Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και καλα θα κάνεις.... το συμφωνυ ειναι οντως πολυ καλό ελπιζω να ζητησες το διπλο συστημα αντλησης να ξεμπερδευεις στο μισο χρονο, ο χορνος ειναι σημααντικός για σενα...

Αχ Μαρουλιτακι μου...υπομονη ειναι λουκι στην αρχη, αλλα οταν πατε σπιτακι σας ολα θα στρωσουν...να φιλησεις τα 6 πατουσακια....εστω νοητα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω, μια η ζεστη, μια ενα ηλιθιο κουνουπι, μια που δεν βολευομουν πηγε 6 να κοιμηθω... ευτυχω με αφησει μεχρι τις 9,30 η μπουμπου μου να κοιμηθω και μετα ηρθς και χουζουρεψαμε λιγακι ακομα.... ποσο θα ευχαριστιεσατε αυτες τις αγκαλιες στο κρεβατι με τα νινακια σας δεν λεγεται.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

κι εγω χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω, μια η ζεστη, μια ενα ηλιθιο κουνουπι, μια που δεν βολευομουν πηγε 6 να κοιμηθω... ευτυχω με αφησει μεχρι τις 9,30 η μπουμπου μου να κοιμηθω και μετα ηρθς και χουζουρεψαμε λιγακι ακομα.... ποσο θα ευχαριστιεσατε αυτες τις αγκαλιες στο κρεβατι με τα νινακια σας δεν λεγεται.....

Θελω και εγω αγκαλιες με το νινι............Το σκεφτομαι και λιιιιιιιωνω........

ναι πηρα και τα δυο χωνακια αν εννοεις αυτο...ασε εχω πλακωθει στις σουπες και στο νερο πινω και 4λιτρα να μου κατεβει οσο το δυνατον γρηγοροτερα...σημερα μου εστειλαν απο την παμπερς πανες για πρωορα και ελλιποβαρη μωρα που εναι μεχρι 3κιλα νομιζω 5κουτια μεγαλα..θα ξεκινησω στοκ..:tongue::tongue:οσο για τις αγκαλιες και τα φιλακια κοριτσια μονο μεσα στην θερμοκοιτισδα τα βλεπω..δεν τα εχω παρει ακομα αγκαλια..:cry:

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Σου αντιγράφω

έσα στην κλινική ίσως να μην έχει τη δυνατότητα η μητέρα να έχει τόσο συχνά το θήλαστρο. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να αντλεί τουλάχιστον 8 φορές το 24ωρο. Στη χειρότερη περίπτωση 6 φορές το 24ωρο.

Το πρωτόκολο των 6 αντλήσεων είναι για μερική γαλουχία. Το πρωτόκολλο των 8 και άνω για πλήρη γαλουχία. Με λιγότερες από 8 αντλήσεις είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθή πληρης γαλουχία.

Για μερικές μητέρες οι πρώτες 10 μέρες είναι πολύ κρίσιμες για τη γαλουχία γι αυτό καλό είναι να μη χαθεί αυτό το διάστημα.

Η μητέρα είναι καλό να προγραμματίζει περισσότερες αντλήσεις από τις επιδιωκόμενες για να καταφέρνει τουλάχιστον τις επιδιωκόμενες.

Δηλαδη εσυ θα προγραμματισεις 10 αντλησεις γιατι ολο και καποια δεν θα κατσει λογω υποχρεωσεων με σκοπο να κανεις 8-9, δεν εχει σημασια η ποσοτητα, με τοσο πολλες αντλησεις μπορει να μην βγαζεις τιποτα στην αρχη, αλλα εχει σημασισα το ερεθισμα, σιγα σιγα θα βγαζεις περισσοτερο...

Ειναι πολυ κουραστικο και δυσκολο το ξερω αλλα προσπαθησε το αξιζει... ο,τι χρειαζστεις η σου πουν οτιδηποτε εκει που σε προβληματισει ρωτησε με να το πω στην Αγλαια, γιατι δεν μπαινει πολυ στο φορουμ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τι ειναι αυτο το πραμα βρε???Τι θα κανουμε ε???Αστα εγω εχω κανει την νυχτα μερα και την μερα νυχτα....Το θεμα ειναι οτι νιωθω σαν ζομπι ολη την ημερα...δεν μπορω να κανω και δουλειες και με πιανει η προκομαρα το βραδυ αλλα το βραδυ κοιματε ο καλος μου και που να βαλω σκουπα ας πουμε εκεινη την ωρα....Αστα φρικη!!!

