Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Γειά σας κορίτσια! Εβαλα και εγώ την ημερομηνία του ραντεβού που έκλεισα με το γιο μου!!!!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε geonutr ειπες εισαι διατροφολογος ε????Καμμια διαιτουλα να χασω τα 5 ,10 ,15 παραπανω κιλα που εχω αλλα να τρωω παγωτα και σοκολατες εχεις????:tongue:

Κ εγώ θέλω τέτοια δίαιτα... :tongue:

Νικολινακι και εγω το ιδιο κανω με το sling!!!Βαζω μια κουκλα μεσα αλλα δεν την πολυ παλευω εσυ????Τι χρωμα το πηρατε το sling σας βρε κοριτσια οσες πηρατε????

Εγώ το πήρα ριγέ με ροζ, μωβ κ φυστικί αποχρώσεις... Ο συζυξ λέει ότι θα μοιάζει ότι έχω κορίτσι μέσα αλλά εμένα αυτά τα χρώματα μου άρεσαν... Εξάλλου δεν είναι μόνο για τον γιο, αλλά κ για τη μανουλα...

Γειά σας κορίτσια! Εβαλα και εγώ την ημερομηνία του ραντεβού που έκλεισα με το γιο μου!!!!!!

Με το καλό κ σε σένα evi mou...

Με το καλό σε όλες μας.... κοιλουμπίτσες:P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

:( Γεια σας κορίτσια...καλή εβδομάδα! Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη, μπήκα γρήγορα για να μοιραστώ τη θλίψη μου για τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκόλια που δολοφονήθηκε το πρωι,αφήνοντας πίσω ενα 2 ετών παιδάκι και την έγκυο σύζυγό του. Δεν τολμάω να ταυτιστώ μαζί της...δε θέλω ουτε να το σκεφτώ. Συγνωμη που σας λέω στενάχωρα πράγματα, υποτίθεται οτι εδω λεμε ευχαριστα πραγματάκια για μας και τα μωράκια μας...αλλα επρεπε να μοιραστώ αυτό που ένιωσα...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Βρε geonutr ειπες εισαι διατροφολογος ε????Καμμια διαιτουλα να χασω τα 5 ,10 ,15 παραπανω κιλα που εχω αλλα να τρωω παγωτα και σοκολατες εχεις????:tongue:

ελα παρε,παρε, απ'ολα εχει ο μπαξες...και βεβαιως εχω τετοιες διατροφες..μακρια απο στερηση (φερνει αντιθετα αποτελεσματα), ναι στη σοκολατα και στο παγωτο (οκ,αλλα μη το παραξιλωσουμε σαν μια πελατισσα μου που μου λεει: εχθες εφαγα ενα παγωτο..ε,ενταξει-της λεω-καλα εκανες αν το ευχαριστηθηκες..και τι πηρα απαντηση???εμ,ενα ΚΙΛΟ παγωτο :shock::shock::mrgreen: )

Καταρχας Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!Μολις πριν λιγο σπιτι απο τις 8 το πρωι που εφυγα και ειμαι πτωμα......Τα ποδια μου με καινε γιατι ειμαι μανεκενε!!!!:mrgreen:

.Η ανηψια μου επαθε χοντρο προβλημα με την στρατα...Εμαθε να βαζει το ποδαρακι της κατω με τα δακτυλα με αποτελεσμα να μην μπορει να περπατησει το παιδι και τρεχαμε και δεν φταναμε με τους παιδιατρους και τους παιδοορθοπαιδικους....Φορεσε γυψακια για 3 μηνες δεσιμο το ποδι φυσικοθεραπειες κα κα κα...Τελοςπαντων περασμενα ξεχασμενα τωρα αλλα επειδη το εζησα στην οικογενεια μου αυτο το πραγμα εγω δεν προκειται να παρω...Αλλα παιδακια βεβαια βολευτηκαν μια χαρα με την στρατα....Τι να πεις....:rolleyes:

Ξαναλεω δηλωνω απολυτα χαζη ξανθια...Δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ποτε εχω συσπασεις και αν εχω συσπασεις....Μου την δινει αυτο αλλα τι να κανω...Αφου δεν καταλαβαινω...Νιωθω γενικως σκληρη την κοιλια μου καποιες φορες αλλα μεχρι εκει...Ουτε πονος ουτε τιποτα αλλο παραλληλα...

Νικολινακι και εγω το ιδιο κανω με το sling!!!Βαζω μια κουκλα μεσα αλλα δεν την πολυ παλευω εσυ????Τι χρωμα το πηρατε το sling σας βρε κοριτσια οσες πηρατε????

