Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, είναι ακριβές. Κι εγώ σκεφτόμουν να μου φέρει καμία η θεία από Αμερική, αλλιώς δε συμφέρει με τίποτα.

Χαχα, μόλις συνειδητοποίησα (νωρίς το θυμήθηκα, θα μου πείτε) ότι δεν υπάρχει γυρισμός:) Όχι ότι θα προτιμούσα να μην είμαι έγκυος ή να μην περιμένω τη φασολίτσα, αλλά είμαι πολύ κακός άνθρωπος που θα ήθελα να έχω δύο μέρες προηγούμενης ζωής (χωρίς κοιλιά, καούρες, αϋπνίες, φόβο για αγκωνιές και χωρίς να σκέφτομαι ότι σε 1 1/2 μήνα γεννάω);;;;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, είναι ακριβές. Κι εγώ σκεφτόμουν να μου φέρει καμία η θεία από Αμερική, αλλιώς δε συμφέρει με τίποτα.

Χαχα, μόλις συνειδητοποίησα (νωρίς το θυμήθηκα, θα μου πείτε) ότι δεν υπάρχει γυρισμός:) Όχι ότι θα προτιμούσα να μην είμαι έγκυος ή να μην περιμένω τη φασολίτσα, αλλά είμαι πολύ κακός άνθρωπος που θα ήθελα να έχω δύο μέρες προηγούμενης ζωής (χωρίς κοιλιά, καούρες, αϋπνίες, φόβο για αγκωνιές και χωρίς να σκέφτομαι ότι σε 1 1/2 μήνα γεννάω);;;;

Έλα βρε Στελλίτσα... να δεις που με τη μικρή θα γράφεις κ καλύτερα... θα σε τρελάνει... άσε που σε βλέπω... να γράφεις κανένα παιδικό βιβλίο σύντομα... :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Χαχαχα, θα μ' αφήνει λες;

Δεν παραπονιέμαι, το αντίθετο, απλώς σκέφτηκα τώρα ότι από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζουν τα πράγματα και δε γίνονται ποτέ ξανά ίδια. Όχι ότι είναι κακό αυτό, απλώς λίγο τρομαχτικό:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

το τρίκυκλο έχει κάτι τσάντες ωραίες και κάτι της πιο οικονομικές, επίσης σε κάποια ρουχαλάκια έχει βάλει καλές εκπτώσης http://www.trikiklo.com/offers.php. Μπήκα στον πειρασμό να πάρω κανένα για του χρόνου αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν ξέρω τον ρυθμό ανάπτυξης και ετσι άκυρο. Για τσάντα εμένα είχε το πολυκαρότσι αλλά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά θα δω αν μου χρειαστεί κάποια άλλη και βλέποντας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Χαχαχα, θα μ' αφήνει λες;

Δεν παραπονιέμαι, το αντίθετο, απλώς σκέφτηκα τώρα ότι από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζουν τα πράγματα και δε γίνονται ποτέ ξανά ίδια. Όχι ότι είναι κακό αυτό, απλώς λίγο τρομαχτικό:)

Ναι σε καταλαβαίνω... αλλά νομίζω ότι τώρα θα έρθουν τα καλύτερα... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Αλλη ερωτηση ετσι για γκαλοπ!!!Μεχρι τωρα ποσα περιπου χρηματα εχετε χαλασει για το βλασταρι σας???Αντε να δουμε ποια ειναι η πιο τσιφουτα (εγω μαλλον) και ποια η πιο τρυπιοχερα!!!!:tongue:

Εμεις μεχρι τωρα κομπλε για ολο το δωματιο καροτσι κουνια ρουχα κλπ κλπ κλπ εχουμε δωσει περιπου 1000 ευρω.....

Εσεις???

Σας διάβασα και μου κάνατε τη καρδιά περιβόλι, γιατι για άλλη μια φορά έχω χαλάσει τα περισσότερα 2300 απο τα οποία τα 900 είναι δώρα γονέων. Να μου πεις αφού έδωσα 80 για το μοσκίνο φορμάκι της εξόδου.

ΑχαχαΑΑΑΧΧααααΑΑΑχααχΧΑΧΑΑ

Το 3χίλιαρο το χτύπησα χ α λ α ρ ά !!!! Και αλύπητα.... Δε ξέρω πόσα ακριβώς.... Τη Πέμπτη μόνο που άρχισαν οι εκτώσεις χάλασα γύρω στα 250 έουρος σε φυστικίσια ρουχαλάκια.... δε μπορούσα να αντισταθώ....

και δεν πήρα ακόμα ring sling και άλλα ψιλοπράγματα....

