Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραία θα είναι ...

Αυριο που θα σε δει από κάτω να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρή για να μην αισθανθείς άσχημα κ πονέσεις.

Κ εγώ περίμενα ότι θα μου λεγε μία πιο κοντινή ημερομηνία, αλλά δεν μου είπε τίποτα σιγουρο...

Επίσης, εγώ κοιλουμπες, ξέρετε με τι πλευρό που λένε κοιμάμαι? Ότι ο μπέμπης θα είναι τόσο ήσυχος... σαν κουκλα το χω φανταστεί τρομάρα μου... :rolleyes:

πολυ αισιοδοξη σε βρισκω! εγω παλι ακολουθω πιστα αυτο που λενε οι εμπειρες μανουλες! ρε κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!!!!!!! και μου το λενε με ενα παραπονο! ασε!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ ναι σου λέω έτσι το έχω φανταστεί εγώ το παιδί μου, αγγελουδι... μαμ κακά κ νάνι... :tongue: κ θα μου ρθει ένας ταλιμπάν που λέει κ το Λιάκι κ θα τρέχω για αλλαγή στο μαιευτήριο... αλλά μετά την απομάκρυνση δε λένε ότι ουδέν λάθος αναγνωρίζεται??? :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλέ ναι σου λέω έτσι το έχω φανταστεί εγώ το παιδί μου, αγγελουδι... μαμ κακά κ νάνι... :tongue: κ θα μου ρθει ένας ταλιμπάν που λέει κ το Λιάκι κ θα τρέχω για αλλαγή στο μαιευτήριο... αλλά μετά την απομάκρυνση δε λένε ότι ουδέν λάθος αναγνωρίζεται??? :rolleyes:

χαχαχαχαχαχα εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχααχαχα εγω παντος σου ευχομαι να ειναι οπως το εχεις φανταστει!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

χαχαχαχαχαχα εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχααχαχα εγω παντος σου ευχομαι να ειναι οπως το εχεις φανταστει!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά να είναι τα μωράκια μας... κ ας κλαίνε... τι δε θα κλάψουν? Είναι δυνατόν?

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου το πιο ωραίο πράγμα που έτυχε στη ζωή μου, τον γιο μου. Μόλις τον είδα έτρεχαν δάκρυα απο τα μάτια μου χωρις να ξέρω το γιατί. Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν ήταν οι ορμόνες γιατί ακόμα και σήμερα όταν με παίρνει αγκαλια ή όταν τριγυρίζει μέσα στο σπίτι κρατώντας αγκαλιά την μπλούζα μου τα δάκρυα αυτά αρχίζουν πάλι. Και να'μαι εδώ δυο χρόνια μετά να περιμένω το δεύτερο θαύμα της ζωής μου και να αναρωτιέμαι αν θα με αγαπάει το ίδιο με το Χρήστο μου ή αν θα μου λέει ''ω! ρε μάνα με τα φιλιά και τις αγκαλιές μας έπριξες''

Δεν υπάρχει κορίτσια το συναίσθημα αυτό και οι μανούλες που περιμένουν το δεύτερο τρίτο ή τέταρτο παιδάκι τους το ξέρουν καλά. Δεν ξέρω πως είναι με το κορίτσι αλλά με το αγόρι είναι σίγουρα έρωτας και μάλιστα κεραυνοβόλος. Σε ένα μήνα πάνω κάτω θα δείτε πως τίποτα πλέον δε θα έχει τόση σημασία στη ζωή σας. Στην πρώτη εγκυμοσύνη περίμενα υπομονετικά να πάρει τις μέρες του αλλά τώρα ανυπομονώ να το ζήσω ξανά δε κρατιέμαι και θέλω πάλι μετά και πάλι και πάλι.

Σ'αγαπάω αγγελέ μου! Χρόνια πολλά!!!!! Σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που μου έχεις χαρίσει ως τώρα.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα σε όλες! Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου το πιο ωραίο πράγμα που έτυχε στη ζωή μου, τον γιο μου. Μόλις τον είδα έτρεχαν δάκρυα απο τα μάτια μου χωρις να ξέρω το γιατί. Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν ήταν οι ορμόνες γιατί ακόμα και σήμερα όταν με παίρνει αγκαλια ή όταν τριγυρίζει μέσα στο σπίτι κρατώντας αγκαλιά την μπλούζα μου τα δάκρυα αυτά αρχίζουν πάλι. Και να'μαι εδώ δυο χρόνια μετά να περιμένω το δεύτερο θαύμα της ζωής μου και να αναρωτιέμαι αν θα με αγαπάει το ίδιο με το Χρήστο μου ή αν θα μου λέει ''ω! ρε μάνα με τα φιλιά και τις αγκαλιές μας έπριξες''

Δεν υπάρχει κορίτσια το συναίσθημα αυτό και οι μανούλες που περιμένουν το δεύτερο τρίτο ή τέταρτο παιδάκι τους το ξέρουν καλά. Δεν ξέρω πως είναι με το κορίτσι αλλά με το αγόρι είναι σίγουρα έρωτας και μάλιστα κεραυνοβόλος. Σε ένα μήνα πάνω κάτω θα δείτε πως τίποτα πλέον δε θα έχει τόση σημασία στη ζωή σας. Στην πρώτη εγκυμοσύνη περίμενα υπομονετικά να πάρει τις μέρες του αλλά τώρα ανυπομονώ να το ζήσω ξανά δε κρατιέμαι και θέλω πάλι μετά και πάλι και πάλι.