Ααααα επισης να σας πω πηγα καρφουρ σημερα και πηρα πανες για νεογενννητο 2-5 κιλα 4 συσκευασιες των 28 τεμαχιων....Λετε να μην μου χρησιμευσουν και να πρεπει να χρησιμοποιω τις 3-6 κιλα???

Το κυριοτερο λοιπον στο καρφουρ εχει βγαλει προσφορα τα ρουχα -70%!!!

Πηρα για τον σπορο χειμωνιατικα , 6 μπλουζες 6-9 μηνων και 3 παντελονια για 6-9 μηνων και εδωσα 24 ευρω!!!!!Ασε που ειναι τελεια!!!Με τον Mickey πανω και ειναι σουπερ!!!

Για αγορακια δεν ειχε τοση μεγαλη ποικιλια αλλα για κοριτσακια δεν μπορειτε να φανταστειτε!!!!!

.

Kαλα μιλαμε εισαι ολα τα λεφτα μανεκενε μου!!!!!!

Λοιπον στο καρφουρ οντως μεσα στα πολλα μπορεις κατι να βρεις ομορφο. εγω δεν θελω σταμπες καθλου κλπκλπ ειμαι πολυ μινιμαλ γουστου και περιεργη, βρηκα ομως κατι τελειες πυτζαμουλες καλοκαιρινες για την μεγάλη μου ποιοτητας ανωτερης απο μαδερκεαρ μμμμ5 ευρω????? ουτε τζαμπο τιμη... και ειναι φανταστικες...

Για την περπατουρα και την ανιψια, σιγουρα το επαθε απο αυτο, πολλα παιδακι περπατανε με τις μυτες(οπως και η δικια μου) αλλα το κοβουν, πωπω κριμα το παιδακι ταλαιπωρηθηκε ολλα ολα οκ τωρα...

Το σλινκγ, το χρωμα το διαλεξα με μια μορφονια εδω μεσα, χιχιχιχ πηραμε ενα απαλο φυστικι-πρασινακι(μονοχρωμο δεν ειχαμε βρει ποικιλια και βιαζομασταν ολιγο) με μωβ κρικους ετσι για κοντραστ. Ωραίο βγηκε!

Διατροφη γουσταρω με τρελα κι εγω μια που να εμπεριεχει σοκολατααααα

η καλη μου η σιαιτολογος με αφηνε να τρωω 2-3 κομματακια μπιτερ, αλλα ηξερε οτι αυτο ειναι ουτοπιστικο.

Περιεργως βεβαια με το σωστο προγραμμα, στα μετρα σου μειωνεται και η επιθυμια για γλυκα...

Επισης ουτε εγω μπορω να καταλαβω αν εχω συσπασεις η τεντωματα...χιχιχιχι

μερικες φορες βεβαια που νιωθω πολυ εντονο σφιξιμο πιανω γυρω απο τον αφαλο και ειναι οντως τιγκα το κοιλουμπι, αρα μαλλον ειναι συσπαση αυτο, αλλα εμενα μου μοιαζει σαν να σπρωχνει με την πλατη/πωπό/πόδι(ουτε αυτο το καταλαβαινω)

Οι πανες θα σου χρειαστουν σιγουρα, κατα μεσο ορο θες 10 τν ημερα (και λιγες λεω) και 5 κιλα ειναι περιπου 1,5 μηνων

Ευη, με το καλό! Καλη ημερομηνια σου εδωσε 10 μερες πριν, οχι σαν τον δικό μου που θελει 16 μερες! γκρρρ αλλα φυσικα αν κανονιστει κατι τετοιο(ειπαμε παω για φυσ σε περιπτωση που δεν κατσει) θα τον στησω!!!! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

ελα παρε,παρε, απ'ολα εχει ο μπαξες...και βεβαιως εχω τετοιες διατροφες..μακρια απο στερηση (φερνει αντιθετα αποτελεσματα), ναι στη σοκολατα και στο παγωτο (οκ,αλλα μη το παραξιλωσουμε σαν μια πελατισσα μου που μου λεει: εχθες εφαγα ενα παγωτο..ε,ενταξει-της λεω-καλα εκανες αν το ευχαριστηθηκες..και τι πηρα απαντηση???εμ,ενα ΚΙΛΟ παγωτο :shock::shock::mrgreen: )

ε ναι .... τι όχι ένα κιλό??? :(

δεν κάνεις θαύματα εσύ? κρίμα... :oops:

