Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα...αν δε σας πειράζει είπα να μπω κι εγω στην παρέα σας....έχω πητ 11-9 (για νωρίτερα το βλέπω), έχω αγοράκι και γεννάω αρεταίειο....είμαι στο cafe σεπτεμβρίου αλλά δεν έχουμε πολύ κίνηση, είμαστε σκορπισμένες σε άλλα cafe.

Καλώς τη! Με το καλο να πάρεις αγκαλιά το αγγελουδι σου... Το πρώτο σου είναι?

καλε που ειστε ολες?????αρμεχτηκα και εγω και παω να ξαπλωσω καμια ωριτσα γιατι τα ταλιμπανακια τα μεγαλα θα ξυπνησουν σε λιγο και θα θελουν αγκαλιτσες τους ελειψα μωρε...φιλια σε ολες θα επανελθω το βραδυ..

Εδώ είμαστε maroulita κ χαρήκαμε για τα όμορφα νέα σου.. Μπράβο κοριτσάκι μου, μπράβο... :P

geonutr εδώ είμαι κ εγώ... δεν γέννησα ακόμα... :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια καλησπέρα...αν δε σας πειράζει είπα να μπω κι εγω στην παρέα σας....έχω πητ 11-9 (για νωρίτερα το βλέπω), έχω αγοράκι και γεννάω αρεταίειο....είμαι στο cafe σεπτεμβρίου αλλά δεν έχουμε πολύ κίνηση, είμαστε σκορπισμένες σε άλλα cafe.

καλέ όλοι οι καλοί χωράνε. Καλος μας ήρθες!!!!!:D:D:D:D:D

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Σας αφήνω κοριτσάρες, πάω να σιδερώσω τα ρουχάκια της μπουμπους μου και μετά να πάω βόλτα για καφεδάκι. Άσχετο αλλά σήμερα χάλια το ζαχαράκι μου, βγήκαμε και εκτός ορίων κατά πολύ, σα κοτόπουλο είμαι όταν ανεβαίνει. Φιλάκια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Pros maroylita antigrafv merika κόλπα για πιο αποτελεσματικη αντληση

ε αυτο το ποστ θα γραφουμε tips που μπορει να βοηθησουν μια μανουλα να αντλησει με το θηλαστρο το γαλατακι της για το μωρο της,ειτε ειναι στο χωρο εργασιας της ειτε το σπιτι!!!

2)Na τρώει γερά και καλά! (Και καμια σουπίτσα το χειμώνα εμένα έφεραν αποτέλεσμα)

3)Να πιει ενα ζεστό ρόφημα πριν.

4) μια ελαφρα πιεση στο στηθος για να κατεβει πιο πολυ γαλα.. εμενα με βοηθησε ξεκινωντας πρωτα να πιεζω απο την κατω πλευρα του στηθους και αργοτερα δεξια και αριστερα..

5) με βοηθησε και η πιτσα.. οποτε ετρωγα, την αλλη μερα το πρωι το στηθος μου ηταν ετοιμο να σκασει απο το γαλα.. ενας φιλος ζαχαροπλαστης μου ειπε οτι φταει η μπυρομαγια που περιεχει.. για τους λατρες της πιτσας.. ορματεεεεεε

Με βοήθησε πολύ το γεγονός 5 λεπτά πριν πάω για άντληση να χαλαρώνω, να σκέφτομαι μόνο θετικά πράγματα - σαν να κάνεις λίγη γιόγκα, ένα πράγμα. Επίσης διάβαζα ένα περιοδικό ή έβλεπα τηλεόραση για να ξεχνιέμαι.

