Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικολινα ωραιο το πατουμενο :) (σημερα πηρα κ εγω 40νο παρακαλω!!!!!μα ποσο ακομα θα πρηστουν τα ποδια μου;;;!!!!)

Ευχαριστώ πολύ κοπελιά... Μόνη μου τις έφτιαξα κ μου στοίχησαν γύρω στα 15?.

Πως είσαι σήμερα με τα πονάκια?

Nikolina78 λιγα λες ειναι τα 40 ευρω ε???Καλα για εσενα 60!!!!:tongue::tongue::tongue:By the way πολυ ωραιο το παπουτσικο Hello Kitty!!!Πολυ χαριτωμενο!!!

Ευχαριστώ πολύ κ σένα bibicos... Με γειες το μαλλί κ το sling...

Αθηνουλα κ εγώ νομίζω ότι θα έχει πάρει τουλάχιστον 800γρμ.

Oly μας ξεμυάλισες όλες με το καρότσι...

Σε όλες τις υπόλοιπες κοιλουμπίτσες πολλά φιλάκια...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε?

Καλέ έχασα τα πρώτα γεννητούρια! Μαρουλίτα μου να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου και από εμένα αν και καθηστερημένα. Γεννήθηκαν και την ημέρα των γεννεθλίων μου απ' ότι είδα....Γερά και καλότυχα να είναι τα παιδάκια σου :P

Με εμάς όλα καλά πάνε....

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στον γιατρό, όλα καλά και φυσιολογικά! Η μπουμπούκα μου έφτασε τα 2473gr, ο πλακούντας είναι grade 0 προς 1 και η περιτύλιξη που είδαμε είναι απλή είπε ο γιατρός μια φορά γύρω στο λαιμάκι της.

Επόμενο ραντεβού την Πέμπτη το πρωί και κάθε εβδομάδα από εδώ και πέρα μέχρι να γεννήσω.

Η μπου μπου μου όπως την έλεγα πριν καν γεννηθεί (εξού και το nickname) , το κοριτσάκι μου , η Έλλη μου την Δευτέρα έγινε 2 χρονών!!!! 45466.gif

Την χαζεύω και την καμαρώνω κάθε μέρα, προσπαθώ να μην χάνω καμιά της στιγμή! Το μυαλό μου γυρνάει συνέχεια από τις μέρες της εγκυμοσύνης της, την γέννα της και τα δυο υπέροχα χρόνια που μου έχει χαρίσει μέχρι τώρα.

Σαν μανούλα εύχομαι τα καλύτερα πάντα στην ζωή της!

butterfly_birthday.gif

Την Κυριακή μια μέρα πριν της έκανα και το πάρτυ της 591721.gif και το ευχαριστήθηκε πολύ το λουλουδάκι μου icon_flower.png την ίδια μέρα έμπαινα και στον μήνα μου 2839.gif2839.gif2839.gif

Προσπαθώ τώρα να διαβάσω τις σελίδες των νέων σας όσο αντέχω γιατί πονάει συνέχεια πολύ η μέση μου και η καθιστή στάση είναι το χειρότερο μου. Μου λείπετε πάρα πολύ και σας σκέφτομα συνέχεια!

Επανέρχομαι σε λίγο...

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε?

Καλέ έχασα τα πρώτα γεννητούρια! Μαρουλίτα μου να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου και από εμένα αν και καθηστερημένα. Γεννήθηκαν και την ημέρα των γεννεθλίων μου απ' ότι είδα....Γερά και καλότυχα να είναι τα παιδάκια σου :P

Με εμάς όλα καλά πάνε....

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στον γιατρό, όλα καλά και φυσιολογικά! Η μπουμπούκα μου έφτασε τα 2473gr, ο πλακούντας είναι grade 0 προς 1 και η περιτύλιξη που είδαμε είναι απλή είπε ο γιατρός μια φορά γύρω στο λαιμάκι της.

Επόμενο ραντεβού την Πέμπτη το πρωί και κάθε εβδομάδα από εδώ και πέρα μέχρι να γεννήσω.

Η μπου μπου μου όπως την έλεγα πριν καν γεννηθεί (εξού και το nickname) , το κοριτσάκι μου , η Έλλη μου την Δευτέρα έγινε 2 χρονών!!!! 45466.gif

Την χαζεύω και την καμαρώνω κάθε μέρα, προσπαθώ να μην χάνω καμιά της στιγμή! Το μυαλό μου γυρνάει συνέχεια από τις μέρες της εγκυμοσύνης της, την γέννα της και τα δυο υπέροχα χρόνια που μου έχει χαρίσει μέχρι τώρα.