Σ'αγαπάω αγγελέ μου! Χρόνια πολλά!!!!! Σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που μου έχεις χαρίσει ως τώρα.

ρε ευακι μου με πηραν τα ζουμια μεσιμεριατικα το περιεγραψες πολυ ωραια! να τον χαιρεσαι να τον καμαρωσεις οπως θες και με το καλο το επομενο!

αχχχχχχχχχχχχχ με συγκινησες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Με συγκίνησες... Κοριτσάκι να τον χαίρεσαι το "μεγάλο" σου κ με το καλό να έρθει κ το αδερφάκι του... :P

Α ρε Μαιρουλα, το ίδιο είπα κ εγώ.. αφου ανέβασα την απάντηση μετά διαβασα την δική σου...

EP8Ip2.png

Μα πείτε κ σε μένα (οι άλλες κοιλούμπες ίσως να το ξέρουν το μαγαζί) ποιο είναι αυτό το μαγαζί κ που είναι? Το googlάρισα κ βγαίνει ένα στην Ηλιουπολη... Αυτό εννοείτε? Δεν υπάρχει αλλου???

Οσο για την ώρα θα περάσει καλή μου nano κ θα την δείτε την κουκλα σας... :-D

στην ηλιουπολη ειναι πανω στη βουλιαγμενης. ειναι αναμεσα σε μαγαζι με ειδη υγιεινης (γιαννοπουλος-αγγελοπουλος) και σουπερμαρκετ (ατλαντικ)

εγω παντως νιωθω τελειως ανετοιμη, λιγο πανικο(μη φανταστεις ΠΟΛΥ)...καλα δεν καθεται εκει μεσα??:-D

Ποσο θα πονεσει η γεννα?πως θα με πιασουν οι πονοι?πως θα αντιδρασω οταν την δω?θα ειμαι καλη μαμα?? :confused: αστα...

εμενα πιο πολυ με αγχωνει το μετα. οταν θα την παρουμε σπιτι και ολη μας η ζωη μεχρι... τι λεω? δεν υπαρχει μεχρι... φτανει στο απειρο:confused::confused::confused:

τη γεννα δεν τη σκεφτομαι καθολου. γιατι αν τη σκεφτω, δεν ξερω πως θα αντιδρασω. ειμαι πολυ φοβοτσιαρα και απλα λεω οτι δεν υπαρχει. υπαρχει το τωρα και το μετα τη γεννα.

Νανου κι εγω περιμενω να μας βαλουν ενα κλιματιστικο το Σαββατο, να μου ερθει ενα στρωμα , και να μας βαλουν και τις σιτες τελος Ιουλη... πολυ πραμα...\

και εμεις ειχαμε σκοπο αυτο το καλοκαιρι να κανουμε πολλα: μια περγκολα στην αυλη, να στρωσουμε τις πλακες στο παρκινγκ, να παμε διακοπες... αλλα... ολα αναβληθηκαν για τη μπουμπου

εγω παλι εχω την υποψια οτι θα μας τσακισει η μικρη... και εχω αρχισει να προετοιμαζομαι ψυχολογικα για αυτο το σεναριο....

να σου ζησει! χρονια του πολλα και καλα!!! με το καλο να ερθει και το αδελφακι του!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

ναι πολύ ωραίο... τουλάχιστο μέχρι τώρα η αίσθηση του να έχεις ένα πλασματάκι μέσα σου που να κουνιέται κ να αγγίζεις τα κοκκαλάκια του... είναι τρέλλα... φαντάζομαι πως θα είναι όταν το πρωτοδουμε... εγώ βλέπω τον εαυτό μου να πλαντάζω στο κλάμα...

EP8Ip2.png

ναι πολύ ωραίο... τουλάχιστο μέχρι τώρα η αίσθηση του να έχεις ένα πλασματάκι μέσα σου που να κουνιέται κ να αγγίζεις τα κοκκαλάκια του... είναι τρέλλα... φαντάζομαι πως θα είναι όταν το πρωτοδουμε... εγώ βλέπω τον εαυτό μου να πλαντάζω στο κλάμα...

ναι ρε τονοι χαρτομαντιλα θα κανουμε πλουσια την σοφτεξ χαχαχαχαχαχα αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ttc72e7.aspx

καλημερα κοιλουμπες μου,δεν εχω διαβασει ακομα τι εχετε γραψει....εμεις σημερα θα παμε για καρδιοτοκογραφο και ελπιζω ολα να ειναι καλα....

εσεις τι κανετε???παω να σας διαβασω να δω τα νεα σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...