Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φτου σου το Σαββατο ε???Γμτ εγω εχω Τριτη!!!!!Θα με χαρχαλεψει λεει τοτε και φοβαμαι μην τα παρει κρανιο με το χαρχαλεμα ο γιος μου που του χαρχαλεουν το τετοιο της μανας του και τσαντιστει και θελει να βγει να πλακωσει στο ξυλο τον ντοκ....Αλλιως για πιο πριν εμενα χλωμο το κοβω...

Εσενα το Σαββατο λες να πεσει χαρ χαρ???

Διαφημίσεις

δεν ξερω...ασε, μη με πιασουν κ οι ντροπες μου (τρομαρα μου, θελω να γεννησω κιολας!!)

και αντε, εσενα να τον πλακωσει ο γιος σου τον ντοκ, αν εμενα τον πλακωσει ο αντρας μου τι γινεται?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως ο συζυξ λεει οτι θα γεννησω μεχρι τις 28-29...ελα να πεσουν τα στοιχηματα...:D

Αστα και εγω πολυ ντρεπομαι στον ντοκ....:oops::oops::oops:

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τοσα εχει δει μωρε το δικο μου θα του κανει εντυπωση....:mrgreen:

Εγω παλι γιατι νιωθω οτι θα σκασω και μετα θα γεννησω???Παιδι μου εχει βολευτει ο κυριος εκει μεσα και δεν θελει να βγει....Εχω διαβασει παντως οτι το χαρ χαρ βοηθαει....Μπα εγω εσενα μετα τις 1 με 2 Αυγουστου σε κοβω....Αντε και αμα χασω θα μου δωσεις 1000 ευρω και αμα κερδισεις θα μου δωσεις 2000 ευρω!!!Καλο ε????:tongue::tongue::tongue:

Εγω παλι γιατι νιωθω οτι θα σκασω και μετα θα γεννησω???Παιδι μου εχει βολευτει ο κυριος εκει μεσα και δεν θελει να βγει....Εχω διαβασει παντως οτι το χαρ χαρ βοηθαει....Μπα εγω εσενα μετα τις 1 με 2 Αυγουστου σε κοβω....Αντε και αμα χασω θα μου δωσεις 1000 ευρω και αμα κερδισεις θα μου δωσεις 2000 ευρω!!!Καλο ε????:tongue::tongue::tongue:

εισαι επιχειρηματικο μυαλο ομως:-D:-D:-D..τα βαψαμε ξανθα ειπαμε???το μπισκοταρωμα ειναι του ξανθου???:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

εισαι επιχειρηματικο μυαλο ομως:-D:-D:-D..τα βαψαμε ξανθα ειπαμε???το μπισκοταρωμα ειναι του ξανθου???:mrgreen::mrgreen:

Κοιτα ερχονται δυσκολες μερες!!!!Εχω και παιδι να μεγαλωσω οποτε καταλαβαινεις!!!!

Ξανθο μελι παιδι μου τα εβαψα εξου και η μπισκοτιλα καραμελιλα....μπλιαχ

ανεκδοτο εν οψει:

χτυπαει καποιος την πορτα μιας ξανθιας μεσα στα αγρια μεσανυχτα..σηκωνεται κοιμισμενη η ξανθια και παει στην πορτα..Ρωταει :ναιιιι???ποιος ειναι??

-εγω

-εγω???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπουχαχαχαχαχαχα......(ελπιζω να δροσιστηκατε λιγακι)

ανεκδοτο εν οψει:

χτυπαει καποιος την πορτα μιας ξανθιας μεσα στα αγρια μεσανυχτα..σηκωνεται κοιμισμενη η ξανθια και παει στην πορτα..Ρωταει :ναιιιι???ποιος ειναι??

-εγω

-εγω???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπουχαχαχαχαχαχα......(ελπιζω να δροσιστηκατε λιγακι)

α καλο ε!!!!!!!Φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...