Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κούκλες.

Τι κάνετε;;

Εμείς εδώ πάλι ζέστη σήμερα.

Πλένω και τα τελευταία ρουχαλακια του μπέμπη, που μας έστειλαν από Ελλάδα.

Θέλω να πλύνω το καλυμα από το maxi cosi και το ρηλαξ.

Αχ τι γελιο παντως η κορη μου δειλα δειλα πεταει και τις γερμανικες προτασουλες της αλλα σημερα πεθανα στα γελια γιατι ειπε σε μια γιαγιά που την εμποδιζε να περάσει, γιαους όμα (ραους) χαχαχαχαχαχα ραους, μα ράους? γερμαναρου....

χαχαχα μπράβο την μικρούλα, καλά κάνετε και τις μαθαίνεται και δεύτερη γλώσσα.

Εμένα ο γιος μου έχει γίνει Γερμαναρας με τα όλα του.

Τα Ελληνικά τα μιλάει σαν αλλοδαπός...χεχεχε..ολη την ωρα τον διορθώνω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοιλουμπες μου,δεν εχω διαβασει ακομα τι εχετε γραψει....εμεις σημερα θα παμε για καρδιοτοκογραφο και ελπιζω ολα να ειναι καλα....

εσεις τι κανετε???παω να σας διαβασω να δω τα νεα σας

Καλώς το χαπάκι... Ολα καλά θα είναι :P

Φιλάκια σε όλες τις κοιλουμπίτσες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Λοιπον τωρα τελειωσα με το διαβασμα...

1ον χρονια πολλα στο γιοκα σου ευη μου....

2ο ολυμπια μου με γεια το καροτσακι σας πολυ ωραιο,αντε καλες βολτες με το μπεμπε...(μην το κανεις σαν κι εμενα που το κανω βολτες χωρις το μπεμπε πανω χιχιχι)

galat ωραιοτατες οι πυτζαμουλες σας...

αχ ρε κοριτσια ξεχασα τι αλλο διαβασα,ξερετε αν η εγκυμοσυνη προκαλει αλτσχαιμερ...οσο περναει ο ακιρος γινεται και πιο εντονο το φαινομενο...εγω δεν τα εχω πλυνει ολα τα πραγματακια του μπεμπη,εχω πλυνει τα βασικα που θα χρειαστω τις πρωτες μερες,εχω αφησει κουβερτακια και την προικα του κρεβατιου....

α θυμηθηκα κατι λεγατε για διαιτα εεε...αυτη με το παγωτο και τη σοκολατα την θελω κι εγω...θα την κανω ευχαριστα...

76IGp3.png

Ολυμπια, τέλειο το καρότσι! Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο να βλέπω το φασολάκι μου, αλλιώς θα σταματάω κάθε 5 βήματα να σιγουρευτώ ότι είναι εκεί. Από πού το πήρες; Και για μέχρι τι ηλικία λες ότι είναι;

Φιλιά σε όλες, πάω, εδω γίνεται σφαγήηηη:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ερωτηση σε οσες εχετε κανει nst ...παιζει ρολο και ποσο κουνιεται το μωρακι???νομιζω πατας ενα κουμπι οποτε κουνιεται,πρεπει να ειναι κλωτσια ή και απλα ενα τεντωμα του μωρου????

ο δικος μου παντως οσο περνανε οι μερες γινεται ολο και πιο ησυχος ,νομιζω οτι ζοριζεται λιγο ο μουργακος μου....

κι αν δεν κουναει τι γινεται???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αχ ρε κοριτσια ξεχασα τι αλλο διαβασα,ξερετε αν η εγκυμοσυνη προκαλει αλτσχαιμερ...οσο περναει ο ακιρος γινεται και πιο εντονο το φαινομενο....

ω ναι.... prego brain το λενε... αστα τρελη αφηρημαδα και σταματαει το μυαλο μου συνεχεια...

Προς ντιμ, μετα την πρωτη μου κορη, δεν επανηλθα ποτε ως μαθηματικος-σαινι..... χαχαχαχαχαχαχαχα μιλαμε ειδικα στην αρχη να κολλαω σε ασκησεις, ρομπα.... ενταξει διορθωθηκε αλλα νομιζω οχι 100%

Επισης η διατροφολογος μου μου ειχε πει οτι εν μερη οφειλεται και στα ωμεγα 3 λιπαρα [που βοηθουν την καλη λειτουργια του εγκεφαλου σε ξεζουμιζει το μωρο και μετα με τον θηλασμο..... οποτε εγω απο το 2007 εως σημερα και για τα 2 επομενα χρονια θα ειμαι ουφο...:-D:-D:-D:-D8)8)8):cool:

Η διαιτολογος επισης μου ελεγε οτι βαζει χερι στους γυναικολογους που προτεινουν ασβεστιο και μαγνησιο ελαφρα τη καρδια και οχι συμπληρωμα ωμεγα-3!!! ειδικα στο τριτο τριμηνο που αναπτυσσεται και ο εγκεφαλος του μωρου.

