Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνύχτα κοριτσάρες!!!!!! Καλή ξεκούραση!!!!!!!! Πάω και εγώ να θερησω τα μπαμπάκια μου και να πάω για ύπνο!!!!!!!!!!

εεεε....δεν θα με αφησετε να βγω!!!!!χαχαχαχαχχαχ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Γεια σας γεια σας...Δυστυχως δεν προλαβα καμμια μεσα :(

Εμεις ειμαστε καλα αν και ο μικρος ριχνει κατι τρελα τεντωματα με αποτελεσμα να νομιζω πως θα μου σκισει την κοιλια...Περασαμε ενα σουπερ σκ με τον καλο μου αλλα απο αυριο ο καημενος παλι τα κεφαλια μεσα...Τι ωραια που ειναι που ΔΕΝ δουλευω!!!!:mrgreen:

Σχετικα με τσαντα εγω θελω να παρω αυτη http://www.pinklining.co.uk/product_info.php/cPath/62_63_105/products_id/374/

αλλα μου φαινεται πανακριβη και ολο το αναβαλω και ολο το αναβαλω...Ειδωμεν!!!

Αυριο πουρνο πουρνο θα παω για τις τελευταιες αιματολογικες εξετασεις μου αλλα σημερα εφαγα παγωτο....:tongue: λετε να δειξουν αλλα ντ αλλον???

Οχι τιποτα αλλο να μην παω αμα ειναι να γλυτωσω και το πρωινο το ξυπνημα αλλα εχω ραντεβου την Τριτη με τον γιατρουλη μου....

Διαφημίσεις

μπιμπι οχι δεν θα σου δειξουν τιποτα εκτος κι αν ειανι μεσα στις εξετασεις και το ζαχαρο,αλλα και παλι νηστικη θα τις κανεις....

Για την περπατουρα κοριτσια καλο ειναι να μην παρετε, ολες οι επισημες παιδιατρικες στον κοσμο ΔΕΝ τη συστηνουν καθοτι επιβαρυνεται η σπονδυλκη στηλη του παιδιου.

Ουτε οι περισσοτεροι παιδιατροι το επιτρεπουν αφηστε που κοπαναει ολο το σπιτι χτυπηματα στα κουφωματα κλπκλπ. Ειναι κιολας απο 6 μηνων αν δεν κανω λαθοε, οπως και το καρεκλακι φαγητου.

Στο Λητω ολο και κατι θα βρεις να παρεις που θα σου λειπει, οχι πανες αλλα σιγουρα αλλα πραγματακια, μπιμπερο, θηλαστρο, παιχνιδια, βιβλια... παρκοκρβατο!(80 ευρω το ειχα παρει απο Λητω νομιζω)

Οσο για το βαμβακι χαχαχαχαχα ice tea(είσαι θεά!!!!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!!!

Εμεις ειμαστε καλα αν και ο μικρος ριχνει κατι τρελα τεντωματα με αποτελεσμα να νομιζω πως θα μου σκισει την κοιλια...

χμμμμμμμμμμ....εχω την ΜΙΚΡΗ εντυπωση οτι ειναι συσπασεις συτο που εχεις κ οχι τεντωματα του μικρου!!κ εμενα τα ιδια, μεχρι που φαινεται στραβη η κοιλια..δεν νιωθεις γυρω απο τον αφαλο να ειναι σκληρο σαν νταμαρι???:D

Κ εγώ θα συμφωνήσω με την Αθηνά, οι παιδίατροι πλέον κ οι ορθοπεδικοί δεν συνηστουν πλέον τη στράτα/περπατουρα.

Καλύτερα να την αποφύγουμε

Οσο για τα sling που λέγατε εγώ το έχω πάρει κ έχω κάνει πρόβες με μία κουκλα σαν μωρό :P εύχομαι να το βολευτώ...

nikijo με το καλό...

όσο για σας τις δευτερομάνες... θα περιμένω να μου πείτε μετά από λίγες μέρες (μήνες) αν αγαπάτε ακόμα περισσότερο το πρώτο σας παιδάκι... :rolleyes: Κ εγώ πιστεύω ότι η αγάπη πολλαπλασιάζεται... αν κ ευχομαι να το δω κ εγώ αργότερα...

