Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χιχι, φαντάσου να μη νύσταζες κιόλας:) Είσαι φοβερή!

Έχω πέσει κι εγώ πολύ με τις φωτιές. Γαμώτο, δε θα σταματήσει ποτέ αυτό το πράγμα;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Εχω κοσμο και μπαινω στα γρηγορα!

Δε γέννησε καμια άλλη ετσι???

Σημερα μπηκα στον 9ο (το τικερακι μου παει λιγο πισω) οπότε περιμενω χαλαρα τη μπέμπα μας ποτε θα μας κανει την τιμή να ερθει!;)

Καλημέρες κοιλουμπίτσες.. Τι κάνετε?

Εγώ είχα λιγάκι χθες ένα θεματάκι, αλλά αφου ο μπέμπης κουνιέται... κ αφου ο γιατρός μου είπε ότι ήταν φυσιολογικό μετά την εξέταση... άρα προσπαθώ να μην αγχώνομαι πολύ...

Παρουσα!!!!!:mrgreen:

ε, οχι κ ολα, δε τα εφαγα ολα (και οχι, δε με λενε Πινοκιο, ποιος διαιδιδει τετοια ψεμματα???????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Χμ... δεν πειράζει καλά έκανες αφου το ήθελε κ το μπεμπάκι... :tongue:

Αθηνουλα δεν πειράζει για τα μπισκοτάκια... όσο για τη μαυρίλα το στρώμα... άστα :evil:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Στελλίτσα, μου έκανε δαχτυλοεξέταση την Πέμπτη κ ακουμπησε τον τράχηλο κ ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα έως χθες, ίσως κουράστηκα κ λίγο με τα ψώνια (δεν το παράκανα απλά ίσως κουράστηκα) κ γυρίζοντας στο σπίτι παρατήρησα κάτι μικρές κυλίδες αίματος στο εσώρουχο. Έβαλα κ σερβιετάκι κ το παρακολουθουσα ... Του τηλ. κ μου είπε ότι ήταν από την εξεταση κ από ό,τι είδα κ στο parents συμβαίνει κ δεν είναι ανυσηχητικό ... αν πόναγα κιόλας θα ήταν.. Απλά τρόμαξα λιγάκι...

Πάντως μην τρελαίνεστε οι υπόλοιπες κοιλουμπίτσες δεν συμβαίνει σε όλες... Είναι ανάλογα κ το χέρι του γιατρου που λέει κ η Αθηνά...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Ουφ, ναι, μου το χουν πει κι εμένα για το αιματάκι, δεν είναι τίποτα αλλά όσο να το κάνεις σε πιάνει ένα κατιτίς. Ξεκουράσου, μανούλα, κι εγώ σέρνομαι σήμερις, θέλω μόνο να κοιμάμαι...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ki eγώ... νιώθω φοβερη ατονια... ο αντρας μου γυρισε τωρα!!! και την επεσε , ευτυχως ηρεθ η μεγλαη βοηθεια απο τον παππου και πηγε τη μικρη βολτα, και ειμαι στο διλημα να σιδερωσω η να την πεσω...μμμ μαλλον το πρωτο θα περιμενω να κοιμηθω μεσημερι...

και αμαν αυτη η ζεστη φυσαει και δεν δροσιζει.

Φιλια και καλη ξεκουραση

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοιλουμπες!!! τι κανετε?

εμεις χτες λιωσαμε στα ψωνια!!! πηραμε τη καλαθουνα, την αλλαξιερα, το μπανακι και διαφορα ψιλα απο τα jumbo... και παλι νιωθω οτι εχω να παρω χιλιαδες πραγματα.... το budget μας εχει εξαφανιστει ηδη και ακομη δεν εχουμε παρει στρωμα και καροτσι... να δω που θα τα βρουμε... βεβαια και αυτα που πηραμε ηταν ευγενικη χορηγια (γονεις μου)

τα τακτοποιουσα χτες στη συρταριερα (οι σακουλες ειχαν φτιαξει βουνο) και ουτε συσπασεις υπηρχαν τοτε ουτε κουραση...

επισης νιωθω αρκετα περηφανη γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω αγορασει τιποτα περιττο!!!

ZOrwp3.png

Καλησπέρα και απο μένα.. Με 'γεια και καλοφόρετα οι νέες σας αγορές κούκλες και ελπίζω να είσται όλες καλά!! Εμείς εδώ πέρα οτι ψηνόμαστε ακόμα και με το αεράκι, δεν μπορώ να πώ οτι περνάω το πιο ήρεμο σαββατοκύριακο της ζωής μου!!