Μμμμμ λεω να τα αρχισω τωρα που το θυμηθηκα, αλλα να προσεξετε να ειναι φιλτραρισμενα απο βαρεα μεταλλα κλπκλπκλπ

και τρωτε ψαρακι οι νησιωτισσες ειδικα οσο μπορειτε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ερωτηση σε οσες εχετε κανει nst ...παιζει ρολο και ποσο κουνιεται το μωρακι???νομιζω πατας ενα κουμπι οποτε κουνιεται,πρεπει να ειναι κλωτσια ή και απλα ενα τεντωμα του μωρου????

ο δικος μου παντως οσο περνανε οι μερες γινεται ολο και πιο ησυχος ,νομιζω οτι ζοριζεται λιγο ο μουργακος μου....

κι αν δεν κουναει τι γινεται???

χαπακι, κλωτσιες απο εδω και περα δεν θα νιωθεις, οποτε τεντωμα, κινηση, οτιδηποτε πατα το!

χιχιχι τι μου θυμησες, κοροιδευαμε με τον αντρα μου το κουμπακι αυτο σαν μπαζερ τηλεπαιχνιδιου του 90'σ ο βαγγελης εκανε τον πολυχρονιου χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαπακι, κλωτσιες απο εδω και περα δεν θα νιωθεις, οποτε τεντωμα, κινηση, οτιδηποτε πατα το!

χιχιχι τι μου θυμησες, κοροιδευαμε με τον αντρα μου το κουμπακι αυτο σαν μπαζερ τηλεπαιχνιδιου του 90'σ ο βαγγελης εκανε τον πολυχρονιου χαχαχαχαχαχαχαχαχα

κι αν δεν κουνηθει εκεινη την ωρα τι γινεται???

ασχετο χτυπησα λιγο παγωτακι...(τωρα τελευταια δεν προσεχω και πολυ εχω γινει πολυ λιχουδο...)

76IGp3.png

τιποτα! Απλα δεν πατας...τους ενδιαφερουν οι παλμοι περισσοτερο... τις κινησεις τις θελουν για να δουν τους παλμπους οταν κινειται, οχι γι αν δουν αν κινειται γενικως...αλλα θα κουνηθει μην ανησυχεις...

εμενα στο νστ ειχε οριακη ταχυκαρδια...επιανε 190... ακουγα τις διπλανες(καμια φορα τυχαινει να ακους)καρδουλες και πηγαιναν λαου λαου, η τσωτσωρω η δικια μου εκανε σπριντ.... αλλα ολα καλα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

νομιζα οτι επαιζαν ρολο οι κινησεις...αντε να το κανω και αυτο να παμε και αυριο το πρωι να δουμε ποτε θα παμε για γεννα,απο τη μια θελω να γεννησω και απο την αλλη λεω καλα ειναι κι εδω μεσα...ανυπομονω παντως να τον δω τον μουργακο μου

76IGp3.png

αληθεια γιατι η δικη σου εκανε ταχυκαρδια...τι σου ειχε πει ο γιατρος???

ααα ξεχασα να σας πω τι ηθελα να πω της μανας μου για τις ενεσεις τις κορτιζονης...και αρχισε και μηπως παθει κατι το μωρο και μηπως επηρεαζεται το μωρο και αλλα τετοια,απορω που ζουν αυτοι οι ανθρωποι

76IGp3.png

Σας ευχαριστώ όλες! Με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας. Εμένα στο καρδιοτοκογράφημα και ο πρώτος μου και αυτός τώρα είχαν γύρω στους 170. Α! και εμένα δε μου είπαν για κανένα κουμπάκι αλλά στο νοσοκομείο τα μηχανήματα είναι.... οπότε ίσως σχετίζεται με αυτό.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

εμενα στο νστ ειχε οριακη ταχυκαρδια...επιανε 190... ακουγα τις διπλανες(καμια φορα τυχαινει να ακους)καρδουλες και πηγαιναν λαου λαου, η τσωτσωρω η δικια μου εκανε σπριντ.... αλλα ολα καλα....

Αθηνά? Τι είναι το τσωτσώρω???? :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

χιχιχιχι Δεν ξέρω!!!! ουτε καν πως γράφεται!!! Ετσι το λενε στην Πελοπονησσο, για την...τσαχπινα, σουπιά,σουσου κλπκλπ! Χιχιχιιχι

Οχι δεν μου ειπαν κατι για την ταχυκαρδια ηταν οριακο. Ειχα και αγχος πολυ παντως, ημουνα και ξενυχτισσα δεν ξερω αν παιζει ρολο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...