Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι, κι εγω αρνητικο ρεζους εχω..Α- παρακαλω..κοιτα ,αν εχεις εντολες απο το γιατρο σου για το ζαχαρο παω πασο, αλλιως ως διατροφολογος που ειμαι ξερω πως δεν θα εχεις προβλημα αν φας μια μικρη ποσοτητα υδατανθρακων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι, κι εγω αρνητικο ρεζους εχω..Α- παρακαλω..κοιτα ,αν εχεις εντολες απο το γιατρο σου για το ζαχαρο παω πασο, αλλιως ως διατροφολογος που ειμαι ξερω πως δεν θα εχεις προβλημα αν φας μια μικρη ποσοτητα υδατανθρακων...

μήπως έχει αρνητικό αίμα και ο άντρας σου;; Οπότε δεν χρειάζεται;;; Όσο για το ζάχαρο επιτρέπεται 80γρ μακαρόνια τι να τα κάνω 80γρ μακαρόνια;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα κοιλούμπες μου τι κάνετε???

Εμεις καλά ειμαστε,αλλα η νευρικότητα που χω ολο και αυξανει....και μην ξεχναμε με το πραμικρο το δακρυ κορόμηλο.....φανταστειτε σημερα εκλαιγα και μετα ξαναεκλαιγα και ελεγα γιατι ειμαι τοσο κλαψιαρα...μηπως καποια μπορει να μου εξηγησει γιατι ειμαι ετσι...τοσο πολυ εχουν αρχισει να λαλουν οι ορμονες μου???

76IGp3.png

Καλησπέρα κοιλούμπες μου τι κάνετε???

Εμεις καλά ειμαστε,αλλα η νευρικότητα που χω ολο και αυξανει....και μην ξεχναμε με το πραμικρο το δακρυ κορόμηλο.....φανταστειτε σημερα εκλαιγα και μετα ξαναεκλαιγα και ελεγα γιατι ειμαι τοσο κλαψιαρα...μηπως καποια μπορει να μου εξηγησει γιατι ειμαι ετσι...τοσο πολυ εχουν αρχισει να λαλουν οι ορμονες μου???

χαπάκι μου κάπως έτσι είναι, προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και μη το πολυ σκέφτεσαι. Πόσος καιρός έμεινε;; Υπομονή κούκλα μου.;);););)

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα βγηκα απο το μαιευτηριο χτες..τα μικρακια μου ειναι πολυ καλα εχουν φτασει τα 1410 γρμ το καθενα η μπεμπα τα 1430ειναι μπουλουκα..:Dχαιρομαι πολυ που αρχιζουν και ξεπερνανε τον κινδυνο καποιας αναπηριας κατα πολυ..!χτες το απογευμα πηγε ο αντρας μου και παρηγγειλε μια κουνια και την κουκετα των μεγαλων παιδιων και σε 1βδομαδα θα τα παραλαβουμε..ευτυχως ειχαμε τελειωσει το δωματιο των μωρων..σημερα μου κατεβηκε επιτελους το γαλα και σιγα σιγα θα το βγαζω με θηλαστρο ωστε να μπορεσω οσο πιο πολυ ινετε να πιουν δικο μου γαλα..βεβαια ακομα τρωνε με σωληνακι απο την μυτη αλλα μου ειπε η συμβ.θηλασμου να κανω μια μινι τραπεζα στην καταψυξη για οταν θα μπορουν να πιουν απο το μπιμπερο..ευτυχως εχω τους γονεις μου και τους γονεις του σπυρου και εγω ασχολουμαι μονο με τα παιδια και με το αρμεγμα..:mrgreen::mrgreen:

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

μήπως έχει αρνητικό αίμα και ο άντρας σου;; Οπότε δεν χρειάζεται;;; Όσο για το ζάχαρο επιτρέπεται 80γρ μακαρόνια τι να τα κάνω 80γρ μακαρόνια;;

οχι, ο αντρας μου εχει θετικο ρεζους...αλλα δεν εχω κανει κατι τετοιο..:confused:

ποιος σου ειπε για 80γρ και τι ζαχαρο εχεις??αν θες στειλε μου πμ, μπορω να σου δωσω καποιες συμβουλες αν θελεις!!

