Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα περα για περα....Τι εφιαλτικο βραδυ ηταν και αυτο που περασε βρε κοριτσια.....:confused::confused::confused:

Ευτυχως οι εμετοι καπως περασανε αλλα ο πονοκεφαλος καλα κρατει...

geonutr και επιταγες και γραμμάτια και οτι θες δεχομαι!!!!!Εκτος απο σφαλιαρες...Αυτες δεν τις δεχομαι....:mrgreen: Οχι γιατι εισαι πονηρουλα και μπορει να μου ελεγες αμα κερδισεις θα σου δωσω 2000 σφαλιαρες...Αμ δε!!!!!!!

galat Αθηναααααααααααααααααααααααααααα Αθηναααααααααααααα μολογα

Olympia 99 να σου ζησει το κουκλι!!!!!!Γερο και ευτυχισμενο να ειναι παντα...Τρελη φατσα παντως ε!!!!

χιχιχι ναι το ομολογω. Μα που βρηκαμε την ορεξη, μετα απο μπανιο στη θαλασσα που γυρισαμε 12 το βραδυ και με τετοια ζεστη δεν ξερω, αλλα ετσι ειναι αυτα απροσδοκητα χαχαχαχαχαχα

αντε σε κανα τριμηνο παλι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ολυμπια, εμενα ολο το ποδι απο τον αστραγαλο και κατω εχει παραμορφωθεί... μιλάμε τρελό πρηξιμο...αρε καταραμένη ζεστη, τι ειναι αυτο ρε κορίτσια λιώνω....ακομα και με το κλιματιστικο...

παιρνω την μπουμπου και μπαινουμε μαζι μπανιερα και δροσιζομαστε για λιγο τουλαχιστον παιζει κι αυτη και περναει η ωρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αντε τυχερουλα καλοπερασες χτες βραδυ....Αλι και τρισαλι σε μας που ξερναγαμε πονοκεφαλιαζαμε σκαγαμε και σηκωνομασταν καθε 10 λεπτα για πιπι μας....Μαγικες νυχτες ζω!!!!

Εγω ευτυχως πρηξιμο δεν εχω παρατηρησει προς το παρον δηλαδη!!!Αμα μου τυχει και αυτο δηλαδη τι να πω τι να πω!!!!

χιχιχι ναι το ομολογω. Μα που βρηκαμε την ορεξη, μετα απο μπανιο στη θαλασσα που γυρισαμε 12 το βραδυ και με τετοια ζεστη δεν ξερω, αλλα ετσι ειναι αυτα απροσδοκητα χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα πονυρουλα το ριξαμε εξω ε?????????????

μπραβο κοριτσαρα μου εστω και μια απο την παρεα που περασε καλα !!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

με τις υγειες σας!!

χαχαχαχα πονυρουλα το ριξαμε εξω ε?????????????

μπραβο κοριτσαρα μου εστω και μια απο την παρεα που περασε καλα !!!!!!!!!!!!!!

μεταξυ μας τωρα (μη το μαθει και κανενας αλλος, ετσι κοριτσια??), κι εμεις 1-2 φορες την εβδομαδα τις κανουμε τις τρελιτσες μας (καλα, μη φανταστειτε, για να εχω καλη γεννα οχι τιποτα αλλο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: )..

με τις υγειες σας!!

μεταξυ μας τωρα (μη το μαθει και κανενας αλλος, ετσι κοριτσια??), κι εμεις 1-2 φορες την εβδομαδα τις κανουμε τις τρελιτσες μας (καλα, μη φανταστειτε, για να εχω καλη γεννα οχι τιποτα αλλο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: )..

χαχαχαχαχαχαχα εγω δεν μπορω ρε γαμωτι δεν μου βγαινει με τιποτα ομως ενω θελω δεν ξερω με την κοιλια τουρλα μου κανει καπως!!!!!!!!!!!

τυχερουλα!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλουμπες μου....τι κανουν τα μπομπιρακια μεσα στη κοιλιτσα???

Αθηνουλα μια χαρα σε βρισκω ....εμεις το εχουμε ξεχασει τελειως,μια φορα στον 4ο και αυτο ηταν ολο,τωρα μετα τη γεννα, και οποτε μας δωσει το οκ ο γιατρος φυσικα...

αφου σε λιγο θα βγαινουν αραχνες απο εκει...χαχαχα

76IGp3.png

Πάλι καλά που απαντήσατε κ εσείς χαπάκι κ mary γιατί είχα σκάσει ... έλεγα ότι μόνο ο δικός μου δεν κάνει αυτό το σπορ... δε με ακουμπάει με τίποτα... ουτε καν αγκαλιά δε με παίρνει... :evil:

τι του έχω πει, ότι θα κάνουμε "ζημιά" στο μπέμπη... πως όταν σου "μυρίζει" φαγητό κ λέγανε παλιά να το φας γιατί θα κάνεις ζημιά στο μωρό (ειδικά αν είναι αγόρι το λένε αυτό... ) τίποτα χαμπάρι...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...