Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Που είστε όλες πήγατε για βουτιές? ή βουλιάξατε στο κρεβάτι με το air condition στο φούλ? :mrgreen:

Εγώ είμαι στην δεύτερη περίπτωση :tongue: :tongue: έχω λιώσει με την ζέστη και η χθεσινή νύχτα ήταν εφιαλτική........ζεσταινόμουν απίστευτα, γινόμουν μούσκεμα και ο άντρας μου ήθελε μόνο την αφύγρανση!!!! Τελικά την έβγαλα όπως όπως στον καναπέ του σαλονιού :?

Εχθές έκανα και μια απόπειρα να ετοιμάσω και εγώ την βαλίτσα μου αλλά τζίφος , η μικρή ήθελε ότι έπιανα στα χέρια μου!!! Έτσι δεν γινόταν δουλειά και τα παράτησα!

Δε σε βρίσκω οκ. Δε του είπες ότι οι έγκυες προηγούνται;; Ακούς μόνο την αφύγρανση;; Sorry αλλά άλλος έπρεπε να τη βγάλει στο καναπέ ;).

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις γυρισα απο το πρωινό μου περπατημα, εκανα το ντουζάκι μου αλλά πάλι μουσκεμα στον υδρωτα είμαι.

νανο μου να την κάνεις την ενδοφλέβια, όσο περισσοτερες μερες πάρει η μικρή τόσο καλύτερα θα είναι. Θα σου πει βεβαια και ο γιατρός σου τί είναι καλυτερα και για τις δυό σας! Ολα θα πάνε καλα!

dimrous ελπίζω να σπάσουν τα νερα και να ξεκινησει ο τοκετός πριν πέσει το μαχαίρι. Περπατάς?

μπου μπου μου και εγω ζεσταινομαι πολύ και επειδή είναι ψηλα το μωρο αναπνεω με δυσκολία και...... γενικώς όλα μου φταίνε......

Οσες πηγατε για μπανακι κάνατε την καλυτερη δουλεια!;)

Καλημέρα!

Που είστε όλες πήγατε για βουτιές? ή βουλιάξατε στο κρεβάτι με το air condition στο φούλ? :mrgreen:

Εγώ είμαι στην δεύτερη περίπτωση :tongue: :tongue: έχω λιώσει με την ζέστη και η χθεσινή νύχτα ήταν εφιαλτική........ζεσταινόμουν απίστευτα, γινόμουν μούσκεμα και ο άντρας μου ήθελε μόνο την αφύγρανση!!!! Τελικά την έβγαλα όπως όπως στον καναπέ του σαλονιού :?

μακαρι να ημασταν για βουτιες.... εδω ευτυχως σημερα εχει δροσια και εχω ανοιξει ολες τις μπαλκονοπορτες και ειναι σουπερ! εβρεξε χτες το βραδυ και σημερα ειναι καλα. χτες το βραδυ ομως... με το a/c και παλι ελιωνα...

και εγω οταν ζοριζομαι στο σαλονι κοιμαμαι γιατι ειναι πιο δροσερο...

εγώ θα πάω στο νοσοκομείο απο τη πάνα και το βαμβάκι μέχρι τα ρουχάκια της και τα σεντονάκια για το πυρέξ, οπότε είναι πολλά. Και αντι να πάρω μια μεγάλη που μπορεί να μη έχω και που να τη βάλω, θα πάρω δύο μικρές αεροπορικές.

ναι, σωστα...

νανο μου να την κάνεις την ενδοφλέβια, όσο περισσοτερες μερες πάρει η μικρή τόσο καλύτερα θα είναι. Θα σου πει βεβαια και ο γιατρός σου τί είναι καλυτερα και για τις δυό σας! Ολα θα πάνε καλα!

μωρε το ξερω αλλα και παλι και εκεινη μου ειχε πει οτι μπορει να τη κανουμε και αδικα γιατι αν αρχισε το χαπι να μην με πιανει, μπορει και η ενδοφλεβια να μην κανει τιποτα. και το "κακο" ειναι οτι με την ενδοφλεβια ανεβαινουν πολυ οι παλμοι μου και παιρνω εξτρα θεραπεια (προληπτικα) για τη καρδια. τη προηγουμενη φορα μου ειχαν δωσει και ηρεμιστικο μαζι με ολα τα αλλα... δεν επηρεαζουν το μωρο αλλα και παλι, το φαρμακο ειναι φαρμακο...