Βοηθάει πολύ όταν αντλείς να φαντάζεσαι συντριβάνια με γάλα, πίδακες παντού ( ) μαζί με το μωρό σου. Γενικά να σκέφτεσαι ότι ανοίγουν οι καταρράχτες του στήθους και τρέχουν τα γάλατα. ( ιδίως όταν ανησυχείς για μείωση τηε παραγωγής )

Επί του τεχνικού θέματος, το Symphony κάνει άντληση 2 φάσεων και με βοηθούσε να ξαναβάζω την δίλεπτη φάση διέγερσης μετά από 10 λεπτά άντλησης, ιδίως όταν ένιωθα το στήθος ακόμα φουσκωμένο .Μετά ξαναάνοιγαν οι βρύσες

Το ίδιο ισχύει και για το swing ή το pump in style.

Επίσης όσο προχωρούσε η άντληση, τόσο και εγώ πίεζα ελαφρά το στήθος με τα κυπελλάκια, κάνοντας κυκλικές κινήσεις για να πιάσει όλους τους αδένες. Βοηθάει επίσης η τεχνική του breast compression εφαρμοσμένη στο θήλαστρο! http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3900

Βοηθάει επίσης αυτό που λέει η Αγλαΐα να σταματήσεις την 2πλή άντληση και να συνεχίσεις με μονή (αλλάζεις σελίδα στο περιοδικό ) και αλλάζεις στήθος με το κυπελλάκι ανά 4, μετά 3, μετά 2 λεπτά.

Τέλος, όταν σταματούσε η ροή έβγαζα τα κυπελλάκια και ανατάραζα το στήθος (κάτι σαν "ελάτε κορίτσια, φαπ φαπ φαπ") και μετά ξαναέβαζα την άντληση και έβγαζα και άλλο γάλα (μερικά ml..)

Αυτά εν συντομία (!) μετά από 8 μήνες άντλησης.

Κόλπα για αντλήσεις?....Μμμ...πολλά υγρά γενικά. Δεν ξέρω και πολλά, γιατί αντλούσα ακριβώς όσα γεύματα έκανε το μωρό, οπότε ούτε τράπεζα μεγάλη είχα ούτε αλλες τέτοιες πολυτέλειες (μέγιστο αποθεματικό: 60 σακκουλάκια medela χ 150ml).

A, ναι, και ότι καθόλη την ώρα της άντλησης, πίεζα πότε ψηλά πότε από κάτω (μάλλον έκανα σαν μασάζ) το στήθος. Ειδάλλως δεν έβγαινε σχεδόν τίποτε. Ευτυχώς υπήρχε και η μαγιά μπύρας...

Πολυ χαρηκα, φιλακια και προσπαθησε να κανεις πολλες αντλησεις πανω απο 8 και να μην χανεις αντλησεις οσο γινεται. Με το καλό τα μωράκι αστο σπίτι σας!

εγω τωρα ετοιμαζομαι για θαλασσα, ειμαι λιγο στεναωωρημενη η μικρη μου εφαγε μια τουπα κι εσπασε μια γωνιτσα απο το μπροστινο δοντακι της... ενταξει δεν φαινεται πολυ, αλλα οπως και να το κανεις στεναχωρηθηκα, μετα με παρηγορουσε αυτη!!!:-D

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κουκλιτσες μου...

μαρουλιτα ολα μπαινουν στη σειρα τους...ειδες θελουν και τον τσαμπουκα καμια φορα....

ντιμ σε ταλαιπωρει αυτο το ζαχαρο ....

οι υπολοιπες τι κανετε???

κων κωνακι που εισαι σε χασαμε...

κοριτσακια εμεις σπιτι ανυπομονω α περασουν οι μερες,η μαμα μου θα κατεβει απο βδομαδα αν χρειαστει να με βοηθησει λιγο στην κλινικη...

εχω να κανω και ενα καρο δουλειες ,αλλα αυτη η ζεστη με εχει ξεκανει δεν μπορω να κουνηθω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλουμπιτσες! βλεπω πολυ κουβεντα επεσε χτες βραδυ!!!!

happiness ευχομαι ολα να πανε καλα και να παρεις αγκαλια τον μουργο σου οποτε ειναι αυτο καλυτερο για το μωρο...