χχοχοχο

Αθηνουλα κ εγώ πέθανα στα γέλια με το μανεκένε... :mrgreen:

Κάτι άσχετο κορίτσια, πήρα μία θήκη για τις πιπίλες της chicco κ γράφει να την αποστειρώσω με ψυχρή μέθοδο αποστείρωσης. Τί είν'τουτο? Στο parents λένε για ένα υγρό milton... Ξέρει καμία κάτι? :confused:

Επίσης πήρα το Dr. Brown's (βασικά ο σύζυξ το πήρε κ πήρε το μικρό μέγεθος για΄τι το μεγάλο του φάνηκε χοντροκομμένο)

Αυτά φιλάκια πολλά σε όλες τις κοιλουμπίτσες

EP8Ip2.png

Νικολινακι μου η πιπιλα απλα δεν μπαινει σε ατμο, οποτε σου ειανι αχρηστη. Γιατι εφοσον θα χρησιμοποιεις αποστειρωτη, γιατι να εχει κι αλλο συστημα αποστειρωσης, παρεπιπτοντως αυτο το συστημα χρησιμοποιουσαν οι γονεις μας ειναι με ενα υγρο ποιος ξερει τι χημικο θα εχει!

Αλλαξε την αν μπορεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολινακι μου η πιπιλα απλα δεν μπαινει σε ατμο, οποτε σου ειανι αχρηστη. Γιατι εφοσον θα χρησιμοποιεις αποστειρωτη, γιατι να εχει κι αλλο συστημα αποστειρωσης, παρεπιπτοντως αυτο το συστημα χρησιμοποιουσαν οι γονεις μας ειναι με ενα υγρο ποιος ξερει τι χημικο θα εχει!

Αλλαξε την αν μπορεις...

Αθηνουλα δεν είναι πιπίλα ειναι θήκη για πιπίλα (http://www.synodinou.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=5241&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=73〈=el)

Δεν τη χρειαζόμαστε λες τη θήκη?

Ποια κοιλούμπα μου κανε τη ζημιά με αυτό??? tp://www.pinklining.co.uk/shop/aw10/changing-bags/yummy-mummys/

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγώ το πήρα ριγέ με ροζ, μωβ κ φυστικί αποχρώσεις...

Καλα αφου θελεις και εσυ τετοια διαιτα ασε να την ψησω πρωτα να μου φτιαξει μια για εμενα και στην πουλαω μετα την διαιτα....40 ευρω!!!!!:tongue:

Τωρα το φυστικι τι ηθελες και το ανεφερες????Εμενα αυτα τα χρωματα μου θυμηζουν παγωτο!!!!!Εεεεε νομιζω δικιο εχει ο αντρουλης σου αλλα και τι πειραζει!!!!!

:( Γεια σας κορίτσια...καλή εβδομάδα! Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη, μπήκα γρήγορα για να μοιραστώ τη θλίψη μου για τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκόλια που δολοφονήθηκε το πρωι,αφήνοντας πίσω ενα 2 ετών παιδάκι και την έγκυο σύζυγό του. Δεν τολμάω να ταυτιστώ μαζί της...δε θέλω ουτε να το σκεφτώ. Συγνωμη που σας λέω στενάχωρα πράγματα, υποτίθεται οτι εδω λεμε ευχαριστα πραγματάκια για μας και τα μωράκια μας...αλλα επρεπε να μοιραστώ αυτό που ένιωσα...

Το ειδα τωρα το απογευμα που ξυπνησα....Κριμα βρε παιδι μου νεος ανθρωπος και τι τραγωδια....Αφησε πισω του γυναικα εγκυο και παιδι...Τραγικο....:(

μη το παραξιλωσουμε σαν μια πελατισσα μου που μου λεει: εχθες εφαγα ενα παγωτο..ε,ενταξει-της λεω-καλα εκανες αν το ευχαριστηθηκες..και τι πηρα απαντηση???εμ,ενα ΚΙΛΟ παγωτο :shock::shock::mrgreen: )

Ε καλα σου ειπε η γυναικα βρε geonutr μου!!!!Η τρως η δεν τρως....Εγω παντως συμφωνω με την πελατισσα!!!!Πελατισσα douze points!!!!!

Διατροφη γουσταρω με τρελα κι εγω μια που να εμπεριεχει σοκολατααααα

η καλη μου η σιαιτολογος με αφηνε να τρωω 2-3 κομματακια μπιτερ, αλλα ηξερε οτι αυτο ειναι ουτοπιστικο.