Φιλάκια σε όλες

Καλημέρα δε σας είπα... κ καλή εβδομάδα

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κούκλες και καλή βδομάδα... Θα μας ψήσει και αυτή τη βδομάδα απο ότι είδα στο meteo!!! Πλησιάζει και αυτός ο μήνας να τελειώσει και νομίζω οτι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!! Σήμερα έχω ΚΕΠ και ΙΚΑ για τα τελευταλια χαρτιά και δεν έχω καμιά όρεξη να βγώ έξω απο το σπίτι!!! Κατα τα άλλα ο μικρός με τον Τόνι Χέστον με βασανίζουν αρκετά κάθε μέρα αν και εχθές δεν άντεξα και τις έβαλα τις φωνές... Βέβαια μετά έπαιξα και μια δραματική σκηνή με πολύ κλάμα και ηρέμησα αλλά δεν γίνετε άλλο ρε κορίτσια με τις ορμόνες και τα κλάματα, αρχίζω να νομίζω οτι με ζυγώνει η τρέλα!!! Κανόνησα και τα ραντεβού μου με γυναικολόγο και παιδίατρο και το μόνο που μου μένει πλέον είναι καθάρισμα, σιδέρωμα, πακετάρισμα και φύγαμε για τα τσιμέντα και τη φασαρία... 3+σήμερα!!!

EwCip3.png

καλημερα κοιλουμπες!!!! τι κανετε???

εγω τελικα κρατηθηκα και δεν πατησα το κουμπακι... θα συνεχισω τις αγορες με συνεση.... (ειμαι καλο κοριτσι εγω...) θα κατσω σημερα να τσεκαρω τι χρειαζομαστε ακομα και μετα αν περισσεψει κανενα εουρο... τοτε.... θα γινει ΚΟΛΑΣΗ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εμενα με βοηθησε στις κραμπες(εκτος απο τις συσπασεις που παιρνω κ yutopar)

και εγω το μαγνησιο για τις κραμπες το πηρα. βασικα βοηθαει για το κυκλοφορικο και νομιζω οτι λειτουργει "υποστηρικτικα" στο yutopar. μονο με το μαγνησιο δεν μπορεις να σταματησεις τις συσπασεις...

αυριο εχουμε ραντεβου με τη γιατρο... να δουμε τι θα μας πει... οι συσπασεις απο το απογευμα και μετα εχουν αυξηθει παντως... μπορει να φταιει και η ζεστη... γενικα νιωθω μια δυσφορια παρολο που ουτε προβλημα με την αναπνοη δεν εχω ουτε βαρος ουτε τιποτα. απλα νιωθω καπως και νομιζω οτι η μερα πλησιαζει... η μικρη εν τω μεταξυ εχει στριμωχτει πολυ. οι κινησεις της ειναι πολυ συγκεκριμενες...

μπηκαμε και στη 34η!!!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!! ζεστη και σημερα ουφφφφφφφφφφφφ κατεβηκα μαγαζι σημερα πηγα τραπεζες ελπιζω τελευταια φορα για κανα τρινινο και σαλταρα απο την ζεστη αυριο πρεπει να ξανακατεβω να κανω μια γενικη αιματοσ και ουρων την τεταρτη εχει γιατρο ααααααααα μου ειπε οτι θα μο βαλει και χερι αχχχχχχχχχχχχχχχχ θα μου πεις εγω οταν παμε να δεννησουμε τι θα βαλει ποδι???????????? χαχαχαχαχα τεσπα ολα για τα παιδια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

otna eisai πχ 34 εβδ και 2 μερες, διανυεις την 35η, η 34η ειναι συμπληρωμενη και εχουν περασει επιπλεον και 2 μερες, δεν ξερω αν το εξηγω καλα, αλλα καλο αυτο δεν ειναι εισαι μια εβδομαδα παραπανω!!! η μπουμπου βασταει γερα!!!!χιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καταρχας Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!Μολις πριν απο λιγο μπηκα σπιτι απο τις 8 το πρωι που εφυγα και ειμαι πτωμα......Τα ποδια μου με καινε γιατι ειμαι μανεκενε!!!!:mrgreen:

μπιμπι οχι δεν θα σου δειξουν τιποτα εκτος κι αν ειανι μεσα στις εξετασεις και το ζαχαρο,αλλα και παλι νηστικη θα τις κανεις....

