Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις πριν λιγο γυρισα απ'τον Doc και μου ειπε πως η μικρη καλα κρατει και οι συσπασεις που εχω (παρολο που ειναι πολλες) εχουν ακομα μελλον...το πιο πιθανο ειναι να φαω ολες τις μερες (μεχρι την ΠΗΤ) και αν δεν εχω πονους θα παμε για τεχνητους:rolleyes:..α,και η μικρη ειναι 3 κιλα στρογγυλα..:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις πριν λιγο γυρισα απ'τον Doc και μου ειπε πως η μικρη καλα κρατει και οι συσπασεις που εχω (παρολο που ειναι πολλες) εχουν ακομα μελλον...το πιο πιθανο ειναι να φαω ολες τις μερες (μεχρι την ΠΗΤ) και αν δεν εχω πονους θα παμε για τεχνητους:rolleyes:..α,και η μικρη ειναι 3 κιλα στρογγυλα..:D

Μπράβο geonutr... υπομονή λίγες μέρες ακόμα σου έμειναν... Όσο για τα κιλά της μικρής μια χαρά... (ξέρει η μαμά κ προσέχει την διαίτά της)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

μια χαρα ειναι η μικρη σου! τελειομηνα ειανι 3-4 κιλα συνηθως, θα παρει κι άλλο.

Επισης ερωτηση, στο τελος θα με βρισετε το ξερω αλλα δεν μπορω να κρατηθω τι να κανω,

γιατι μετα την ΠΗΤ θα σε βαλει με τεχνητους??? μεχρι την 42 εβδ κανονικα περιμενουν, με παρακολουθηση εννοειται... εχω πολλες φιλες που γεννησαν 40 +5, 41+3,42 ακριβως...

Παρατασιακη θεωρειται μια εγκυμοσυνη μετά τις 42...

ειδε κατι στον πλακουντα?

Ολυμπιααααααααααα σου ερχομαι να γεννησουμε παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

γεια σας ομορφες !!!!!

galat μου να της τα ψαλλεις!!!!...το αφηνω πανω σου !!!!χαχαχχαχα!!!Θα τις κανω ,το αποφασισα....οκ,καλα να ψαχνομαι αλλα το να μην τις κανω ενω μου λεει ο γιατρος καντες ,δεν ειναι ....ρισκο;;;εσυ δλδ αν σου ελεγε καντες δεν θα τις εκανες;;;

κωνκωνακι κ εγω ηθελα φτ αλλα πλεον λεω ας γεννηθει καλα κ ας εινια παλι κτ...

Το μεγαλυτερο θηριακι εινια το δικο μου;;;;;;;χαχαχαχα!!!!!(λετε να ανεβηκε κ το δικο μου ζαχαρο;;;)

Female να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!!:)

Νικολινα μαλλον για μερικες μερες θα στα δωσει τα yutopar,μετα θα τα σταματησεις για να αρχισει η φυσικη διαδικασια....

geonutr μια χαρα το νινι ....

Ολυμπια δεν νομιζω οτι θα φας νυστερι...μια χαρα θα κατεβει το μωρο !!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

.....γιατι μετα την ΠΗΤ θα σε βαλει με τεχνητους??? μεχρι την 42 εβδ κανονικα περιμενουν, με παρακολουθηση εννοειται...

μαρη θα μας τρελανεις εσυ !!!!!....42 εβδομαδες;;;:shock::shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δλδ ο γιατρος σου θα περιμενει να σπασουν τα νερα κ μετα θα σε βαλει για κτ ;;;...σπανιο αυτο....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

οχι ρε, αφου παει για φ.τ, η Geonutr!!!! (nom;izv...) χαχαχαχαχα τα εχω δει ολα ο καθενας λεει τα δικα του, ετσι και οι παιδιατροι...

εμενα οπως ολοι δεν περιμενουν μετα τις 38...η αλλη γιατρος θα περιμενει μεχρι την ΠΗΤ λογω ομως προσπαθειας για φ.τ. Αν πηγαινα εξαρχης με ραντεβου καισαρικη φανταζομαι κι αυτη νωριτερα θα με εβαζε, καμια εβδομαδα ομως νωριτερα οχι περισσοτερο....

Παντως στην πρωητ καισαρικη ο γιατρος το κανονισε απο μονος του 39+5, μολις 2 μερες πριν την ΠΗΤ, πλαι καλα, αλλα βεβαια ισως ηταν κι αυτο λογω διακοπων μιας και γεννηθηκε 3 Γεναρη η μικρη μου...Ισως ηθελε να κανει πρωτοχρονια, να ξεκουραστει και μια μερα και μετα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat μου να της τα ψαλλεις!!!!...το αφηνω πανω σου !!!!χαχαχχαχα!!!Θα τις κανω ,το αποφασισα....οκ,καλα να ψαχνομαι αλλα το να μην τις κανω ενω μου λεει ο γιατρος καντες ,δεν ειναι ....ρισκο;;;εσυ δλδ αν σου ελεγε καντες δεν θα τις εκανες;;;

Μα φυσικά θα τις έκανα, εμπιστευεσαι τον γιατρο που εχεις επιλεξει, τι ξερουμε εμεις... αυτο εγραψα κι εκει... εκεινη το επαιζε επιστημων επειδη διαβσε 2-3 σελίδες στο νετ. Κατα τη γνωμη μου καλυτερα δεν θα μπορουσε να τα πει η Athinap (είανι και συνονόματη χαχαχαχαχα)

Αυτο που καταλαβα εν τελει ειναι οτι δεν ειναι βλαπτικες, αλλα απλα μπορει να ειναι αρχηστες. Οποτε για την ηρεμια του μυαλου ειναι μικρο το κακο.