2-3 κομματακια μπιτερ?????Απαπαπαπαππαπαπππαπαπαπαπ!!!!Απαραδεκτη η διαιτολογος αυτη!!!Ασε θα παρω εγω την διαιτα της geonutr και εσενα θα στην πουλησω αντι για 40 ευρω 30!!!!!:mrgreen:

Ποια κοιλούμπα μου κανε τη ζημιά με αυτό??? http://www.pinklining.co.uk/product_...oducts_id/374/

Η galat παιδι μου το εκανε!!!!Αυτη αυτη μας ξεσηκωνει!!!Απα πα πα πα!!!:lol:

Καλησπέρα κοιλίτσες μου.

Πήρα επιτέλους το καρότσι, στο χρώμα που ήθελα και πιο φθηνά από εκεί που το είχα παραγγείλει στην αρχή.

Να σας το συστήσω....

DSC_9457.jpg

DSC_9458.jpg

Τώρα το έχουμε στο χωλ και το θαυμάζουμε...χεχεχε

Περιμένουμε να έρθει να το δει ο μπαμπάς μας και μετά θα το πάμε κάτω στην αποθήκη.

Νικηηηηηηηηηη που είσαι, να σου πω......είχε και το Stokke το καινούριο μοντέλο μάντεψε πόσο......760? κομπλέ όλα μαζί.

Κοντοστάθηκα κάποια στιγμή και το σκέφτηκα, αλλά έβγαινε 200? πιο ακριβό από το δικό μου.

Τσάντα για το νοσοκομείο ακόμα δεν έχω φτιάξει....είμαι για μπάτσες το ξέρω....μπουχαχα

Με το περπάτημα τα πάω πολύ καλά, νομίζω ότι κάνω δουλεία, κατεβαίνει σιγά σιγά ο μάγκας.

Ο άντρας μου ότι εξωτερικές δουλείες έχει μου τις αναθέτει

να περπατάς , μου λέει, δεν θες; άντε πάνε εδώ πάνε εκεί.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Η galat παιδι μου το εκανε!!!!Αυτη αυτη μας ξεσηκωνει!!!Απα πα πα πα!!!:lol:

Αθωα!!!! Δεν το εκανα εγω!!! χιχιχιχιχιχ

Τη διαιτα με ενα κιλο παγωτο ομως, 30 ευρω μια χαρα τιμουλα!!!! :-D:-D

Ολυμπια τεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειο!!!!!!!!!!!!! Τελειο χρωμα πολυ ωραίο καροτσάκι!!!!!

Με γεια!!!

Κι εγω σημερα πηγα σε εμπορικο κεντρο που εχει και παιδοτοπο υπαιθριο και μαμα πηγε λιγο να δει μαγαζια , μπαμπας με κορη χοροπηδουσαν...

Λοιπον δεν πηρα τιποτα αλλα εχουν εξεφτιλιστικες εκπτωσεις....

Α ψεματα πηρα πυτζαμουλες ροζ, ραντακι σορτσακι για το μαιευτηριο ποσο λετε???????????

Ενα θα σας πω.... ηταν πιο φθηνες απο τα βιολογικα μου δαμασκηνα....

2,45...ναι κι ομως στο καρφουρ εχουν 70 τοις εκατο...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απιστευτο ενας χυμος που παίρνω με καροτο εχει 5 ευρω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε κοριτσια ουτε εγω εχω φτιαξει τσαντα, και ουτε τα πραγματα του μπεμπη εχω πλυνει αλλα νομιζω εχουμε καιρο! ΟΥτε στον μηνα μου δεν εχω μπει...

Πηρα ενα μικρο πακετακι σερβιετες παντως, αν και αν γεννησω στο ιδιωτικο ολα αυτα δεν χρειαζονται...χιχιχι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Να σας συστησω κι εγω στην πιο value fo money αγορά που εχω κανει!!!! Και ειναι παρακαλώ οργανικό βαμβακι σουπερ απαλες, ρυθμιζεται και η ραντα για να βγαινει οξω το βζ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

DSC00018.JPG

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σε ευχαριστώ Αθηνουλα, το χρώμα είναι όντως τέλειο, το ερωτεύτηκα από την πρώτη μάτια.

Όσο για την τσάντα...πρώτον εδώ δεν φοράνε πυτζάμες, άρα χρειάζομαι φόρμες να εχω μαζί μου.

Δεύτερον στα νοσοκομεία έχουν τα πάντα για μένα και για το μωρό, χώρια που μας φέρνουν ένα σωρό τσαντούλες και κουτάκια με δώρα.

Και τέλος από σήμερα μπήκα στον 9ο!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...