Με την ζεστη πως τα πας????Εγω δεν την παλευω καθολου.....Ζεσταινομαι απιιιιιιστευτα πολυ........

ελα καλε που ζεσταινεσαι!!δε σε πιστευω!!εγω ειπαμε, το κλιματιστικο στους 17 και δοξα σοι ο Θεος..παντως εχω ενα μπουκαλακι νερο που γεμιζω ανα μισαωρο, το βαζω καταψυξη και σε 10 λεπτα ετοιμο το παγωμενο νερακι!!!

οσο για δουλειες...πικρη ιστορια..:cool:

Είνα προτιμότερο να έχει ένα σύστημα διπλής άντλησης γιατί ο χρόνος άντλησης μειώνεται στο μισό (είναι πιο εύκολο για τη μαμά να βρει το μισό χρόνο!) αλλά και φαίνεται ότι η παραγωγή αυξάνεται πιο γρήγορα΄!

προτείνουμε στη μητέρα να προγραμματίζει τις αντλήσεις ανά 1,5 με 2 ώρες στη διάρκεια της μέρας, έτσι ώστε αν συμβεί κάτι και καθυστερήσει κάποια φορά για περισσότερο από 3 ώρες να μην υπάρχει πρόβλημα με το συνολικό αριθμό των αντλήσεων.

Η μητέρα θα πρέπει να κάνει 8-10 αντλήσεις το 24ωρο. Η μία από αυτές θα πρέπει να είναι βραδυνή, στη διάρκεια του ύπνου.

Είναι καλό να μην υπάρχουν διαστήματα μεταξύ των αντλήσεων που διαρκούν πάνω από 4 ώρες. Για τις περισσότερες μητέρες είναι πολύ δύσκολο να αυξήσουν την παραγωγή αν υπάρχουν μεγάλα διαστήματα.

Γενικά απαιτούνται τουλάχιστον 100 λεπτά ενεργού θηλασμού σε κάθε μαστό το 24ωρο. Αυτό μεταφράζεται σε 10 δεκάλεπτα ή 8 13λεπτα για κάθε μαστό. Γι αυτό προτείνουμε το σύστημα διπλής άντλησης. Είναι δύσκολο για μια μητέρα να βρει 100 λεπτά ελεύθερα το 24ωρο, το να βρει 200 είναι ακόμη πιο δύσκολο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρόνια πολλά μπουμπου στο κοριτσακι σου να την χαίρεσαι! Μια μέρα διαφορά έχουν τα παιδάκια μας!

Μαρουλίτα σε θαυμάζω μπράβο κοπέλα μου! Είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό στο σπίτι σας θα είναι τα 5 σου παιδάκια μαζί και αγαπημένα!

Να σου ζήσουν τα δυδιμάκια Γιώτα!

Ευχαριστώ και για τις ευχές όλες σας για τον κανακάρη μου!

Εγώ το βράδυ δε κοιμήθηκα καθόλου. Ολο εφιάλτες έβλεπα και κάθε μισή που ξυπνούσα ταραγμένη το μωράκι μου έκανε τούμπες μέσα στην κοιλιά! Δε ξέρω τι ακριβώς γινότανε. Α! και εχω αγχωθεί λίγο γιατί νομίζω πως έχω πολλές συσπάσεις. Στην αρχή έλεγα οτι τεντώνεται πολύ ο μικρός μου αλλά από αυτά που περιγράφετε μάλλον δεν είναι ο μικρός αλλά η μήτρα μου.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

εγω ψαχνω για ενα ρετρο, που ειχα κι εγω απο τη μαμα μου το ιδιο και εχει επανακυκλοφορησει!!! Εντελως 70'ς΄

Δεν το βρισκω ομως...

