Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επιτελους αποκτησαμε a/c!!!!! χλιδη.... και στο σημειο που μπηκε στο δωματιο της μικρης και δροσιζει ολο το σπιτι σχεδον και δεν χτυπαει στο σημειο που θα μπει η κουνια...

οποτε απο αυριο ξεκιναω σιδερο τα δικα μας σιγα σιγα... και οταν (και αν) τα τελειωσω θα πλυνω και θα σιδερωσω τα βασικα της μικρης: καλαθουνα (επενδυση και σεντονια) και οτι θα χρειαστει στο μαιευτηριο. τα υπολοιπα θα τα κανει η μαμα μου οταν ερθει....

τωρα ο μπαμπας της βαφει τα ραφακια που θα βαλει στο δωματιο, θα φτιαξει και κατι μερεμετια που εκαναν αυτοι που περασαν το a/c, θα βαλουμε τα τελευταια διακοσμητικα και μετα μενει να ερθει η ενοικος.

και μαλλον αποψε θα ξερουμε ποτε θα ειναι αυτο.... και κατι μου λεει οτι θα ειναι πριν τον 9ο...

ZOrwp3.png

ξεχασα να σας πω οτι για το καρεκλακι αυτοκινητου πηρα αυτο http://www.mothercare.com/Mothercare-Cu ... 1&mcb=core για να ειναι πιο ανετο το καρεκλακι για τη μικρη μας. τοποθετειται και σε καροτσι που κλεινει σαν ομπρελα (πχ. maclaren). πλενεται στο πλυντηριο και ελπιζω να κανει πιο ανετη την μεταφορα μας... (θα ειναι και τουλαχιστον 40 λεπτα απο το μαιευτηριο στο σπιτι...) η τιμη του βεβαια στην ελλαδα καμια σχεση...

ZOrwp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!!!!!!! Μια χαρούλα είστε από ότι διαβάζω.

Εύη μου να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου.

Ολυμπία με γεια το καρότσι.

Νανο79 άντε το βράδυ να μας έρθεις με ωραία νέα.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο. Αααα για τον κύριο Ατσχαϊμερ που λέγατε, μου το είχε πει ο γιατρός από την αρχή ότι το παθαίνουμε.

Όσο για μένα, χθες έπαθα ένα νευρικό κλονισμό. Μεγάλη αφορμή (γιατί αίτιο δε το λες) ήταν ότι το πρωί που ξύπνησα η μαμά μου είχε βάλει όλα τα πράγματα του παιδιού για πλύσιμο. Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Για να σιδερωθούν όλα αυτά θέλουν τουλάχιστον 3 μέρες να σιδερώνεις όλη μέρα. Αποτέλεσμα από το πρωί να σιδερώνω και να κλαίω, το χέρι μου κάτι έχει πάθει από το πολύ σίδερο και έχει πρηστεί, από το απόγευμα είχα συσπάσεις και το βράδυ έλεγα ότι θα γεννήσω (όλα οκ η μικρή είναι ακόμα μέσα). Βέβαια ότι έμεινε θα πάει πάλι για πλύσιμο. Χθες το βράδυ εγώ να πονάω, ο άντρας μου να τα έχει κάνει απάνω του και η μάνα μου να κλαίει, πολύ γέλιο σας λέω. Της απαγόρευσα γενικά να ασχοληθεί ξανά με ότι έχει να κάνει με το παιδί και τελείωσε το θέμα. Όσο για σήμερα, μετά τα χθεσινά την έβγαλα στο κρεβάτι. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βάλω βολταρέν στο χέρι;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Ήρθε η σειρά της επόμενης....αύριο γεννάει η Γιώτα μας τα δίδυμα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

χιχιχιχι Δεν ξέρω!!!! ουτε καν πως γράφεται!!! Ετσι το λενε στην Πελοπονησσο, για την...τσαχπινα, σουπιά,σουσου κλπκλπ! Χιχιχιιχι

Οκ λοιπόν, άλλη μία καινουρια λέξη :tongue:

επιτελους αποκτησαμε a/c!!!!! χλιδη.... και στο σημειο που μπηκε στο δωματιο της μικρης και δροσιζει ολο το σπιτι σχεδον και δεν χτυπαει στο σημειο που θα μπει η κουνια...