εγω φοβαμαι οτι δεν θα φτασω στην 36η... αλλιως γιατι να με προετοιμασει η γιατρος τοσο πολυ για τη καισαρικη?.... καισαρικη θα γινει γιατι θα ειμαι πριν την 36η, αλλιως δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος. μου ειπε οτι μεχρι και την 36η εβδομαδα τα κοκκαλα στο κεφαλι του μωρου δεν ειναι προετοιμασμενα εντελως να δεχτουν την πιεση του φυσιολογικου τοκετου οπως ειναι απο την 37η και μετα και υπαρχει κινδυνος (μικρος μεν, αλλα υπαρχει) να πιεστει ο εγκεφαλος... και φυσικα δεν παιρνω το ρισκο, παρα μονο αν εχει ξεκινησει ηδη η διαδικασια του τοκετου και δεν με προλαβουν... δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει ή οχι αλλα δεν το ψαχνω ιδιαιτερα... ξερω οτι δεν ειναι γιατρος της καισαρικης...

ZOrwp3.png

καλησπερα κουκλιτσες μου...

μαρουλιτα ολα μπαινουν στη σειρα τους...ειδες θελουν και τον τσαμπουκα καμια φορα....

ντιμ σε ταλαιπωρει αυτο το ζαχαρο ....

οι υπολοιπες τι κανετε???

κων κωνακι που εισαι σε χασαμε...

κοριτσακια εμεις σπιτι ανυπομονω α περασουν οι μερες,η μαμα μου θα κατεβει απο βδομαδα αν χρειαστει να με βοηθησει λιγο στην κλινικη...

εχω να κανω και ενα καρο δουλειες ,αλλα αυτη η ζεστη με εχει ξεκανει δεν μπορω να κουνηθω[/quote

αχχχχχχχχχχ χαπακι ελα περασαν οι μερες1!!!!!!!!!!!!!! τυχερουλα!!!!!!!!!!!!! αντε σαν νερακι θα περασουν οι μερες εγω μαλλον αρχες αυγουστου ετσι οπως μας τα ειπε ο ντοκτορουλης!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Καλησπέρα! Σήμερα είμαι στους δρόμους....

Πήγα το πρωί να θεωρήσω μια εξέταση δικιά μου και κάποιες για τον άντρα μου και ο ελεγκτής ήταν ψείρας και πρήχτης angry.png

Μετά πήγα και πήρα κάτι αποτελέσματα δικά μου, μου έβγαλε ένα μικρόβιο όχι σε ανυσυχιτικά επίπεδα αλλά ο γιατρός μου έδωσε ένα τζελ για να ενισχύσουμε την περιοχή.

Στις 11 είχα ραντεβού με τον γιατρό για υπέρυχο, η μπουμπού έφτασε τα 2551γρ. (λίγα μου φάνηκαν ermm.png , ο γιατρός είπε ότι είναι ok), το αμνιακό είναι φυσιολογικό και ο πλακούντας πήγε grade 1 προς 2. Η θέση της παραμένει καλή για γέννα, απ' ότι μου είπε δεν περιμένουμε επειδή είναι δεύτερη εγκυμοσύνη το παιδί να εμπεδωθεί όπως στην πρώτη αυτές τις εβδομάδες , αυτό θα γίνει λέει αν σπάσουν τα νερά και θα πάρει ακριβή θέση την ώρα του τοκετού. Σήμερα λέει η στάση της ήταν σαν να κοιτάει τ' άστρα :tongue:

Μου είπε γενικώς να πίνω πολύ νερό και να παρακολουθώ την κινητικότητα της μπουμπους.

Επόμενο ραντεβού την άλλη Πέμπτη πάλι cheerful.png

Περπάτησα και καμιά ώρα στην αγορά αλλά δεν άντεξα, πολύ ζέστη και δεν έβρισκα και κάτι που να μου αρέσει.