επειδή και εγώ για αυτο θα ψάξω αν δεν μου φέρουν κανένα δώρο, το έχω δει σε φωτογρφία και κυριώς συνοικιακά. Σε βιβλιοπωλείο δε το έχω δει ποτέ

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

οσο για τις αγκαλιες και τα φιλακια κοριτσια μονο μεσα στην θερμοκοιτισδα τα βλεπω..δεν τα εχω παρει ακομα αγκαλια..:cry:

Δεν πειράζει, στην φάση που είναι τώρα, ένα χάδι και η φωνή σου φτάνει, τα κάνει πολύ καλό.

Να τα μιλάς όσο μπορείς.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Λοιπόν τα νέα μου από τον ενδοκρινολόγο. Επειδή είναι πάρα πολύ το βάρος που έχασα σε μια βδομάδα, μου αύξησε τη ποσότητα του φαγητού. Αυτό βέβαια θα με οδηγήσει κατευθείαν στην ινσουλίνη, μιας και πλέον οι μετρήσεις μου είναι οριακές. Αλλά μου είπε ότι κάνει πολύ κακό να χάνω 2 κιλά σε μια βδομάδα και καλύτερα να κάνω ινσουλίνη. Δε με πειράζει βέβαια, λίγος καιρός έμεινε, γιατί το κακό με τη πίνα είχε παραγίνει, αφού ρε κορίτσια πονάει το στομάχι μου από τη πίνα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου....

πρωτα απ'ολα να ευχηθω στη γιωτα να ζησουν τα διδυμακια της....να ειναι παντα υγιεστατα και καλοτυχα...!!!

καλοριζικα οσες κανατε αγορες και με το καλο να δεχτειτε τα μωρακια σας....

νανο καλα βλεπω τα πραγματα με τη μικρουλα...ευχομαι κοριτσακι να φτασεις τις 36 βδομαδες!!!

galat μοντελακι ο ζουζουνος σου....

νικολινα μου φτιαχνει και παντοφλακια....εχεις ταλεντο!!!

μαρουλιτα μου ολα καλα με τα ζουζουνια σου αφου παιρνουν βαρος...ζητα να τους δωσει το δικο σου γαλα νομιζω θα τα βοηθησει περισσοτερο...

bibicos νομιζω οτι προετοιμαζεσαι για τα ξενυχτια που εχεις να τραβηξεις γι'αυτο δεν κοιμασαι τα βραδυα...

αν ξεχασα καποια αλλη ας με συγχωρεση ειπαμε αλτσχαιμερ ειναι αυτο...

λοιπον και περναμε στα νεα ....ο μπεμπουλης εφτασε περιπου 2300γρ και ενα εχω να σας πω μπορει να ειμαι και η επομενη που θα γεννησει...ειμαστε οριακα,τα υγρα ειναι ελαχιστα...και ο πλακουντας στα κακα του χαλια(Αθηνουλα μην νευριαζεις....για τον πλακουντα,δεν κανω καισαρικη λογω του πλακουντα αλλα λογω του αμνιακου)...πραγματικα δεν εχει καθολου χωρο το μωρο,ειμαι σε επιφυλακη μεχρι την τεταρτη που ειναι η τελικη ημερομηνια για να γεννησω,αλλα με μεγαλες πιθανοτητες και για νωριτερα,οποτε αν εξαφανιστω για καμποσες μερες να ξερετε οτι γεννησα

την κυριακη θα παω παλι για nst και φυσικα με τη βαλιτσα μου ....τη δευτερα θα παω για εξετασεις και για υπερηχο και φυσικα παλι με τη βαλιτσα μου...αλλα ευελπιστω να φτασω μεχρι την τεταρτη που κλεινω τις 36η βδομαδα...αν δεν νοιωσω το μωρο για καμποσες ωρες θα πρεπει να φυγω κατεπειγοντως για την κλινικη....

και τελικα μαλλον αν κατι γινει νωριτερα θα γεννησω στο ασκληπειιο που ειναι απεναντι απο το γραφειο του γιατρου(αυτο ειναι το μονο που δεν μου αρεσει στην ολη υποθεση)...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...