Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

(Αθηνουλα μην νευριαζεις....για τον πλακουντα,δεν κανω καισαρικη λογω του πλακουντα αλλα λογω του αμνιακου)...

Aγαπη μου δεν νευριάζω!!! Οτι και να λεμε εμεις οι γιατροι περνουν τις τελικες αποφασεις, αν δεν γνωριζεις καλα το αντικειμενο δεν μπορεις να φερεις αντιρηση,,,

εχω στο μυαλο μου περιπτωσεις που με λιγο τσιμπημενο ζακχαρο, ουτε κανε προδιαβητη, ουτε καν διαβητη, τους ελεγαν ειναι γερασμενος ο πλακουντας και τα περναν τα μωρα με καισαρικη στις 38...κατι τετοια μου εσκασαν σημερα και τα πηρα με την περιπτωση της Μαρουλιτας μας, που με πονεσε παρα πολυ, γιατι το θεωρω εγκληματικο. Πραγματικα...

Δεν μπορει, δεν γινετια αλλο αυτο το πραγμα. Πρεπει να αλλαξει απο τη βαση, δηλαδή τις μητέρες. Σκεφτομαι σε τετοιες φασεις την Ολυμπια και γενικα σε τετοια θεματα πόσο πιο ευκολα ειναι τα πραγματα στο εξωτερικο...

Εδω παλευεις για τα αυτονοητα...

Να πανε ολα καλα αυτο ειναι το σημαντικο και να μας στειλεις κανα μηνυμα σε οποια κοπελα εχει το κινητο σου να μαθουμε!!!!

2300 κι εσενα μια εβδομαδα και κατι μεγαλυτερο , ουφ περνω θαρρος κομψος και σενα....

Αθηνουλα με το μαλακό, ποιος σε τσάντισε κ είσαι έτσι σήμερα? Ο μικρουλης σου μια χαρά... Μπράβο μπράβο.

Κ εγώ τα βράδια δεν κοιμάμαι καλά, κάθε μία ωρα ξυπνάω... Κάτι η ζέστη, κάτι οι επισκέψεις στην τουαλέτα ή στην κουζίνα... έτσι πάμε όλα τα τελευταία βράδια...

Ο μπέμπης εντωμεταξύ τεντώνεται σε βαθμό που νομίζω ότι θα εκραγεί από την κοιλιά μου..

Σήμερα βέβαια αρχίσανε κάτι πονάκια περιοδου... Λίγα βέβαια κ όχι πολύ έντονα... χαμηλά στην κοιλιά κ στη μέση... Μάλλον προετοιμάζεται? Βέβαια ο τράχηλός μου είναι κλειστός ή τουλάχιστον ήταν την Πέμπτη που πήγαμε στον γιατρό.

Αααα Αθηνάααααα πως θα ξέρω σίγουρα για το αν θα δώσουν στο μαιευτήριο ξένο γάλα ή όχι στο μωρό? Θέλω να πω αν επιμείνω κ το γράψω κ σε σημείωμα θα πιάσει? Σε υπολογίζουν ή όχι (όπως εχω διαβάσει στο parents)...

Αυτά κοιλουμπίτσες

Φιλάκια πολλά

Το Λιάκι δεν έχει pc για αυτό έχει χαθεί λιγάκι, κ έχει κ κάτι ενοχλήσεις στη μέση της... Φιλάκια Λιάκι...

Νικολινακι γλυκο ενταξει ηρεμησα...

Πονακια περιοδου που δεν ειναι συνεχομενα η πολυ εντονα μου ειχε πει σε αυτο το σταδιο οτι ειναι φυσιολογικα.

Για το ξενο, δεν μπορεις να το ξερεις παρα μονο αν εχεις το μωρο διπλα σου συνεχεια, που στο Ιασω δεν γινεται.

Το μονο που μπορεις να πεις, ειναι οτι εχεις πολυ σοβαρη αλλεργια στο αγελαδινο και ο αντρας σου δυσανεξια και μην τολμησετε και του δωσετε ξενο.(ετσι αν αναφερεις αλλεργια μπορει να κολλησουν αλλα και πλαι ισως δωσουν υποαλλεργικο, προτιμοτερο απο το αλλο ομως)

Οπως και να χει οταν πας σπιτι σου συνεχιζεις τον αποκλειστικο θηλασμο δεν τρεχει για 4 μερες τι να κανουμε....(τρεχει δηλαδη αλλα τα αυτονοητα που λεγαμε παραπανω?????)

