Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολυμπια μου κουκλακι ζωγραφιστο να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!! πολυ φατσουλςα!!!!!!!!!! νικολινα μου ετσι ειπε ο ντοκτορ 2 εβδομαδες σιγουρα και εγω το εχω δεσει οτι θα ειναι στις 4 στα γενεθλια μου χαχαχαχαχαχα το ξερω ειναι ανιατη η περιπτωση μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα αλλα με βολευει !!!!!!

ttc72e7.aspx

Καλησπέρα! Σήμερα είμαι στους δρόμους....

Πήγα το πρωί να θεωρήσω μια εξέταση δικιά μου και κάποιες για τον άντρα μου και ο ελεγκτής ήταν ψείρας και πρήχτης angry.png

Μετά πήγα και πήρα κάτι αποτελέσματα δικά μου, μου έβγαλε ένα μικρόβιο όχι σε ανυσυχιτικά επίπεδα αλλά ο γιατρός μου έδωσε ένα τζελ για να ενισχύσουμε την περιοχή.

Στις 11 είχα ραντεβού με τον γιατρό για υπέρυχο, η μπουμπού έφτασε τα 2551γρ. (λίγα μου φάνηκαν ermm.png , ο γιατρός είπε ότι είναι ok), το αμνιακό είναι φυσιολογικό και ο πλακούντας πήγε grade 1 προς 2. Η θέση της παραμένει καλή για γέννα, απ' ότι μου είπε δεν περιμένουμε επειδή είναι δεύτερη εγκυμοσύνη το παιδί να εμπεδωθεί όπως στην πρώτη αυτές τις εβδομάδες , αυτό θα γίνει λέει αν σπάσουν τα νερά και θα πάρει ακριβή θέση την ώρα του τοκετού. Σήμερα λέει η στάση της ήταν σαν να κοιτάει τ' άστρα :tongue:

Μου είπε γενικώς να πίνω πολύ νερό και να παρακολουθώ την κινητικότητα της μπουμπους.

Επόμενο ραντεβού την άλλη Πέμπτη πάλι cheerful.png

Περπάτησα και καμιά ώρα στην αγορά αλλά δεν άντεξα, πολύ ζέστη και δεν έβρισκα και κάτι που να μου αρέσει.

Τώρα είμαι στην μαμά μου, έξω έχει φοβερή κάψα και πριν γυρίσω σπίτι θέλω να πάω jumbo και καρφούρ (σήμερα έχει τις πάνες libero 50% έκπτωση, να πάρω για την νέα μπουμπού) αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω να πάω, μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι και θα έχω και την μικρή μαζί μου dizzy.png

Μπράβο MAROULITA29 σιγά σιγά όλα πέρνουν τον δρόμο τους :-D

mamalou καλώς ήρθες στην παρέα του Αυγούστου! Με έναν πόνο!

καλε μια χαρα τακιλακια της προσεχει την σιλουετα το κοριτσι !!!!!!!!!!!!! χαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

παω να κανω καμια δουλιτσα ,θα ερθει ο μπεμπης στο σπιτι και θα πει τι μανα εχω εγω ακαματρα....

χαχαχαχαχαχα ελα ντε μην σε παρεξηγησει το παιδι!!!!!!!!!!!!!!! καλες δουλειτσεσ και μ,ε το μαλακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

χαχαχαχαχαχα ελα ντε μην σε παρεξηγησει το παιδι!!!!!!!!!!!!!!! καλες δουλειτσεσ και μ,ε το μαλακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μη γελας καλε το μεσημερι μιλαγα με μια φιλη στο τηλ και εβαλα τα κλαμματα γιατι το σπιτι ειναι βρωμικο και πως θα φερω το μωρο στο σπιτι...

αν βεβαια παρει γραμμη ο αντρας μου το βραδυ οτι εκανα δουλειες(που θα το παρει),βλεπω να εχουμε τον 1ο εμφυλιο πολεμο....αλλα δεν μπορω να τα βλεπω αλλο

76IGp3.png

μη γελας καλε το μεσημερι μιλαγα με μια φιλη στο τηλ και εβαλα τα κλαμματα γιατι το σπιτι ειναι βρωμικο και πως θα φερω το μωρο στο σπιτι...

