Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!

Χθες πηγαμε στον γιατρο και η μπεμπα μας εχει φτάσει τα 2.800 γρ. Είναι ακόμα πολύυυυυ ψηλά και πολύυυυυυ μακρυα απο τη λεκάνη. Ο γιατρος μου είπε οτι αν σπασουν τωρα τα νερα το μωρο δεν προκειται να κατεβει ούτε σε 3 μέρες. Παρόλα αυτά επιμενει οτι θα προσπαθησουμε για κολπικο τοκετο.

Εχω ραντεβου τωρα την άλλη Δευτερα, αν δεν γεννησω μεχρι τοτε θα κανονίσουμε ημερομηνία μετα τις 38 εβδ. για γέννα.

Ολυμπία μου και galat μου δεν ξερω πόσο περπατημα να ρίξω ακόμα για να κατέβει... Ο γιατρός μου είπε οτι έπρεπε να είναι πιο κοντα στη λεκάνη. Θα δείξει...

happiness μου το ξενυχτάς? Εγω δεν κοιμηθηκα σήμερα απο την πολύ ζέστη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απλά σκέφτομαι για το καρπουζι, γιατί αν μου βγάλει καμία τσιμπημένη τιμή θα με βάλει για καισαρική κ άντε βγάλε άκρη... Είναι λίγο ψείρας με αυτά ο γιατρός μου...

Και στον αδερφό μου που όταν γεννήθηκε βγήκε μεγάλο μωρό (κ με μεγάλη απόκλιση από τον υπέρηχο) τον έβαλε στην θερμοκοιτίδα γιατί φοβήθηκε για ζάχαρο....

οταν υπαρχει ιστορικο στην οικογενεια μεγαλων μωρων (και αποκελιστει ο διαβητης) τοτε ειναι πολυ πιθανον το μωρο σου να βγει μεγαλο...αυτο δε σημαινει κατι...οσο για το καρπουζι μην ανησυχεις, φρουτο ειναι,δεν ειναι απ'αυτα που μπορει να ανεβασει το ζαχαρο και μαλιστα τοσο πολυ!!!μου θυμισες μια γιαγιακα που ειχα πελατισσα με διαβητη και ο διαβητολογος της το ειχε απαγορεψει..ε,εγω της ειχα πει να φαει και μολις την ειδαν στο σπιτι να τρωει καρπουζι τρεχαν να παρουν τον γιατρο τηλ, οτι θα παθει αυτο κι εκεινο και μολιες της πηραν την μετρηση της η γιαγια ειχε 95 (με οριο το 105!!)...

Κοιλουμπίτσες ευχαριστώ...

Μου έδωσε yutopar γιατί με εξέτασε κ είδε ότι το μωρό είναι πολύ ψηλά κ γιατί οι συσπάσεις γινονταν κάθε τρία λεπτά ... τι να σας πω βρε κορίτσια ό,τι μου λέει αυτό λέω κ εγώ...

Οσο για το να ξανακάνω εξέταση... οκ να ξανακάνω αλλά θα του πω να την κάνω την Δευτέρα για να είμαι σίγουρη...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κοιλαρες...χεχε

Τώρα εχω αγχωθει πάρα πολύ.

Αν δεν πρόκειται να κατέβει τι σημαίνει; ότι θα το φάω το νυστέρι;;; δεν θελωωωωω.

Έφυγε γμτ και η γυναικολόγος μου διακοπές, πρέπει να πάω σε μια άλλη που άφησε στην θέση της.

Ααααααα τα νεύρα μου:evil:

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

πολλη ζεστη... ουτε εγω κοιμηθηκα καλα. συνεχεια ξυπνουσα. και μολις ξυπνουσα ειχα συσπαση και μαλιστα δυνατη... νομιζω οτι δεν θα φτασουμε στις 3/8.... ελπιζω να μη γεννησω αυτο το σκ τουλαχιστον... τη δευτερα θα κλεισω στην 35η...

ZOrwp3.png

Κοριτσάκι εγκυάκια είμαι μανούλα Αυγούστου 2009.

Γέννησα 12 Αυγούστου τον παίδαρό μου και αυτές τις μέρες είμαι τόσο συγκινημένη...Σαν και εσάς πέρυσι τέτοιες μέρες περίμενα να μπω στον μήνα μου (στις 28 Ιουλίου μπήκα)...

Να πάνε όλα καλά σε όλες σας και σύντομα να ανακοινώνεται τις γεννήσεις των μικρών σας...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

νικολίνα θα σου πω οτι γνωρίζω για το θέμα. Το γεγονός ότι δεν είχες ζάχαρο μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι δε μπορεί να κάνεις, όσο περνά ο καιρός ζορίζουν τα πράγματα. Εγώ με το ίδιο γεύμα που πριν 2 εβδομάδες έβγαζα ζάχαρο 120 τώρα μου κάνει 170. Βέβαια αν τόσο καιρό είχες ζάχαρο 1) θα καταλάβαινες ότι κάτι δε πάει καλά, μετά το γεύμα θα είχες συμπτώματα 2) με αρρύθμιστο ζάχαρο το μωρό δεν θα ήταν απλά μεγάλο αλλά θα είχε δυσανάλογη ανάπτυξη (εμένα με ρυθμισμένο και η κοιλίτσα είναι λίγο μεγαλύτερη) ή μπορεί να είχες πολυάμνιο ή ολιγοάμνιο. Το ρυθμισμένο ζάχαρο κάνει μεγάλα μωρά, το αρρύθμιστο κάνει πολλά προβλήματα τα οποία θα τα είχε δει. Μην αγχώνεσαι, κάνε τη καμπύλη να ησυχάσει όλα μια χαρά θα βγουν θα δεις. Το καρπούζι δε θα σου επηρεάσει τα αποτελέσματα, αν ο οργανισμός σου βγάζει κανονικά ινσουλίνη θα τη μεταβολίσει μια χαρά τη γλυκόζη. Αυτά από ότι γνωρίζω και μη ξεχνάς ότι ο γιατρός ξέρει καλύτερα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Παρόλα αυτά επιμενει οτι θα προσπαθησουμε για κολπικο τοκετο.

