Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοιλουμπες μου....τι κανουν τα μπομπιρακια μεσα στη κοιλιτσα???

Αθηνουλα μια χαρα σε βρισκω ....εμεις το εχουμε ξεχασει τελειως,μια φορα στον 4ο και αυτο ηταν ολο,τωρα μετα τη γεννα, και οποτε μας δωσει το οκ ο γιατρος φυσικα...

αφου σε λιγο θα βγαινουν αραχνες απο εκει...χαχαχα

χαχαχαχα χαπακι μου μαζι θα τισ βγαλουμε τισ αραχνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι καλά που απαντήσατε κ εσείς χαπάκι κ mary γιατί είχα σκάσει ... έλεγα ότι μόνο ο δικός μου δεν κάνει αυτό το σπορ... δε με ακουμπάει με τίποτα... ουτε καν αγκαλιά δε με παίρνει... :evil:

θα σε παριγορησω λοιπον εμενα παιρνει αγκαλια την κοιλια μου χαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

κοριτσια παω να μαγειρεψω ενα δυσκολο φαι για σημερα σαλατα χωριατικη με ψωμι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τα λεμε το απογευματακι αμα σας πετυχω μουατσσσσσσσσσσσσσσσσσ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

θα σε παριγορησω λοιπον εμενα παιρνει αγκαλια την κοιλια μου χαχαχαχαχαχαχα

κι εμενα επισης ,μονο την κοιλια μου αγκαλιαζει .....αφου λεω εμενα γιατι με παραβλεπει??

76IGp3.png

κακουργααααααααααααα geonutr...apo ta agaphmena moy

Οσο για το αλλο και μενα στην πρωτη εγκυμοσυνη αραχνες, δεν μπορουσε...χαχαχαχα

κι εγω τοστακια σημερα, δεν αντεχα με τιποτα να μεγειρεψω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια παω να μαγειρεψω ενα δυσκολο φαι για σημερα σαλατα χωριατικη με ψωμι
εγω εχω χυλοπιτες απο χθες το βραδυ.......

κι εγω τοστακια σημερα, δεν αντεχα με τιποτα να μεγειρεψω...

Τσ τσ τσ τσ!!!!Ανεπροκοπες!!!!!Παρτε παραδειγμα απο μενα ρε....Που δεν εχω μαγειρεψει τιποτα....Ηρθε ο Αγιος Ταπερ απο πεθερα!!!Σπανακοπιττα-Κολοκυθοανθοι-Μπριζολες-Κοτοπουλο-Χορταρακια.....Θα εχουμε να τρωμε 3 μερες!!!!!!:mrgreen:

Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου να λέτε για πεντικιουρ και τέτοια θυμήθηκα να σας πω να ρωτησετε το γιατρό σας καλύτερα γιατί εμένα στην πρώτη γέννα μου έφεραν ασετον οι νοσοκόμες και τα ξέβαψα και μου έμεινε η χαρά. Βέβαια αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά νομίζω δεν αφήνουν. Κοιτάνε λέει τα νύχια μην μελανιάσουν και κάτι τέτοια.

Την βαλίτσα την ετοιμάσατε όλες; Εγώ πήρα μια καινούρια και μου μυρίζει κάπως. Τι να κάνω τρεις μέρες τώρα την έχω εξω ανοιχτή αλλά η μυρωδιά δε λέει να φύγει.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...