θέλω τη γνώμη σας. Ποιά απο τις δύο βαλίτσες να πάρω;;

http://valitsa.gr/commerce/popup_image.php?pID=557,

http://valitsa.gr/commerce/popup_image.php?pID=733

η μελισσουλα ειναι παρα πολυ ομορφη! για πες λεπτομεριες!!! on line θα την αγορασεις? τιμη?

ZOrwp3.png

η μελισσουλα ειναι παρα πολυ ομορφη! για πες λεπτομεριες!!! on line θα την αγορασεις? τιμη?

απο αυτό το site θα τη πάρω, σιγά μη βρω αυτά τα κομμάτια Ζάκυνθο. Η τιμή της μελισσούλας είναι 97 και της άλλης 67. Και εγώ προς μελισσούλα μεριά είμαι τα 30 ευρουλάκια παραπάνω με προβληματίζουν, αλλά ξέρω οτι θα τα βγάλει τα λεφτά της πάνω κάτω Αθήνα - Ζάκυνθο.

Διαφημίσεις

νανο μου μια φιλεναδα μου ηταν 1 μηνα στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια γιατι δεν την έπιανε το χαπι. Μόλις έκλεισε τις 36 εβδ. σταματησαν και γεννησε μια βδομαδα μετα. Δοκιμαστε παντως να την κανετε έστω και για μία μερα παραπάνω να κρατηθεί το μωρό.

dimrous τη μελισσουλα. Είναι πολύ όμορφη.:D

απο αυτό το site θα τη πάρω, σιγά μη βρω αυτά τα κομμάτια Ζάκυνθο. Η τιμή της μελισσούλας είναι 97 και της άλλης 67. Και εγώ προς μελισσούλα μεριά είμαι τα 30 ευρουλάκια παραπάνω με προβληματίζουν, αλλά ξέρω οτι θα τα βγάλει τα λεφτά της πάνω κάτω Αθήνα - Ζάκυνθο.

αουτς! σαν πολλα μου φαινονται τα 97... και εγω για τα πηγαινε-ελα αθηνα-θεσσαλονικη τη θελω, αλλα... και παλι πολλα μου φαινονται

νανο μου μια φιλεναδα μου ηταν 1 μηνα στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια γιατι δεν την έπιανε το χαπι. Μόλις έκλεισε τις 36 εβδ. σταματησαν και γεννησε μια βδομαδα μετα. Δοκιμαστε παντως να την κανετε έστω και για μία μερα παραπάνω να κρατηθεί το μωρό.

δεν ξερω... θα τη παρω αυριο τηλεφωνο να δω τι θα μου πει... το χαπι το παιρνω ανα 3ωρο ή/και 2ωρο... αναλογα τις συσπασεις...

μακαρι να αντεξει το ζουζουνακι μου οσο πρεπει....

(σημερα απο το πρωι με κατι τσακωνεται μεσα στη κοιλια μου. αλλιως δεν εξηγειτε τετοιος πανικος! εχει λυσσαξει!!!)

ZOrwp3.png

αουτς! σαν πολλα μου φαινονται τα 97... και εγω για τα πηγαινε-ελα αθηνα-θεσσαλονικη τη θελω, αλλα... και παλι πολλα μου φαινοντα

δε σου φαίνονται πολλά, είναι πολλά. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι σοβαρά είναι οτι είναι της samsonite και ξέρω οτι αντέχουν όσο καμία άλλη. Βέβαια αν δεν πάρω παιδική αλλά κανονική θα τη χρησιμοποιήσω πολλύ περισσότερο.

δε σου φαίνονται πολλά, είναι πολλά. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι σοβαρά είναι οτι είναι της samsonite και ξέρω οτι αντέχουν όσο καμία άλλη. Βέβαια αν δεν πάρω παιδική αλλά κανονική θα τη χρησιμοποιήσω πολλύ περισσότερο.

σιγουρα ειναι samsonite και ειναι πολυ καλες, αλλα: πριν απο 6-7 χρονια πηρα ενα σετ με 3 βαλιτσες (τις κλασσικες με τα ροδακια που μπαινουν η μια μεσα στην αλλη) απο σουπερ μαρκετ 40 ευρω. εχω κανει απειρα ταξιδια με πλοιο, αεροπλανο, τραινο, κτελ και αυτοκινητο και δεν εχουν παθει τιποτα οι 2 που χρησιμοποιω πιο πολυ(μεσαια & μικρη). την 3η (μεγαλυτερη) δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε γιατι ειναι αβολη λογω μεγεθους (δεν μπορω να τη κουβαλησω με τιποτα). αλλα 40 ευρω για τις αλλες 2 ειναι σουπερ. εβγαλαν τα λεφτα τους με το παραπανω...

