Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nai, e? Ειδες αν το δεις απο κοντά... και το ;θιννυ ειναι σουπερ παντως απο οτι ξερω!!!!! Δες το κι αυτο!

Στελλα, ετσι λενε αλλα εγω ξερω και κοπλεα που το εβαζε ως 5, οταν κουραζοταν πολυ?(ηταν και τυποι σπορτιφ πηγαιναν κατι τρελες πεζοπορειες)

εμενα τωρα ειανι 2,5 αποκλειεται μονο ενα εξαμηνο ακομα να το χρησιμοποιησω, σιγουρα θα παει κι αλλο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπι μπι ριχτο στο περπατημα και στο...αλλο σπορ ξερς εσυ!!!

Κοριτσακι μου σας αφηνω κι εγω αυριο παω να κανω ενα υπερηχι στειλτε θετικα βαιμπς να παρει κανα γραμμαριο πανω του ο μπουλης! χιχιχιχιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Με το καλο η Γιωτα να φερει στο κοσμο τα αγορια της!!!!!!!!!!!:)

Ολυ .....γιατιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;χαχαχα!!!!!!!εγω πηρα το Στοκκε 750 προσφορα -πληρες - αλλα του 09 .....εεεε....ενταξει...μικρο το κακο εεε;;;;

Με γεια κ το καροτσι !!!!!πολυ μ αρεσει αυτο το χρωμα :)

Καλοριζικα τα φρεσκοψωνισμενα !!!!!!!!!

Ντιμ ..υπομονηηηηη!!!!!:)

Στελλιτσα εγω λεω να το νοικιαζω με το μηνα μετα!!!!!!!!χαχαχαχχα!!!!!να βγαλω τα σπασμενα:)

Σημερις καποιες συσπασεις με πονεσαν.....ουιιιιιιιιι!!!!!!!Τερμα οι Μπραξτον-ψευτικες συσπασεις-....ηρθαν οι αληθινες;;;;;;Αυριο μπαινω 9ο......

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

μπι μπι ριχτο στο περπατημα και στο...αλλο σπορ ξερς εσυ!!!

Κοριτσακι μου σας αφηνω κι εγω αυριο παω να κανω ενα υπερηχι στειλτε θετικα βαιμπς να παρει κανα γραμμαριο πανω του ο μπουλης! χιχιχιχιχιχιχι

Ρε δεν την παλευω με το περπατημα!!!!Μονο στα σουπερ μαρκετ οταν παω που εχουν κλιματιστικο!!!Στον δρομο το απογευμα δεν μπορω καθολου!!!

Οσο για το αλλο σπορ ο αντρας μου με αποφευγει σαν ο διαολος το λιβανι!!!Δεν μπορει λεει φοβαται μην κανει κακο στο μωρο!!!!Εεεελεος δηλαδη!!!

Καλη επιτυχια αυριο με τον υπερηχο!!!Αν θελετε κανενα κιλο να σας δωσουμε εμεις που μας περισσευουν!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Good luck, Αθηνούλι! Θα περιμένουμε νέα!

Bibico, την ξέρεις τη γάτα; Που κάθεσαι στα τέσσερα και μία σηκώνεις τη μέση μία την κατεβάζεις; (να, δες εδώ) Η δασκάλα μου λέει ότι είναι ένα κι ένα για να πάρει θέση το μωρό, δοκίμασέ το (καμιά 10ριά την ημέρα...).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Αθηνουλα εγωλεω θα εβαλε 1 κιλο !!!!!!!!:):):)

Νικολινα ωραιο το πατουμενο :) (σημερα πηρα κ εγω 40νο παρακαλω!!!!!μα ποσο ακομα θα πρηστουν τα ποδια μου;;;!!!!)

Μπιμπι το αλλο σπορ που λεει κ η Αθηνα ξεκινατο......ααα κ μεγεια το μαλλι!!!!!

i6mXp3.png

Good luck, Αθηνούλι! Θα περιμένουμε νέα!

Bibico, την ξέρεις τη γάτα; Που κάθεσαι στα τέσσερα και μία σηκώνεις τη μέση μία την κατεβάζεις; (να, δες εδώ) Η δασκάλα μου λέει ότι είναι ένα κι ένα για να πάρει θέση το μωρό, δοκίμασέ το (καμιά 10ριά την ημέρα...).

Thanks Στελλιτσα!!!!Αχχχ να δω τι αλλο θα κανω για αυτο το παιδι!!!Κοιτα επειδη δεν ειμαι και πολυ fit ελπιζω να μην παθω κανενα λουμπακο!!!Αμα δειτε κοριτσια οτι εχω εξαφανιστει ξερετε!!!!Το λουμπακο δεν θα το εχω γλυτωσει!!!!

Μπιμπι το αλλο σπορ που λεει κ η Αθηνα ξεκινατο......ααα κ μεγεια το μαλλι!!!!!

Ευχαριστω για το μαλλι!!!Εκανα και πεντικιουρ μανικιουρ ομως!!!!:D Περιμενα οτι θα μου ελεγε ο ντοκ γεννας...αλλα τρομαρα μου σκατουλες....

Οσο για το αλλο σπορ...μονη μου να το κανω???Ο αντρας δεν μπορει φοβαται λεει....Και ειχα διαβασει και εγω οτι βοηθαει ρε γμτ.....:rolleyes:

μπιμπι καποια στιγμη θα βγει....δεν θα το χωνεψεις!!!!!!!(οπως λενε):):)

Εγω 2 μερες πριν την κτ θα κανω πεντικιουρ κ μαλλι......κ ειμαι σε διλημμα ....να τα κανω καστανα ή ξανθες ανταυγειες;;;;;;;τωρα ειναι μισα-μισα !!!!

Παραγγειλα κ εγω ρινγκ σλινγκ....μωβ-γκρι,απο τη μια ριγε κ απο την αλλη καρω...:)

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Νικι παιζει και η πιθανοτητος του χωνευματος????????:shock::shock:

Απαπαπαππαπαπααπα

Οσο για το μαλλι και το πεντικιουρ μια χαρα σε βρισκω!!!Αφου πας με ραντεβου εισαι μια χαρα....Εμενα παντα μου αρεσαν οι ξανθες ανταυγιες!!!Οσο για το σλινγκ πολυ ωραιο ακουγεται!!!!

Στελλιτσα αυριο πουρνο πουρνο ξεκιναει η σταση της γατας...Σταση αγελαδας θα ειναι για εμενα αλλα λεμε τωρα....:mrgreen:

αστον τον καημενουλη....

....ρε κορτσουδια κ εγω αν ημουν αντρας νομιζω δεν θα μπορουσα να απαυτωσω την γυναικα μου....

Ναι σιγα μην τους λυπηθω κ ολας!!!!Για το παιδι τους πρεπει να το κανουν!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...