Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello koiloubes girls!!!!!

Σημερα που αξιωθηκα να τηλεφωνησω στην Ιντι ...γεννησε!!!!!!!Πωπω....:)

Θα της ανοιξω θεματακι για τα συχαρικια :)

Λοιπον....ο μπουλης μου εφτασε......ποσο λετε;;;;.....3480 !!!!!!!!!!!αν πηγαινα με φτ ως τελος θα ηταν πανω απο 4 !!!!!:):):) ολα καλα...αλλα πρεπει να προσεχω(οχι περπατημα,οχι ορθια) για να φτασω στις 4-8 που κανονισαμε....αλλιως.....ωχ ωχ...

Κ ειμια κ πολυ χαρουμενη γιατι σημερα ηρθε κ το αστερακι μου , κατι κορμακια μπλουζακια Paul Frank κ μια πανινη κουδουνιστρα απο Τρικυκλο!!!! ολα ειναι τελεια.....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσια, απορία. Στον δευτερο τοκετό οσα βιβλια εχω διαβασει λενε οτι το παιδι δεν εμπεδωνεται, παρα μονο κατα τη διαρκεια του τοκετου(οταν αρχισουν οι πονοι) και ισως και μετα το σπασιμο των νερών. Οποτε γιατι περιμενουμε να εμπεδωθει?

Εννοουν τοκετο με φ.τ. που εχουν συσπαστει οι μυες της μητρας και δεν ειανι το ιδιο σφιχτοι στο δευτερο παιδι ωστε να σπρωχνεται κατω, η γενικα στο δευτερο παιδι.

Γιατι τότε Ολυμπία μην περιμένεις, αλλα κι εγω και η κων κων να μην εχουμε ελπιδες για φυσιολογικο...

Οποια εχει ραντεβου πιο κοντα ας ρωτησει τον γιατρο, αυτο (η εμπεδωση λιγο πριν ή και κατα τη διαρκεια του τοκετου)ισχυει για προηγουμενη γεννα με φ.τ ή σε καθε περίπτωση?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικη, διαβασα το θεμα σου στο παρεντς, τι θα κανεις τελικά με τις ενέσεις?

Γιατι το βαρος του ειναι πολυ καλό, που ισως σημαινει οτι ειναι μεγαλυτερης ηλικιας κυησης...και αν κανονιζατε και 5 μερουλες αργοτερα την καισαρικη πχ, θα τις γλιτωνες...

Αλλα φανταζομαι οτι και λογω βαρους το βλεπει για νωριτερα ο ντοκ. Για ψαξτο λιγο ρε συ...

σου εγραψα κι εκει γιατι μου την εσπασε αυτη η μπουμπουλα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γαλατακι σ ευχαριστω :)

γι αυτο που ρωτας δεν ξερω τι ισχυει....κ οντως ειναι ενα θεμα που αξιζει να το ψαξετε εσεις των φτ !!!!!! :)

Παω για νανι.....νωρις σημερα....με επηρεασε ο ντοκ....(ελπιζω ομως αυριο να παω θαλασσιτσα χαχαχαχαχα!!!!!)

Φιλακιααααα!!!!!!!:)

i6mXp3.png

κ εγω σπαστηκα μ αυτην......χαχαχαχα.....πραγματικα με αγχωσε κ δεν ειμαι τετοιο ατομο....

Του το ειπα παλι σημερα κ ειναι καθετος.....θα τις κανω την αλλη εβδομαδα....το εψαξα αλλα δεν μπορω να παρω ρισκο κ να πω οχι....κ φυσικα δεν αλλαζω κ γιατρο τελευταια εβδομαδα!!!!!!:) ειναι γιατρος μου 15 χρονια(κ μαμας,αδερφης.πεθερας...)

Σημερα το βαρος του κ οι μετρησεις ειναι για ΠΗΤ 3-8(με την περιοδο εχω 21-:cool:....αλλα μαλλον δεν εχει σχεση με τα πνευμονακια...

Ειπα για αργοτερα μηπως τις γλυτωσω αλλα μου ειπε πως κ στις 4 Αυγουστου με το ζορι θα φτασω.....Του εχω εμπιστοσυνη οποτε ....