Σαν μανούλα εύχομαι τα καλύτερα πάντα στην ζωή της!

Την Κυριακή μια μέρα πριν της έκανα και το πάρτυ της 591721.gif και το ευχαριστήθηκε πολύ το λουλουδάκι μου icon_flower.png την ίδια μέρα έμπαινα και στον μήνα μου 2839.gif2839.gif2839.gif

Προσπαθώ τώρα να διαβάσω τις σελίδες των νέων σας όσο αντέχω γιατί πονάει συνέχεια πολύ η μέση μου και η καθιστή στάση είναι το χειρότερο μου. Μου λείπετε πάρα πολύ και σας σκέφτομα συνέχεια!

Επανέρχομαι σε λίγο...

Μπουμπου χρόνια πολλά για την κορουλα σου... Να την χαίρεσαι κ με το καλό να έρθει το νέο μωράκι στην αγκαλιά σου... Χρόνια πολλά κ για σένα για τα γενεθλιάκια σου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημέρα "κοιλίτσες"!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα εισαγωγικά καταλαβαίνουμε όλες γιατί τα έβαλα χιχιχιχιχιχιχιχι. Μπου μπου να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να είναι υγιές και καλότυχο.

Κορίτσια δεν πάει άλλο, έχω λυσσάξει στη πείνα, πονάει το στομάχι μου ώρες ώρες. Να φανταστείτε σήμερα ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα σοκ, μέσα σε μια βδομάδα έχασα δύο κιλά. Σήμερα που θα πάω θα του πω να μου βάλει περισσότερο φαγητό και ας χρειαστεί να κάνω ινσουλίνη. Πεινάωωω

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ρε μπουμπουκα, απιστευτο, σε ειδα σοτν υπνο μου, χιχιχιχ κι ας μην σε ξερω, ειχες καιρο να μπεςι!!! Καλα τρομερη τηλεπαθεια!!!! Να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου!!!! απο εδω και περα αλλαζουν τρομερα θα το απολαυσεις πααααααρα πολυ....

Νικολ εισαι τελεντακι βλεπω...ωραιες οι σαγιοναρουλες!

Κοριτσια 1 κιλο , 800 γραμμαρια,... μπουα χαχαχαχα εγω θα κατουρηθω αν παρει 400 γρ..... παω να κανω ενα μπανακι να ξεκινησω, 12 εχω ραντεβου, φιλακια πολλα πολλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

μπουμπου να χαιρεσαι τη μπουμπου σου!

πηγαμε και εμεις χτες στη γιατρο... 2100 η μικρη μας και για πρωτη φορα ειδαμε τη φατσουλα της! δεν ηταν 3D, αλλα φαινοταν πολυ καθαρα! ειναι φουσκομαγουλιτσα με ισια μυτουλα σαν του μπαμπα της και στρογγυλο προσωπακι! μας εριξε και ενα χασμουριτο για να δουμε τη στοματαρα της!!!

το μονο που τη κραταει ακομα μεσα ειναι οτι ειναι λιγο στραβα το κεφαλι της μεσα στη λεκανη (ειναι διαγωνια στη κοιλια μου...). το παλευει να ισιωσει αλλα δυσκολευεται και ευτυχως που δυσκολευεται γιατι ετσι θα καθυστερησει. μου ειπε η γιατρος οτι αν ισιωσει το κεφαλι της θα σπασουν και τα νερα :shock: και εμεις ακομα δεν το θελουμε αυτο... συσπασεις εχω περισσοτερες απ'οτι νομιζα (ναι συνεχιζω να μην τις καταλαβαινω ολες) και μπορει να ξανακανω εισαγωγη για 1-2 24ωρα για να παρω ενδοφλεβια, γιατι τα yutopar αρχισαν να μην πιανουν και τοσο... γενικα τη γιατρο δεν την ειδα πολυ αισιοδοξη... εχουμε ραντεβου ξανα στις 3/8 και μου ειπε πολλες φορες: ελπιζω να μην βρεθουμε νωριτερα.

το αλλο που μου ειπε ειναι οτι μεχρι και την 36η εβδομαδα το μωρο θεωρειτε προωρο και καλο θα ηταν να γεννηθει με καισαρικη (αρκει να μην εχει μπει ηδη το κεφαλι στη σωστη θεση μεσα στη λεκανη) για να μην πιεστει το κρανιο (και ο εγκεφαλος) του...