Γεροί να είμαστε να πληρώνουμε.... χαλάλι!!!

Ωχ πεθεροπληκτη διαβαζω!!!!Τα συλλυπητηρια μου κυρια μου....

Εμένα σήμερα μου έκλεισε το τηλ στα μούτρα...!!!! Αλλά πολύ γέλασα!!!! χαχαχαχαχα Εμ, βέβαια, όταν δεν μας συμφαίρει....!!!!!

άσε που είναι θυμωμένη από χθες γιατί της είπα να ξελώσει το πλεκτό :roll::rolleyes::rolleyes: σορτσάκι που έπλεκε για το φυστίκι γιατί της είπα ότι ΑΠΛΑ δεν μ'αρέσει... και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσω στο φυστίκι τέτοιο πράγμα!!!! Εγώ βέβαια της αγόρασα κουβαράκια για να μου πλέξει κανα 2 γιλεκάκια για το φυστίκι, αλλά όχι και σόρτς, να το φοράει, λέει με καλσόν!!!! ΟΕΕΕοοοο Μπλιαξ!!!

Τελικά ξέρετε τι έχω καταλάβει με τις πεθερές....???: καλύτερα να σε φοβούνται, και να είσαι η ψιλοξυνή η νύφη, γιατί αλλιώς σε έχουν του χεριού τους και κάνουν όοοοοτι θέλουν....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Τελικά ξέρετε τι έχω καταλάβει με τις πεθερές....???: καλύτερα να σε φοβούνται, και να είσαι η ψιλοξυνή η νύφη, γιατί αλλιώς σε έχουν του χεριού τους και κάνουν όοοοοτι θέλουν....

Αργά το κατάλαβες. Εμένα με το που γύρισα άρχισε να θέλει να πάρω παραμάζομα τις γριές του χωριού, γιατι η μία ήταν άρωστη στο νοσοκομείο να παω να τη δω, η αλλη ηρθε απο την αμερικη και ολο ρωταει τι κανω αλλα η κακομοιρα δε μπορει να ερθει να με δει. δε της απανταω, στο τελος μου λεει "ε Δήμητρα θα μου πει;;" βεβαιος της λεω θες να σου πω τωρα ναι καικαθε φορα που θα το θυμασε να σε αποφευγω ή να σου πω απο τωρα οχι και να τελειωνει το θέμα;; Περιττο να σου πω οτι ουτε καν ξαναρωτησε. Τουλαχιστον το περνει χαμπαρι με το πρωτο.:-D:-D:-D:-D

Επίσης, κάποια κοιλουμπίτσα έφτιαξε κανελόνια... νομίζω η geonutr ε???? τα έφαγες καλέ όλα???

Παρουσα!!!!!:mrgreen:

ε, οχι κ ολα, δε τα εφαγα ολα (και οχι, δε με λενε Πινοκιο, ποιος διαιδιδει τετοια ψεμματα???????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Αργά το κατάλαβες. Εμένα με το που γύρισα άρχισε να θέλει να πάρω παραμάζομα τις γριές του χωριού, γιατι η μία ήταν άρωστη στο νοσοκομείο να παω να τη δω, η αλλη ηρθε απο την αμερικη και ολο ρωταει τι κανω αλλα η κακομοιρα δε μπορει να ερθει να με δει. δε της απανταω, στο τελος μου λεει "ε Δήμητρα θα μου πει;;" βεβαιος της λεω θες να σου πω τωρα ναι καικαθε φορα που θα το θυμασε να σε αποφευγω ή να σου πω απο τωρα οχι και να τελειωνει το θέμα;; Περιττο να σου πω οτι ουτε καν ξαναρωτησε. Τουλαχιστον το περνει χαμπαρι με το πρωτο.:-D:-D:-D:-D

Καλόοοοοοο

Υποκλίνομαι....!!!!! Τουλάχιστον βρίσκομαι σε καλό δρόμο...!!!! Τα πολλά - πολλά τα έκοψα...: η πεθερίξ δε μου τηλ "για να μην με ενοχλεί επειδή διαβάζω, κοιμάμαι, δουλεύω κλπ κλπ", εγώ έκοψα τα τηλ για τον ίδιο λόγο, σπανίως πηγαίνω στο χωριό, 1 στις 10 μέρες.... και πλέον θακάνω πολύ καιρό να πάω.... όχι ότι δε μ' αρέσει εκεί, αλλά τελευταία κάνει κάτι σκηνές ζηλοτυπίας (αν έχεις το Θεό σου!!!) στον υιό της, και τα παίρνω κρανίο.... τα κλασσικά ξεμωράματα... αν αρχίσαμε τέτοια από τώρα.... θα ζηλεύει και το φυστίκι!!!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Παρουσα!!!!!:mrgreen:

