Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε με το καλό!!!!!

Εμ γερμανια παιδι μου...εδω μονο στα ιδιωτικα τα εχεις ολα ...

οταν λες φορμες? του νοσοκομειου?

Μια χαρα να μηνσ ε νοιαζει και αν λερωθεςι χιχιχιχ

Αχ τι γελιο παντως η κορη μου δειλα δειλα πεταει και τις γερμανικες προτασουλες της αλλα σημερα πεθανα στα γελια γιατι ειπε σε μια γιαγιά που την εμποδιζε να περάσει, γιαους όμα (ραους) χαχαχαχαχαχα ραους, μα ράους? γερμαναρου....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα αφου θελεις και εσυ τετοια διαιτα ασε να την ψησω πρωτα να μου φτιαξει μια για εμενα και στην πουλαω μετα την διαιτα....40 ευρω!!!!!:tongue:

Τωρα το φυστικι τι ηθελες και το ανεφερες????Εμενα αυτα τα χρωματα μου θυμηζουν παγωτο!!!!!Εεεεε νομιζω δικιο εχει ο αντρουλης σου αλλα και τι πειραζει!!!!!

Μα είναι δυνατόν? Θα μου την πουλήσεις 40???? :evil:

Οσο για το δίκιο που (δεν) έχει ο αντρούλης μου ... εσύ τώρα bibicos με τίνος το μέρος είσαι???? εεεε?

Ασε θα παρω εγω την διαιτα της geonutr και εσενα θα στην πουλησω αντι για 40 ευρω 30!!!!!:mrgreen:

Μπράβο βρε...σε μένα 40 κ μετά κάνεις έκπτωση... φτου σου

Η galat παιδι μου το εκανε!!!!Αυτη αυτη μας ξεσηκωνει!!!Απα πα πα πα!!!:lol:

Αθηνουλα εσύ? :rolleyes:

Olympia τέλειο το καροτσάκι σας... Με γειες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα! Καλημέρα! Πώς ειναι οι μαμάδες και τα μωράκια;

olympia με γεια το καρότσι! Τελειο!

galat με γεια οι πυτζαμούλες!

Εγώ έκανα έφοδο στο Tres jolie και πήρα 1 ρόμπα και 2 νυχτικάκια για το μαιευτήριο και 2 φορεματάκια για μετά, όλα με κουμπάκια για το θηλασμό, μια χαρά από τιμές,τα είχαν όλα με 50% εκπτωση. Πήρα και σουτιέν θηλασμού από mothercare,ένα νούμερο πιο μεγάλα όπως με συμβούλεψε η μαία, κι επαθα σοκ. Είχα πάντα πλούσια τα ελέη,αλλά που θα φτάσω;;; Αερόστατα τα χαρακτήρισε ο άντρας μου τα σουτιέν,και δεν έχει άδικο...:tongue:

Η βαλίτσα ειναι μισοφτιαγμένη (θέλουν σιδέρωμα τα καινουργια νυχτικάκια...), ήρθε χθες και μια ξαδελφη μου φαρμακοποιος και μου έφερε δώρο τα πρώτα απαραίτητα για το μωρό από καλλυντικά κλπ, τολμώ να πω ψιλοείμαστε έτοιμοι.

Αυτά...πάω να φύγω έχω μάθημα ανώδυνου.

Φιλάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

olympia πολυ ωραιο το καροτσι σας!!!! καλες βολτες!!!! (εγω ακομα δεν εχω παραγγειλει το δικο μας...)

galat μια χαρα η αγορα σας!!! και χρησιμη!!!

tettamar και μενα τα νυχτικα και τα πυτζαμακια που μου πηρε η μαμα μου τα πηρε απο εκει. τα νυχτικα ηταν - τοτε - προσφορα με 10 ευρω το 1...

εμεις σημερα εχουμε ραντεβου με τη γιατρο μας. ειχαμε μεσημερι αλλα μας το αλλαξε και θα παμε το βραδυ... πως θα περασει η ωρα?

προς το παρον περιμενουμε να ερθουν να μας βαλουν το a/c.... και προσπαθω να πεισω τον καλο μου να μου κανει ενα cappuccino freddο με τον καφε απο τη κουβα που μας περισσεψε... η μικρη θα τσιτωσει λιγο αλλα μια στο τοσο... δεν θα παθει τιποτα...:rolleyes:

ZOrwp3.png

καλημερα!

tettamar και μενα τα νυχτικα και τα πυτζαμακια που μου πηρε η μαμα μου τα πηρε απο εκει. τα νυχτικα ηταν - τοτε - προσφορα με 10 ευρω το 1...

εμεις σημερα εχουμε ραντεβου με τη γιατρο μας. ειχαμε μεσημερι αλλα μας το αλλαξε και θα παμε το βραδυ... πως θα περασει η ωρα?

προς το παρον περιμενουμε να ερθουν να μας βαλουν το a/c.... και προσπαθω να πεισω τον καλο μου να μου κανει ενα cappuccino freddο με τον καφε απο τη κουβα που μας περισσεψε... η μικρη θα τσιτωσει λιγο αλλα μια στο τοσο... δεν θα παθει τιποτα...:rolleyes:

Μα πείτε κ σε μένα (οι άλλες κοιλούμπες ίσως να το ξέρουν το μαγαζί) ποιο είναι αυτό το μαγαζί κ που είναι? Το googlάρισα κ βγαίνει ένα στην Ηλιουπολη... Αυτό εννοείτε? Δεν υπάρχει αλλου???