Ο μικρός να μου το θυμηθείτε Παρασκευή θα γεννηθεί.. Όλα εκείνη τη μέρα τα κάνει.. πριν 2 Παρασκευές είπε να μπεί στη λεκάνη οπότε η μανούλα δεν έκλεισε μάτι όλο το βράδυ, όπως βέβαια και τη Παρασκευή που μας πέρασε που είπε να μπεί λίγο πιο μέσα και να αρχίσει τις μπουνιές με τη λεκάνη όλο το βράδυ!! Δεν θέλω να είμαι αχάριστη αλλά τα χρειάστηκα γιατί μαζί με τις συσπάσεις νόμιζα οτι θα γεννούσα και έκανα πλάνο διαφυγής απο το νησί για τη κλινική!!! Βέβαια ως πεθερόπληκτη το Σαββάτο την έφαγα όλη τη μέρα στη μάπα και ώς συνήθως το μόνο που έκανε ήταν έναν καφέ για το γιό της και αυτό μετά απο αρκετή ώρα που της τον ζήτησε ευγενικά!! Τεσπά δεν ξέρω τι θα γίνει αν γεννήσω και μετά αλλά μου φαίνετε θα αρχήσω να γίνομαι πάλι γαιδούρα και δεν το θέλω ρε γμτ μιας και πληγώνετε ο δικός μου...

Κατά τα άλλα μπήκαμε και στον 9 και το άγχος μια έρχετε και μια φέυγει..ευτυχώς δεν αγχόνόμαστε με το κούκλο μου τις ίδιες στιγμές γιατί θα είχαμε λαλήσει!! Ακόμα 5 μέρες στο όμορφο σπιτάκι μας..οι μέρες περάσαν και η μετακόμηση ετοιμάζετε σιγά σιγά!! Θα τα πούμε και το απογευματάκι..πάω να λιώσω στο κρεββάτι μου ...πολύ νύστα!!!!

EwCip3.png

Καλησπερα κοιλουμπες μου...τι κανετε???

εμεις ειπαμε να κοιμηθουμε(εγω και ο μπεμπης μου)αλλα δεν μας εκαναν τη χαρη...αρχισαν τα τηλ και μας ξυπνησαν...

με τη ζεστη δεν αντεχω καθολου,αυτο το σπιτι μας ειναι υπερβολικα ζεστο....

αχ αντε μια βδομαδα εμεινε να μπω κι εγω στον 9ο ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!!:P

Την Παρασκευη εκανα κορδελα...ολα καλα(ειχα μονο μια 80αρα συσπαση).

Μιλησα με τον ντοκ για τις ενεσεις κ μου ειπε πως στις καισαρικες επειδη το μωρο δεν περναει αποτις συσπασεις,την πιεση κτλ κτλ ,δεν εκκρινεται κορτιζονη απο τα πνευμονια του για την τελικη ωριμανση ,γι αυτο το κανουμε εμεις....δεν το κανουν ολοι οι ντοκ,ο δικος μου ειναι αυτης της αποψης...Καλυτερη η προληψη απο την θεραπεια...

Στον αφαλο της κορη μου εβαζα μια σταγονα μπεταντιν.Για θερμομετρο ειχα μια ειδικη πιπιλα...παρα πολυ βολικη...

Αποτριχωση κανω με κερι μονη μου....βεβαια εξαιτιας του ογκου τωρα θα παω σε συναδελφο...

Σακιδιακι μαλλον θα χρησιμοποιω ενα παιδικο-νηπιαγωγειου- της Βασιλικης...

Οσο για τις πεθερουλες μας.....εχω πολλες ιστοριες να σας διηγηθω κ εγω αλλα ζεσταινομαι....:cool:...ευτυχως ο καλός μου δεν ειναι μαμακιας κ παιρνει το μερος μου:tongue: (Indie τι εχει καλε το πλεκτο σορτς;;;;;;;εεεεε;;;;;απαπαπαπα...παραξενη νυφη:tongue::tongue::tongue::tongue: )

Νικολ συνηθισμενη η αιμορραγια μετα την εξεταση...don t worry;)

Νανο καλοριζικα τα πραγματακια σας:P

Κωνκωνακι χαλαρα κ σιγασιγα θα ερθει....μεσα δεν μενει!!!:tongue:

Τουρ θα σε χασουμε εεε;;;;ψαξε να βρεις ιντερνετ.....:-D

Υπολοιπες τσουπριτσες.....φιλουδιααααα!!!!!!!:P:p:p:p:p

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλεεεεε..........

Ξεχασα ...........

στις 4 Αυγουστου κανονιστηκε η ημερομηνια!!!!!!!!!!!!!!!πρωι πρωι με την αυγουλα.....06.00 θα παω κλινικη κ στις 7 θα με αρχισουν.....

(πρεπει να βρω τη λιστα τωρα :))

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

Την βρήκα και το άλλαξα Νίκη.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα είπα;;

Τι κάνετε κοριτσαρες μου;

Εμείς χθες πήγαμε βολτούλα στις κιρμες και γυρίσαμε πολυυυυυ αργά το βράδυ.

Το πρωί αργήσαμε να ξυπνήσουμε και μετά πλακώθηκα στις δουλείες...πλυντήρια, σιδέρωμα κτλ.

Εγώ παρακαλάω να γεννήσω στις 2 Αυγούστου, έχει γενέθλια ο αντρουλης μου...χεχεχε

Όνομα δεν έχουμε βρει ακομαααααααααααα....πολύ γέλιο θα πέσει, θα πάμε εκεί και δεν θα έχουμε αποφασίσει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...