αν αντεξω λιγο ακομα με τα yutopar, θεωρει οτι μολις τα κοψω (στις 10-12/8) γυρω στις 15 θα εχουμε την αφιξη της μικρης...

το θεμα της καισαρικης με αγχωσε γιατι με το ινομυωμα που εχω καλο ειναι να γινει φτ...

ZOrwp3.png

καλημερα!!!!

μπουμπου να χαιρεσαι τη μπουμπου σου!

πηγαμε και εμεις χτες στη γιατρο... 2100 η μικρη μας και για πρωτη φορα ειδαμε τη φατσουλα της! δεν ηταν 3D, αλλα φαινοταν πολυ καθαρα! ειναι φουσκομαγουλιτσα με ισια μυτουλα σαν του μπαμπα της και στρογγυλο προσωπακι! μας εριξε και ενα χασμουριτο για να δουμε τη στοματαρα της!!!

το μονο που τη κραταει ακομα μεσα ειναι οτι ειναι λιγο στραβα το κεφαλι της μεσα στη λεκανη (ειναι διαγωνια στη κοιλια μου...). το παλευει να ισιωσει αλλα δυσκολευεται και ευτυχως που δυσκολευεται γιατι ετσι θα καθυστερησει. μου ειπε η γιατρος οτι αν ισιωσει το κεφαλι της θα σπασουν και τα νερα :shock: και εμεις ακομα δεν το θελουμε αυτο... συσπασεις εχω περισσοτερες απ'οτι νομιζα (ναι συνεχιζω να μην τις καταλαβαινω ολες) και μπορει να ξανακανω εισαγωγη για 1-2 24ωρα για να παρω ενδοφλεβια, γιατι τα yutopar αρχισαν να μην πιανουν και τοσο... γενικα τη γιατρο δεν την ειδα πολυ αισιοδοξη... εχουμε ραντεβου ξανα στις 3/8 και μου ειπε πολλες φορες: ελπιζω να μην βρεθουμε νωριτερα.

το αλλο που μου ειπε ειναι οτι μεχρι και την 36η εβδομαδα το μωρο θεωρειτε προωρο και καλο θα ηταν να γεννηθει με καισαρικη (αρκει να μην εχει μπει ηδη το κεφαλι στη σωστη θεση μεσα στη λεκανη) για να μην πιεστει το κρανιο (και ο εγκεφαλος) του...

αν αντεξω λιγο ακομα με τα yutopar, θεωρει οτι μολις τα κοψω (στις 10-12/8) γυρω στις 15 θα εχουμε την αφιξη της μικρης...

το θεμα της καισαρικης με αγχωσε γιατι με το ινομυωμα που εχω καλο ειναι να γινει φτ...

όλα καλά θα πάνε κουκλίτσα. Η γιατρός στα λέει για να είσαι προετοιμασμένη. Θυμάσε πριν λίγο καιρό, δε περίμενες οτι θα είχε αντέξει τόσο καιρό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

κκοριτσια μου καλημερα...βλεπω εχουμε γεννητουρια σημερα ε??με το καλο τα διδυμακια της παρεας να σου ζησουν γιωτα μου..τα νεα μας εχουμε παρει αρκετο βαρος σχετικα με το βαρος γεννησης..απλα η μπεμπα δεν μου πολυτρωει τωρα:| αλλα αφου παιρνει βαρος μου ειπε να μην ανησυχω..ολη μερα ειμαι στους δρομους και γυριζω το βραδυ σπιτι..ευτυχως μου δινουν ενα δωματιακι στο λητω και παω και αντλω το γαλα μου εκει γιατι τυχαινει να κατσω απο το πρωι μεχρι το απογευμα....απο γαλα ακομα δεν εχω πολυ βγαζω γυρω στα 80-90μλ την φορα..αλλα υπομονη θελω ακομα 4-5βδομαδες μεχρι να εδραιωθει..οποτε πιστευω θα μπορουν και τα μικρα να θηλασουν:-D:-Dαυτα απο μας..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Καλημερααααααααααααα (εδώ είναι ακόμα 11 και 20)

Τι κάνετε κούκλες;;;

Evi mou και μπου μπου να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να είναι πάντα ευτυχισμένα και καλότυχα.

Λοιπόν μου φαίνεται πρέπει να έρθω Ελλάδα να ανοίξω αντιπροσωπία της TEUTONIA, αφού έχετε ξετρελαθεί όλες με το καρότσι μας.