ZOrwp3.png

Βρε galat μου τί ωρες είναι αυτες που βάζεις σίδερο?:shock:

Η μονη που ειμαι μονη χωρις τη μικρη, και που δεν κανει τοσο ζεστη...χιχιχι, εβλεπα και Θεμο ταυτοχρονα καλα ηταν! Τελικα τελειωσα 2.30 τεκτοποιησα τη βαλιτσα του μπεμπη και το συρταρι εως τις 3.30 και μετα προσπαθουσα να κοιμηθω για καμια ωρα... φαντασματιξ δηλ

θα βαλεις σε ξεχωριστη βαλιτσα τα πραγματα της μικρης? εγω λεω να τα βαλω μεσα στη δικια μου βαλιτσα αλλα σε σακουλα ξεχωριστα (βεβαια δεν θα εχω πολλα πραγματα) και τα ρουχα για την εξοδο μας να μας τα φερει ο μπαμπας μας οταν ερθει να μας παρει....

κι εγω για τον ιδιο λογο επειδη χρειαζεσαι αρκετα 2 μικρουλες θα παρω. αλλα πιο μικρε απο αεροδρομίου, σε μεγεθος τσαντας αλλαγης-εξοδου.

Α!!! Κων κων συγχαρητηρια που πας για περπατημα...μπραβο σου! Εγω δεν μπορω να παω με τιποτα με τετοια ζεστη... μονο αν περπατουσε στο κυματακι θα το τολμουσα!:):)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια; Εγώ χαζεύω τρελά σήμερα και ταχτοποιώ τα χαρτιά μου...

Αθηνούλαααα, οι ωραίες (και πανάκριβες) τσάντεεεεεες, τις έχει και εδώ: http://www.sunnyside.gr/. Και δεν μπορώ να πουλήσω και το κορμί μου σ' αυτή τη φάση, να πάρει:-Ρ

Από την indie το μόνο έξτρα νέο που έχω είναι ότι γέννησε φυσιολογικά, τα υπόλοιπα θα μας τα πει η ίδια!

Bibico, που είσαι; Σε κανένα μαιευτήριο μήπως;

Σας φιλώ, πάω να δοκιμάσω τα γεμιστά μου (μόνο πιπεριές, τα άλλα δεν την πάλευα να τα αδειάσω μεσημεριάτικα).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Nano μου, καλή δύναμη, μην κάνεις πολλές δουλειές (όσο είμαστε στο μαιευτήριο δηλαδή τι θα κάνουν οι άλλοι, θα κάθονται;) και έχε στο νου σου πως ό,τι γίνει θα ναι το καλύτερο. Άκου το παιδάκι σου τι σου λέει, αυτό ξέρει:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

μια χαρα ειναι η μικρη σου! τελειομηνα ειανι 3-4 κιλα συνηθως, θα παρει κι άλλο.

Επισης ερωτηση, στο τελος θα με βρισετε το ξερω αλλα δεν μπορω να κρατηθω τι να κανω,

γιατι μετα την ΠΗΤ θα σε βαλει με τεχνητους??? μεχρι την 42 εβδ κανονικα περιμενουν, με παρακολουθηση εννοειται... εχω πολλες φιλες που γεννησαν 40 +5, 41+3,42 ακριβως...

Παρατασιακη θεωρειται μια εγκυμοσυνη μετά τις 42...

ειδε κατι στον πλακουντα?

δεν μου ειπε κατι, ο γιατρος μου συνηθως δεν μιλαει κ πολυ (μη σου πω και καθολου..) το μονο που μου ειπε ηταν πως ειναι ψηλα, ειναι μια χαρα, δεν γενναω 100% μεχρι το Σαββατο και πως μαλλον θα φαω ολες τις μερες μεχρι την ΠΗΤ..(κι αυτα με ερωτησεις δικες μου, να ξηγιομαστε...:rolleyes:)

οχι ρε, αφου παει για φ.τ, η Geonutr!!!! (nom;izv...)

ναι ,για φτ παω Θεου θελοντος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...