.

απο την αρχη συνηθως εμφανιζουν κοπελες που εχουν ιστορικο. εμενα με ειχε ρωτησει η γιατρος αν εχω... παντως το ζαχαρο κυησης δεν νομιζω να εχει σχεση με το ζαχαρο της κυησης... εγω πριν ειχα ζαχαρο στο κατωτατο οριο (πολλες φορες εβγαινε και πιο κατω) με την εγκυμοσυνη ημουν παντα μεσα στα ορια και προς το ελαχιστο. η καμπυλη ομως βγηκε τσιμπημενη.... (σημειωνω οτι πριν την εγκυμοσυνη ετρωγα παρα πολλα γλυκα)

και εγω στις 2/8 κλεινω την 36η... αλλα η γιατρος μου δεν θελει να γεννησω τοτε... θελει να παρω τουλαχιστον 1 βδομαδα απο τον 9ο...

ZOrwp3.png

μακαρι κι εμεις να μπορουσαμε να τον κρατησουμε λιγο παραπανω μεσα,αυτο μου ελεγε ο γιατρος σημερα,αλλα ειναι και μεγαλο ρισκο ακομα και γαι τις 2 μερες παραπανω....

76IGp3.png

Indie

Σήμερα το μεσημεράκι τα είδα όλα...ένιωθα μια δυσφορία, μετά μια έντονη ζαλάδα, μετά έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα, δεν μπορούσα να σταθώ στα ποδιά μου.

Πήγα ξάπλωσα στο κρεβάτι άλλα έκανα αρκετή ώρα να συνέλθω.

Ο άντρας μου χέστηκε πάνω του.

Τώρα είμαι πολύ καλύτερα.

Τι να ήταν αυτό άραγε;;;

Olympia to παθαινα σχεοδν καθημερινά εγω πριν λιγο καιρο... δεν μπορουσα να συνελθω, ειχα δυσφορια στην αναπνοη και την αισθηση της ταχυκαρδιας, αδυναμιας κατι...

Πιεση δεν ειχε πεσει ιδιαιτερα, ειναι η πιεση στο διαφραγμα ολα αυτα ειναι συνεπεια της περιορισμενης αναπνοης... Υπομονη....

Χαπακι με το καλό, τελικα μας την κανετε ολες Ιουλιο! χαχαχαχαχα

Ντιμ κι εσυ ευχομαι να πας ως 18 τουλαχιστον.

Κι εγω εκλεισα ενα ραντεβου 4 αυγουστου με τον ντοκ με αγχωσες λιγο χαπακι που ειπες δεν παιρνει γραμμαριο, θα ειναι 2 εβδ απο τον τελευταιο ελεγχο, αλλα σκεφοτμαι θετικά!

eNeap2.pngTSzHp3.png

μακαρι κι εμεις να μπορουσαμε να τον κρατησουμε λιγο παραπανω μεσα,αυτο μου ελεγε ο γιατρος σημερα,αλλα ειναι και μεγαλο ρισκο ακομα και γαι τις 2 μερες παραπανω....

δε πηραζει χαπακι μου τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε πάντα. Εχεις κάνει τις ενεσούλες και το μωράκι σου είναι μια χαρά έτοιμο. φαίνεται οτι ο μικρός θέλει νωρίς νωρίς αγκαλίτσες και φιλάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...