Θα βγάζω τρελά λεφτά....χεχεχεχε

Μαρουλιτα μου μπράβο τα μωράκια πάνε πολύ καλά...φτου φτου

Το γαλατακι που αντλείς τους το δίνουν;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα ή μάλλον Καλησπέρα!!!Ρε κοριτσια τι εχω παθει τις τελευταιες μέρες!!!!!!Δεν μπορω να κοιμηθω το βράδυ...ξυπνάω ανα μία ώρα μία ζεστένομαι μία θέλω νερό μία θέλω πιπί μου....και πάει λέγοντας ε και το πρωί του δίνω και καταλαβαίνει!!!Μιλάμε ρίχνω τρελό ύπνο το πρωιί...Κοιμόμουν σήμερα σερί από τις 8 μέχρι πρίν από λίγο!!!!Αααααχ σε λίγο καιρο να δω πως θα κοιμάμε.....:rolleyes:

Μπουμπου να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!Καλότυχο να είναι πάντα και υγεία πάνω απ'ολα!!!!!

Μαρουλίτα κουράγιο μωρέ!!!Τα πάτε εξάλλου περίφημα μέχρι τώρα!!!!!

Νανο79 ολα καλά θα πανε θα το δείς!!!Κάνε λίγο ακόμα υπομονή

Να ρωτήσω βρε κοριτσία θέλω να πάρω ημερολόγιο μωρού αλλα δεν έχω βρεί κάτι το ιδιαίτερο μέχρι τώρα...Ξέρετε αυτα που γράφεις μέσα τι κάνει κάθε μήνα το μωρό τα δοντάκια του τις λεξούλες του κλπ...Έχετε να προτείνεται κανένα???

Επίσης έχω φοβερό πονοκέφαλο :confused::confused::confused:.....Πήρα ντεπόν αλλά τίποτα....Κανένα γιατροσόφι???

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω βρε κοριτσία θέλω να πάρω ημερολόγιο μωρού αλλα δεν έχω βρεί κάτι το ιδιαίτερο μέχρι τώρα...Ξέρετε αυτα που γράφεις μέσα τι κάνει κάθε μήνα το μωρό τα δοντάκια του τις λεξούλες του κλπ...Έχετε να προτείνεται κανένα???

της anne geddes μου αρεσουν πολυ και μαλλον θα παρω αν δεν μου φερουν δωρο,....

http://www.biblioasi.gr/advanced_search_result.php?keywords=anne+geddes&x=0&y=0

ZOrwp3.png

Καλημέρα ή μάλλον Καλησπέρα!!!Ρε κοριτσια τι εχω παθει τις τελευταιες μέρες!!!!!!Δεν μπορω να κοιμηθω το βράδυ...ξυπνάω ανα μία ώρα μία ζεστένομαι μία θέλω νερό μία θέλω πιπί μου....και πάει λέγοντας ε και το πρωί του δίνω και καταλαβαίνει!!!Μιλάμε ρίχνω τρελό ύπνο το πρωιί...Κοιμόμουν σήμερα σερί από τις 8 μέχρι πρίν από λίγο!!!!Αααααχ σε λίγο καιρο να δω πως θα κοιμάμε.....:rolleyes:

δε μου λες bibico, μηπως εγω ειμαι εσυ κ εσυ εγω???????????:confused:

ακριβως τα ιδια, βαμπιρ εχω γινει, παιδι της νυχτας...το τι sudoku εχω λυσει, εξπερ εχω γινει..αν 1/2 ωρα, 1 ωρα και τα ξημερωματα δια μαγειας με πιανει ο υπνος (μεχρι τις 9, μη καλομαθω κιολας!!)

οσο για το ημερολογιο, εμεις εχουμε παρει της disney και εχουμε γραψει ηδη καποια πραγματακια...

απο το δικο μου γαλα δεν εχουν δωσει ακομα..το μαζευω και το φυλαω στην καταψυξη ακομα τρωνε απο σωληνακι στην μυτη..:(

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

απο το δικο μου γαλα δεν εχουν δωσει ακομα..το μαζευω και το φυλαω στην καταψυξη ακομα τρωνε απο σωληνακι στην μυτη..:(

Δεν παίζει ρόλο το ότι το πίνουν από την μύτη με το σωληνάκι, μπορούν να βάλουν το δικό σου γάλα.

Πόσα ml πίνουν, ξέρεις;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

δεν μου το ειπε ο παιδιατρος αυτο..το μονδικο που ξερω ειναι οτι τους δινουν ενα γαλα που ειναι ειδικο για πρωορα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...