Κ η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια....πιανω τον εαυτο μου να γινεται γιατρος κ οταν το συνειδητοποιω τσαντιζομαι.....:(

i6mXp3.png

Indie να σου ζήσει η κουκλίτσα σου... Καλό σαράντισμα...

Κοριτσάκι σήμερα που εχω βρικολακιάσει εγώ εσείς εξαφανιζόλ?

Εμείς μόλις γυρίσαμε από μία βολτίτσα στο ΙΑΣΩ... είχα έντονες κ συχνές (ανά 3λεπτα, 4λεπτα, έως κ 8λεπτα) συσπάσεις κ αφου πήρα τον γιατρό μου είπε να πάω να με δει στο Ιασώ... Με βάλανε στο περιβόητο nst (δεν είχα ξαναμπει) κ παρακολουθούσαν τις συσπάσεις.... Μου έκανε πάλι αυτή την εξέταση (πόνεσα ακόμα πιο πολυ τωρα) κ το μωρό είναι λέει ακόμα ψηλά κ ο τράχηλος κλειστός.. Μου είπε να πάρω μισό yutopar ανά οκτάωρο κ να πάω αύριο να με ξαναδεί...

Θέλω όμως να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια γιατί θα με τρελάνει...

Ηταν εκεί μία που μου έλεγε ότι είμαι μια χαρά κ δεν φαίνομαι να έχω παχύνει (λες κ με ηξερε κ πριν) κ όταν της είπα ότι έχω πάρει 21 ο γιατρός μου (λες κ δεν το ήξερε την προηγουμενη πέμπτη που πήγα στο ιατρείο του κ με ζύγισε) φρίκαρε (πάλι) κ μου είπε να ξανακάνω καμπύλη...

Πρώτον, δε θέλω να κάνω αύριο που λέει γιατί έφαγα σήμερα καρπουζι κ δεύτερον υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει το ζάχαρο από την περασμένη εξέταση? Και κάτι πέταξε ότι αν έχω ζάχαρο θα μου πάρει το μωρό... Τι εννοεί ο ποιητής?

Για πείτε???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

indie μου να σου ζησει η μπεμπουλα να ειναι υγιεστατη και καλοτυχη και να σας κανει παντα ευτυχισμενους!!!

με προλαβες ομως νομιζα οτι θα ημουνα η επομενη,μολις επιστρεψεις σπιτι περιμενουμε τα νεα σου!!!

νικολινα δεν ξερω τι ισχυει,εχω ακουσει παντως οτι οταν εχεις ζαχαρο το παιρνουν με καισαρικη,τωρα τι να σου πω...καμια φορα σκεφτομαι μηπως ολα τα λενε οπως θελουν...τελος παντων...

κοριτσακιαμου θα τα πουμε αυριο...καλο βραδυ και φιλακια στις κοιλουμπες σας!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς μόλις γυρίσαμε από μία βολτίτσα στο ΙΑΣΩ... είχα έντονες κ συχνές (ανά 3λεπτα, 4λεπτα, έως κ 8λεπτα) συσπάσεις κ αφου πήρα τον γιατρό μου είπε να πάω να με δει στο Ιασώ... Με βάλανε στο περιβόητο nst (δεν είχα ξαναμπει) κ παρακολουθούσαν τις συσπάσεις.... Μου έκανε πάλι αυτή την εξέταση (πόνεσα ακόμα πιο πολυ τωρα) κ το μωρό είναι λέει ακόμα ψηλά κ ο τράχηλος κλειστός.. Μου είπε να πάρω μισό yutopar ανά οκτάωρο κ να πάω αύριο να με ξαναδεί...

Θέλω όμως να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια γιατί θα με τρελάνει...

Ηταν εκεί μία που μου έλεγε ότι είμαι μια χαρά κ δεν φαίνομαι να έχω παχύνει (λες κ με ηξερε κ πριν) κ όταν της είπα ότι έχω πάρει 21 ο γιατρός μου (λες κ δεν το ήξερε την προηγουμενη πέμπτη που πήγα στο ιατρείο του κ με ζύγισε) φρίκαρε (πάλι) κ μου είπε να ξανακάνω καμπύλη...

Πρώτον, δε θέλω να κάνω αύριο που λέει γιατί έφαγα σήμερα καρπουζι κ δεύτερον υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει το ζάχαρο από την περασμένη εξέταση? Και κάτι πέταξε ότι αν έχω ζάχαρο θα μου πάρει το μωρό... Τι εννοεί ο ποιητής?