Λοιπόν τα νέα μου από τον ενδοκρινολόγο. Επειδή είναι πάρα πολύ το βάρος που έχασα σε μια βδομάδα, μου αύξησε τη ποσότητα του φαγητού. Αυτό βέβαια θα με οδηγήσει κατευθείαν στην ινσουλίνη, μιας και πλέον οι μετρήσεις μου είναι οριακές. Αλλά μου είπε ότι κάνει πολύ κακό να χάνω 2 κιλά σε μια βδομάδα και καλύτερα να κάνω ινσουλίνη. Δε με πειράζει βέβαια, λίγος καιρός έμεινε, γιατί το κακό με τη πίνα είχε παραγίνει, αφού ρε κορίτσια πονάει το στομάχι μου από τη πίνα.

Ντιμακι, ενταξει δες το μπορει και παλι να μην χριεαστεις ινσουλινη, αλλα καομα κι ετσι οπως λες λιγος καιρος εμεινε, καλυτερα απο το να πεινας...

Αλλα δεν επρεπε εξαρχης να πεινας γιατι σου ειχε τοσο λιγο φαγητο... τεσπα λιγο εμεινε υπομονη κοπελα μου!

Αληθεια η ζουζουνελω που ειναι? μαλλον δεν εχει νετ ακομα λογω μετακομισης?

Φτου σου το Σαββατο ε???Γμτ εγω εχω Τριτη!!!!!Θα με χαρχαλεψει λεει τοτε και φοβαμαι μην τα παρει κρανιο με το χαρχαλεμα ο γιος μου που του χαρχαλεουν το τετοιο της μανας του και τσαντιστει και θελει να βγει να πλακωσει στο ξυλο τον ντοκ....Αλλιως για πιο πριν εμενα χλωμο το κοβω...

Εσενα το Σαββατο λες να πεσει χαρ χαρ???

Εισαι ολα τα λεφταααααααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας όλες κορίτσια!

giota να σου ζήσουν τα αγοράκια σου!!!

evi mou να χαίρεσαι και εσύ το αγοράκι σου και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά και τον δεύτερο! ακριβώς τα ίδια συναισθήματα έχω και εγώ με εσένα και ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά και την δεύτερη μπουμπουκίτσα μου!

nikolina78 και εμένα πολύ μου άρεσε η παντοφλίτσα σου!

DimRous τι τραβάς και εσύ κοπέλα μου! καλέ -2 κιλά σε αυτή την φάση της εγκυμοσύνης :shock:

galat μου είναι που σας σκέφτομαι και εγώ συνέχεια :P αλλά το καθιστό πλέον είναι το χειρότερο μου! πονάει η μέση μου και δεν έχω και που να παρκάρω και την κοιλιά μου!!! Η Έλλη μου είναι πλέον παιδάκι! και βαριέται αφάνταστα να παίζει μόνη της! αυτό http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1 στο μπλε του όμως είχε και ο άντρας μου από την μαμά του :tongue:

nano79 πολύ καλά τα νέα σας. Αυτό με την καισαρική δεν το κατάλαβα :?

MAROULITA29 υπομονή, θα μεγαλώσουν τα μπεμπάκια σου και θα τα πάρεις στο σπίτι. Είναι ζόρι οι αντλήσεις αλλά όλα καλά θα πάνε! Και θα συμφωνήσω με την Αθηνά ότι το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο και απ' ότι ξέρω η φύση προβλέπει και σε περίπτωση που τα μωράκια είναι πρώορα η μητέρα παράγει πιο πλούσιο γάλα για να θρέψει τα μωράκια της.

bibicos η κόρη μου έφτασε τα 2, κοντεύω να γεννήσω και την δεύτερη και ακόμα ενώ έχω δει διάφορα τέτοια βιβλία και εγώ δεν ξετρελάθηκα με κάποιο......αφού σκέφτομαι να φτιάξω ένα δικό μου!

Η μέρα που ξημερώνει είναι φωρτομένη και κουραστική για εμένα , έχω ένα σωρό δουλιές να κάνω εξωτερικές και μόνο που το σκέφτομαι μέσα στην ζέστη να τριγυρνάω ούφφφ σκάω από τώρα! Το μόνο καλό είναι ότι το πρωί στις 11 έχω ραντεβού για υπέρυχο να δω την μπουμπουκίτσα μου και έχω περιέργεια να δω τι θα μου πει ο γιατρός! Έχω τρελή ανυπομονυσία, θέλω να γεννήσωωωω λέμε, και όλα τα συμπτώματα πλέον είναι όλο και πιο έντονα και νομίζω ότι όλο και πλησιάζω...δεν αντέχω να πάρω πάλι (παρά δύο μέρες στην προηγούμενη) όλο τον μήνα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας είπα?