ε, οχι κ ολα, δε τα εφαγα ολα (και οχι, δε με λενε Πινοκιο, ποιος διαιδιδει τετοια ψεμματα???????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, τα γραμμάρια εγώ τα θέλω γιατι κάθομαι πάνω απο το κομμάτι τη φέτα και προβληματίζομαι αν είναι πολύ ή λίγο. Τα κρουτόν τα φτιάχνω μόνη μου στο φούρνο απο ψωμί που επίσης έχω φτιάξει εγώ, το οποίο δεν είναι ούτε ολικής (μπλιάχ) ούτε λευκό κάνω μιξ τα αλεύρια. Αυτο με το μακαρόνι θα το δοκιμάσω. Μήπως μπορείς να μου δώσεις συνδυασμό και ποσότητα για τα μακαρόνια;;

Διαφημίσεις

Καλόοοοοοο

όχι ότι δε μ' αρέσει εκεί, αλλά τελευταία κάνει κάτι σκηνές ζηλοτυπίας (αν έχεις το Θεό σου!!!) στον υιό της, και τα παίρνω κρανίο.... τα κλασσικά ξεμωράματα... αν αρχίσαμε τέτοια από τώρα.... θα ζηλεύει και το φυστίκι!!!!!!

εμεις είμαστε πάνω κάτω οπότε δεν αποφεύγετε. Στην αρχή μου έκανε κάτι ζήλιες και γενικά κάτι τελείως ζαβά αλλά κάτι που τις τα έκοψε ο άντρας μου κάτι που φρόντιζα να τα μαθαίνει ο πεθερός μου, που σε γενικές γραμμές, είναι πολύ προσεχτηκός και της έβαζε χέρι, τα έκοψε.

Να σου πω μια εικόνα που φαντάζομαι σε κανα 2μηνο από σήμερα....: Να μου σπάνε πεθερομαμάδες τα νεύρα και να τις διώχνω όλες πακέτο!!!! πολύ θα το ευχαριστηθώ όμως...!!!!!! sorry που δεν αισθάνομαι τύψεις για τις κακιούλες μου... :cool:

σας καληνυχτίζω πάω να διαβάσω για πολλοστή φορά το βιβλίο της Πατσουρου και να με πάρει ο ύπνος. Αύριο με περιμένει μια ωραία μέρα με μπανάκι και ταβερνούλα. Να μπορούσα να πιω και κανά ουζάκι καλά θα ήταν. Φιλιά κούκλες

Αθηνουλα (τα είπαμε κ στο fcbk για λίγο) πως είναι τα νεύρα σήμερα? Πως βγήκαν τα μπισκοτάκια? Για στείλε κανένα :tongue:.

Nikoλ, τα μπισκοτα δεν εγιναν τελικα, ειπα να μην βάλω φουρνο, ειχα κατακαεί...επισης θυμαστε το ψιλοκατουρημενο στρωμα της Ειρηνης, το εβγαλα να λιαστει, και το μαζεψα μαυρο απο το αποκαιδια που ταξιδεψαν στο μπαλκονι μας...τι κρίμα ρε παιδια, αρχισαμε παλι τις φωτιες....:cry::cry:

Εσυ ολα καλα κοριτσάκι?

α και για τα κανελονια, να πω οτι μου εμεινα μαραζι, εγκυος γυναικα ητνα να φαω στην Ζακυνθο συνοδεια καντάδων,αλλα τελευταια στιγμη προτιμησαμε το ψαρακι που εδω δεν το βρισκουμε και ευκολα...

κοιμηθηκαμε οικογενειακω 3 ωρες το μεσημερι και τωρα μολις κοιμηθηκε η μικρη! ο χάμπι(που λεει και η Στελλιτσα εχει εκτακτως δουλεια 11 με 5 το πρωι ο ερμος και τωα χαζευω λιγακι μεχρι να παω κι εγω να την πεσω, περιεργως νυσταζω...

Καληνυχτα σας το λεπον ομορφες κοιλουμπίτσες!

υ.γ Στελλιτσα αυτο το point of no return το ενιωθα κι εγω, κι ακόμα το νιώθω...

Η ζωη ποτε δεν θα ειναι η ιδια, αλλά καποιες φορές είναι καλύτερη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Στέλλα, και υπόλοιπες κοιλουμπιτσες των ιδιωτικών μαιευτηρίων βρηκα κατι χρήσιμο για τις χρεώσεςι των βλαστοκυττάρων

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/reports/2010-06-01.%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1.pdf

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...