Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Olympia να σας ζησει η ανηψούλα και να είναι πάντα χαμογελαστή...κουκλίτσα είναι:-D

nano πήρα το ίδιο καρότσι απο pramworld αλλά το coffee soft blue χρωματακι και το recaro κάθισμα...είναι όντως πολύ ωραίο καρότσι και πανάλαφρο

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλειο και το χρώμα θεϊκό.

Άντε με το καλό να γεμίσει με το μωράκι και καλές βόλτες.

σε ευχαριστω! να σας ζησει η ανηψουλα!!!

καλησπέρα, καλησπέρα!!!

Χαπάκι μήπως να ακούσεις τον αντρούλη σου και να κάτσεις στα αυγά σου αντί να καθαρίζεις τη φωλιά. Εγώ προσωπικά προτιμώ το σύνδρομο της κότας , παρά της καρακάξας.

αν και εγω παθαινω πανικο μπροστα στο χαος που επικρατει, θα συμφωνησω με την ντιμ

nano πήρα το ίδιο καρότσι απο pramworld αλλά το coffee soft blue χρωματακι και το recaro κάθισμα...είναι όντως πολύ ωραίο καρότσι και πανάλαφρο

καλως μας ηρθες και με το καλο το μωρακι σου... στο συγκεκριμενο χρωμα καταληξαμε γιατι θελαμε κατι unisex. αν προκυψει κι αλλο μωρακι αλλου φυλου να μην ειναι με κοριτσιστικο καροτσι... εμενα μου αρεσε πιο πολυ το γκρι-μωβ...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Ολυμπια τι φατσούλα!!!!!!!!! αχ να τα φας τα μαγουλακια ειναι!!!! Να τη χαίρεστε!

Νικολινακι δεν ξερω αν πονεσε, λογικα λιγο θα πονεσε, αλλα δεν σκιχστηκε ουτε το χειλος της ουτε και πρηστηκε οποτε δεν ξερω αν εγινε τελικα σημερα που επεσε κατακορυφα με το κεφαλι (Χαχαχαχαχα ακουγεται τρομακτικο αλλα εχω συνηθισει πια)

Τεσπα θα τα αλλαξει οποτε μιρη η ζημια, θα την παω(οταν βρω λιγο χρονο επιτελους) σε καποιον παιδοδοντριατρο καλου κακου να μας πει αν πρεπει να κανουμε κατι.

Μπου μπουκα σε καταλαβαιν κι εγώ συνεχεια ψωνια δουλειες κλπκλπ τα εχω φτυσει, ευτυχως τα εχω ολα κοντα μπαινω στο αυτοκινητο με α/c μπαίνω σοτ εκαστοτε μαγαζι και ξανα το ιδιο δεν την παλευω να περπατησω...

Οντως τα λιμπερο 50% εχουν τα καρφουρ, πηρα ενα πακετο πανες βρακακι για την μεγαλη, αν και τις εχουμε κοψει σχεδον.... μονο το βραδυ της φοραω.

Εκτος απο τα βασικα πλυσιματα που δεν εχω κανει, θα ηθελα να τακτοποιησω το γραφειο, που ειναι φουλ στο βιβλιο και τη σαβουρα χαρτικων πριν τον μπεμπη γιατι μετα δεν βρισκεις χρονο ουτε για τουαλετα που λεει ο λογος αλλα αυτος ειναι ευσεβης ποθος. Και ετσι θα παραμεινει μαλλον...

Πηγαμε μπανακι θαλασσα σημερα ητνα υπεροχα, σας αφηνω παω κι εγω να κανω ενα μπανακι και να προσπαθησω, οπως λες geonutr να κοιμηθώ.

φιλάκια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχχαχα, χαρτούρα και γραφείο ακούω! Αθηνά, μέσα στο μυαλό μου είσαι... Ευσεβείς πόθοι με τη σέσουλα κι από δω:)

(Ολυμπίαααα, να σας ζήσει! τρελή φάτσα...)