Για πείτε???

καταρχας, ποσα κιλα ειχες παρει μεχρι την καμπυλη ζαχαρου??

δευτερον, δεν εχει σχεση το κακομοιρο το καρπουζακι...

τριτον, μηπως θελει ο MR Doc σου να σε βαλει για καισαρικη??δεν ξερω, μια υποθεση κανω...γιατι δεν μπορει να μη ξερει το ιστορικο σου και ξαφνικα να στο πεταει αυτο...το μονο που ξερω ειναι οτι αν εχεις διαβητη κυησης εχει μεγαλες πιθανοτητες να γεννησεις μεγαλο μωρο και δεν θυμαμαι που αλλου επηρεαζει...

geonutr υποτίθεται ότι αυτός ο γιατρός δεν είναι υπέρ της καισαρικής... Τι να σου πω? Όταν έκανα την καμπύλη την πρώτη φορά (είχα κάνει κ την ολόκληρη κ οι τιμές ήταν κατά πολύ κάτω του ορίου) μετά από δυο τρεις μέρες είχα συσπάσεις κ λίγο αίμα, οπότε κ με έβαλε στο κρεβάτι. Εκείνο το μήνα πήρα 5 κιλά κ τον επόμενο 1.5.

Επίσης, όταν πήγα για υπέρηχο τον 7ο μήνα φάνηκε το μωρό μεγάλο (βασικά κ εγώ κ ο συζυξ έχουμε γεννηθεί μεγάλα μωρά) κ ο γιατρός που κάνει τους υπέρηχους είπε για καμπύλη κ μόλις την είχα κάνει (πριν λίγες ημερες) κ του είπε κ ο γιατρός μου ότι ήταν καλή κ δεν έχω πρόβλημα. Τώρα την Πέμπτη που έκανα τον υπέρηχο το μωρό του φάνηκε κανονικό προς μεγάλο, αλλά δεν είπε τίποτα, ενώ την προηγουμενη φορά μου φώναζε...

Τι να πω...

απλά σκέφτομαι για το καρπουζι, γιατί αν μου βγάλει καμία τσιμπημένη τιμή θα με βάλει για καισαρική κ άντε βγάλε άκρη... Είναι λίγο ψείρας με αυτά ο γιατρός μου...

Και στον αδερφό μου που όταν γεννήθηκε βγήκε μεγάλο μωρό (κ με μεγάλη απόκλιση από τον υπέρηχο) τον έβαλε στην θερμοκοιτίδα γιατί φοβήθηκε για ζάχαρο....

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολίνα, αν εχεις κουραγιο κανε τη μικρη της μιας ωρας να σου φυγει η ιδεα... παντως τι θα παρει το παιδι δεν καταλαβα... θα βγει διαβητικο? αυτο δεννομιζω να ισχυει θα σου πει η ντιμ...

Και ασε την αντιδραση του οταν ειναι μπροστα σε αλλους το παιζουν αλλιως... φρικαρε τωρα με τα κιλα και πριν μια εβδομαδα , οχι? τι ειναι αυτα....

Το νστ τι εδειξε οτι εχεις συσπασεις? και γιατι γιουτοπαρ? αμα γεννας δηλαδη και κοβεις τις συσπασεις??? βλακειες λεω τωρα μαλλον αλλα ειναι η νυστα....

Καληνυχτα λοιπον παω να ριξω κανα καβγα με τον χαμπι ετσι να ερθω στα ισα μου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου,τι κανετε??????εγω ειπα σημερα να κανω το βρυκολακα και ξυπνησα απο τις 5:30 ....εκατσα μια ωριτσα στο κρεββατι μπας και με ξαναπαρει ο υπνος αλλα που τετοια τυχη το ματι γαριδα....

νικολινα να σε ρωτησω κατι μηπως τωρα δεν επρεπε να σου δωσει yutopar???νομιζω ειναι φυσιολογικο να εχεις καποιες συσπασεις στη βδομαδα που εισαι,αν προετοιμαζεσαι για τη γεννα γιατι να κοψει την διαδικασια ο ντοκ...

θα μου πεις γιατρος ειναι ξερει καλυτερα,αλλα μερικες φορες ειναι μονο για να μας τρελλαινουν

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...