οποτε απο αυριο ξεκιναω σιδερο τα δικα μας σιγα σιγα... και οταν (και αν) τα τελειωσω θα πλυνω και θα σιδερωσω τα βασικα της μικρης: καλαθουνα (επενδυση και σεντονια) και οτι θα χρειαστει στο μαιευτηριο. τα υπολοιπα θα τα κανει η μαμα μου οταν ερθει....

τωρα ο μπαμπας της βαφει τα ραφακια που θα βαλει στο δωματιο, θα φτιαξει και κατι μερεμετια που εκαναν αυτοι που περασαν το a/c, θα βαλουμε τα τελευταια διακοσμητικα και μετα μενει να ερθει η ενοικος.

και μαλλον αποψε θα ξερουμε ποτε θα ειναι αυτο.... και κατι μου λεει οτι θα ειναι πριν τον 9ο...

Μπράβο νανουκο, με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας :D κ να γεμίσει το δωμάτιό της

Καλησπέρα κούκλες!!!!!!!! Μια χαρούλα είστε από ότι διαβάζω. Όσο για μένα, χθες έπαθα ένα νευρικό κλονισμό.

Dimάκι γιατί σε στενοχωρουν? Θα βάλουμε όλες τις φωνές... Κ εγώ είμαι σε επιφυλακή μη μου κάνει κανα τέτοιο η μάνα μου. Θέλει σώνει κ καλά να βάψει το λίκνο (που ήταν του αδερφου μου του μικρου) κ εγώ δε θέλω... προτιμώ να μείνει έτσι με σημάδια παρά να μυρίζει το ξύλο...

Όσο για τα αυριανά γεννητουρια... Γιώτα με το καλό να πάρεις αγκαλιά τους γιους σου :P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ολυμπια, τέλειο το καρότσι! Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο να βλέπω το φασολάκι μου, αλλιώς θα σταματάω κάθε 5 βήματα να σιγουρευτώ ότι είναι εκεί. Από πού το πήρες; Και για μέχρι τι ηλικία λες ότι είναι;

Το κάθισμα γυρνάει και από την άλλη μεριά, εγώ το εχω τώρα γυρισμένο προς τα μένα γιατί θα τον εχω μέσα στην τσάντα πορτ μπεμπέ στην αρχή.

Η συγκεκριμένη μάρκα είναι γερμανική, έχει χρόνο παράδοσης 8 με 10 εβδομάδες.

Εγώ για να το αποκτήσω ετοιμοπαράδοτο και σε αυτό το χρώμα, έριξα πολυυυυ περπάτημα, πήγα σε όλα τα μαγαζιά εδώ στην πόλη μου και γύρω γύρω.

Είναι από 0 ως 3 ετών.

Δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Α, τέλεια:-Ρ Να πάρει, κι εδώ τα Stokke είναι πανάκριβα, αύριο θα ρωτήσω μια φίλη μου που το χει ψάξει αν μπορώ να βρω μεταχειρισμένο. Τι κάνετε όλες;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Όσο για μένα, χθες έπαθα ένα νευρικό κλονισμό. Μεγάλη αφορμή (γιατί αίτιο δε το λες) ήταν ότι το πρωί που ξύπνησα η μαμά μου είχε βάλει όλα τα πράγματα του παιδιού για πλύσιμο. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βάλω βολταρέν στο χέρι;;

Aγάπη κουλ!!! Μπορεις να τα σιδερωσεις λιγα λιγα, φεεεεεεεεεεετα....

Βολταρεν, οχι. Βαλε παγο και δεστο , γενικα ξεκουρασε το...

Τι αλλα νεα η παρεούλα???

Στελλιτσα εμενα μου αρεσε κι αυτο πολυ, επισης πανακριβο, μην σε απασχολει πολυ ομως η θεση, τα περισσοτερα εχουν και παραθυρακι για να κρυφοκοιτας...

alla einai πανακριβο...