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλησπερα κοριτσια,τη δευτερα γενναω!!!!!!!!!!!!!!!!εχω πολυ αγχος να δω το μπεμπουλακο μου και να ειναι καλα!!!!!!!!

Πανουλα μου με το καλό να πάρεις αγκαλιά τον κουκλο σου :P

νικολινα ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι?

ουουουουουου ... μια χαρά κουκλίτσα, εσύ?

Αθηνουλα θα κάνω το κολπάκι με την αλλεργία που λες... οσο για τα πονάκια μία έρχονται μία φεύγουν... Η μέση είναι το χειρότερο, χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου...

Έκλεισα αποτρίχωση κ εγώ (ζήλεψα) για αυριο...

bibicos κ geonutr δώσατε ρέστα χθες.. πέθανα στα γέλια... πρωί πρωί...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κούκλες.. Μετά απο αρκετό καιρό επέστρεψα (για λίγο)..προσπάθησα να σας διαβάσω όλες αλλά μου ήταν δύσκολο..

Γιώτα να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου!! Μαρουλίτα καλό κουράγιο και ελπίζω να βγάλεις άκρη με τους κουφιοκέφαλους της κλινικής!!! panoula με το καλό για τη Δευτέρα να γνωρήσεις και απο κοντά το λουλούδι σου και βασικά σε όλες μας..!!! Μπιμπικο με γειά το μαλλί και ειλικριά χτύπησα μερικά μπισκότα της ώρα που σε διάβαζα!! Ααα και τη δίαιτα με τη σοκολάτα τη θέλω και εγώ.. πληρώνω και σε είδος.. :P προιόντα απο το κήπο μας, μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας!!! :tongue: Νικολίνα πανέμορφες οι παντόφλες!!!

Τα δικά μας νέα είναι μάλλον τα ίδια.. Τις τελευταίες μέρες έκανα γενική το σπίτι μέσα έξω, σήμερα ετοιμάζω τις βαλίτσες και γενικά είμαι με τη τρέλα στο μάτι για να μην ξεχάσω τίποτα!! Κατα τα αλλά ζέστη.. πολύ ζέστη και κοντέυω να κάψω τον ανεμιστήρα!!! Ελπίζω και εύχομαι απο σήμερα να ξεκινήσουν οι βροχές γιατι δεν με βλέπω να αντέχω στα τσιμέντα για πολύ!! Κατα τα άλλα ο μικρός μου άυτές τις μέρες πρέπει να το έφτασε το 3,5 kg γιατί ακόμα και εγώ με τοσο τρέξιμο το πήρα το κιλό!!! θα τον δούμε σήμερα και απο ότι λέει ο κούκλος μου δεν θα αργήσει να μας έρθει ο μικρός!!! 31 με 1 που θέλω να πάω σε ενα ποντιακό μουχαμπέτι στο χωριό του κούκλου μου να κουνήθώ και λιγάκι δεν θα με αφήσει ο μικρός γιατί θα βγεί να χωρέψει σέρρα.. αχ έτσι και μου το κάνει αυτό θα γεννήσω στο επιτόπου, σιγά μην χασώ το γλέντι για μια γέννα!! :tongue::tongue:

Κατα τα άλλα τα βράδια μετράω αρκουδάκια γιατί ο μικρός μετα τις 11 ξεκινάει το πάρτυ αλλά ευτυχώς κατα τις 4 ηρεμούμε και κοιμάμε μεχρι τις 10 το πρωί..

Κούκλες μου κάπου εδώ σας αφήνω να ετοιμάσω το φαγητό και να περάσω το σπίτι ενα τελευταίο έλεγχο πριν την μεγάλη αναχώρηση!!! Μας εύχομαι καλή λευτεριά και σύντομα όλες μάζι πάλι εδώ με τα κουκλιά μας αγκαλιά!!!

Φιλιάάάάάάάάάάάάάάάάά

EwCip3.png

Καλώς την γυριστρουλα... Με το καλό να γυρίσεις με το μπεμπάκι σου κ να τα λέμε όλες μαζί μετά για τα κατορθώματά τους :tongue:

Μην το παρακάνεις στο πανυγήρι ε?

