Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ακριβως σε αυτο το στυλ ειναι και αυτη που εχω απο το τζαμπο...μα που τα πετυχαινω θα ρωτατε....ελα ντε! που και που φερνουν και κατι καλο!

http://www.sunnyside.gr/mommy/accessories/pink_lining_yummy_mummy_oatmeal_and_green_floral_laminate.html

Αχ οντως ειναι ακριβες, με τιποτα δεν δινω τοσα, προτιμω να παρω ενα στρωματακι καλο για τον μπουλη....

ΒΤW ωραίο σαιτ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικά η ιδέα της παιδικής βαλίτσας απορρίφτηκε μου ήρθαν βαριά τα 97 ευρώ. Πείρα αυτό http://www.bagz.gr/benzi-sacvoyage-trolley--3166.html δεν είναι παιδικό αλλά δε νομίζω να με παρεξηγήσει η μικρή, τα 36 ευρωπουλάκια μου έκατσαν καλύτερα. Σήμερα πήγα και εγώ για περπάτημα στη πόλη, αλλά συχνά πυκνά εκεί που περπάταγα με έπιαναν τα πετρωματάκια. Όντως η χάπινες έχει χαθεί και η bibicos, λέτε να έχουμε γεννητούρια;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αχ, εκει σε αυτη την περατζαδα διπλα στις βαρκουλς με επιανα πετρωματα συνεχεια.... ανα 10λεπτο σχεδον... αλλα ειναι τοσο ομορφα, εδώ που να περπατησω? Και αν και παει να δροσισει εχει φουλ υγρασια και κολλας....

eNeap2.pngTSzHp3.png

mpa... ma τι τα επιασε η ζεστη?

Λοιπον για τις τσαντες, μην γελασετε αλλα η δικια μου ευπρεπως κιτσατη, αλλα πολυ ωραια ποιοτητα σαν καμπαρντινε ειναι το υφασμα με πολλες τσεπες και μεσα τσεπες με φερμουαρ αξιας 8 ευρω, την οποια την εχω λιωσει 3 χρονια ειναι παρα πολυ βολικη

και του μπεμπη ροζ με αρκουδακια μια που μου χαρισαν απο το ΗΡΑ, ηταν να την πεταξω αλλα να που βγηκε χρησιμη μια φορα και δρομο ειναι πολυ μαλακουλα ομως

ξαναλεω ροζ κατα ροζ, για να δειτε ποσο με ενδιαφερει!!!! χιχιχι

να πω μονο οτι εγω την χρησιμοποιησα στο μαιευτηριοα και σε ταξιδια, εξω στος βολτες δεν χρειαστηκε ποτε ειχα ενα μικρο σακιδιακι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Γεννησατε ή είστε ακόμα εδώ???

Μόλις επεστρεψα απο το βενζιναδικο, πηγα να γεμισω το αυτοκινητο γιατί με ταξί θα τρεχαμε στο μαιευτηριο. Πολύ ουρα όμως.... ευτυχως ήμουν οργανωμενη, είχα το τοστακι μου, γκοφρετουλα, νερό :D super!

Χθες το απογευμα ήμουν για περπατημα στο αλσος της Ν. Φιλαδελφειας. Ξέδωσε και ο μικρός, είχε και δροσιά απο τα δεντρα...μια χαρα! Οσες μενετε κοντα να πατε!

galat μου μια χαρα η τσαντουλα σου αφου σε βολευει. Εγω δεν πηρα ποτε τετοια τσάντα, είχα ενα σακιδιο πλάτης που μας βολευε καλυτερα.

καλημέρα και απο μένα. Σήμερα έχουμε ραντεβού με τον ενδοκρινολό να δούμε τι θα γίνει. Εμείς βενζίνη φουλάραμε χθες, σήμερα έχει φουλάρισμα απο το σούπερ μάρκετ γιατι εδώ είναι νησί, σε τουριστική περίοδο και σε δύο μέρες δε θα βρήσκω ούτε γάλα, ούτε γιαούρτι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω αρνουμαι να περιμενω σε τετοιες ουρες, οσες φορες το εχω κανει την επομενη λυεται η απεργια (Μεεεεεεερφυυυυυυ)

Χαπακι και μπιμπι που ειστε ρε γεννησατε????????

Καλημερα μικρες μου τυρόπιτες!

Κωνκων στο αλσος γαλουχηθηκα! Το πατρικο μου ειναι Ν.Χαλκηδόνα βλέπεις... Λιγο καλυτερες παιδικές χαρές να ειχαν θα ητνα τελεια...ειναι παραδεκτες κια επικινδυνες...

Αλλα για βολτα και εκει στη λιμνη ειναι σουπερ μεσα στο πράσινο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρες σε όλες τις κοιλουμπίτες

Μόλις γύρισα από το ΙΑΣΩ (έκανα τη μικρή καμπύλη ζαχάρου) κ με πήρε τηλ. η γυναίκα του εργοδότη μου για να μου κλαφτεί (βασικά μου χρωστάνε από το Μάρτη λεφτά) κ πλακωθήκαμε... κ ησύχασε...

Εσείς είστε όλες καλά? Για δώστε παρόν...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αλλα για βολτα και εκει στη λιμνη ειναι σουπερ μεσα στο πράσινο!

Ναι εκεί λέω, έχει δροσουλα!

Θα ξεκινησουμε να παίρνουμε παρουσίες!

νικολινα μου αν της "έχωσες" συγχαρητήρια.... Εχει πολύ θρασος η κυρία που πήρε τηλ. να σου κλαφτεί.

καλημερα ομορφες !!!!!!!!!!!!!!!! εγω τωρα γυρισα απο διλεσι την κοπανισαμε πρασκευη βραδυ και περασαμρ σουπερ ! ζεστη μεν αλλα στην εξοχη δε!!!!!!!!!!! ευτυχως σημερα δροσισε αρκετα πιστευω να την παλεψουμε! αυτο με το περπατημα ρε κοριτσια πως θα το παλεψουμε με τετοια ζεστη ? ουφφφφφφφφφ τι αλλα νεα δεν προλαβα να διαβασω πολλα ειχαμε γεννητουρια/??????????

ttc72e7.aspx

Καλημέρα κορίτσια.

Εδώ έχει δροσίσει αρκετααααααα.

Αυτή τη στιγμή έχει 18 βαθμούς και ρίχνει καρεκλοπόδαρα.

Ο μπέμπης όπως πάντα κολλημένος κάτω από το δεξί μου πλευρό...λέτε να μείνει εκεί για πάντα; χαχα

Έχω να κάνω δουλιτσες έξω και περιμένω να σταματήσει η βροχή για να φύγω.

Φιλάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...