για ψαξε στο νετ ποσο τα εχουν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω αυτο, ενταξει πιο συμβατικο σε ντιζαιν, αλλα ιεναι ελαφρυ, δεν καταλαβαινει τιποτα, εχει γραψει αμεεεετρτα χιλιομετρα και ειμαι ευχαριατημενη(οχι οτι εχω συγκριση...) αν επερνα αλλο μαλλον κανα μακλαρεν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πολύ ωραίο είναι, Αθηνούλα! Κι εγώ για ΜακΛάρεν σκεφτόμουν και μάλλον πρέπει να το ψάξω λίγο γιατί το τρελό παρεάκι μας προσφέρθηκε να μας το πάρει δώρο, οπότε θέλω να τους δώσω καμιά οδηγία. Δηλαδή, να ρωτήσω (η άσχετη), όλα τα καρότσια είναι για 0-3; Και μετά δε χρειάζεται καρότσι το φασόλι;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλιτσα εμενα μου αρεσε κι αυτο πολυ, επισης πανακριβο, μην σε απασχολει πολυ ομως η θεση, τα περισσοτερα εχουν και παραθυρακι για να κρυφοκοιτας...

http://www.youtube.com/watch?v=6CxN2IeYwko&feature=related

alla einai πανακριβο...

για ψαξε στο νετ ποσο τα εχουν...

Αθηνουλα και εγώ γι αυτό πήγαινα στην αρχή άλλα όταν το είδα από κοντά απογοητεύτηκα, μεγάλη πατάτα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Πολύ ωραίο είναι, Αθηνούλα! Κι εγώ για ΜακΛάρεν σκεφτόμουν και μάλλον πρέπει να το ψάξω λίγο γιατί το τρελό παρεάκι μας προσφέρθηκε να μας το πάρει δώρο, οπότε θέλω να τους δώσω καμιά οδηγία. Δηλαδή, να ρωτήσω (η άσχετη), όλα τα καρότσια είναι για 0-3; Και μετά δε χρειάζεται καρότσι το φασόλι;

Πολύ καλό το μακλαρεν, να το πάρεις.

Υποτίθεται οτι όταν αρχίσει το φασολι να περπατάει, δεν θα θέλει να κάθεται στο καρότσι.

Εγώ πάντως τον Μιχάλη μέχρι 4 χρονών τον είχα στο καρότσι.

Είχαμε το Quinny Speedi, ήταν τεράστιο και τον χωρούσε.

http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Quinny/group/363/product/5202/L/0/Produktzoom.a834.0.html?dmc_mb3_product_pi1

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κοριτσακια!!!!:D

Evimou να τον χαιρεσαι τον πριγκιππα σου!!!Να ειναι πολυχρονος και ευτυχισμενος!!!

panoula με το καλο αυριο!!!Ολα να πανε τελεια και να κρατησεις με το καλο τον γιοκα σου στην αγκαλια σου!!!

Nikolina78 λιγα λες ειναι τα 40 ευρω ε???Καλα για εσενα 60!!!!:tongue::tongue::tongue:By the way πολυ ωραιο το παπουτσικο Hello Kitty!!!Πολυ χαριτωμενο!!!Οσο για το σλινγκ λεω δικιο εχει ο αντρας σου που θα νομιζουν οτι εχεις κοριτσακι λογω του ροζουλι αλλα who cares!!!!Αστα και εγω ροζουλι κατασταση ηθελα να παρω αλλα μετα σκεφτηκαμε με τον αντρα μου οτι αυτος δεν παιζει με τιποτα να βαλει το ροζουλι σλινγκ και ετσι πηρα ενα σκουρο γκρι!!!!!

Τα νεα μου ειναι τα εξης:

Πηγα κομμωτηριο το πρωι και εγινα ανθρωπος!!!Βαψιμο μαλλι κουρεμα χτενισμα!!!Ειναι αυτο που λενε και μου κανε ενα μαλλιιιιιιιιιιιιι!!!!!!:mrgreen:

Περιμενα και εγω που λετε με το υπεροχο καινουργιο φτιαγμενο μαλλι μου οταν θα πηγαινα στον ντοκ σημερα να μου πει...ε αυριο μεθαυριο γεννας!!!!Και πηγα που λετε ντοκ και σκατουλες....:? Ο μικρος ειναι λεει πολυ ψηλα...διαστολη μηδεν...ο τραχηλος θεοκλειστος!!!Ε ανοιξε τον βρε χριστιανε πηγα να του πω αλλα συγκρατηθηκα....Οποτε θα με ξαναδει την αλλη βδομαδα και βλεπουμε....Αααα και την αλλη φορα θα μου κανει και δακτυλικη εξεταση ειπε....:?

stellunak συνηθως τα μικρα μετα τα 2 δεν το γουσταρουν το καροτσι!!!!Το παιζουν μεγαλα και δεν το θελουν!!!!:lol:

Olympia99 φοβερο το καροτσι σας!!!!Καλοριζικο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...