Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατί στο πρώτο δεν είχες ανησυχία μήπως δε το αγαπήσεις, μήπως δε δεθείς ή μήπως δε είσαι η στοργική εκείνη μανούλα που έχει υπομονή απέναντη στο μωρό ή όπως λέει και η Στέλλα ενστικτωδώς μετά απο λίγο αρχίσεις να ψάχνεις τη μαμά του να της το δώσεις;;

Ντιμ ...οχι....δεν ειχα κανενα μα κανενα ενδοιασμο τοτε....δεν ξερω πως κ γιατι, αλλα με το που εμεινα εγκυος εγινα χαζομαμα:cool:

... αν θυμαμαι μετα γινεται ενα φουλαρακι ! χαχαχαχαχα

Ωραιες μαμαδες εχουμε στο καφε μας ,ε!?

ευχαριστω Αθηνουλα μου....θα ειμαστε κουκλες μαμαδες με φουλαρια!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!:tongue:

ελα ρε με το καλο 4 αυγουστου γεννηθηκα και εγω και πολυ θα γουσταρα να γεννηθει ο μπεμπουλης μου τοτε!!!!!!!!!! τι καλα!!!!!!!!!αντε μετο καλο κοριτσαρα μου !!!!

ααα....ησουν καλο παιδι η την τυρρανουσες τη μανουλα σου;;;;;πες για να προετοιμαστω!!!!!!ευχαριστω κοριτσακι!!!!!:) επισης!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Ντιμ ...οχι....δεν ειχα κανενα μα κανενα ενδοιασμο τοτε....δεν ξερω πως κ γιατι, αλλα με το που εμεινα εγκυος εγινα χαζομαμα:cool:

ευχαριστω Αθηνουλα μου....θα ειμαστε κουκλες μαμαδες με φουλαρια!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!:tongue:

ααα....ησουν καλο παιδι η την τυρρανουσες τη μανουλα σου;;;;;πες για να προετοιμαστω!!!!!!ευχαριστω κοριτσακι!!!!!:) επισης!!!!

χαχαχαχαχαχαχα το καλυτερο παιδι θα βγει το παιδακι σου και μονο που θα ειναι λιονταρακι φτανει!!!!!!!!!!!! αρχηγος!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ

ttc72e7.aspx

Ολυμπιααααα κ κοριτσια με παιδακια.....πως αισθανεστε για το 2ο παιδακι;;;;;;;

Γιατι εχω καποιες στιγμες ....χαζες ...που νομιζω πως δεν θα το αγαπαω οσο τη Βασιλικη μου.....ξερω πως με το που θα γεννηθει (ελπιζω δλδ) θα αλλαξει η ψυχολογια αλλα τωρα ολο αυτο σκεφτομαι......:(

Και εγώ αισθάνομαι περίεργα.

Τον Μιχάλη τον λατρεύω και λόγο της κατάστασης του δεν τον αφήνω ούτε δευτερόλεπτο από τα μάτια μου.

φυσιολογικα ειχες γεννησει το Μιχαλακο;;;;(νομιζα κτ)

....σιγα σιγα θα πηγαινεις κ θα κατεβει....ο γιατρος τι λεει;;;μεχρι τελος παντως υπαρχει ελπιδα...(αλλα εσυ θες 2-8 :tongue: )

Καπου ειχα διαβασει οτι κανουν κ μπουσουλημα .... :rolleyes::confused:

Ναι φυσιολογικά τον γέννησα.

Η γιατρός λέει ότι εχω ακόμα χρόνο μπροστά μου και θα κατέβει.

Για 2/8 το κόβω πολυ χλωμο...ο Μιχαλης γεννηθηκε 39w+2d

γιορταζουν οιΑλεξανδροι, μιας και μαλλον Αλεξανδρο θα το βγαλουμε (ουτε εμεις εχουμε αποφασισει!!!) επισης πλακα θα εχει, αλλα θα εχει γιορτη-γενεθλια 2 σε 1... χιχιχιχιχιχχ

Και εμείς προς το Αλέξανδρος γέρνουμε άλλα δεν είμαστε ακόμα εκατό τα εκατό σίγουροι.

Θα δείξει....

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Niki, με το καλό το φυστίκι σου!!!

Δε θα προλάβουμε να τα πούμε μάλλον...

Άντε βρε.... να παίρνουμε σειρά....

Αυτός ο Μπράξτον Χέστον με ρήμαξε σήμερα!!!!!

καλε θα σου τηλ. .....:) σιγουρα πριν γεννησω!!!!!

σημερα ημουν θαλασσα κ ειχε αλλες 4 εγκυες κ αναρωτιωμουν μηπως μια απο αυτες ησουν εσυ!!!!!!

Ο κος μπραξτον καλος ειναι :)

i6mXp3.png

καλε θα σου τηλ. .....:) σιγουρα πριν γεννησω!!!!!

σημερα ημουν θαλασσα κ ειχε αλλες 4 εγκυες κ αναρωτιωμουν μηπως μια απο αυτες ησουν εσυ!!!!!!

Ο κος μπραξτον καλος ειναι :)

θάλασσα ήμουν στο Κρυονέρι, με μαμά, μπαμπά, και παραδίπλα είχε άλλες 2 εγκυούλες.... Κούκλες ήταν!!!

Θα τα πούμε οπότε... ;)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Σήμερα το πρωί μου ανέβηκε το ζάχαρο στα ύψη και η μικρή έκανε πάρτι που γλυκάθηκε παραπάνω. Και μου κάνει απο χθές κάτι τεντώματα με το χέρι σπρώχνει το αριστερό κόκκαλο της λεκανης και με το πόδι σπρώχνει το δεξί πλευρό. Τεντώνομαι και εγώ μπας και γλητώσω το πόνο, η κοιλιά μέσα στη παραμόρφωση και η μάνα μου να σκούζει κοίτα κοίτα πως κάνει. Κορίτσια είμαι σε δίλημμα, έχω μια δωροεπιταγή 70 ευρώ απο τα λητώ, να πάρω αναλώσημα (πάνες, σαμπουάν κτλ) ή να βάλω κάτι ακόμα και να πάρω καρεκλάκι φαγειτού;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

θάλασσα ήμουν στο Κρυονέρι, με μαμά, μπαμπά, και παραδίπλα είχε άλλες 2 εγκυούλες.... Κούκλες ήταν!!!

Θα τα πούμε οπότε... ;)

...αρα δεν ησουν εσυ...ουτε ημουν εγω(κουκλα ειμαι αλλα σε αλλη παραλια)...!!!!!:cool::cool::cool:

Φαναριους νησους εγω !!!!!

i6mXp3.png

Κορίτσια είμαι σε δίλημμα, έχω μια δωροεπιταγή 70 ευρώ απο τα λητώ, να πάρω αναλώσημα (πάνες, σαμπουάν κτλ) ή να βάλω κάτι ακόμα και να πάρω καρεκλάκι φαγειτού;;

Αν και το καρεκλάκι θα μπορούσε να σου το πάρει δώρο κάποιος... πχ κουμπάρα, εγώ θαπρότεινα να το τσιμπίσεις τώρα, γιατί στα αναλώσιμα νομίζω ότι είναι ακριβά στα Λητώ.... Πες στη κουμπάρα να σου πάρει.... περπατούρα, ή καλοκαιρινό καροτσάκι, που είναι σχετικά προσιτό σε τιμή;)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...