Για την περπατουρα κοριτσια καλο ειναι να μην παρετε, ολες οι επισημες παιδιατρικες στον κοσμο ΔΕΝ τη συστηνουν καθοτι επιβαρυνεται η σπονδυλκη στηλη του παιδιου.

Ουτε οι περισσοτεροι παιδιατροι το επιτρεπουν αφηστε που κοπαναει ολο το σπιτι χτυπηματα στα κουφωματα κλπκλπ. Ειναι κιολας απο 6 μηνων αν δεν κανω λαθος, οπως και το καρεκλακι φαγητου.

galat ειχε και σακχαρο μεσα η εξεταση σημερα αλλα τι να κανω!!!Τωρα οτι ειναι να δειξει θα δειξει!!!!

Επισης συμφωνω απολυτα με την στρατα-περπατουρα!!!Εγω δεν προκειται να τον βαλω καθολου τον σπορο σε στρατα...Να μπουσουλησει αμα θελει και να περπατησει μετα...Η ανηψια μου επαθε χοντρο προβλημα με την στρατα...Εμαθε να βαζει το ποδαρακι της κατω με τα δακτυλα με αποτελεσμα να μην μπορει να περπατησει το παιδι και τρεχαμε και δεν φταναμε με τους παιδιατρους και τους παιδοορθοπαιδικους....Φορεσε γυψακια για 3 μηνες δεσιμο το ποδι φυσικοθεραπειες κα κα κα...Τελοςπαντων περασμενα ξεχασμενα τωρα αλλα επειδη το εζησα στην οικογενεια μου αυτο το πραγμα εγω δεν προκειται να παρω...Αλλα παιδακια βεβαια βολευτηκαν μια χαρα με την στρατα....Τι να πεις....:rolleyes:

χμμμμμμμμμμ....εχω την ΜΙΚΡΗ εντυπωση οτι ειναι συσπασεις αυτο που εχεις κ οχι τεντωματα του μικρου!!κ εμενα τα ιδια, μεχρι που φαινεται στραβη η κοιλια..δεν νιωθεις γυρω απο τον αφαλο να ειναι σκληρο σαν νταμαρι???:D

Ξαναλεω δηλωνω απολυτα χαζη ξανθια...Δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ποτε εχω συσπασεις και αν εχω συσπασεις....Μου την δινει αυτο αλλα τι να κανω...Αφου δεν καταλαβαινω...Νιωθω γενικως σκληρη την κοιλια μου καποιες φορες αλλα μεχρι εκει...Ουτε πονος ουτε τιποτα αλλο παραλληλα...

Βρε geonutr ειπες εισαι διατροφολογος ε????Καμμια διαιτουλα να χασω τα 5 ,10 ,15 παραπανω κιλα που εχω αλλα να τρωω παγωτα και σοκολατες εχεις????:tongue:

Οσο για τα sling που λέγατε εγώ το έχω πάρει κ έχω κάνει πρόβες με μία κουκλα σαν μωρό

Νικολινακι και εγω το ιδιο κανω με το sling!!!Βαζω μια κουκλα μεσα αλλα δεν την πολυ παλευω εσυ????Τι χρωμα το πηρατε το sling σας βρε κοριτσια οσες πηρατε????

Ααααα επισης να σας πω πηγα καρφουρ σημερα και πηρα πανες για νεογενννητο 2-5 κιλα 4 συσκευασιες των 28 τεμαχιων....Λετε να μην μου χρησιμευσουν και να πρεπει να χρησιμοποιω τις 3-6 κιλα???

Το κυριοτερο λοιπον στο καρφουρ εχει βγαλει προσφορα τα ρουχα -70%!!!

Πηρα για τον σπορο χειμωνιατικα , 6 μπλουζες 6-9 μηνων και 3 παντελονια για 6-9 μηνων και εδωσα 24 ευρω!!!!!Ασε που ειναι τελεια!!!Με τον Mickey πανω και ειναι σουπερ!!!

Για αγορακια δεν ειχε τοση μεγαλη ποικιλια αλλα για κοριτσακια δεν μπορειτε να φανταστειτε!!!!!

Πειναααααω τωρα αλλα δεν εχω μαγειρεψει τιποτα και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποοοοσο βαριεμαι....

Αααα τελικα πηρα και 2 μπουκαλακια της chicco για τον μικρο....:( Ελπιζω να μην τα χρησιμοποιησω τα ατιμα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...