Κι εγώ όλο στους δρόμους είμαι, μετά τη δουλειά κάνω σαφάρι ανεύρεσης επίπλων, το τι γλυκό και λουλούδι έχω πάει στους δωρητές δε λέγεται, αλλά τη φτιάχνουμε την προίκα μας σιγά σιγά. Αύριο έχω ραντεβού διερευνητικό με τον υποψήφιο παιδίατρο, για να δούμε...Από ύπνο, λίγα πράγματα, χθες είχα φρικάρει με το καρεκλάκι του αυτοκινήτου και σκεφτόμουν ότι αν δεν το χουμε τοποθετήσει μέχρι να γεννήσω δε θα μπορώ να σπρώξω, θα σκέφτομαι το καρεκλάκι και θα μπλοκάρω -η τρέλα δεν πάει στα βουνάααααα.

Σας φιλώ, πάω να φτιάξω κανένα φαϊ για αύριο -για κάτι εξότικ, μας βλέπω:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια.........λα λα λα

Κοριτσια ειμαι χαλια σημερα ολη μερα και ολη νυχτα....

Εχω τρελο πονοκεφαλο :confused: και θελω συνεχεια να κανω εμετο :confused:...μπλιαχ...

Θα ζησω γιατρε μου?????

Επισης νομιζω οτι ο μικρος παιζει ποδοσφαιρο με την κυστη μου....Νιωθω μια πιεση να το πω ενα σπρωξιμο χαμηλα να το πω....Ουφ

Παω για 20η φορα σημερα το βραδυ να εφαρμοσω το "κατουρα τωρα που μπορεις" γιατι οπως λετε και οι παλιες μετα ουτε για κατουρημα δεν προλαβαινεις....:mrgreen:

καλημερα!!

Παω για 20η φορα σημερα το βραδυ να εφαρμοσω το "κατουρα τωρα που μπορεις" γιατι οπως λετε και οι παλιες μετα ουτε για κατουρημα δεν προλαβαινεις....:mrgreen:

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D:D:D:D

εισαι απιστευτη και μαλλον και ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗΗΗΗ....χιχιχιχιχιχιχι

απ'οτι φαινεται θα με νικησεις και θα γεννησεις πρωτη (οχι τιποτα αλλο,που να βρω η ελληνιδα μανα τωρα με τον δντ τα 2000 ευρα του στοιχηματος...επιταγες δεχεσαι???:mrgreen::mrgreen::mrgreen: )...

καλημερα κοριτσαρες ομορφες!!!!!!!!!!!!!! ποπο ξενυχτια αλλα και εγω δεν παω πισω μαυρο υπνο εκανα χτες αχχχχχχχχχχχχ βαχχχχχχχχχχχχχχ αντε να γεννησουμε! τι αλλα νεα ρε κοριτσια???????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρες σε όλες τις κοιλουμπίτσες...

Νυχτόβιες έχετε γίνει... άμα πάρουν κ τα παιδιά... καηκατε :tongue:

Καλά κ εγώ δεν κοιμάμαι τα βράδια... δεν βολεύομαι με τίποτα, ο μπέμπης κατεβαίνει όλο κ πιο χαμηλά, ξυπνάω για νερό, τουαλέτα κλπ..

Υπομονή κοριτσάρες... υπομονή....

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα ξενυχτισμένες κοιλίτσες.

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας.

Μια ξενυχτισμένη κι εγώ, έβλεπα εφιάλτες, αυτός γυρνούσε σαν σβούρα, είχα πονάκια...όλα μαζί μα πιάσανε....αμάν.

Τώρα κοιμάμαι όρθια...χαχαχα

Οι πατούσες μου έχουν γίνει τεράστιες...μόνο σε παντοφλακια χωράνε.

Πρέπει να πάω να πάρω και κάτι αποτελέσματα...βαριεμαιιιιιιι

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...