Οπως βλεπετε το ξενυχταω και παλι... σιδερωσα τα του μπεμπη σχεδον,(3 ωρες δεν αντεξα παραπνω) και τακτοποιησα μερικά για τη βαλιτσα του μαιευτηριου... απομενει να αποτελειωσω το σιδερωμα και να πλυνω πορτ μπεμπε....ενω μεχρι τωρα δεν εκανα τιποτα και βαριεμαι, τωρα με επιασε και θελω να τα τελειωνω και να ξεκουραστω...

Αντε ονειρα γλυκα κοριτσακια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Ακόμα έγκυος είμαι.... και συνεχίζω να ζεσταίνομαι.

Βασικοτερη προυποθεση σε ολα τα ιατρικα πρωτοκολλα ειναι οτι ΠΡΟΚΛΗΣΗ και vbac απαγορευεται, ραντεβου για καισαρικη σε βαζει ή για προκληση? αν ειναι για καισαρικη Οκ καθε γιατρος εχει τη μεθοδο του, κι εμενα μου ξεκαθαρισε οτι στην πητ καισαρικη δεν περιμενει αλλο.

Ναι galat μου έχεις δίκιο δεν το διευκρίνησα. Το ραντεβου θα το κλείσουμε για καισαρική, αλλά αν μεχρι τοτε σπάσουν τα νερα, εχω συσπάσεις ή αίμα θα προσπαθησουμε για κολπικό τοκετό και ας είναι ψηλά το μωρό.

Ουφ θέλω να γεννησω ΤΩΡΑ γίνετε?:mrgreen:

Βρε galat μου τί ωρες είναι αυτες που βάζεις σίδερο?:shock:

geonutr μια χαρα η μπεμπα στα κιλά της! Καλέ τί την ταϊζεις?:mrgreen:

νικολινα μου πάλι καμπυλη τελικά ε? Αχ καλό κουραγιο και καλα αποτελεσματα!

nikijo μου αφου επιμένει ο γιατρός σου για τις ενεσεις θα τις κάνεις δεν μπορείς να κανεις και αλλιώς. Τί να πώ, γιατροι είναι κατι παραπάνω θα ξερουν!

καλημερα συν-εγκυουλες!!!

ακομα εδω... αλλα δεν με βλεπω για πολυ! οι συσπασεις εχουν αυξηθει αρκετα και απότι καταλαβαινω το χαπι πλεον δεν με πιανει.... τουλαχιστον δεν εχω πονους... σημερα θα μεινω τελειως ξαπλα και αν δεν δω διαφορα μεχρι αυριο, θα μιλησω με την γιατρο αν ειναι να παω να κανω μια 24ωρη ενδοφλεβια και βλεπουμε...

να πω την αληθεια νιωθω οτι η μικρη εχει ταλαιπωρηθει αρκετα και σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να το αφησω και αν θελει να βγει τωρα, να βγει...

τα πραγματακια των ζουζουνιων σας τα τακτοποιησατε ε? εγω δεν εκανα τιποτα. σκεφτομαι να πλυνω μονο αυτα που θα χρειαστω στο μαιευτηριο (πανες αγκαλιας, πανακια για τις γουλιτσες) και τα αλλα να τα κανει η μαμα μου οταν μπω στο μαιευτηριο. ετσι κι αλλιως δεν ειναι πολλα...

ZOrwp3.png

Καλημέρα κουκλίτσες!!!!!!! Σήμερα με έπιασαν και εμένα οι αϋπνίες κοιμήθηκα στις 2 και 6.30 είχα σηκωθεί και είμαι τώρα κουλούκι που λένε και οι Ζακυνθινοί. Τις τελευταίες μέρες όλοι μου λένε ότι έχει αλλάξει το πρόσωπό μου, λέτε να γεννήσω πριν πέσει μαχαίρι;; Αύριο θα πάω και εγώ να πάρω μια βαλιτσούλα για τη μικρή να αρχίσω να τη φτιάχνω σιγά σιγά.

