Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Indie μου μηπως σου εβαλε κρυφα κολπικο υποθετο για να προκαλεσει τοκετο... εχω ακουσει οτι κανουν και αυτο.

Χαπακι μου άντε με το καλό, όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι.

Στα δικά μου τώρα....λοιπόν, το ότι ο μπέμπης είναι ψηλά και δεν μπορώ να πάρω αναπνοή, είναι γνωστό.

Σήμερα το μεσημεράκι τα είδα όλα...ένιωθα μια δυσφορία, μετά μια έντονη ζαλάδα, μετά έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα, δεν μπορούσα να σταθώ στα ποδιά μου.

Πήγα ξάπλωσα στο κρεβάτι άλλα έκανα αρκετή ώρα να συνέλθω.

Ο άντρας μου χέστηκε πάνω του.

Τώρα είμαι πολύ καλύτερα.

Τι να ήταν αυτό άραγε;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαπάκι με το καλό... άντε θα δεις το μουργο σου μεθαύριο...

Σήμερα γεννάει κ η Πανουλα ε? Έχουμε κανένα νέο? Λογικά θα έχει γεννήσει μέχρι τώρα...

Άντε κοριτσάκι πλησιάζουμε...

Dimάκι κουράγιο κ με τις ενέσεις...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Indie μου μηπως σου εβαλε κρυφα κολπικο υποθετο για να προκαλεσει τοκετο... εχω ακουσει οτι κανουν και αυτο.

Χαπακι μου άντε με το καλό, όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι.

Στα δικά μου τώρα....λοιπόν, το ότι ο μπέμπης είναι ψηλά και δεν μπορώ να πάρω αναπνοή, είναι γνωστό.

Σήμερα το μεσημεράκι τα είδα όλα...ένιωθα μια δυσφορία, μετά μια έντονη ζαλάδα, μετά έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα, δεν μπορούσα να σταθώ στα ποδιά μου.

Τι να ήταν αυτό άραγε;;;

πίεση πήρες;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες του Αυγούστου καλημέρα κι από μένα

Ψάχνομαι να αγοράσω καρότσι και θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί έχω πελαγώσει...Chicco, Mclaren, inglesina, peg-perego...? τι απ'όλα αυτά???

Σας φιλώ

Τι να ήταν αυτό άραγε;;;

Ολυμπία έτσι ήμουν εγώ το βράδυ... τι να πω? Τι μπορεί να είναι οέο???

peggouinaki εγω πήρα το zippy free της inglessina που το βρήκα από ένα σιτε 650 ευρώ... Εξαρτάται τι θέλεις κ πόσα λεφτά διαθέτεις...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ολυμπία έτσι ήμουν εγώ το βράδυ... τι να πω? Τι μπορεί να είναι οέο???

Η μαμά μου λέει ότι με πείραξε η απότομη αλλαγή του καιρού.

Αν με ξαναπιάσει θα πάω στο νοσοκομείο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Μανούλες του Αυγούστου καλημέρα κι από μένα

Ψάχνομαι να αγοράσω καρότσι και θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί έχω πελαγώσει...Chicco, Mclaren, inglesina, peg-perego...? τι απ'όλα αυτά???

Σας φιλώ

Όλα τα καροτσάκια που γράφεις καλά είναι.

Εσένα ποιο σου αρέσει περισσότερο;;

Τα έχεις δει από κοντά;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα σε οοοολα τα κοριτσακια!!!!

Ουφ επιτελους σας διαβασα!!!!!Ειχαμε παει μεχρι τον Θεολογο κοριτσακια μου για 3 μερουλες και γιαυτο ειχα εξαφανιστει!!!Δεν ειχαμε και ιντερνετ εκει...Δεν εχω γεννησει ακομα....Βασικα ξινη μου βγηκε η αποδρασουλα γιατι ημουν συνεχως μεσα στο αγχος τι θα γινει αμα σπασουν τα νερα και αμα σπασουν τα νερα...:roll: Δεν ελεγα και τιποτα στον αντρα μου για να μην τον αγχωσω και καταλαβαινετε....

Στα του καφε μας λοιπον!!!!

Indie να σου ζησει κοριτσακι μου!!!!Να ειναι παντα γερο ευτυχισμενο και καλοτυχο!!!Να εχετε καλο σαραντισμο :D

Panoula σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια για σημερα!!!!Ευχομαι να κρατας το μωρακι σου στα χερια σου τωρα και να ειστε πολυ καλα και οι δυο σας...

Χαπακι μου εφτασε η ωρα κοριτσακι μου!!!!Δεν πιστευω να στεναχωριεσαι με την καισαρικη???Και να στεναχωριεσε βεβαια απολυτως φυσιολογικο αλλα ειπαμε οτιδηποτε ειναι καλυτερο για τα μωρακια μας...