Οσο για την ώρα θα περάσει καλή μου nano κ θα την δείτε την κουκλα σας... :-D

EP8Ip2.png

καλημερα ομορφες!!!!!!τι κανετε ? ολυμπια μεγιες το καροτσακι αντε να γεμισει με το μπεμπακι! ρε κοριτσια για πειτε πως αισθανεστε που εχει πλυσιασει τοοοοοοοοοοοοσο ο καιροσ?

ttc72e7.aspx

εγω παντως νιωθω τελειως ανετοιμη, λιγο πανικο(μη φανταστεις ΠΟΛΥ)...καλα δεν καθεται εκει μεσα??:-D

Ποσο θα πονεσει η γεννα?πως θα με πιασουν οι πονοι?πως θα αντιδρασω οταν την δω?θα ειμαι καλη μαμα?? :confused: αστα...

Εγώ πάλι έχω τα πάνω κάτω στα συναισθήματά μου... Από τη μία θέλω να γεννήσω τώρα, από την άλλη λέω αχ, τι καλά που είναι έτσι... Αφήστε που σκέφτομαι πως μετά θα μου λείψει αυτό το μέσα μου...

Αλλά ναι κ εγώ αγχώνομαι πολύ με όλα αυτά που λες κ εσύ geonutr...

Μαιρουλα εμείς αν πάμε μέχρι τέλους μπορεί κ να συναντηθουμε στο μαιευτήριο... :D

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

εγω παντως νιωθω τελειως ανετοιμη, λιγο πανικο(μη φανταστεις ΠΟΛΥ)...καλα δεν καθεται εκει μεσα??:-D

Ποσο θα πονεσει η γεννα?πως θα με πιασουν οι πονοι?πως θα αντιδρασω οταν την δω?θα ειμαι καλη μαμα?? :confused: αστα...

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ εγω ακομα δεν τα εχω σκεφτει ολα αυτα εχω μεινει μονο στο πως θα ειναι εκεινη την στιγμη απο την ωρα που με πιασουν οι πονοι μεχρι να τον δω μετα λιωνω!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Εγώ πάλι έχω τα πάνω κάτω στα συναισθήματά μου... Από τη μία θέλω να γεννήσω τώρα, από την άλλη λέω αχ, τι καλά που είναι έτσι... Αφήστε που σκέφτομαι πως μετά θα μου λείψει αυτό το μέσα μου...

Αλλά ναι κ εγώ αγχώνομαι πολύ με όλα αυτά που λες κ εσύ geonutr...

Μαιρουλα εμείς αν πάμε μέχρι τέλους μπορεί κ να συναντηθουμε στο μαιευτήριο... :D

ωχχχχχχχχχ ναι χαχαχαχαχαλεσ? φανταζεσαι να συναντιθουμε και στο ιδιο δωματιο? αχχχχχχχχχ στενευουν τα περιθωρια ερχεται λεμε! αυριο εχω γιατρο και θα με δει και απο κατω μου ειπε λεσ να μπορει να υπολογισει?

ttc72e7.aspx

εγω παλι νομιζω οτι εχω πολυ καιρο μπροστα μου και δεν με απασχολει ιδιαιτερα...πιο πολυ με νοιαζει το ποτε θα βγει, θα το φαμε οοολο το καλοκαιρι αραγε?

Σημερα επλυνα τα φιλτρα των κλιματιστικων...μμμμ νεστινγκ....

Νανου κι εγω περιμενω να μας βαλουν ενα κλιματιστικο το Σαββατο, να μου ερθει ενα στρωμα , και να μας βαλουν και τις σιτες τελος Ιουλη... πολυ πραμα...\

eNeap2.pngTSzHp3.png

εγω παλι νομιζω οτι εχω πολυ καιρο μπροστα μου και δεν με απασχολει ιδιαιτερα...πιο πολυ με νοιαζει το ποτε θα βγει, θα το φαμε οοολο το καλοκαιρι αραγε?

Σημερα επλυνα τα φιλτρα των κλιματιστικων...μμμμ νεστινγκ....

Νανου κι εγω περιμενω να μας βαλουν ενα κλιματιστικο το Σαββατο, να μου ερθει ενα στρωμα , και να μας βαλουν και τις σιτες τελος Ιουλη... πολυ πραμα...\

χαχαχαχαχα πως φαινετε η δευτερομανα !!!!!!!!!!! ψυχραιμη και ετοιμη μπραβο καρδουλα μου!

ttc72e7.aspx

ωχχχχχχχχχ ναι χαχαχαχαχαλεσ? φανταζεσαι να συναντιθουμε και στο ιδιο δωματιο? αχχχχχχχχχ στενευουν τα περιθωρια ερχεται λεμε! αυριο εχω γιατρο και θα με δει και απο κατω μου ειπε λεσ να μπορει να υπολογισει?

Ωραία θα είναι ...

Αυριο που θα σε δει από κάτω να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρή για να μην αισθανθείς άσχημα κ πονέσεις.

Κ εγώ περίμενα ότι θα μου λεγε μία πιο κοντινή ημερομηνία, αλλά δεν μου είπε τίποτα σιγουρο...

Επίσης, εγώ κοιλουμπες, ξέρετε με τι πλευρό που λένε κοιμάμαι? Ότι ο μπέμπης θα είναι τόσο ήσυχος... σαν κουκλα το χω φανταστεί τρομάρα μου... :rolleyes:

Εγώ περιμένω το καροτσάκι μας αυτή την εβδομάδα κ ένα κλιματιστικό επίσης...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...