Τώρα είμαι στην μαμά μου, έξω έχει φοβερή κάψα και πριν γυρίσω σπίτι θέλω να πάω jumbo και καρφούρ (σήμερα έχει τις πάνες libero 50% έκπτωση, να πάρω για την νέα μπουμπού) αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω να πάω, μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι και θα έχω και την μικρή μαζί μου dizzy.png

Μπράβο MAROULITA29 σιγά σιγά όλα πέρνουν τον δρόμο τους :-D

mamalou καλώς ήρθες στην παρέα του Αυγούστου! Με έναν πόνο!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες.

Τι κάνετε;;

Μαρουλιτα πολύ χάρηκα που κατάφερες και δίνεις το δικό σου γαλατακι στα μωράκια σου.

Mamalou καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου.

Σήμερα είμαι πολύ συγκινημένη, εχει τα πρωτα της γενεθλια η ανιψιά μου.

Σαν σήμερα γεννήθηκε στις 8 και 20 το πρωί και πέρασε το πουλακι μου 41 μέρες μέσα στην ΜΕΝΝ.

Τώρα, δόξα το Θεό είναι ένα υγιέστατο και πολύ χαρούμενο μωράκι.

Να τη εδω με την μανουλα της

94caad80.jpg

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Αθηνουλα ελπίζω να μην πόνεσε η μικρή... απλά τρόμαξες ε?

Πωπω θα τα έχουμε μπροστα μας εμείς οι πρωτομάνες... :?

Αρχές Αυγουστου mary? Κ δε θα με περιμένεις? Εμείς είμαστε κ κοντά κ στο Ιασώ... ... λές να έρθει κ μένα αρχές Αυγουστου ο μικρός?

Παραλάβαμε το καροτσάκι μας σήμερα... Δεν εντυπωσιάστηκα ... ήθελα βλέπετε το stokke κ κατέληξα στο Inglessina Zippy Free... Δεν πειράζει όμως θα είναι ο κουκλος μου μέσα κ θα το κάνει πιο όμορφο το καρότσι :-D (ωχ... γίνομαι από τώρα χαζομαμά-κουκουβάγια)

Κοιλουμπίτσες σας φιλώ...

Ολυμπία να χαίρεσαι την ανηψιά σου... μία γλύκα είναι

μπου μπου καλά είναι τα 2500 για κοριτσάκι... δεν είναι?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπερα κοιλουμπιτσες! βλεπω πολυ κουβεντα επεσε χτες βραδυ!!!!

happiness ευχομαι ολα να πανε καλα και να παρεις αγκαλια τον μουργο σου οποτε ειναι αυτο καλυτερο για το μωρο...

εγω φοβαμαι οτι δεν θα φτασω στην 36η... αλλιως γιατι να με προετοιμασει η γιατρος τοσο πολυ για τη καισαρικη?.... καισαρικη θα γινει γιατι θα ειμαι πριν την 36η, αλλιως δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος. μου ειπε οτι μεχρι και την 36η εβδομαδα τα κοκκαλα στο κεφαλι του μωρου δεν ειναι προετοιμασμενα εντελως να δεχτουν την πιεση του φυσιολογικου τοκετου οπως ειναι απο την 37η και μετα και υπαρχει κινδυνος (μικρος μεν, αλλα υπαρχει) να πιεστει ο εγκεφαλος... και φυσικα δεν παιρνω το ρισκο, παρα μονο αν εχει ξεκινησει ηδη η διαδικασια του τοκετου και δεν με προλαβουν... δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει ή οχι αλλα δεν το ψαχνω ιδιαιτερα... ξερω οτι δεν ειναι γιατρος της καισαρικης...

ευχαριστω κοριτσακι μου....να σου πω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο,οποτε δεν μπορω να πω τη γνωμη μου....ελα μην σκεφτεσαι ετσι εγω πιστευω οτι μπορεις να φτασεις....ενταξει ο γιατρος ξερει τι ειναι το καλυτερο για το μπεμπακι σου και για σενα....κι εγω δεν ηθελα να ειναι ετσι τα πραγματα...αλλο πλανο ειχα αλλα δεν πειραζει οτι ειναι καλο για τον ζουζουνο μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...