Οσο για τις σαγιοναρίτσες... σας μερσώ όλες :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

........μοναξια μου ολα, μοναξια μου τιποτα......μονη σε μια γεματη πολη με πολλη ζεστη.....ΚΑΛΕ μιληστε λιγο, τι μουγγαμαρα επεσε???γεννησατε ολες πια???:-D

τι κάνεις geonutr;;; Θέλεις παρεούλα;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

κορίτσια καλησπέρα...αν δε σας πειράζει είπα να μπω κι εγω στην παρέα σας....έχω πητ 11-9 (για νωρίτερα το βλέπω), έχω αγοράκι και γεννάω αρεταίειο....είμαι στο cafe σεπτεμβρίου αλλά δεν έχουμε πολύ κίνηση, είμαστε σκορπισμένες σε άλλα cafe.

c2Gbp2.png

κοριτσια καλησπερα τι ζεστη ειναι αυτη??ουφ.!!πριν λιγο γυρισα ειδα τα μωρακια μου και χτες κανονισα πλεον να πινουν το δικο μου γαλα αποκλειστικα...μιλαμε τους ξεχεσα και εγω και ο αντρας μου και ο παιδιατρος ο δικος μας που τους πηγα...σημερα το απογευμα δεν θα παω ομως θα στειλω τον σπυρο να παει τα γαλατακια που εχω μαζεψει ωστε να τους τα δωσουν..χτες αντλησα περισσοτερες φορες και βλεπω οτι αρχιζει και αυξανετε η παραγωγη...εβγαλα 110:D:Dεπισης εχασα και τα 9κιλα που ειχα προλαβει να παρω...:D:D...εσεις τσοπρες αντε σιγα-σιγα θα εχουμε γεννητουρια...να δειτε τι ωραια που θα ειναι με τα μωρακια σας αγκαλιτσα...εμας απο οτι μας ειπανε οι γιατροι τελη αυγουστου θα τα παρουμε στο σπιτι

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

καλε που ειστε ολες?????αρμεχτηκα και εγω και παω να ξαπλωσω καμια ωριτσα γιατι τα ταλιμπανακια τα μεγαλα θα ξυπνησουν σε λιγο και θα θελουν αγκαλιτσες τους ελειψα μωρε...φιλια σε ολες θα επανελθω το βραδυ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

κορίτσια καλησπέρα...αν δε σας πειράζει είπα να μπω κι εγω στην παρέα σας....έχω πητ 11-9 (για νωρίτερα το βλέπω), έχω αγοράκι και γεννάω αρεταίειο....είμαι στο cafe σεπτεμβρίου αλλά δεν έχουμε πολύ κίνηση, είμαστε σκορπισμένες σε άλλα cafe.

καλως μας ηρθες!!!εδω ειμαστε μαζεμενες και κανουμε καλη παρεουλα!!

κοριτσια καλησπερα τι ζεστη ειναι αυτη??ουφ.!!πριν λιγο γυρισα ειδα τα μωρακια μου και χτες κανονισα πλεον να πινουν το δικο μου γαλα αποκλειστικα...μιλαμε τους ξεχεσα και εγω και ο αντρας μου και ο παιδιατρος ο δικος μας που τους πηγα...σημερα το απογευμα δεν θα παω ομως θα στειλω τον σπυρο να παει τα γαλατακια που εχω μαζεψει ωστε να τους τα δωσουν..χτες αντλησα περισσοτερες φορες και βλεπω οτι αρχιζει και αυξανετε η παραγωγη...εβγαλα 110:D:Dεπισης εχασα και τα 9κιλα που ειχα προλαβει να παρω...:D:D...εσεις τσοπρες αντε σιγα-σιγα θα εχουμε γεννητουρια...να δειτε τι ωραια που θα ειναι με τα μωρακια σας αγκαλιτσα...εμας απο οτι μας ειπανε οι γιατροι τελη αυγουστου θα τα παρουμε στο σπιτι

μπραβο, ειδες που ολα τακτοποιουνται σιγα σιγα??οταν θα παρεις αγκαλιτσα τα παιδακια σου θα καταλαβεις οτι ολα ηταν ένα κακο ονειρο, μια δοκιμασια!!(ασχετο, αλλα τελικα στην Ελλαδα ολα με φασαρια και τσαμπουκα λυνονται...):mad:

καλησπερεσ ομορφεσ!!!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε σημερα? μια χαρα σας βλεπω μαρουλιτακι ευχαριστα τα νεα σου αντε θα περασει ο καιρος!!!!!!!!!!! μαμαλου καλος ορισες με το καλο το μπεμπακι

εμενα κοριτσια ολη νυχτα με ταραξε στην κλωτσια χαχαχαχα ο γλυκας μου χαλαλι του δεν πειραζει ολα καλα πανε οποτε ............

τι αλλα εσεις πως παλευετε την ζεστη? εχουμε παρει αγκαλια ολες τα κλιματιστικα????????? χαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...