Νανο μου υπομονή κοπέλα μου και σίγουρα η γιατρός σου ξέρει πιο είναι το καλύτερο για εσένα και το μωρό. Τα πραγματάκια για το μωρό ούτε και εγώ τα έχω φτιάξει, μόνο με τη ντουλάπα έχω τελειώσει. Τη κούνια θα τη στήσω μόλις γυρίσω από το νοσοκομείο και το παιδικό θα το δια κοσμήσω με τη μικρή παρέα να μας λέει και τη γνώμη της (xixixixixixix)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλίτσες!!!!!!! Σήμερα με έπιασαν και εμένα οι αϋπνίες κοιμήθηκα στις 2 και 6.30 είχα σηκωθεί και είμαι τώρα κουλούκι που λένε και οι Ζακυνθινοί. Τις τελευταίες μέρες όλοι μου λένε ότι έχει αλλάξει το πρόσωπό μου, λέτε να γεννήσω πριν πέσει μαχαίρι;; Αύριο θα πάω και εγώ να πάρω μια βαλιτσούλα για τη μικρή να αρχίσω να τη φτιάχνω σιγά σιγά.

Νανο μου υπομονή κοπέλα μου και σίγουρα η γιατρός σου ξέρει πιο είναι το καλύτερο για εσένα και το μωρό. Τα πραγματάκια για το μωρό ούτε και εγώ τα έχω φτιάξει, μόνο με τη ντουλάπα έχω τελειώσει. Τη κούνια θα τη στήσω μόλις γυρίσω από το νοσοκομείο και το παιδικό θα το δια κοσμήσω με τη μικρή παρέα να μας λέει και τη γνώμη της (xixixixixixix)

θα βαλεις σε ξεχωριστη βαλιτσα τα πραγματα της μικρης? εγω λεω να τα βαλω μεσα στη δικια μου βαλιτσα αλλα σε σακουλα ξεχωριστα (βεβαια δεν θα εχω πολλα πραγματα) και τα ρουχα για την εξοδο μας να μας τα φερει ο μπαμπας μας οταν ερθει να μας παρει....

ZOrwp3.png

Kορίτσια, απορία. Στον δευτερο τοκετό οσα βιβλια εχω διαβασει λενε οτι το παιδι δεν εμπεδωνεται, παρα μονο κατα τη διαρκεια του τοκετου(οταν αρχισουν οι πονοι) και ισως και μετα το σπασιμο των νερών. Οποτε γιατι περιμενουμε να εμπεδωθει?

Εννοουν τοκετο με φ.τ. που εχουν συσπαστει οι μυες της μητρας και δεν ειανι το ιδιο σφιχτοι στο δευτερο παιδι ωστε να σπρωχνεται κατω, η γενικα στο δευτερο παιδι.

Γιατι τότε Ολυμπία μην περιμένεις, αλλα κι εγω και η κων κων να μην εχουμε ελπιδες για φυσιολογικο...

Οποια εχει ραντεβου πιο κοντα ας ρωτησει τον γιατρο, αυτο (η εμπεδωση λιγο πριν ή και κατα τη διαρκεια του τοκετου)ισχυει για προηγουμενη γεννα με φ.τ ή σε καθε περίπτωση?

Αυτό που λες μου το είπε και εμένα ο γιατρός μου στις τελευταίες μου επισκέψεις άρα ισχύει. Το παιδί δεν περιμένουμε να κατέβει και να εμπεδωθεί νωρίτερα από τον τοκετό όπως την πρώτη φορα.

Όμως δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση που το πρώτο γεννήθηκε με καισαρική.:roll:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα!

Που είστε όλες πήγατε για βουτιές? ή βουλιάξατε στο κρεβάτι με το air condition στο φούλ? :mrgreen:

Εγώ είμαι στην δεύτερη περίπτωση :tongue: :tongue: έχω λιώσει με την ζέστη και η χθεσινή νύχτα ήταν εφιαλτική........ζεσταινόμουν απίστευτα, γινόμουν μούσκεμα και ο άντρας μου ήθελε μόνο την αφύγρανση!!!! Τελικά την έβγαλα όπως όπως στον καναπέ του σαλονιού :?

Εχθές έκανα και μια απόπειρα να ετοιμάσω και εγώ την βαλίτσα μου αλλά τζίφος , η μικρή ήθελε ότι έπιανα στα χέρια μου!!! Έτσι δεν γινόταν δουλειά και τα παράτησα!

M4B1p3.pngQIghp3.png

θα βαλεις σε ξεχωριστη βαλιτσα τα πραγματα της μικρης? εγω λεω να τα βαλω μεσα στη δικια μου βαλιτσα αλλα σε σακουλα ξεχωριστα (βεβαια δεν θα εχω πολλα πραγματα) και τα ρουχα για την εξοδο μας να μας τα φερει ο μπαμπας μας οταν ερθει να μας παρει....

εγώ θα πάω στο νοσοκομείο απο τη πάνα και το βαμβάκι μέχρι τα ρουχάκια της και τα σεντονάκια για το πυρέξ, οπότε είναι πολλά. Και αντι να πάρω μια μεγάλη που μπορεί να μη έχω και που να τη βάλω, θα πάρω δύο μικρές αεροπορικές.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...