αν βεβαια παρει γραμμη ο αντρας μου το βραδυ οτι εκανα δουλειες(που θα το παρει),βλεπω να εχουμε τον 1ο εμφυλιο πολεμο....αλλα δεν μπορω να τα βλεπω αλλο

χαπάκι να το αφήσεις το σπίτι έτσι όπως είναι... κάπου διάβασα ότι λίγο πριν την γέννα μας πιάνει αυτή η μανία με την καθαριότητα κ τις δουλειές του σπιτιου...

http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/e4d78a6b4d93e1d7/a7dc07edeca4a16b/c3cb9664a497bb32.html

νικολινα μου ετσι ειπε ο ντοκτορ 2 εβδομαδες σιγουρα και εγω το εχω δεσει οτι θα ειναι στις 4 στα γενεθλια μου χαχαχαχαχαχα το ξερω ειναι ανιατη η περιπτωση μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα αλλα με βολευει !!!!!!

Κ εγώ κάπου εκεί λέω οτι θα έρθει ο μπέμπης... άρα λες κ πάλι να είμαστε κοντά? χιχιχ... μήπως πρέπει να ανταλλάξουμε τηλ. σε περίπτωση που γεννήσουμε μαζί? να έχουμε κ παρέα ρε παιδί μου στο Ιασω

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

χαπάκι να το αφήσεις το σπίτι έτσι όπως είναι... κάπου διάβασα ότι λίγο πριν την γέννα μας πιάνει αυτή η μανία με την καθαριότητα κ τις δουλειές του σπιτιου...

http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/e4d78a6b4d93e1d7/a7dc07edeca4a16b/c3cb9664a497bb32.html

Κ εγώ κάπου εκεί λέω οτι θα έρθει ο μπέμπης... άρα λες κ πάλι να είμαστε κοντά? χιχιχ... μήπως πρέπει να ανταλλάξουμε τηλ. σε περίπτωση που γεννήσουμε μαζί? να έχουμε κ παρέα ρε παιδί μου στο Ιασω

χαχαχαχαχα ναι αμε!!!!!!!!!!!!!!

μολις πηγα και πηρα ενα σεξουαλικο σουτιεν θηλασμου ειναι υπεροχο μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ χαχαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

χαχαχαχαχα ναι αμε!!!!!!!!!!!!!!

μολις πηγα και πηρα ενα σεξουαλικο σουτιεν θηλασμου ειναι υπεροχο μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ χαχαχαχαχαχαχαχα

Αλήθεια ή μας δουλεύεις? Γιατί αν βρήκες τέτοιο.... πες κ σε μας... :rolleyes: που έχουμε πάρει αερόστατα :eek:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια ή μας δουλεύεις? Γιατί αν βρήκες τέτοιο.... πες κ σε μας... :rolleyes: που έχουμε πάρει αερόστατα :eek:

αστα να πανε καλε το βαφτισα!!!!!!!!!!!!!!για να παριγοριθω!!!!!!!!!!!!!! εχει και κοπιτσα που βγαινει εκσο ολο για ευκολη χρηση! χαχαχαχαχαχαχαχα

αχ παναγια μου εγω με γελια θα γεννησω! την βλεπω την δουλεια!

ttc72e7.aspx

μολις πατησα το μαγικο κουμπακι και σε λιγες μερες θα εχω αυτο!:

http://www.pramworld.co.uk/product/5106/Maclaren_Techno_XLR_Black_Champagne

μιλαμε για τρελες βολτες!!!! zoom zoom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλειο και το χρώμα θεϊκό.

Άντε με το καλό να γεμίσει με το μωράκι και καλές βόλτες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπέρα, καλησπέρα!!!

Χαπάκι μήπως να ακούσεις τον αντρούλη σου και να κάτσεις στα αυγά σου αντί να καθαρίζεις τη φωλιά. Εγώ προσωπικά προτιμώ το σύνδρομο της κότας , παρά της καρακάξας.

Για πιο σεξι σουτιέν ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.nursingbra-shop.co.uk/ShowDetails.asp?id=136. Οκ δεν είναι τα σούπερ σέξι αλλά ψιλοτρώγονται.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...