κοριτσακια μου καλησπερα βγηκα απο το μαιευτηριο χτες..τα μικρακια μου ειναι πολυ καλα εχουν φτασει τα 1410 γρμ το καθενα η μπεμπα τα 1430ειναι μπουλουκα..:Dχαιρομαι πολυ που αρχιζουν και ξεπερνανε τον κινδυνο καποιας αναπηριας κατα πολυ..!χτες το απογευμα πηγε ο αντρας μου και παρηγγειλε μια κουνια και την κουκετα των μεγαλων παιδιων και σε 1βδομαδα θα τα παραλαβουμε..ευτυχως ειχαμε τελειωσει το δωματιο των μωρων..σημερα μου κατεβηκε επιτελους το γαλα και σιγα σιγα θα το βγαζω με θηλαστρο ωστε να μπορεσω οσο πιο πολυ ινετε να πιουν δικο μου γαλα..βεβαια ακομα τρωνε με σωληνακι απο την μυτη αλλα μου ειπε η συμβ.θηλασμου να κανω μια μινι τραπεζα στην καταψυξη για οταν θα μπορουν να πιουν απο το μπιμπερο..ευτυχως εχω τους γονεις μου και τους γονεις του σπυρου και εγω ασχολουμαι μονο με τα παιδια και με το αρμεγμα..:mrgreen::mrgreen:
Αχ μπράβο Μαρουλίτα μου, υπεροχα τα νέα σου. Θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και θα έχεις μια αγκαλία γεμάτη μωρά.:P:p:p:p

μου ειπε οτι πρεπει να ξεπερασουν τουλαχιστον τα 2500κιλα το καθενα ωστε να τα παρουμε στο σπιτι οποτε ενα μηνα ακομα σιγουρα..εγω παω το πρωι στις 10και φευγω στις 7 το απογευμα απο εκει...σημερα πηγα το πρωι και εκατσε μετα ξανα ο σπυρος..μας ειπανε οτι θελουν πολυ αγαπη τωρα και οτι τα βοηθαει να βλεπουν τους γονεις τους και κυριως την μαμα..αλλα επειδη ψιλοποναει η τομη σημερα και γενικα προσπαθω να κατεβασω οσο περισσοτερο γαλα μπορω εκατσα σπιτι..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κοιλίτσες!

Μαρουλίτα, κουράγιο με τα πήγαιν' έλα, τουλάχιστον δεν έχεις το βάρος της κοιλιάς:) (καλά, παιδιά, νομίζω συνέχεια ότι με τραβάει προς τα κάτω -να μη συζητήσω για την τουαλέτα, έτσι;)...

Nano, για την τσάντα το σκέφτομαι κι εγώ, το πιστεύω αυτό που λέει η Αθηνά, αλλά από την άλλη μεγάλη τσαντα δεν έχω και οι τσάντες του χάμπι είναι τίγκα στο χαρτικό και το σιντί, οπότε νομίζω τη θέλουμε μία κοινή. Μη σκοτίζεσαι όμως πολύ με το σχέδιο, κι εγώ έψαχνα μια γιούνισεξ μέχρι που συνειδητοποίησα ότι τις περισσότερες τις κρεμάς και στο καρότσι, οπότε δε σε νοιάζει τι χρώμα είναι. Έχω βρει μερικές εδώ, δεν είναι φτηνές, αλλά μερικές έχουν πλάκα.

Για τα νεύρα, μη συζητήσω, χθες πάτησα μια υστερία όταν είδα κάτι ροζουλιά που έχει πάρει η πεθερά μου για το δωμάτιο της μικρής και δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα -τρελίδου, τελείως. Ασε στη δουλειά, που μου ρχεται να τα μπήξω κάθε 5'...