Ολυμπια το ιδιο εχω και εγω με εσενα...Παρολο που ειμαι στην 39η εβδομαδα τον νιωθω συνεχως ψηλα και απο την δεξια πλευρα...Οταν ξαπλωνω δε,δεν μπορεις να φανταστεις πως τουρλωνει τον πωπω του και πως φαινεται η εξογκοματαρα!!!!!Μιλαμε ειναι λες και ειναι ενα βουνο απο την δεξια πλευρα και στα αριστερα ειναι η πλαγια....Αστα.....

Επισης το ειχα παθει και εγω αυτο που λες πριν 2 βδομαδες περιπου.Ηταν βραδυ ημουν ξαπλωμενη και δεν μπορουσα να ανασανω..Σηκωθηκα εκοβα βολτες μπας και αλλαξει λιγο θεση αλλα τιποτα....Μου κοβοταν συνεχως η αναπνοη μεχρι που ερχισα να τον σπρωχνω με τα χερια μου μπας και αλλαξει λιγο θεση...Παλι τζιφος....Μετα ζαλιστηκα τρομερα...Ξαπλωσα στα πλαγια ο αντρας μου μου εκανε αερα,νερο και τα κλασικα και μετα ηρεμησα που αλλαξε ο κερατας θεση....Αστα το θυμαμε πολυ εντονα εκεινο το βραδυ....Υπομονη τι αλλο να κανουμε...

Αλλα καλα λεει και η DimRous μετρα και μια την πιεση...Εγω εχω παντα χαμηλη....10 με 10.5

Geonutr τι ειναι το πμ???Οτι εχω Προβλημα Μεγαλο???Φτου σου ρε :tongue::tongue::tongue:

Η μηπως ηθελες να πεις οτι εχω Ποοοοολυ Μυαλο???Εεεεεεε??:mrgreen:

Αυτα κοριτσια τα νεα μου εγω νιωθω οτι θα αργησω να γεννησω δεν ξερω γιατι...Δεν νιωθω ουτε συσπασεις ουτε πονους ουτε τιποτα...Ειναι φυσιολογικο αυτο????Αυριο εχω γιατρο να δω τι θα μου πει και κυριως τι θα μου κανει.....:confused:

Επισης τι γκαντεμια ρε παιδιακι μου...Τωρα που γενναμε εμεις βρηκανε να κανουμε απεργια οι φορτηγατζηδες????Και ποιος παει να στηθει στην ουρα να φουλαρι το αμαξι....:rolleyes:

Διαφημίσεις

με το καλό χαπάκι μου μη τσεναχωριέσαι και ταράζεις και το μούργο σου. Γιατί όλοι οι γιατροί βάζουν τις καισαρικές Τετάρτη και εδώ Τετάρτη τις κάνουν. Χαμόγελα θέλω χαπάκι μου και όλα θα έρθουν ομαλά. :D:D:D:D:D:D

οχι δεν στεναχωριεμαι ,μια χαρα ειμαι...απλα χθες ειχα στεναχωρηθει για την κλινικη,σημερα ομως μιλησα με το γιατρο κια ηρεμησα...ξερω ολα καλα θα πανε...ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!!

76IGp3.png

Κοριτσακι μου σχετικα με αυτο που ρωτησες για την κολπικη εξεταση εξαρταται τον γιατρο...Εμενα σε μια φιλη μου εκανε την 37η εβδομαδα και εμενα θα μου κανει ειπε πρωτη φορα αυριο που θα ειμαι 39 και 2 ημερων...

indie μου καλο σαραντισμο...και οτι κι αν εγινε με το γιατρο,το μονο που εχει σημασια πλεον ειναι οτι εισαστε καλα και οι δυο....

ολυμπια μου τσεκαρε την πιεση σου...και μπορει το μωρακι σου να πιεζει τοσο πολυ το στομαχι και να ενοιωθες ετσι...

bibicos βλεπω ακομα καλα κρατας,δεν γεννησες ε??βλεπω να παιρνεις ολες τις μερες...

ααακαι δεν στεναχωριεμαι που θα κανω καισαρικη(με αγχωνει λιγο που ειναι χειρουργειο αλλα ειμαι οκ,ειχα στραβωσει με το θεμα της κλινικης,αλλα τωρα ειμαι οκ)

ντιμ απο τωρα κλεισατε ημερομηνια για κτ

νικολινα μου εχεις δικιο με την πανουλα τωρα θα κραταει σιγουρα το ζουζουνι της....

εσυ ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα της καμπυλης????

ευχαριστω ολα τα κοριτσακια για τις ευχες σας...κι ευχομαι αντιστοιχα σε ολες με το καλο να δεχτειτε τα ζουζουνια σας και ολες με ενα πονο....

κι εμεις σημερα φουλαραμε το αμαξι...

76IGp3.png

Κοριτσακι μου σχετικα με αυτο που ρωτησες για την κολπικη εξεταση εξαρταται τον γιατρο...Εμενα σε μια φιλη μου εκανε την 37η εβδομαδα και εμενα θα μου κανει ειπε πρωτη φορα αυριο που θα ειμαι 39 και 2 ημερων...

συμφωνω οτι εξαρταται απο το γιατρο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...