Εχω ραντεβου τωρα την άλλη Δευτερα, αν δεν γεννησω μεχρι τοτε θα κανονίσουμε ημερομηνία μετα τις 38 εβδ. για γέννα.

Αφου σε παει για κολπικο γιατι θα κονονισει ρεντεβου μεττα τις 38?

Θα μας τρελανουν.... γιατι να μην αφησει εως την Πητ να σε πιασουν οι πονοι, και αν οχι σε βαζει στην Πητ...:roll::roll::roll::roll::roll:

Τώρα εχω αγχωθει πάρα πολύ.

Αν δεν πρόκειται να κατέβει τι σημαίνει; ότι θα το φάω το νυστέρι;;; δεν θελωωωωω.

Οχι καλε! Τιποτα δεν σημαινει, εμπεδωνεται στον τοκετο στους πονους. Εμπεδωνεται απλα πιο αργα.

Δεν θα το φας το νυστερι με τιποτα....εκτος αν γεννουσες Ελλαδα!

Παντως να κανουμε ενα πολ μετά τις γεννες οταν ολα πανε καλα, τι ποσοστο τελικα γεννησαμε(κι εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν τη γλιτωνω τη δευτερη καισαρικη) με καισαρικη και τι φυσιολογικα....

:roll::roll::roll::roll:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικη αυτη η μπουμπουλα δε λεει να καταλαβει...χιχιχι θα τη στολισω αν συνεχισει, και το ωραιο ξερεις ποιο ειναι, εχουμε τον ιδιο γιατρο(τη καβατζα αν δεν παω στην γυναικολογο που αναλαμβανει vbac) xixixixixi

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αφου σε παει για κολπικο γιατι θα κονονισει ρεντεβου μεττα τις 38?

Θα μας τρελανουν.... γιατι να μην αφησει εως την Πητ να σε πιασουν οι πονοι, και αν οχι σε βαζει στην Πητ...:roll::roll::roll::roll::roll:

galat μου για να πας για κολπικό μετα απο καισαρική δεν πρεπει να υπαρχουν και καποιες προυποθέσεις? Μεσα σε αυτες είναι και το βαρος του μωρού να μην είναι πολύ μεγάλο. Ετσι μου είπε ο δοκτορ:confused:...

Τεσπα... δεν με απασχολεί πλέον το πώς θα γεννησω, απλά να πάνε όλα καλα με το μωράκι μου!

Ολυμπία μου όλα θα πάνε καλα και θα κατεβει το νινί σου;).

Βασικοτερη προυποθεση σε ολα τα ιατρικα πρωτοκολλα ειναι οτι ΠΡΟΚΛΗΣΗ και vbac απαγορευεται, ραντεβου για καισαρικη σε βαζει ή για προκληση? αν ειναι για καισαρικη Οκ καθε γιατρος εχει τη μεθοδο του, κι εμενα μου ξεκαθαρισε οτι στην πητ καισαρικη δεν περιμενει αλλο.

ουφ δυσκολα τα βλεπω κων κωνακι μου....τελοσπατνων εχω αποφασισει να τμην το σκεφτομαι, Ο,τι γίνει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

νικολίνα θα σου πω οτι γνωρίζω για το θέμα. Το γεγονός ότι δεν είχες ζάχαρο μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι δε μπορεί να κάνεις, όσο περνά ο καιρός ζορίζουν τα πράγματα. Εγώ με το ίδιο γεύμα που πριν 2 εβδομάδες έβγαζα ζάχαρο 120 τώρα μου κάνει 170. Βέβαια αν τόσο καιρό είχες ζάχαρο 1) θα καταλάβαινες ότι κάτι δε πάει καλά, μετά το γεύμα θα είχες συμπτώματα 2) με αρρύθμιστο ζάχαρο το μωρό δεν θα ήταν απλά μεγάλο αλλά θα είχε δυσανάλογη ανάπτυξη (εμένα με ρυθμισμένο και η κοιλίτσα είναι λίγο μεγαλύτερη) ή μπορεί να είχες πολυάμνιο ή ολιγοάμνιο. Το ρυθμισμένο ζάχαρο κάνει μεγάλα μωρά, το αρρύθμιστο κάνει πολλά προβλήματα τα οποία θα τα είχε δει. Μην αγχώνεσαι, κάνε τη καμπύλη να ησυχάσει όλα μια χαρά θα βγουν θα δεις. Το καρπούζι δε θα σου επηρεάσει τα αποτελέσματα, αν ο οργανισμός σου βγάζει κανονικά ινσουλίνη θα τη μεταβολίσει μια χαρά τη γλυκόζη. Αυτά από ότι γνωρίζω και μη ξεχνάς ότι ο γιατρός ξέρει καλύτερα.

Dimάκι ευχαριστώ πολύ... (αν κ θα προτιμουσα να μου πεις ότι αφου δεν είχες την πρώτη φορά δεν έχεις ουτε τώρα... αλλά τι να κάνουμε?)

Θα πάω την Δευτέρα να κάνω άλλη μία καμπύλη (μπλιαχ) κ ο Θεός βοηθός...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...