Για την αποτρίχωση στο μπικίνι, εγώ πίνω νερό στο όνομα της ξυριστικής μηχανής. Ούτε κόβεσαι, ούτε πονάς, ούτε τίποτα. Εντάξει, κάτι μπαλώματα τα κάνω τώρα που έχω εμπόδιο μπροστά, αλλά τι πειράζει, μήπως τα βλέπω; :-Ρ

Πήγα σήμερα και πήρα πανοσελτεδοσκατουλάκια και πολύ το χάρηκα (επιτέλους κι εγώ!). Α, έχω και ερώτηση: τι θερμόμετρο να πάρω (για το μωρό όχι χώρου); Τα υδραργύρου είναι πιο αξιόπιστα, τα ηλεκτρονικά πιο ασφαλή, τα εξ αποστάσεως πανάκριβα... Εσείς τι έχετε;

Πάω να φάω τα φασολάκια μου, σας φιλώ όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Υδραργυρου, δυστυχως ειναι πολυ επικινδυνα αν σπασουν, αν και οντως τα πιο αξιοπιστα.

Ενα απλο ηλεκτρονικο ειναι μια χαρα, τα παιδικα εχουν και ελαστικη μυτη μπροστα. Ουτως η αλλως το θες για να εχεις εναν μπουσουλα, τις μεγάλες θερμοκρασίες όλα θα το δείξουν.

Τα εξ αποστασεως τι εννοεις, του μετωπου/αυτιου? εγω δεν τα θεωρω ακριβη(εχω 2) απλα πιο βολικα...

Στην αρχη κιολας μετρας την θερμοκρασια απο τον πωπό!!!!! μπλιαξ, 2 φορες το εκανα, μετα μασχλιτσα....

Με γεια τα σελτεδακια!

Για την τσαντα, μεγαλες τσαντες λεω κι εγώ, τυπου μικρο σακ-βουαγιαζ, ειχα βρει ενα γκριζακι με καφε όνειρο, ακομα το χρησιμοποιώ για να αλλαζω τη μικρη.

αλλα εμενα κι αυτα τα σκιδιάκια μου αρέσουν πολύ και τα βασικά τα χωράνε, πανες, κρεμα β=μωρομαντηλα σελτεδακι, παιχνιδακι, καπελακια, ορο γαζε μπλα μπλα μπλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα(θυμαμαι πόσα κουβαλούσα και με πιανει κάτι)

μην κοιτατε τιμη θα βρειετ παρομοια πιο φθηνα http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=264&product_id=48156

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=264&product_id=46755

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=264&product_id=47239

Στελλα το λινκ δεν ανοιγει

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχα, τι χαζή, ξέχασα το http, ιδού λοιπόν: http://www.diaperbags.com/. Τι ωραία τα σακιδιάκια! Ποπο, τη φαντάστηκα τώρα να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο (άσχετο, αλλά τέτοια γκελ κάνει το μυαλό μου και τρελαίνομαι:)).

Ουφ, ήθελα και κάτι άλλο να σας ρωτήσω, αλλά έχει γίνει σούπα το μυαλό μου από τη ζέστη...

107fc7d98c.png

Αααα, κάτι άλλο θυμήθηκα: όσες μένετε Αθήνα, τα Fnac του Μοναστηρακίου ξεπουλάνε γιατί κλείνουν. Απ' ότι είδα έχουν εκπτώσεις και τα παιδιά σιντί, ντιβιντι, βιβλία -βασικά έχουν σε όλα, οπότε αν έχετε υπόψιν καμιά αγορά σε ηλεκτρονικά κλπ, συμφέρει.

107fc7d98c.png

Μαρουλίτα μπράβο για τα ζουζουνια σου έτσι θα συνεχίσουν κ σύντομα θα τα πάρετε σπίτι σας... :D Τα άλλα δύο παιδάκια σου τι λένε? Τα περιμένουν?

Αθηνουλα (τα είπαμε κ στο fcbk για λίγο) πως είναι τα νεύρα σήμερα? Πως βγήκαν τα μπισκοτάκια? Για στείλε κανένα :tongue:

Επίσης, κάποια κοιλουμπίτσα έφτιαξε κανελόνια... νομίζω η geonutr ε???? τα έφαγες καλέ όλα???

Stellunak ωραίες οι τσάντες αλλά πανάκριβες... :evil: Με γειες για τα ψώνια :cool:

χαπάκι κουράγιο... οι άτιμες οι ορμόνες είναι... μην χαλιέσαι... ...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...